عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-03-2013, 04:25 AM
(08-03-2013, 02:37 AM)'Karim' نوشته: شهروز جان،
یک نظر کلی را عرض کنم خدمت،
استانفورد ، استانفورد است و نیویورک هم نیویورک ، سنگاپور هم سنگاپور و کل تک هم کل تککک و........ق

در همین ایران چندین رشته و دانشگاه هستند که درشهرستان از تهران سر هستند ولی خب می بییند که  درواقعیت اسم ها هستند که اعتبار افراد را تعیین می کنند.

یک مثال خودمانی تیم ملی فوتبال برزیل هرچند در رنک فیفا رنک پنجم دنیا باشد  اما  برزیل ، برزیل است.لووووووووول

اسم و رسمی که دانشگاههای  بزرگ در طی شاید بیش از یک قرن برای خود دست و پا کرده اند چیزی نیست که بشود با این رنک ها زیر سوال بردش 

درود
کریم منظورت از اسم و رسمی که دانشگاههای بزرگ برای خود دست و پا کرده اند رو متوجه نشدم. ولی حتی با احتساب همین اسم و رسم کل تک 30 از 100 نمی گیرد و استنفورد 70 از 100! 
ایضا  آمریکا آمریکاست و سنگاپور سنگاپور است را هم متوجه نشدم[img]images/smilies/wink.gif[/img]. سطح تحقیقات؛ دسترسی شما به امکانات و تجهیزات، رزومه شما در پایان دوره تحصیل و ایضا رفاه شما در دانشگاه ملی سنگاپور کم از مطرحترین دانشگاههای آمریکا(جز تاپ 10) ندارد(بگذریم به مسائل اقامت و... که اصلا مرتبط با رنک دانشگاه نیست)

سوال من این است که از این اسم و رسم چه استفاده ای می خواهید کنید؟ اگر بخواهید دوباره به ایران بازگردید که اسم و رسم (البته اسم آمریکا) حق دارید که اسم و رسم مهم باشد. در ایران این اسم زدگی وجود دارد! 
شما از دانشگاهی دور افتاده در ایالتی دور افتاده فارغ التحصیل شوید یک پسوند آمریکا شما را در جایگاهی برتر از دانشگاه مونیخ آلمان ممکن است قرار دهد.

در آمریکا، بعد از رزومه و تز شما، استاد شما  در نهایت رنک دانشگاه شما تعیین کننده هست بویژه در رشته شما که US news رنک معتبرتری به شمار میاد. در سایر جهان نیز در نهایت پس از رزومه و تز شما، رنکینگ مهم هست. اسم؟ واقعیت چیز دیگریست. یک بار در مورد امکان کار پیدا کردن و نظرات 

البته من در مورد تاپ 20 یا تاپ 10 آمریکا صحبت نمی کنم که رنکینگها البته این دانشگاهها رو برتر می دونند. ولی در حالت کلی اصلا و ابدا چنین چیزی وجود ندارد. 

[size=13px]اگر بخواهم به موضوع تاپیک برگردم، به عنوان یک نظر شخصی، [/size][size=13px]هرگز بر پایه احساسات شخصی که دلایل این احساسات را نیز نمی دانید به چنین انتخابهایی خطر نکنید و لااقل  با احساساتتان که مبتنی بر شنیده هاست تا دیده ها، رنکینگ سازی نکنید!!
هر زمان که تصور کردید این نظر در مورد بهتر بودن کلیه دانشگاههای آمریکا دلایل متقنی دارد[/size][size=13px] 5 مورد برتری دانشگاه تگزاس دالاس (یک دانشگاه بسیار معتبر)[/size][size=13px] رو با ملبورن از هر نظری که بتوان علمی نامید برای خود بیاورید. (اعتبار مقالات، اعتبار اساتید، رزومه تحقیقاتی و اعتبار فارغ التحصیلان و سرعت پیدا کردن کار، درآمد متوسط فارغ التحصیلان و........) و بعد با آمار چک بفرمایید.

با یک اسم(کشور، دانشگاه، ایالت و شهر) نمی توانید(نمیتوانیم) زندگی کنید.
پ.ن. برزیل برزیل است. ولی از اسپانیا گل می خورد و می بازد! صنعت نفت آبادان هم دسته دوم هست ولی طرفدارانش از ذوب آهن صدر نشین ممکنه بیشتر باشه، در هر حال الان دسته دومه!  اینم مثال خودمونیش  [img]images/smilies/biggrin.gif[/img][/size]

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-03-2013, 01:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 01:18 PM توسط Pejman.)
شهروز جان ممنون از نکاتی که گفتی.

همونطور که قبلاً هم گفتم من هم اعتقاد ندارم رنکینگ هایی مثل تایمز و شانگهای بی عیب باشند، ولی چیزی که من در QS دیدم به نظر من یه چیزی شبیه فاجعه است و واقعاً معیار قرار دادن اون رنکینگ به نظر من خیلی گمراه کننده است. من یه سری از موارد عجیبی که تو QS اومده بود رو پارسال در آورده بودم، الان عین اون رو کپی می کنم. البته رنکینگش مال پارسال هست و شاید امسال کمی تغییر کرده باشه، ولی فکر نمی کنم کلیت قضیه فرق چندانی کرده باشه.

شما به این مثالها نگاه کنید، می بینید که این رنکینگ، جدای از اینکه ادعای سازندگانش چی بوده، رنکینگی بی اعتبار هست و واقعاً برای منِ نوعی نمی تونه مفید باشه. چه بسا می تونه من رو گمراه هم بکنه. باز هم می گم رنکینگ های دیگه هم موارد عجیب درشون دیده می شه، ولی نه در این حد! به این مثالها توجه کنید:

20- University of Edinburgh
23- University of Toronto (با رنک دانشگاه بالایی یه مقایسه بکنید!)

50- Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg
61- University of Illinois at Urbana-Champaign (با رنک دانشگاه بالایی مقایسه کنید، من که اسم اون دانشگاه رو تا حالا نشنیدم)

137- Université de Montréal
142- University of Colorado at Boulder

217- University of Indonesia
218- University of Calgary (با دانشگاه بالایی مقایسه کنید!!)
221- King Fahd University of Petroleum & Minerals

300- American University of Beirut (AUB)
318- Brandeis University
326- Virginia Polytechnic Institute (Virginia Tech) (یعنی دانشگاه بیروت از ویرجینیا تک بالاتره؟؟)
338- United Arab Emirates University
451-500 Northeastern University !!!

و بسیاری مثالهای دیگر...
یه رنکینگ بگه زوریخ از EPFL بالاتره برای من قابل قبول تر هست، تا بگه دانشگاه اندونزی از دانشگاه Virginia Tech یا Calgary بالاتره... این نظر منه.
-------

به هر حال از این موارد زیاد دیده می شه تو QS. خیلی از دانشگاه های هندی، پاکستانی، چینی، و عربی تو لیست 500 تای اول دیده می شه، که مسلماً جای تامل داره.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2013, 02:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 02:53 PM توسط Shahrouz.)
درود 

پژمان نازنین، QS هم پر از نقصهایی است که وجود دارد. این رو در نظر داشته باشید ویرجینیا یک به طور مثال یک دانشگاه کاملا فنی است و تعداد مقالات و همین طور میزان cite per document در دانشگاههای فنی کمتر از دانشگاههای جنرال است. مگر دانشگاه در ابعادی مانند جورجیا تک یا ETH باشد. 
در مورد اون مثالهایی که زدید باز هم می گم ما در ایران به غیر از اسامی دانشگاههای آمریکا، انگلیس و در نهایت کانادا تا همین سه چهار سال قبل که epfl  و eth  اومدند چیزی نشنیده بودیم. خیلی تاکید بر اسم کشور داریم و به همین خاطر برامون عجیبه که چرا دانشگاه هیدلبرگ از ایلینویز اوربانا کمپین بالاتره. در حالیکه qs معیارهای شفافی داره. به طور مثال من در همین مورد خاص ازتون می خوام در SCOPUS،مقالات منتشرشده از این دو دانشگاه با افلییشن این 2 دانشگاه رو مقایسه کنید یا اعتبار فارغ التحصیلان این دو دانشگاه در محیط کار و علمی و... یعنی اگر جای سوالی برای ما پیش بیاد شاید بهتره به این صورت پیش بیاد که چرا دانشگاهی مثل x که تعداد مقالات معتبر اون در ژورنالهای نیچر و... کمتره و اعتبار اساتید کمتری داره رنک بهتری داره. چون به نظر من به صرف اسم نمی شه رنکینگ رو کنار گذاشت وقتی ما شناخت کافی راجع به دانشگاهها نداشته باشیم. 

مثالهایی رو برای شفاف شدن می زنم. 

دانشگاه هایدلبرگ (که با ایلینویز مقایسه فرمودید دانشگاه بسیار بسیار معتبر آلمان، قدیمی ترین دانشگاه آلمان و جز قدیمی ترین دانشگاههای جهان است که در قرن 14 میلادی تاسیس شده است. دانشکده پزشکی این دانشگاه جز 10 دانشکده پزشکی جهان هست که تحقیقات بنیادی در زمینه علوم پزشکی رو بر عهده دارند و جز معروفترین اونها در اروپا. البته چون دانشگاه فنی نیست برای ما مهندسها کمتر شناخته شده است. من یک جستجو در مقالات با افلییشن اون در نیچر کردم و واقعا شکه شدم. 

دانشگاه ادینبورگ، جز 10 مرکز بزرگ فرهنگی جهان و قدیمیترین دانشگاههای جهان هست که مقر Unesco هم در اون هست. 
از جمله دانش آموختگان این دانشگاه می‌توان به اشخاص سرشناسی مانند چارلز داروین زیست شناس، جیمز کلرک ماکسول فیزیکدان، دیوید هیوم فیلسوف، توماس بیز ریاضیدان، گوردون براون نخست وزیر سابق بریتانیا، الکساندر گراهام بل مخترع و ژولیوس نایرره اولین رئیس جمهور تانزانیا اشاره کرد. همچنین ۱۵ برنده جایزه نوبل و ۱ برنده جایزه آبل از این دانشگاه بوده‌اند. (نقل از ویکی پدیا(

رنک دانشگاه بیروت در مهندسی با دانشگاه ویرجینیا تک قابل مقایسه نیست ولی در نظر بگیرید که دانشگاه بیروت یک دانشگاه جنرال مثل تهران و ویرجینیا تک یک دانشگاه جنرال هست. ویرجینیا تک در تایمز هم رده بندی بهتر از 220 پیدا نکرده است!
در حالیکه در مهندسی جز 100 دانشگاه برتر جهانه.

رنکینگ تایمز رو مثلا دقت بفرمایید دانشگاه خاورمیانه ترکیه از Pen state بالاتر قرار گرفته. یا دانشگاه سائوپائولوی برزیل برتر از دانشگاههای USC(کالیفرنیای جنوبی) ، براون، پیتزبورگ و... قرار گرفته است.
یا مثلا من تقریبا مطمئنم در مورد مقالاتی که در زمینه کاری خودم نیاز دارم دانشگاه ملی تایوان بسیار بسیار قوی تر از دانشگاههایی مثل UIC، کلرادو بولدر و... کار کرده اند.

اتفاقا این بحث رو همیشه دوست داشتم باز بشه. ولی اگر مثلا ما با معیارهای شفافتری بحث کنیم به نظر من بهتره. مثلا چرا فلان دانشگاه رو بهتر از این دانشگاه می دانیم و...
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-03-2013, 04:00 PM
شهروز جان من با بخش های زیادی از صحبت هات موافقم و فکر هم نمی کنم که فقط باید دنبال اسم بود. ولی فکر می کنم منظور من رو خیلی خوب برداشت نکردی... من مثال هایی زدم که بگم این رنکینگ چقدر غیر واقعی و غیر قابل اطمینان به نظر می رسه. اینکه حالا دانشگاه X بیشتر مقاله در فلان جا منتشر کرده، پس بهتر از دانشگاه Y هست، اصلاً معیار جالبی برای رتبه بندی دانشگاه ها نیست.
واقعیت اینه که من وقت نذاشتم بیشتر بگردم وگرنه از این قبیل موارد زیاد پیدا می شه تو  QS. به هر حال چند مورد دیگه هم پیدا کردم که اگر در مورد سابقه علمی درخشان یا سطح علمی بالای بعضی از این دانشگاه ها اطلاعی داری ممنون می شم در اختیارم بذاری:

1- رتبه یک به MIT اختصاص پیدا کرده، که خب این دانشگاه هم عموماً در زمینه رشته های فنی مطرح هست و اول شدنش در مقایسه با دانشگاه هایی که همه رشته ها رو دارند کمی عجیب هست (مثل مقایسه دانشگاه بیروت و ویرجینیا تک)
2- دانشگاه شیکاگو هشتمین رتبه رو در دنیا داره!! در حالیکه تا جایی که می دونم تو اکثر رشته ها این دانشگاه تو 30 تای اول تو خود آمریکا هم نیست!! خیلی از دانشگاه های خوب مثل پرینستون، استانفورد، جان هاپکینز، و غیره بعد از این دانشگاه قرار گرفتند. عجیب نیست؟
3- دانشگاه منچستر سی و دومین دانشگاه برتر دنیاست در این رنکینگ، که واقعاً فکر نمی کنم نیاز به توضیحی باشه که این جایگاه چقدر صحیح به نظر میاد.
4- Chulalongkorn University رتبه 201 رو داره. این دانشگاه تایلندیه.
5- دانشگاه Dundee رتبه 204 رو داره. این دانشگاه از انگلیس هست.
6- دانشگاه University of East Anglia رتبه 236 رو داره از انگلیس.
7- دانشگاه University of Eastern Finland رتبه 372. دوستانی که فنلاند هستند می تونن نظر بدند این دانشگاه تو خود فنلاند چندمه.
8- دانشگاه Wake Forest University رتبه 317. دوستانی که آمریکا هستند بهتر می تونن سطح علمی و اعتبار این دانشگاه رو بیان کنن.
9- دانشگاه King Abdul Aziz رتبه 304 در دنیا از عربستان.
10- دانشگاه Flinders از استرالیا رتبه 342. در مورد دانشگاه های استرالیا قطعاً آشنایی شما بیشتره.
11- دانشگاه United Arab Emirates University رتبه 370 در دنیا!! از امارت.
12- دانشگاه Murdoch از استرالیا رتبه 401 در دنیا. باز هم در این مورد خودت بهتر می تونی نظر بدی.

شهروز جان اینها تنها مواردی از رتبه بندی دانشگاه ها در رنکینگ QS هست. من خیلی بیشتر از این نمی خوام بحث کنم، و فکر می کنم در همین حد برای دوستان کافی باشه...

نکته بعدی هم اینکه من رنکینگ USNEWS رو برای دانشگاه های آمریکایی بیشتر از همه قبول دارم. وقتی می بینم یک رنکینگ با اختلاف زیادی رتبه دانشگاه های آمریکایی رو بیان کرده، خیلی به اون رتبه بندی شک می کنم. نمونه اش هم همین QS هست که در زمینه دانشگاه های آمریکایی خیلی متفاوت از USNEWS هست.

معیارهای واقعی (و نه ادعایی) QS هر چی که باشه، من مطمئنم پر از اشتباهات هست و خیلی جاها معیاراش می لنگه.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2013, 05:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 05:57 PM توسط Shahrouz.)
(08-03-2013, 04:00 PM)'Pejman' نوشته: شهروز جان من با بخش های زیادی از صحبت هات موافقم و فکر هم نمی کنم که فقط باید دنبال اسم بود. ولی فکر می کنم منظور من رو خیلی خوب برداشت نکردی... من مثال هایی زدم که بگم این رنکینگ چقدر غیر واقعی و غیر قابل اطمینان به نظر می رسه. اینکه حالا دانشگاه X بیشتر مقاله در فلان جا منتشر کرده، پس بهتر از دانشگاه Y هست، اصلاً معیار جالبی برای رتبه بندی دانشگاه ها نیست.
واقعیت اینه که من وقت نذاشتم بیشتر بگردم وگرنه از این قبیل موارد زیاد پیدا می شه تو  QS. به هر حال چند مورد دیگه هم پیدا کردم که اگر در مورد سابقه علمی درخشان یا سطح علمی بالای بعضی از این دانشگاه ها اطلاعی داری ممنون می شم در اختیارم بذاری:

1- رتبه یک به MIT اختصاص پیدا کرده، که خب این دانشگاه هم عموماً در زمینه رشته های فنی مطرح هست و اول شدنش در مقایسه با دانشگاه هایی که همه رشته ها رو دارند کمی عجیب هست (مثل مقایسه دانشگاه بیروت و ویرجینیا تک)
2- دانشگاه شیکاگو هشتمین رتبه رو در دنیا داره!! در حالیکه تا جایی که می دونم تو اکثر رشته ها این دانشگاه تو 30 تای اول تو خود آمریکا هم نیست!! خیلی از دانشگاه های خوب مثل پرینستون، استانفورد، جان هاپکینز، و غیره بعد از این دانشگاه قرار گرفتند. عجیب نیست؟
3- دانشگاه منچستر سی و دومین دانشگاه برتر دنیاست در این رنکینگ، که واقعاً فکر نمی کنم نیاز به توضیحی باشه که این جایگاه چقدر صحیح به نظر میاد.
4- Chulalongkorn University رتبه 201 رو داره. این دانشگاه تایلندیه.
5- دانشگاه Dundee رتبه 204 رو داره. این دانشگاه از انگلیس هست.
6- دانشگاه University of East Anglia رتبه 236 رو داره از انگلیس.
7- دانشگاه University of Eastern Finland رتبه 372. دوستانی که فنلاند هستند می تونن نظر بدند این دانشگاه تو خود فنلاند چندمه.
8- دانشگاه Wake Forest University رتبه 317. دوستانی که آمریکا هستند بهتر می تونن سطح علمی و اعتبار این دانشگاه رو بیان کنن.
9- دانشگاه King Abdul Aziz رتبه 304 در دنیا از عربستان.
10- دانشگاه Flinders از استرالیا رتبه 342. در مورد دانشگاه های استرالیا قطعاً آشنایی شما بیشتره.
11- دانشگاه United Arab Emirates University رتبه 370 در دنیا!! از امارت.
12- دانشگاه Murdoch از استرالیا رتبه 401 در دنیا. باز هم در این مورد خودت بهتر می تونی نظر بدی.

شهروز جان اینها تنها مواردی از رتبه بندی دانشگاه ها در رنکینگ QS هست. من خیلی بیشتر از این نمی خوام بحث کنم، و فکر می کنم در همین حد برای دوستان کافی باشه...

نکته بعدی هم اینکه من رنکینگ USNEWS رو برای دانشگاه های آمریکایی بیشتر از همه قبول دارم. وقتی می بینم یک رنکینگ با اختلاف زیادی رتبه دانشگاه های آمریکایی رو بیان کرده، خیلی به اون رتبه بندی شک می کنم. نمونه اش هم همین QS هست که در زمینه دانشگاه های آمریکایی خیلی متفاوت از USNEWS هست.

معیارهای واقعی (و نه ادعایی) QS هر چی که باشه، من مطمئنم پر از اشتباهات هست و خیلی جاها معیاراش می لنگه.

درود
پژمان عزیز، برای شفاف شدن بحث من سوالم این هست که به نظر من، شما یا سایر دوستان معیارهای برتری یک دانشگاه چی هستند؟ من قطعا قبول دارم مقالات معیار خیلی خوبی نیستند ولی قرار گرفتن در خاک آمریکا یا مطرح بودن اسامی دانشگاهها برای ما، قاعدتا معیار خوبی نیستند. تایمز هم فقط بر این مسئله تاکید نکرده است به همین خاطر است که رتبه بندی آن معقولتر به نظر می رسد نسبت به شانگهای.
 آمریکا دانشگاههای بسیار خوبی دارد ولی برترین دانشگاههای جهان الزاما آمریکایی نیستند. قطعا من هم بد مطرح کردم. دقیقا سوال من اینه که به نظر شما چرا دانشگاه فلیندرز مثلا از دانشگاه " x" رتبه بدتری باید داشته باشد؟ یعنی بهتره راجع به این صحبت کنیم که به نظر من ، شما  و سایر دوستان معیارهای مناسب رده بندی دانشگاهها چه مواردی هستند که بر پایه اون رنک بندی رو معتبر بدونیم یا خیر.
من رده بندی تایمز رو باز هم به شخصه مناسب می دونم ولی QS رو  تا حدودی رده بندی معتبرتری می دونم. هرچند اختلافشون خیلی زیاد نیست. در QS علاوه بر مسائل تحقیقاتی مطرح در تایمز، مسئله اشتغال و اعتبار دانشجویان فارغ التحصیل نیز مطرح می شود. 

مشکل دوم اینجاست که واقعا دوستانی که اپلای می کنند دانشگاههای غیر آمریکایی رو مگر چقدر می شناسند که مثلا بدونند دانشگاه Curtin یکی از قطبهای مهندسی شیمی/ معدن استرالیا به عنوان کشوری پیشرو در این دو زمینه هست یا دانشگاه تکنولوژی کوئنزلند هم رده برترین دانشگاهها در تکنولوژیهای نظامی هست یا اگر دانشگاهی ترکیه ای هست چرا نباید در جز 300 دانشگاه برتر جهان باشد؟ دقت بفرمایید دانشگاه MEADLE EAST  ترکیه از رنکینگ تایمز نیز رتبه 54 جهان را دریافت نموده است!
چون اکثر ما فنی هستیم و حتی اگر فنی نباشیم تمرکزمان از سال اول بر روی آمریکا هست و بس. به دلایلی مانند اقامت و... حتی به کشوری مثل ترکیه فکر هم نمی کنیم! البته شاید من هم اشتباه فکر می کنم ولی  من خودم تا 2 سال قبل اسامی دانشگاههایی که کیفیت کارهای اونها منو شکه کرده رو نشنیده بودم. چرا؟ چون محو آمریکا بودم. ولی اگر ازم می پرسیدند واقعا دلیلی نداشتم.

در مورد بعضی دانشگاههایی که فرمودید، من هم صادقانه اسامی خیلی هاشون رو نشنیدم. چون تا به حال حتی یک بار هم دانشگاههای تایلند رو نگاه هم نکردم ( به دلیل مسائل غیر کیفیت دانشگاه). فقط به همین دلیل!  وگرنه واقعا من دلیل دیگری برای ردشون پیدا نکردم. 
 به عنوان مثال من با جزئیات بیشتر توضیح می دهم. 

- دانشگاه MIT دانشگاهی واقعا متفاوت است. این دانشگاه به اندازه ای در فنی مهندسی قدرتمند ظاهر شده است (مشابه جورجیا تک یا کل تک) که رنکینگ کلی را تحت تاثیر قرار داده است. دقت بفرمایید که Reputation  اساتید، مقالات و... به صورت Average ارائه می شود.
ویرجینیا تک حتی در فنی مهندسی نیز این اندازه قدرتمند نیست. در رده بندی تایمز (کلی) هم رتبه آن بعد از 200 جهان هست. ویرجینیا تک در مهندسی برق و یا مکانیک وضعیت برق و مکانیک شریف را دارد در ایران! برق و مکانیک شریف شناخته شده است ولی مثلا مهندسی شیمی شریف بعد از امیرکبیر و تهران قرار می گیرد. شریف در مجموع دانشگاه الزاما بهتری از دانشگاه تهران نیست. هرچند برق و مکانیک و کامپیوتر آن بسیار قوی باشد.

- دانشگاه شیکاگو که فرمودید در بین 30 دانشگاه برتر آمریکا نیز نیست، در رتبه بندی تایمز هم رتبه 12 جهان راه خود اختصاص داده است.، برتر از جان هاپکینز (17)،  کرنل (14)، دوک، کارنگی ملون و....
همین دانشگاه در USNEWS،  چهارمین دانشگاه برتر آمریکاست. حتی برتر از MIT، استنفورد و کل تک...

و 57 نوبلیست داشته است .

- دانشگاه منچستر، دانشگاه 47 جهان در رتبه بندی تایمز  هم می باشد. منچستر در مهندسی هم دانشگاه بسیار قوی هست. 

- دانشگاه East Angelia  در رتبه بندی تایمز هم در رتبه ای نزدیک به Qs  که 176 می باشد قرار گرفته است.

- دانشگاه Dundee، در اکثر رده بندی های  موسسات انگلیسی رتبه بندی جز برترین دانشگاههای هنر(art) و پزشکی انگلستان قرار داره .
The Times Higher Education Supplement rated the university as first in the UK for teaching quality. The Times also commended a number of Dundee's departments as amongst the top ten in the UK.

- دانشگاه Eastern Finland جز 5 دانشگاه برتر فنلاند در اکثر رده بندی ها بوده است. 1              2

- دانشگاه تایلندی که فرمودید پیشتر هم در رده بندی تایمز رتبه 138 جهان را دریافت نموده است.

- دانشگاه فلیندرز در رده بندی های تایمز و هم شانگهای هم در بین 400 دانشگاه برتر جهان قرار دارد.

- دانشگاه Murdoch   در رده بندی تایمز هم در رده دانشگاههای 300 تا 400 جهان قرار دارد. یعنی حتی رتبه ای بالاتر از رنکینگ QS.

- دانشگاه united arab emirates ، در رتبه 374جهان در سال 2009 قرار داشته است. (رده بندی موسسه تایمز)
UAE University is listed by the Times Higher Education newspaper as the 374th best university in the world,

- دانشگاه Wake forest University ، در رده بندی تایمز هم در رتبه ای بهتر از 190  قرار نمی گرفته. (تفاوتش رو با رتبه 27 در US NEWS دقت کنید)در مجموع من فکر می کنم بهتره رو معیارهاشون صحبتت کنیم و فرض رو بر صداقتشون بگذاریم. البته این نظر منه. اگر اینطوری باشه می شه معیارها رو نقد کرد یا مثلا گفت که بهتره به جای رنکینگ کلی به رنکینگ در آمریکا توجه بشه یا به رنکینگ در رشته.

به نظر من هم در QS برخی از دانشگاههای رنکهای عجیبی دارند . مثل همین kING ABDULAZIZ یا WAKE FOREST ,...  ولی اعتبارشو البته به نظر من زیر سوال نمی بره. مثالهایی از مشابهتش رو حتی با تایمز هم گفتم.
بازم ممنونم که در این بحث مشارکت می کنی. من واقعا هدفی جز این ندارم که مسئله رو با هم شفافتر کنیم. ممنونم دوست من 
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2013, 06:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 07:11 PM توسط Shahrouz.)
درود

یک نکته دیگه هم بگم که ممکنه نتیجه این بشه که تایمز رده بندی معتبر تری نسبت به QS هم باشه.
همونطور که نظر پژمان این هست. ولی حرف اصلی من اینه که رنکینگ رو بهتره با معیارهای شناخت خودمون ارزیابی نکنیم.

دو مقاله مفید در زمینه مقایسه رنکینگهای جهانی وجود داشتند که به دلیل حجم بالا نتونستم آپلود کنم. ولی لینکشون رو قرار می دم.

A Comparison of Three Major Academic Rankings for World 
Universities: From a Research Evaluation Perspective

global  university rankings  and their impact

تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2013, 08:03 PM
شهروز جان خیلی ممنونم از وقتی که می ذاری. اتفاقاً من هم خوشحال می شم چنین بحث هایی در بگیره. من چند نکته رو عرض می کنم:

1- اونطور که تو پست های بالایی شما دیده می شه، شما اغلب برای مقایسه از رنکینگ تایمز استفاده کردی که همونطور که قبلاً هم اشاره کرده بودی، ظاهراً QS و تایمز قبلاً تحت یک عنوان رنکینگ رو اعلام می کردند، و احتمالاً به این دلیل هست که هنوز هم شباهت زیادی در رنکینگ شون وجود داره. یعنی همه این دانشگاه های اسم نا آشنایی که اسم بردم، همگی تو تایمز هم اومدند. بهتر بود مرجع دیگه ای غیر از تایمز برای مقایسه آورده می شد.

2- شهروز جان در مواردی کاملاً حق با شماست و من برداشتم اشتباه بوده، مثل دانشگاه شیکاگو. که البته اصولاً معیار دانشگاه های آمریکا رو نباید National University Ranking قرار داد. ولی خب تو خود Graduate Ranking ها ها هم دانشگاه شیکاگو وضعیتش خیلی بهتر از چیزی بود که فکر می کردم.

3- در مواردی مثل  دانشگاه های اماراتی، اندونزی، یا عربستانی، و یا اون دانشگاه های غریب استرالیایی، غیر از تایمز مرجع معتبری برای نشون دادن اعتبار این دانشگاه ها، غیر از تایمز، معرفی نکردی.

4- فنلاند سر جمع چند تا دانشگاه داره که جزو 5 دانشگاه برتر بودنش نشانه برتری خاصی باشه؟

5- من یه نظری روی متودولوژی این رنکینگ می دم، شاید اینطوری بهتر بشه به نتیجه رسید. فاکتورهایی که بررسی شده اینها هستند:

Research
Indicators considered here include domestic assessments of research quality, productivity (i.e. number of papers published), citations (i.e. how recognized and referred to those papers are by other academics) and awards (e.g. Nobel Prizes or Fields Medals).

در این قسمت اشاره به تعداد مقالات چاپ شده کرده، که به نظر من معیار درستی نیست. تعداد مقالات به ازای هر استاد منطقی تره.

Teaching
A key role of a university is the nurture of tomorrow's finest minds, inspiring the next generation of potential research academics. Typical indicators here are domestic teaching quality assessments, collation of student feedback, national student surveys and student faculty ratios.

معیار دقیق و قابل اعتمادی نیست به نظر من. هر سه مورد بولد شده مواردی کاملاً سلیقه ای و مبتنی بر نظرات افراد هست و نمی شه به عنوان یک فاکتور دقیق و قابل اطمینان به کار برده بشه.

Employability
Graduate employability encompasses more than academic strength, focusing on ‘work-readiness’ - the ability to
work effectively in a multi-cultural team, to deliver presentations, to manage people and projects. Common indicators in this area are surveys of employers, graduate employment rates and average graduate salaries.

مجدداً مورد بولد شده نمی تونه معیار دقیق و قابل اطمینانی باشه.

Facilities
University infrastructure is an indicator which enables students to know what to expect from their university experience. Indicators such as sporting and medical facilities, number of students societies are considered within this criterion.

امکانات مسلماً یکی از مهمترین فاکتورهاست. ولی مواردی مثل امکانات ورزشی و پزشکی و انجمن های دانشجویی به نظر من اصلاً معیار درستی برای سنجش سطح امکانات یک دانشگاه نیستند! امکانات خوابگاهی، آزمایشگاهی، کلاسی و غیره خیلی مهمتر هستند.

Internationalization
Here, effective indicators could be the proportion of international students and staff, the numbers of exchange students arriving and departing, the number and strength of international partnerships with other universities or the number of graduates pursuing further study at overseas universities.

میزان قوی بودن پارتنر ها چطور تعیین می شه؟ و فاکتور دومی که بولد کردم به نظر من اصلاً فاکتور مهمی نیست!! یعنی اگر کسی از آمریکا فارغ التحصیل شد، بعد برای ادامه تحصیل بره خارج آمریکا، بهتره؟! عجیبه!

Innovation
Innovation, the output of the universities activities and findings to economy, society and culture, has become increasingly relevant for universities.

معیار گنگ و خیلی کلی به نظر می رسه. بیشتر شبیه کلی گویی هست تا یه معیار دقیق و قابل اطمینان.

Engagement
An effective indicator showing the university's contribution to its local community.

کلی گویی است و از نظر من بی ربط به خوب یا بد بودن یک دانشگاه.

Access
This area looks at the accessibility of the university to students. It looks at areas such as scholarships and bursaries, disability access and gender balance.

واقعاً موردی که بولد کردم برای یک دانشگاه مهمه؟!

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

08-03-2013, 08:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2013, 08:37 PM توسط Shahrouz.)
درود
بازم ممنونم.
پژمان جان من از اونجا که شما تایمز رو رنکینگ معتبری می دونی (که من هم می دونم) برای اعتبار سنجی QS در مواردی که شما فرمودید با رنکینگ تایمز مقایسه کردم. یعنی خواستم به این وسیله نشون بدم که اتفاقا QS و تایمز رده بندی نسبتا یکسانی در این زمینه هایی که فرمودید دارند. مثلا فلیندرز چه از نظر QS و جه از نظر تایمز دانشگاهی در محدوده 300 تا 400 دانشگاه برتر جهان هست. 

خیلی از مواردی هم که عرض کردم مثلا رنکینگ فلیندرز استرالیا یا دانشگاههای انگلستان، منچستر و ادینبورا و... من از رنکینگ سال 2012 و 2013 موسسه تایمز برای مقایسه با رنکینگی که شما از qs نقل قول فرمودید استفاده کرد. خب واضحه که در این سالها این دو موسسه دو موسسه جدا بودند. ازتون ممنون می شم سالهایی که رو نقل قول کردم دوباره بررسی کنید.  برای برخی موارد حق با شماست. سالهای قدیمی تری بودند. مثل همون دانشگاه تایلندی و دانشگاه امارات. 

در مورد شانگهای یا موسسه هایی مثل وبومتریکس من واقعا نحوه رنک بندی اونها رو بسیار عجیب می دونم! 

بازم با احترام، اندکی نظرم با شما در مورد ناشناخته بودن دانشگاهها و ارتباط اون با رنکینگ متفاوته. من 3-4 سال پیش اسمی از دانشگاه NUS نشنیده بودم!! ولی این دانشگاه چیزی مثل MIT  آسیاست!

مواردی که فرمودید رو با دقت بررسی می کنم. بسیار ممنونم از دقت نظر شما.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-05-2013, 10:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2013, 10:59 AM توسط Shahrouz.)
درود 
من هفته قبل پس از دعوت، در نظر سنجی تایمز شرکت کردم و خواستم خدمتتون عرض کنم یک نظر سنجی 10 دقیقه ای تعیین کننده رنکینگ هست. سوالاتی که پرسیده می شه در مورد کیفیت تحقیقات، تدریس و...( in region و global)هست و شما باید دانشگاهها رو خودتون انتخاب و اضافه  (تا سقف 15 دانشگاه )کنید. در انتها هم چند موسسه غیر دانشگاهی (مثل CSIRO یا همون رویان خومون) رو بر حسب یک سری معیارها بایستی رنک بندی کنید. 
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

21-05-2013, 03:45 AM
درود 
یه سایت جدید رنک بندی اخیرا پیدا کردم که گویا 
که در کشور ترکیه مستقر می باشد و از 2000 دانشگاه برتر در جهان انتخاب می کنه. معیارهای رتبه بندی اش گویا عمدتا تعداد مقالات ، استناد ، تولید علمی ، مجلات دارای تاثیر علمی ، کیفیت و برونداد پژوهش  می باشد . هدف از رتبه بندی توسط سسیستم مذکور کمک به دانشگاهها در شناسایی حوزه های فعال پیشرفت بر اساس شاخص های عملکرد علمی می باشد.

برای من نوع سیستم اش تازگی داشت....بد ندیدم اینجا بیارم تا دوستان هم ببیند....

​http://www.urapcenter.org/2012/index.php
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »