عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Photo  09-08-2014, 10:50 PM
(09-08-2014, 10:26 PM)'mehdi adeli' نوشته: مرسی میدونی بیشتر جهت ارسال مدارک به دانشگاه میخواستم بدونم  .
یعنی با این وجود حداکثر کارنامه نهایی 15 روز بعد از امتحان آماده است و خودشون اون تعدادی که ما انتخاب کردیم به صورت اینترنتی به دانشگاه مقصد میفرستند یا به صورت پست ؟
مرسی

ریپورت نمره چند روز زودتر انجام میشه معمولا. به صورت اینترنتی ارسال میشه به کدهای انتخابیتون نه پست کاغذی! اینها رو میتونید از خود سایت ets هم بخونید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین s.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2014, 04:03 PM
سلام-من واسه ثبت نام GRE میخواستم از طریق سایت سازمان سنجش اقدام کنم، اما هیچ اطلاعیه ای واسه ثبت نام رو سایت نیومد ولی الان تو سایت ETS ظرفیت اون تاریخی که مدنظرم بود پر شده! یه مشکل دیگه هم الان تهیه ویزا کارته! نه بانکها صادر میکنن دیگه نه صرافی ها! چجوری باید تهیه کرد؟ سوال دیگه هم اینکه، ممکنه ظرفیت یه آزمونی به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ مثلا تاریخ 18 September 2014 ، این A , B , C که واسه محل آزمون تو سازمان سنجش جدا کردن همه یکین یا جدا برگزار میشن؟ مثلا ممکنه ۱۸ سپتامبر واسه یکی برگزار بشه اما واسه یکی دیگه به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ آخه آدرس ها یکین! 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-08-2014, 09:01 PM
(11-08-2014, 04:03 PM)'s.h' نوشته: سلام-من واسه ثبت نام GRE میخواستم از طریق سایت سازمان سنجش اقدام کنم، اما هیچ اطلاعیه ای واسه ثبت نام رو سایت نیومد ولی الان تو سایت ETS ظرفیت اون تاریخی که مدنظرم بود پر شده! یه مشکل دیگه هم الان تهیه ویزا کارته! نه بانکها صادر میکنن دیگه نه صرافی ها! چجوری باید تهیه کرد؟ سوال دیگه هم اینکه، ممکنه ظرفیت یه آزمونی به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ مثلا تاریخ 18 September 2014 ، این A , B , C که واسه محل آزمون تو سازمان سنجش جدا کردن همه یکین یا جدا برگزار میشن؟ مثلا ممکنه ۱۸ سپتامبر واسه یکی برگزار بشه اما واسه یکی دیگه به حد نصاب نرسه و کنسل بشه؟ آخه آدرس ها یکین! 

باید از طریق خود ETS ثبت نام کنید. پیشنهادم اینه که از طریق یکی از شرکت ها پرداخت رو انجام بدین که الان ماشالله تعدادشون هم زیاده. در این باره از این تاپیک می تونید کسب اطلاع کنید. در مورد به حد نصاب نرسیدن آزمون، فکر نمی کنم ولی اطمینانی هم بهش نیست. گاهی بدلایل مختلف آزمون یکی از سنترها کنسل میشه. ولی خب شما ازین قضیه نمی تونید اطلاعی پیدا کنید و معمولا هم در مورد سنترهای معتبر و مشهورتر کمتر ممکنه اتفاق بیافته. در مورد اینکه محل برگزاری آزمون ها تو سنجش متفاوت هست یا نه، من اطلاعی ندارم ولی به لیست سنترها تو سایت ETS که نگاه کردم همین حالتی که می گین هست و سه تا حوزه داره و تا اونجایی که من فهمیدم زمان هایی که معمولا شلوغ تر هستن تو هر سه تا حوزه اشغال شدن بنابراین همه سنتر ها فعال به نظر می رسن

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

17-08-2014, 02:32 AM
سلام مجدد-من از طريق سايت ETS ثبت نام كردم، مركز آزمون هم سنجش انتخاب كردم، Appointment Number هم گرفتم، آزمونم Computer Based هست، ديگه نيازى نيست تو سايت سنجش ثبتش كنم؟ آخه وقتى ميخوام تاريخ آزمون رو تو سنجش انتخاب كنم اصلاً تاريخى كه من ثبت نام كردم وجود نداره!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

17-08-2014, 11:01 AM
(17-08-2014, 02:32 AM)'s.h' نوشته: سلام مجدد-من از طريق سايت ETS ثبت نام كردم، مركز آزمون هم سنجش انتخاب كردم، Appointment Number هم گرفتم، آزمونم Computer Based هست، ديگه نيازى نيست تو سايت سنجش ثبتش كنم؟ آخه وقتى ميخوام تاريخ آزمون رو تو سنجش انتخاب كنم اصلاً تاريخى كه من ثبت نام كردم وجود نداره!

فکر نمی کنم دیگه اصلا نیازی به ثبت تو سایت سنجش باشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین reza_nemesis
**
نقل قول

11-09-2014, 11:39 PM
سلام دوستان.
منم دقیقا این مشکلو دارم. تاریخو تو سایت سازمان سنجش نداره. اصلا شمارمم جا نمیشه تو کد تاییدش.
مطمئنید که نیازی نیست تو سایت سنجش ثبت نام کنیم؟همون ثبت نام تو ets کافیه؟
متشکر.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-09-2014, 01:51 AM
(11-09-2014, 11:39 PM)'reza_nemesis' نوشته: سلام دوستان.
منم دقیقا این مشکلو دارم. تاریخو تو سایت سازمان سنجش نداره. اصلا شمارمم جا نمیشه تو کد تاییدش.
مطمئنید که نیازی نیست تو سایت سنجش ثبت نام کنیم؟همون ثبت نام تو ets کافیه؟
متشکر.

ثبت نام تو ETS کافیه.
مولانا
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-10-2014, 10:46 PM
سلام، دو سوال داشتم از خدمتتون

1- آیا آزمون کامپیوتری در ایران برگزار میشه؟
2-من قصد دارم مهر سال بعد (september 2015) امتحان بدم. چه زمانی باید ثبت نام کنم تا مطمئنا" جای خالی باشه؟ آیا از همین الان ثبت نام کردن خیلی زوده یا به موقع هست؟

خیلی متشکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Music  21-10-2014, 11:54 PM
(21-10-2014, 10:46 PM)'Atlantis' نوشته: سلام، دو سوال داشتم از خدمتتون
1- آیا آزمون کامپیوتری در ایران برگزار میشه؟
2-من قصد دارم مهر سال بعد (september 2015) امتحان بدم. چه زمانی باید ثبت نام کنم تا مطمئنا" جای خالی باشه؟ آیا از همین الان ثبت نام کردن خیلی زوده یا به موقع هست؟
خیلی متشکرم

سلام به شما و خوش آمدین
1-بله آزمون کامپیوتری برگزار میشه و خوشبختانه خیلی هم دیگه زیاد شده.
2-معمولا آزمونها دو ماه دوماه باز میشن پس الان که نمیشه ثبت نام کرد. پس برای مهر باید حدود تیر-مرداد ثبت نام کنید ولی بعضا کنسلی پیش میاد که میشه حتی نزدیک اون تاریخ هم ثبتنام کرد. 
میتونید در سایت ETS ثبت نام کنید و تاریخ ها رو ببینید تا حساب کار دستتون بیاد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-04-2015, 04:58 PM
سلام دوستان
اگه آدم بیشتر ددلاینای امریکا مدنظرش باشه تا جاهای دیگه و خب بخود جی آر ای هم بده و فاصله یک ماهه هم برا آزمون مجدد (البته در صورت خیلی بد شدن نمره) بخواد در نظر بگیره اول آگوست تا اواخر اکتبر بهترین زمانه برا آزمون ها ..درسته؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 44 بعدی »