عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا رشته ها و دانشگاه های ایتالیا

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا
آفلاین Alir3zAw
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2015, 02:54 AM
با تشکر از جناب Shihan عزیز که دوستان رو راهنمایی میکنن . من یک سوال داشتم

واسه ارشد مهندسی شیمی دارم به ایتالیا واسه کشور دوم یا سومم فکر میکنم ( متاسفانه مثل اینکه بازار کار جالبی واسه این رشته نیست توی این کشور ) میشه بفرمایید چه دانشگاه هایی این رشترو به انگلیسی در مستر ارایه میدن ؟ من سرچ کردم فقط 2 دانشگاه bologna و milan رو پیدا کردم . واسه اطمینان اگر کسی دانشگاه دیگه ای میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-08-2015, 08:37 AM
(30-08-2015, 02:54 AM)Alir3zAw نوشته: با تشکر از جناب Shihan عزیز که دوستان رو راهنمایی میکنن . من یک سوال داشتم

واسه ارشد مهندسی شیمی دارم به ایتالیا واسه کشور دوم یا سومم فکر میکنم ( متاسفانه مثل اینکه بازار کار جالبی واسه این رشته نیست توی این کشور ) میشه بفرمایید چه دانشگاه هایی این رشترو به انگلیسی در مستر ارایه میدن ؟ من سرچ کردم فقط 2 دانشگاه bologna و milan رو پیدا کردم . واسه اطمینان اگر کسی دانشگاه دیگه ای میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه .

بله. متاسفانه در رشته شما همین 2 دانشگاه و یه موسسه تحقیقاتی پیشرفته در دانشگاه Pavia (اینجا) هم این دوره رو برگزار میکنه. اما برای بازار کار به نظرم به جایی فکر کنید که بعد بازار خوبی هم براش فراهم باشه. البته شما شاید علاقمند باشی بعد ها برای دکتری به جای مناسب تری اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amir.h.t.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-09-2015, 01:04 AM
با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم کشور ایتالیا کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیو الکتریک پذیرش می کنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-09-2015, 04:37 PM
(17-09-2015, 01:04 AM)amir.h.t.gh نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدونم کشور ایتالیا کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیو الکتریک پذیرش می کنه؟

دانشگاههایی که این رشته رو ارائه میکند اینجا مشخص شدند.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین hlh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-10-2015, 11:30 AM
با سلام

من مي خواهم در رشته مديريت، مقطع فوق ليسانس در ايتاليا اقدام كنم و براي اين منظور مي خواستم راهنمايي كنيد آيا تفاوتي بين Business school ها و دانشگاه ها مي باشد و ليست دانشگاه هاي دولتي كه رشته هاي مديريت را به زبان انگليسي ارائه مي دهند را داشته باشم.

با تشكر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-10-2015, 08:51 PM
(18-10-2015, 11:30 AM)hlh نوشته: با سلام

من مي خواهم در رشته مديريت، مقطع فوق ليسانس در ايتاليا اقدام كنم و براي اين منظور مي خواستم راهنمايي كنيد آيا تفاوتي بين Business school ها و دانشگاه ها مي باشد و ليست دانشگاه هاي دولتي كه رشته هاي مديريت را به زبان انگليسي ارائه مي دهند را داشته باشم.

با تشكر

فرق خاصی نداره اما برخی دانشگاههای مدیریتی توجه خاص و برنامه متمرکز تنها روی این دسته رشته ها دارن مانند Bocconi University , MIB , Rome Business school  و ESE اشاره کرد.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-12-2015, 05:30 AM
سلام ببخشید من دانشجو رشته اشپزی هستم میخواستم بدونم ایتاالیا فوق دیپلم(کاردانی) علمی کاربردی رو قبول می کنه؟ شهریه دانشگاه چنده؟ اسم چند تا دانشگاه اگه میشه لطف کنید؟ تو ایتالیا با درس میشه پاره وقت کار کرد؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-12-2015, 07:56 PM
(01-12-2015, 05:30 AM)مهمان نوشته: سلام ببخشید من دانشجو رشته اشپزی هستم میخواستم بدونم ایتاالیا فوق دیپلم(کاردانی) علمی کاربردی رو قبول می کنه؟ شهریه دانشگاه چنده؟ اسم چند تا دانشگاه اگه میشه لطف کنید؟ تو ایتالیا با درس میشه پاره وقت کار کرد؟

خیر. شما باید از ابتدا لیسانس در یکی از گرایشهای هنر بخونید. بیشتر دوره های هنری هم در اکادمی ها و نه دانشگاهها برگزار میشه و به زبان ایتالیایی باید تسلط داشته باشید.
نقل قول  

MMIA
Unregistered
نقل قول

15-12-2015, 05:53 PM
سلام. من 23 سالمه . سابقا" عضو تیم ملی مخترعین بودم و در مسابقات جهانی مدال نقره دارم. با این مدال میتونم در مقطع کارشناسی رشته موسیقی پذیرش بگیرم؟ چون اختراعم در شاخه هوافضا هست احتمالش چقدر هست که در یک رشته نامربوط بورس بگیرم؟ و آیا دروس به زبان انگلیسی هست یا ایتالیایی؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2015, 09:50 PM
(15-12-2015, 05:53 PM)MMIA نوشته: سلام. من 23 سالمه . سابقا" عضو تیم ملی مخترعین بودم و در مسابقات جهانی مدال نقره دارم. با این مدال میتونم در مقطع کارشناسی رشته موسیقی پذیرش بگیرم؟ چون اختراعم در شاخه هوافضا هست احتمالش چقدر هست که در یک رشته نامربوط بورس بگیرم؟ و آیا دروس به زبان انگلیسی هست یا ایتالیایی؟

اکثر دوره های موسیقی در اکادمی های موسیقی و هنر برگزار میشه که تسلط به زبان ایتالیایی یکی از شروطش هست. ضمناً برای اون مدال هم متاسفانه انتظار خاصی ازش نمیشه داشت! که در پذیرش بهتون کمک بزرگی کنه. معدل و نمره زبانت مهمترین بخشها هستن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »