عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT
آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2012, 08:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2012, 08:23 PM توسط salazar716.)
درود.
من 6 ماه تقریبا وقت دارم که این وسط بخوایم زمان امتحانا و اینا رو هم بیخیال شیم میشه 5 ماه.
کلا کتاب های لانگمن، دلتا، بارونز، کمبریج و آکسفورد رو قصد دارم بخونم.
این منابع + گوش دادن به پادکست های ESL میتونه برای کسب نمره ی توپ کافی باشه؟
کلا لیسنینگم بد نیست...
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-09-2012, 08:56 PM
(21-09-2012, 08:22 PM)salazar716 نوشته: درود.
من 6 ماه تقریبا وقت دارم که این وسط بخوایم زمان امتحانا و اینا رو هم بیخیال شیم میشه 5 ماه.
کلا کتاب های لانگمن، دلتا، بارونز، کمبریج و آکسفورد رو قصد دارم بخونم.
این منابع + گوش دادن به پادکست های ESL میتونه برای کسب نمره ی توپ کافی باشه؟
کلا لیسنینگم بد نیست...
کلا به نظر من تا میتونی خودت رو در معرض قرار بده البته Listening های لانگمن کلا شبیه تیم ملی فوتبال ایرانه! Undecided کمبریج بخش شنیداری خوب و قوی داره، ضمن اینکه Listening های بارونز هم میتونه مفید باشه (با توجه به اینکه سرعت صحبت کردنشون از امتحان اصلی کمی بیشتر است). البته در کنار گوش دادن، باید سعی کنی تکنیک یادداشت برداری مفیدت رو هم تقویت کنی. پادکست های ESL و NPR.org هم میتونه کمکت کنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

22-09-2012, 12:13 AM
یعنی لیسنینگش افتضاحه؟!
برای شروع خوبه نیس؟ که با چارچوبه سوالا آشنا بشم...
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

22-09-2012, 12:32 AM
(22-09-2012, 12:13 AM)salazar716 نوشته: یعنی لیسنینگش افتضاحه؟!
برای شروع خوبه نیس؟ که با چارچوبه سوالا آشنا بشم...
افتضاح دیگه نه...مثل زنگ تفریح است! چون هم خیلی شمرده شمرده صحبت میکنند و هم خیلی آرام و با طمانینه! همون جور که دوستان اشاره کردند، Listening Thomson هم میتونه کمکت کنه و البته Listening Kaplan هم هست (باز تکرار میکنم به نظر من، اون کتاب ها رو کامل مطالعه کن، اگر دیدی باز وقت داری برو سراغ Thomson و اگر باز هم وقت داشتی Kaplan رو شروع کن)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-09-2012, 03:03 AM
درود
از کتاب Building and Developing and Mastering Skills for the TOEFL iBT هم غافل نشید، خیلی کتاب خوبیه. کلاً لکچرهای بلند از اینترنت دانلود کنید تا به لیسنینگ های بلند عادت کنید. من یه مدتی لکچرهای یه ساعته گوش میدادم خیلی به لیسنینگ م کمک کرده با اینکه امتحان دادم و نمره م تو این قسمت خوب شد هنوزم روزی یه ساعت اخبار PRI's the world رو گوش میکنم.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین salazar716
نقل قول

13-10-2012, 10:57 PM
درود.
احیانا کسی اینجا نیست که پادکست های ESL رو گوش داده باشه بعد حالش بهم خورده باشه؟!
چرا انقدر کند صحبت میکنه؟! حالا گفتن تند صحبت نکنین نه تا این حد دیگه!
همون رادیو گوش کردن من فکر میکنم بهتر باشه، نیس؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2012, 12:55 AM
(13-10-2012, 10:57 PM)salazar716 نوشته: درود.
احیانا کسی اینجا نیست که پادکست های ESL رو گوش داده باشه بعد حالش بهم خورده باشه؟!
چرا انقدر کند صحبت میکنه؟! حالا گفتن تند صحبت نکنین نه تا این حد دیگه!
همون رادیو گوش کردن من فکر میکنم بهتر باشه، نیس؟
به نظر من هم سرعتش خیلی پایینه و اصلاً به درد تافل نمی خوره. یه سری فایل ها و سایت ها اینجا معرفی شده، که به نظرم برای آمادگی برای تافل بهتر باشه.

نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
نقل قول

05-09-2013, 02:56 AM
درود؛
دوستان لیسنینگی که ما از کتاب های General English گوش می کنیم اصلا تاثیر مهمی تو لیسنینگ تافل داره ؟
مثلا خیلی تفاوت هست بین یه کسی که قبل از منابع تافل ریکوردینگ های Top notch که امریکن هست رو گوش کرده و کسی که ریکوردینگ های یه کتاب بریتیش رو گوش کرده باشه ؟
یا نه اونا به درد تافل اصلا نمیخورن و کل لیسنینگ تافل همینایی هست که به طور اختصاصی برای تافل می خونیم ؟ مثل بارونز و کاپلان و ...
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-09-2013, 11:26 AM
(05-09-2013, 02:56 AM)'mr.h.gm' نوشته: درود؛
دوستان لیسنینگی که ما از کتاب های General English گوش می کنیم اصلا تاثیر مهمی تو لیسنینگ تافل داره ؟
مثلا خیلی تفاوت هست بین یه کسی که قبل از منابع تافل ریکوردینگ های Top notch که امریکن هست رو گوش کرده و کسی که ریکوردینگ های یه کتاب بریتیش رو گوش کرده باشه ؟
یا نه اونا به درد تافل اصلا نمیخورن و کل لیسنینگ تافل همینایی هست که به طور اختصاصی برای تافل می خونیم ؟ مثل بارونز و کاپلان و ...

هر چي وقت داريد تا ميتونيد گوش بديد. اتفاقا از لهجه هاي مختلف استفاده كنيد. اون كتاب جنرالم خوبه. ولي اگر آزمونتون نزديكه وقت رو بزاريد رو منابع تافل. اونها شبيه ترين متريال به آزمونند. تا قبل آزمون هر چه گوش كنيد كمكه اما نزديك آزمون فقط مواردي كه رو تافل متمركزن رو توصيه ميكنم. وقت هست بعدا هم فيلم و سريال ببينيد. شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ekin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-04-2014, 09:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2014, 09:42 PM توسط ekin.)

اساتید! این کتاب دلتا بخش لیسینینگ اش کلا خوب یا نه؟ استاندارد؟ می ارزد برا یه دور خوندن و وقت گذاشتن؟ چون بنده حس می کنم که سبک تست هاش خوب نیست و همچنین حجم بخش لیسینینگ زیاد! برا این می پرسم که آیا ارزش وقت گذاشتن داره یا نه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »