07-09-2014, 09:33 PM
(07-09-2014, 07:51 PM)'mohsen_hk' نوشته:سلام.برای پذیرش دکتری برق در دانشگاه پلی تکنیک تورین میخوام اقدام کنم.شرایط من :کارشناس برق-قدرت با معدل (14.13)(دانشگاه آزاد یزد)کارشناس ارشد برق-قدرت با معدل (16.89)(دانشگاه آزاد مهریز).4 تا ISI دارم. از Elsevier و Springer.نمره Ielts 6.5بنظرتون شرایط فاند و دارم؟چه ماهی اقدام کنم؟
ختما باید در زمان های تعیین شده باشه یا هر وقت با استادها میشه هماهنگ کرد؟
ایمیل اساتید و از کجا پیدا کنم.؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دروود بر شما.
در کل گرفتن پذیرش از تورین کمی راحتتر از پلیمی هست. شانس شما هم که خوب ارزیابی میشه. اما بیشتر گرایش و رشته ها به ایتالیایی برگزار میشه که باید دقت کنی.
تماس با اساتید رو از چندین ماه قبل از شروع کار برای دکتری باید استارت بزنی. ایمیل استادها رو باید از توی دانشکده بگیری.
در کل گرفتن پذیرش از تورین کمی راحتتر از پلیمی هست. شانس شما هم که خوب ارزیابی میشه. اما بیشتر گرایش و رشته ها به ایتالیایی برگزار میشه که باید دقت کنی.
تماس با اساتید رو از چندین ماه قبل از شروع کار برای دکتری باید استارت بزنی. ایمیل استادها رو باید از توی دانشکده بگیری.
دانشگاه پلی تکنیک تورینو از نیمه دوم آگست مرحله پرکردن پرفایل برای پذیرش دکتری رو شروع میکند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public