عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی دانشگاهها و رشته های تحصیلی در کره جنوبی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاهها و رشته های تحصیلی در کره جنوبی
آفلاین faribass
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-01-2015, 09:58 PM
سلام من دیپلم میکروکنترلر دارم میخوام تو دانشگاه ملی سئول برای بورس کارشناسی رشته هنر اقدام کنم امکانش هست؟
یه سوال دیگه اینکه میشه مستقیم مدارک رو به خود دانشگاه فرستاد؟؟ اخه میگن سفارت کاراش رو برنامه ریزی نیس 
ممنون میشم پاسخ بدین 
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-01-2015, 10:57 PM
(31-01-2015, 09:58 PM)'faribass' نوشته: سلام من دیپلم میکروکنترلر دارم میخوام تو دانشگاه ملی سئول برای بورس کارشناسی رشته هنر اقدام کنم امکانش هست؟
یه سوال دیگه اینکه میشه مستقیم مدارک رو به خود دانشگاه فرستاد؟؟ اخه میگن سفارت کاراش رو برنامه ریزی نیس 
ممنون میشم پاسخ بدین 

سلام
به احتمال اینکه پذیرش بگیری برای لیسانس اصلا کاری نداریم، بورس یا فاند در این مقطع خیلی غیر محتمل به نظر می رسه و حتی اگه پذیرش هم بگیری احتمال اینکه سفارت بهت ویزا نده کم نیست! تحصیل درمقطع فوق لیسانس و دکتری در خارج از کشور محتمل تر به نظر می رسه.و این رو هم باید بدونید در اکثر کشورهای غیر انگلیسی زبان تدریس در مقطع لیسانس به زبان همون کشور هست یعنی شما باید زبان کره ای رو مسلط باشی.
درباره سوال دومت منظورت رو نفهمیدم! خوب همه ی کار مربوط به ارسال مدارک  و آماده سازی توسط خود شما و مکاتباتی که با دانشگاه مورد نظر دارید انجام میشه! فقط بعضی از مدارک نیاز به مهر سفارت داره که اونم دارالترجمه واستون میتونه انجام بده! 
موفق باشی
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین faribass
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2015, 11:46 AM
مرسی از این که توضیح دادین اما اکثر دانشجو هایی که در کره تحصیل میکنند میگن ارزش امتحان کردنش رو داره و به نظر من هم زیاد هزینه بر نیس و به امتحانش میارزه و یه تجربه به حساب میاد
منظورم از سوال دومم این بود که مدارک رو تحویل سفارت ندیم و مستقیم برای دانشگاه پست کنیم و اینکه شما گفتین مهر رو خود دارالترجمه میزنه پس میشه مستقیم و بدون واسطه فرستاد؟!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-02-2015, 07:15 PM
(01-02-2015, 11:46 AM)'faribass' نوشته: مرسی از این که توضیح دادین اما اکثر دانشجو هایی که در کره تحصیل میکنند میگن ارزش امتحان کردنش رو داره و به نظر من هم زیاد هزینه بر نیس و به امتحانش میارزه و یه تجربه به حساب میاد
منظورم از سوال دومم این بود که مدارک رو تحویل سفارت ندیم و مستقیم برای دانشگاه پست کنیم و اینکه شما گفتین مهر رو خود دارالترجمه میزنه پس میشه مستقیم و بدون واسطه فرستاد؟!

سلام خدمت شماواسه مقطع لیسانس تنها باید مدارک تحویل سفارت بشه 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین saharjooon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-04-2015, 10:17 PM
سلام ...مستر ولتاژ من نمیدونم چرا درمورد پذیرش دانشگاه های کره از هرکسی یه حرف ناامیدکننده میشنوم!فقط شمایی که امیدوارم میکنی و بهم انگیزه میدی.یه آقایی که خودش کره درس خونده و زندگی میکنه خیلی با اطمینان بهم گفت اساتید دانشگاههای کره برای رشته های انسانی هیچ هزینه ای نمیکنن چون احتیاجی ندارن و به من گفت تو همون ایران درستو بخون.میگفت کره فقط به رشته های مهندسی بها میده و بورسیه و فاندها فقط به دانشجوهای مهندسی تعلق میگیره.کاش میشد با دانشجوهایی که تو گروههای انسانی پذیرش گرفتن آشنا شد یا میومدن اینجا از خودشون میگفتن یا حداقل کسایی که اطرافشون دوستان و آشنایانی دارن که تو این رشته ها پذیرش گرفتن بیان و برامون از جزییات کار بگن.اما روند پاسخگویی تو این نوع سایتها خیلی کند پیش میره....
حالا شما که بیشتر در این زمینه فعالیت دارید و تجربه بیشتری دارید یکم برام بگید.واقعا اگه این حرفا صحیحه خیلی امید نبندم و تلاش الکی نکنم!!!
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-04-2015, 10:32 AM
(21-04-2015, 10:17 PM)'saharjooon' نوشته: سلام ...مستر ولتاژ من نمیدونم چرا درمورد پذیرش دانشگاه های کره از هرکسی یه حرف ناامیدکننده میشنوم!فقط شمایی که امیدوارم میکنی و بهم انگیزه میدی.یه آقایی که خودش کره درس خونده و زندگی میکنه خیلی با اطمینان بهم گفت اساتید دانشگاههای کره برای رشته های انسانی هیچ هزینه ای نمیکنن چون احتیاجی ندارن و به من گفت تو همون ایران درستو بخون.میگفت کره فقط به رشته های مهندسی بها میده و بورسیه و فاندها فقط به دانشجوهای مهندسی تعلق میگیره.کاش میشد با دانشجوهایی که تو گروههای انسانی پذیرش گرفتن آشنا شد یا میومدن اینجا از خودشون میگفتن یا حداقل کسایی که اطرافشون دوستان و آشنایانی دارن که تو این رشته ها پذیرش گرفتن بیان و برامون از جزییات کار بگن.اما روند پاسخگویی تو این نوع سایتها خیلی کند پیش میره....
حالا شما که بیشتر در این زمینه فعالیت دارید و تجربه بیشتری دارید یکم برام بگید.واقعا اگه این حرفا صحیحه خیلی امید نبندم و تلاش الکی نکنم!!!

بحث دلخوش کردن یا امید دادن نیست. اینکه شما رزومه خوبی داشته باشی برای رشته های مختلف میتونی اماده بشی و بورس بشی. این درسته که در رشته های انسانی بدلیل کمبود بورس و رقابت بالای متقاضی در دسترس نیست. اما حداقل در اسیا این مورد کمتره. شما بهتره ابتدا اقدام کنید. و سپس برای بورس دانشگاه خودتون رو اماده کنید. ضمن اینکه یک کشور رو هم تنها مد نظر قرار ندید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Hyojoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-05-2015, 02:24 PM
سلام و خسته نباشید 
من لیسانس حقوق دارم با معدل 17.93. علاقه مند به  تحصیل در مقطع دکتری در کره جنوبی . اما برای ارشد نمی دونم چه گرایشی رو انتخاب کنم که امکان پذیرش گرفتن یا حتی بورسیه بیشتر باشه. به نظر شما از ببین این گرایش ها کدوم بهترو مناسب تره؟
حقوق ارتباطات ، تجارت بین الملل ، مالکیت فکری ، بشر ، بین الملل یا حقوق محیط زیست؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-05-2015, 08:14 PM
(06-05-2015, 02:24 PM)'Hyojoo' نوشته: سلام و خسته نباشید 
من لیسانس حقوق دارم با معدل 17.93. علاقه مند به  تحصیل در مقطع دکتری در کره جنوبی . اما برای ارشد نمی دونم چه گرایشی رو انتخاب کنم که امکان پذیرش گرفتن یا حتی بورسیه بیشتر باشه. به نظر شما از ببین این گرایش ها کدوم بهترو مناسب تره؟
حقوق ارتباطات ، تجارت بین الملل ، مالکیت فکری ، بشر ، بین الملل یا حقوق محیط زیست؟

شانس که خب با  این معدل و اگر نمره خوبی در زبان بالای 7 و بالای 90 بگیرید وجود داره. در کل در بخش رشته های انسانی کمی باید دقت کنید و داشتن استاد کمک مهمی برای شما هست زیرا بورس در این رشته ها هم محدوده و هم بسیار رقابتیه.
در خصوص گرایشهای متنوع که ارائه کردید اطلاعی ندام.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-10-2015, 12:55 PM
سلام
ببخشید.. چه دانشگاه هایی در کره جنوبی رشته برنامه ریزی شهری رو دارند...در مقطع دکترا.....؟
دانشگاه هانیانگ داره این رشته رو..
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-10-2015, 08:19 PM
(30-10-2015, 12:55 PM)مهمان نوشته: سلام
ببخشید.. چه دانشگاه هایی در کره جنوبی رشته برنامه ریزی شهری رو دارند...در مقطع دکترا.....؟
دانشگاه هانیانگ داره این رشته رو..
ممنونم

شما براحتی میتونی رشته و دانشگاههای خودتون رو از اینجا پیدا کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »