|
Make your listening strong!
|
|
06-09-2011, 01:19 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 06-09-2011 01:25 AM توسط Pink Floyd.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
Make your listening strong!
Let's go straight forward to the ground zero!
I've tried many ways of improving my listening: over-listening to music, being couch potato and so on. I finally found the right way National Public Radio or NPR it's the most popular radio station ever. You can access it through the Internet, satellite, or even your cellphone. :Thomas Hobbes lupus est homo homini |
|||
|
10-10-2011, 01:09 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Make your listening strong!
Hey guys!
I'm going to provide you with an impressing website about radio diaries, http://hearingvoices.com/ and http://www.radiodiaries.org This one changed my life for ever: http://www.albany.edu/talkinghistory/rad...-lungs.mp3 Hey Laura, I will never forget you. RIP :Thomas Hobbes lupus est homo homini |
|||
|
16-11-2011, 04:09 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 16-11-2011 04:30 PM توسط Pejman.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از منابعی که به بهبود Listening من برای آزمون تافل خیلی کمک کرد مجموعه فایلهای Word Master سایت V O A هست. هر فایل حدود 5 دقیقه هست و در مورد مسائل مختلف بحث می شه توش. به نظرم مباحث جالبی هم مطرح می کنند. می شه گفت سطحش تقریباً بالاست. خیلی مواقع مهمان های برنامه Native هستند و سریع حرف می زنند.
حدود 30 تا از فایلهای این مجموعه رو روی Mp3 Player و گوشی موبایلم ریخته بودم و هر وقت فرصتی می شد گوش می کردم. بعضی از فایل ها رو کاملاً حفظ شده بودم! از اونجایی که دسترسی به سایت V O A در ایران ممکن نیست، من سعی می کنم به مرور فایل ها رو اینجا اپلود کنم. امیدوارم به درد بقیه دوستان هم بخوره. اولین فایل: ?United States or America سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
16-11-2011, 04:25 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
Phrasal Verbs
Junk English The Language Of Email Which Words To Stress سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغامهای خصوصیای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم. هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد. |
|||
|
16-11-2011, 08:20 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 16-11-2011 08:46 PM توسط Mahsa.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سایت http://farsi.goenglish.me تعداد زیادی فایل mp3 آموزشی همراه با متن pdf اونها برای دانلود قرار داده، که در سه سطح و راجع به موضوعات مختلف هستند. متنهای خیلی سختی نیستند اما بهرحال مفیدند.
در ادامه ی پست بالا من هم چند تا از فایلهای این سایت رو آپلود میکنم. |
|||
|
16-11-2011, 09:21 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ادامه فایل های سری Word Master
History of word OK Greetings in America 'Myths and Misconceptions' of the English Language An interview with an Iranian English teacher سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
|||
|
16-11-2011, 09:44 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سری بعدی فایل های Word Master
Telephone Etiquette Some of the Most Common Slang in Popular Speech Some Political Terms From the Mouths of Presidents Reductions in English سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
|||
|
16-11-2011, 10:28 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
Hey,
Above all, I think one of the best ways of improving your listening is to listen to "Comprehensive Listening." I once put it into TOEFL DVDs I collected for test takers. It's marvelous. :Thomas Hobbes lupus est homo homini |
|||
|
06-12-2011, 07:21 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یکی از راه های تقویت لیسنینگ گوش دادن به اخبار است.
که V O A برای لهجه آمریکایی و B B C برای لهجه بیریتیش پیشنهاد می شود. اینجا میتونید 338 گزارش V O A رو دانلود کنید و اینجا هم 1000 گزارش کوتاه از B B C. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم" |
|||
|
06-12-2011, 07:30 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ادامه فایل های سری Word Master
English Teachers in USA Some Slangs from Slangman Ugly Duckling Story with Slang terms Using the Dictionary سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| Make your speaking strong! | Nasim67 | 25 | 665 |
18-05-2012 10:37 AM آخرین ارسال: MaMi |
|
| Make your reading strong! | Pink Floyd | 5 | 407 |
28-04-2012 09:02 PM آخرین ارسال: AVA |
|
بازدیدکنندگان این موضوع: Karim، 1 مهمان