عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند زندگی در فنلاند راهنمای قدم به قدم ورود به فنلاند

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمای قدم به قدم ورود به فنلاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2014, 07:51 PM
قدم دهم: گرفتن وقت از پلیس و اپلای برای FINNISH ID:
دوستان به ما که رسید اسمان تپید من بانکهای نوردیا - دانسکه - اس پانکی - هانسکن و چند تا دیگه رفتم تا گفتم ایرانی هستم دست و پاشون لرزید. 
نوردیا که به من گفت حساب برات باز می کنم ولی امکان خرید انلاین نداری و نت بانک هم به من گفتن نمی دهند. حالا اهمیت این موضوع چیه؟
اولا کارت دانشجویی و  کلید دانشگاه را فقط انلاین می توانید تهیه کنید : اینجا هر دانشجو کلید داره تا بتونه ساعات غیر اداری یعنی قبل از 10 صبح و یا بعد از 3 بعدالظهر از دانشگاه استفاده کند
دوم خرید انلاین : مثلا باس کارت 10 یورو تخفیف داره اگر انلاین بخرید برای افراد بالای 31 سال و یا 3 یورو برای افراد کمتر از 31
سوم اگه چیزی را نقدی در بانک بپردازید 6 یورو کارمزد داره ولی انلاین کارمزد نداره بلکه تخفیفم داره!
چهارم اگه مثلا برای اداره پلیس جهت تمدید ویزا گردش حساب بخواین یا فیش واریز حقوق بخواین باید 3 یورو برای پرینت بدین ولی انلاین میشه سیو کرد و به پلیس ایمیل کرد! و ....
پس با توجه به این چند مثال ساده ارزش داره که در یک بانکی حساب باز کنید که به شما نت بانک بدهد. اگه با پاس ایرانی برین که نت بانک به شما نمی دهند تنها راه ان گرفتن کارت ملی فنلاتدی هست!
دقت کنید residence permit کارت شناسایی نیست و در نتیجه شما هر جا بخواید برید که نیاز باشه هویتتون تصدیق بشه نیاز دارید که ID نشون بدید. اینجوری همیشه پاسپورتتون باید تو جیبتون باش و هر وقتم ببینن شما ایرانی هستید خصوصا در بانک می ترسن از شما
 ریسک گم شدن و سر و کله زدن با سفارت واسه پاسپورت جدید خودش خیلی مهم هست. ضمن اینکه بنظر می رسد از سالهای بعد اگه بخواهید کارت اقامتتونو به صورت اینترنتی extend کنید باید Finnish ID داشته باشید. یا شنیدم توی بعضی از خرید های اینترنتی برای تصدیق هویت باید پسورد Finnish ID رو بزنید. 53 یورو میدید 5 سال اعتبار داره.
و از همه مهمتر با این کارت بانکهای فنلاندی مثل اس پانکی و یا بانک دانسکه همه امکانات را به شما می دهند! دیگه لازم نیست منت نوردیا را بکشید.
اول باید از اداره پلیس وقت بگیرید و بعد برین درخواست فینیش ایدی بدین! 
برای گرفتن این کارت میرید به سایت پلیس فنلاند و :
Licenses >>> Making an appointment for police license services >>> English >>> Select service >>> Identity card application >>> Choose the office that is near you >>> Reserve a time and etc.
بعد از گرفتن وقت با بصورت انلاین با مدارک زیر به اداره پلیس مراجعه کنید:
1- نامه ای که از مایستراتی گرفتین که شماره تامین اجتماعی شما در ان درج شده است
2- نامه پذیرش از دانشگاه 
3- 53 یورو
4- پاسپورت
5- کارت اقامت 
6- عکس 6*4 یک قطعه
به اداره پلیس مراجعه و در خواست خود را می دهید بعد از 7 تا 10 روز کارت شما که قهوه ای رنگ هست به دست شما می رسد! بعد می توانید برای حساب بانکی اقدام کنید!
تصویر پیوست نمونه فینیش ای دی هست
تبریک می گم یکمی فنلاندی شدین!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

28-08-2014, 08:04 PM
قدم یازدهم: ثبت نام در دانشگاه:
دوستان علت اینکه من این قدم را جلو تر نگفتم اینه که من 7 روز زودتر امدم تورکو تا همه چی را سر در بیارم پس من بعد 7 روز برای ثبت نام رفتم دانشگاه!
تشریف می برید دفتر مرکزی دانشگاه بخش اینترنشنال که معمولا در روز ثبت نام خیلی شلوغه 
مدارکی که از شما می خوان! 
1- رسید پرداخت مبلغ 106 یورو بابت هزینه اتحادیه دانشجویی: این را باید یا یکی از دوستان شما که نت بانک داره انلاین بده که تقریبا 1.5 یورو کارمزد داره این روش و یا تشریف ببرین بانک نوردیا و 6 یورو کارمزد بدین بعد به شما رسد می دهند که بدون این رسید شما را دانشگاه ثبت نام نمی کند
2- اصل مدارک تحصیلی فارسی
3- اصل مدارک ترجمه شده شما با مهر دادگستری و خارجه
4- پاسپورت 
5- کارت اقامت
در این روز به شما چند برگه می دهند که شامل اطلاعات مربوط به اورینتشن ویک - ثبت نام و اطلاعات مفید دیگری می باشد
دقت کنید روی برگه رسید بانکی شما مهر می زنند و از این به بعد می توانید در سلف دانشگاه غذای دانشجویی میل کنید با قیمت 2.60 یورو و در برخی از مراکز با 1.60 یورو
در شهر تورکو غذا خوری رشته های کامپیوتر به قیمت 1.60 یورو غذا سرو می کند
روی برگه شماره دانشجویی شما را هم می نویسند دقت کنید گم نکنید
تصویر پیوست نمای دفتر ریجیستر یا ثبت نام در ساختمان مرکزی دانشگاه ابو اکادمی طبقه دوم می باشد

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

28-08-2014, 08:09 PM
قدم دوازدهم: دریافت ایمیل دانشجویی و رمز ورود به سایت دانشگاه:
در فنلاند هر دانشجو یک ایمیل اکادمیک داره + یک رمز که بوسیله ان می تواند انتخاب واحد کند و یا ریز نمراتش را بگیرد و ...
این رمز خیلی خیلی مهم هست نباید به کسی بدهید و دقت کنید که هر چه سریعتر برای ان اقدام کنید
در دانشگاه ابو اکادمی این رمز را ساختمان ASA دانشگاه به شما می دهد
برای گرفتن این رمز حتما باید مرحله قبل را طی کرده باشید و با ارائه پاسپورت به شما می دهند
و لازم هست یاد اوری کنم با این رمز می توانید در همه ساختمانهای دانشگاه از اینترنت هم با سرعت فوق العاده بالا استفاده کنید
تصویر پیوست نمای دفتر HELP DESK در ساختمان ASA در شهر تورکو دانشگاه ابو اکادمی هست که به شما این رمز را می دهد
خوش امدین به زندگی دانشجویی مدرن

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-08-2014, 08:16 PM
قدم سیزدهم: اپلای برای کارت دانشجویی:
ببینید به ما گفتن تا اخر سپتامبر با رسیدی که از دانشگاه بابت ثبت نام گرفتین می توانید غذای دانشجویی بگیرین بعد از ان داشتن کارت دانشجویی الزامی هست
چون ما ایرانی ها کلا شانسمون خیلی زیاده فقط باید کارت دانشجویی را هم انلاین اپلای کرد باید از یکی خواهش کنید که برای شما اینکار را انجام بدهد
وارد سایت  شوید و بعد از این لینک کارت دانشجویی خود را اپلای کنید
دقت کنید :
1- شماره دانشجویی را وارد کنید که روی برگه دانشگاه نوشته برای شما
2- 15.10 یورو پول داشته باشید که به کسی که می پردازد بدهید
3- یک عکس اسکن شده 6*4 در فلش یا ایمیل داشته باشید
4- ادرس خوابگاه و کدپستی خود را داشته باشید
بعد از اپلای برای کارت یک یا دو هفته بعد کارت دست شما می رسد
ولی یادتون باشه کارت شما باید پشتش استیکر بزنید که معتبر بشه و ان را هم باید از اتحادیه دانشجویی بگیرید
یک مدرک دیگم جور شد اخیش

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-08-2014, 08:43 PM
قدم چهاردهم: کارت اتوبوس:
ببینید بعد از ثبت نام در دانشگاه با رسید پرداخت هزینه استیودنت + نامه پذیرش + پاسپورت + کارت اقامت می توانید برای استفاده از تخفیف دانشجویی اقدام کنید
اگر بالای 31 سال باشد به شما تخفیفی نمی دهند پس من همون روز دومی که رسیدم رفتم گرفتم چون هر بار سوار اتوبوس بشین 3 یورو باید هزینه کنید البته بلیط شما تا 1 ساعت اعتبار می توانید اتوبوس دیگری سوار شید
برای دانشجویان کارت اتوبوس ماهی 36 یورو هست که اگه انلاین بخرید 32 یورو میشه و برای افراد عادی 50 یورو!
یادتونه گفتم نت بانک بگیرید! من کارت 3 ماهه گرفتم بجای 150 یورو 140 یورو دادم ولی اگه انلاین می خریدم بجای 140 یورو 130 یورو می تونسم بدم!
کارتهای مبلغ دارم دارن مثلا 20 یورو شارژ کنی ولی هر سفر 2.5 یورو برای شما در میاد بازم بنظر من گرونه!
در شهر تورکو کارت اتوبوس را در مرکز شهر یا کاپاتوری می فروشن یک افیس داره که با تابلو زرد رنگش تابلو هست و دقیقا روبروی ثبت احوال یا همان مایستراتی هست
تصویر پیوست نمای داخلی دفتر اتوبوسرانی در تورکو هست
تبریک میگم یکم هزینه هاتون کم شد!

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2014, 07:05 PM
قدم پانزدهم: کارت کتابخانه:
اینجا برای هر کاری مثل تهیه مقاله - کتاب - ای بوک و ... نیاز به مراجعه به کتابخانه هست و میشه یک کتاب درسی را برای 14 روز امانت گرفت و اگه کسی درخواست نکرده باشه 5 بار تمدید کرد که میشه معادل 6 ماه از سال!
کتابخانه دانشگاه ما حدود 2 میلیون جلد کتاب داره که فکر کنم معادل کتابخانه ملی ایران باشه!
برای گرفتن کارت کتابخانه تشریف می برید کتابخانه مرکزی دانشگاه پاسپورت و شماره دانشجویی را می دهید بلافاصله و رایگان کارت خود را می گیرید
عکس روی کارت کتابخانه را اتش کردم پشت کارت مثل ویزا کارت هست و باید امضا کنید

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2014, 07:09 PM
قدم شانزدهم: گواهی ثبت نام و گواهی تخفیف اتوبوس بین شهری:
دوستان خوبم پس از یک روز از تاریخ ثبت نام می توانید درخواست گواهی ثبت نام در دانشگاه کنید هر چند نسخه که لازم داشته باشید به شما می دهند.
من 3 نسخه گرفتم یکی برای بانک - یکی برای ارز دانشجویی و یکی برای خودم
علاوه بر نامه بالا یک نامه هم می دهند که مثلا اگه بخواین برین سفر بین شهری با استفاده از ان اتوبوس یا قطار به شما تخفیف دانشجویی می دهد
تبریک یکم از حقوق جدید لذت ببرید

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

30-08-2014, 07:22 PM
قدم هفدهم: خرید مواد غذایی ارزان و گوشت حلال:
دوستان در فنلاند فروشگاه های ذنجیره ای هست بنام Lidl در این فروشکاه المانی ارزانترین مواد غذایی با کیفیت پیدا میشه
مثلا شیر 1 لیتری بدون چربی کمتر از 1 یورو هست . معمولا این فروشگاه چند شعبه در هر شهری داره مثلا شعبه مرکزی شهر تورکو نزدیک مرکز شهر یا همان کاپاتوری هست
در شهر تورکو یک فروشگاه وجود دارد بنام deli که گوشت با ذبح اسلامی داره و کیفیت و طعم گوشتشم عالیه فقط کمی از لیدل قیمتش بالا تر هست
برای خرید میوه و سبزی سعی کنید از چادر هایی که در مرکز شهر می زنند و عرضه مستقیم میوه هست خرید کنید مثلا گوجه فرنگی در لیدل 1.5 یورو ولی در مرکز شهر اینایی که چادر زدن 1 یورو می دهند
تصویر پیوست نمای فروشگاه لیدل در شهر تورکو هست

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

31-08-2014, 02:24 AM
قدم هجدهم: خرید از فروشگاه IKEA:
فروشگاه IKEA در جمله فروشگاه های بسیار بزرگ بین المللی در فنلاند هست که همه لوازم منزل را با قیمت مناسب ارائه می دهد.
در شهر تورکو هم یک شعبه بسیار بزرگ دارد که از مرکز شهر اتوبوس شماره 2 به انجا میرود
این فروشگاه قابلیت عضو شدن و استفاده از تخفیف را دارد برای اینکار کافی هست اس ام اسی به شماره 16162 ارسال و فقط در متن ادرس ایمیل خود را وارد کنید 
بعد ایمیلی به شما می اید که باید تکمیل کنید و بعد از یک هفته کارت عضویت شما در IKEA FAMILY درب منزل دریافت خواهید کرد
از این به بعد بین 5 تا 20 درصد بسته به کالا تخفیف خواهید گرفت.
مبارکه! 
تصویر پیوست نمای فروشگاه ایکیا در شهر تورکو هست

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-08-2014, 10:03 PM
قدم نوزدهم: خرید شارژ سیم کارت و تخفیفات موجود در R-Kioski:
اگه یادتون باشه گفتم تا رسیدن فنلاند در فرودگاه برین R-Kioski و سیم کارت بخرین
این R-Kioski قیمتهای بالایی داره فقط برای شارژ سیم کارت خریدن و قهوه و روزنامه مناسب هست.
اینجا شارژ سیم کارت اعتباری را دو جور می فروشند:
1- شارژ مستقیم یعنی مستقیما سیم کارت شما شارژ میشه و شما نیازی نیست که چیزی وارد کنید
2- شارژ غیر مستقیم: مثل شارژ هایی که در ایران می خریدیم و باید مثلا *140*#.......# را می زدیم
حداقل شارژ سیم کارت 10 یورو هست 
در شهر تورکو یکی نزدیک مرکز شهر یا کاپاتوری هست
عکس پیوست نمای یکی از این دکه ها هست!

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »