عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-01-2015, 05:08 PM
(13-01-2015, 09:32 PM)'Fateme131372' نوشته: سلام
میشه لطفا دانشگاه هایی از فنلاند که رشته های علوم پایه پزشکی (hematology_ immunology _ genetic_ microbiology_ virology....) دارن رو معرفی کنید؟ در مقطع کارشناسی ارشد

سلام
دوست عزیز من رشته ها و دانشگاه های زیر را پیدا کردم
  1. Biomedical Imaging, Master's Degree Programme, Åbo Akademi University
    General Toxicology and Environmental Health Risk Assessment, ToxEn, Master's Degree, University of Eastern Finland
    Social and Health Care Development and Management, Master's Degree Programme, HAMK University of Applied Sciences
    Translational Medicine, Master's Degree Programme, University of Helsinki
     Master´s Degree Programme in Health Promotion in Nursing Science, MNS
امیدوارم مفید باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Scarlet0
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2015, 04:48 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم. من پارسال برای دانشگاههای فنلاند اپلای کردم و مدارکمو شامل لیسانس و ریز نمرات و ... را برای universityadmissionsFinland فرستادم. میخواستم بدونم امسال هم میخوام اپلای کنم باید دوباره این مدارکو با پست بفرستم یا با توجه به اینکه پارسال فرستادم فقط اپلیکیشنمو فعال کنم کافیه؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-01-2015, 04:52 PM
(18-01-2015, 04:48 PM)'Scarlet0' نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم. من پارسال برای دانشگاههای فنلاند اپلای کردم و مدارکمو شامل لیسانس و ریز نمرات و ... را برای universityadmissionsFinland فرستادم. میخواستم بدونم امسال هم میخوام اپلای کنم باید دوباره این مدارکو با پست بفرستم یا با توجه به اینکه پارسال فرستادم فقط اپلیکیشنمو فعال کنم کافیه؟

سلام
دوست عزیز این موسسه مدارک را نگه نمی دارد دوباره باید با تاییدات سفارت و ... بفرستید نمره زبان فراموش نشود

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین kardkond
**
نقل قول

10-04-2015, 05:27 PM
سلام
بنظر شما دانشگاه  تامپره TUT واسه 2 ترم مرخصی تحصیلی میده...؟ یعنی شروع تحصیل کلا یکسال به تاخیر بیوفته و دوباره نیاز نباشه پروسه اپلای کردن رو طی کنیم....
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-04-2015, 10:55 PM
(10-04-2015, 05:27 PM)'kardkond' نوشته: سلام
بنظر شما دانشگاه  تامپره TUT واسه 2 ترم مرخصی تحصیلی میده...؟ یعنی شروع تحصیل کلا یکسال به تاخیر بیوفته و دوباره نیاز نباشه پروسه اپلای کردن رو طی کنیم....

والا من شخصا می دونم میشه دو ترم مرخصی گرفت کما اینکه یکی از بچه ها که امسال با من امد سال قبلش قبول ده بوده ولی دو ترم مرخصی گرفته بود
البته دانشگاه ابو اکادمی را منظورمه ولی قوانین نباید فرقی داشته باشه

نقل قول  

آفلاین idin_shafei_nia
**
نقل قول

15-05-2015, 02:59 PM
سلام،
بنده یک کوریسی رو دیدم که بین ابوآکادمی و دانشگاه تورکو مشترک بود و هر کدوم از دانشگاه‌ها سالی ۱۰ نفر رو قبول میکردن که سر جمع میشد ۲۰ نفر.
بعد توی وبسایت دانشگاه تورکو نوشته شده برای افزایش شانس خودتون دوتا اپلیکیشن بفرستید یکی برای ابوآکادمی یکی برای دانشگاه تورکو.

ولی محل تحصیل و درسا و اینا کاملا مشترکه  ولی سوالی که من دارم اینه که اون مدرکی که در آخر داده میشه از طرف همون دانشگاه است که اکسپتمون کرده یا دوتا مدرک میدن یا یه مدرک مشترک میدن؟
چند روز پیش ایمیل زدم به دانشگاه تورکو و پرسیدم این قضیه رو ولی جوابم رو ندادن هنوز.

اگر اطلاع دارید ممنون میشم پاسخ بدید.

با تشکر و احترام.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

26-05-2015, 04:17 PM
(15-05-2015, 02:59 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: سلام،
بنده یک کوریسی رو دیدم که بین ابوآکادمی و دانشگاه تورکو مشترک بود و هر کدوم از دانشگاه‌ها سالی ۱۰ نفر رو قبول میکردن که سر جمع میشد ۲۰ نفر.
بعد توی وبسایت دانشگاه تورکو نوشته شده برای افزایش شانس خودتون دوتا اپلیکیشن بفرستید یکی برای ابوآکادمی یکی برای دانشگاه تورکو.
ولی محل تحصیل و درسا و اینا کاملا مشترکه  ولی سوالی که من دارم اینه که اون مدرکی که در آخر داده میشه از طرف همون دانشگاه است که اکسپتمون کرده یا دوتا مدرک میدن یا یه مدرک مشترک میدن؟
چند روز پیش ایمیل زدم به دانشگاه تورکو و پرسیدم این قضیه رو ولی جوابم رو ندادن هنوز.
اگر اطلاع دارید ممنون میشم پاسخ بدید.
با تشکر و احترام.

من هم پیشنهاد می کنم هر دو دانشگاه اپلای کنید شانستون دو برابر میشه
و هیچ تفاوتی هم نداره بجز اینکه دانشگاه تورکو شاید شانس دکتری گرفتن بیشتر باشه

نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
**
نقل قول

03-06-2015, 11:56 PM
با سلام
من معدل پيش دانشگاهيم
١٨/٥ هست و فوق ليسانس ژنتيكم يه مقاله و دو طرح تحقيقاتي هم دارم چه جوري ميتونم واسه دندونپزشكي پذيرش بگيرم؟ ايا تحصيل رايگانه ؟ به زبان انگليسي تدريس ميشه؟ و به نظر شما مجارستان مناسب تره يا فنلاند ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-06-2015, 12:22 PM
(03-06-2015, 11:56 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام
من معدل پيش دانشگاهيم
١٨/٥ هست و فوق ليسانس ژنتيكم يه مقاله و دو طرح تحقيقاتي هم دارم چه جوري ميتونم واسه دندونپزشكي پذيرش بگيرم؟ ايا تحصيل رايگانه ؟ به زبان انگليسي تدريس ميشه؟ و به نظر شما مجارستان مناسب تره يا فنلاند ؟

سلام
دوست عزیز تحصیل در این رشته در فنلاند دارای ازمون های ورودی بسیار سخت و دانستن زبان فنلاندی هست همه دوستان برای مقطع لیسانس یا فوق لیسانس به فنلاند می ایند تا به این لحظه من کسی را ندیدم این رشته اینجا امده باشد

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-10-2015, 05:27 AM
سلام و وقت بخیر...

.من دانشجوی ترم اخر روانشناسی هستم و قصد دارم برای ارشد در یکی از دانشگاههای فنلاند ادامه تحصیل بدم…برای روانشناسی کدوم دانشگاه مناسبتره؟ و اینکه این اواخر صحبت ازین موضوع هست که دانشگاه های فنلاند از ۲۰۱۶ دیگه رایگان نیست..میخواستم بدونم این موضوع صحت داره یا خیر…ممنون و موفق باشید….
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »