عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2014, 10:31 AM
سلام
دوستان من فامیلیم از دو کلمه ی جدا از هم تشکیل شده، ولی وقتی میخوام اکانت باز کنم، بهم اجازه نمیده بین این دو کلمه فاصله بذارم، ارور میده، مینویسه که باید بین 2 تا 32 کاراکتر باشه و به غیر از خط تیره و آپاستروف چیز دیگه ای نمی تونی استفاده کنی. و فکر کنم منظورش اون فاصله هست، چون پیوسته که مینویسم، اروری نمیده. تعداد کاراکترها هم که کلا 12 تا بیشتر نمیشه با فاصله.
برای تافل هم که ثبت نام کرده بودم، مشکلی نبود.
به هر حال ناقص هم بنویسم بعدا مشکل پیش میاد...
شما چی پیشنهاد میدید، بدون فاصله بنویسم و بعد روز امتحان بخوام ازشون (همونهایی که آنلاین مشخصات رو چک میکنن) تصحیحش کنن؟؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-06-2014, 02:11 AM
میتونید فامیلی تون رو با خط تیره یا بدون فاصله بنویسید. حتی اگر بعدا تصحیح هم نکنید، مشکلی نخواهد بود و دانشگاه ها در اکثر موارد وقتی موضوع دو بخشی بودن اسم/فامیلی رو توضیح میدید، متوجه خواهند بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-07-2014, 12:10 PM
امتحان جی ار ای جنرال کاغذی از این ببعد در ایران دیگر برگزار نخواهد شد و فقط امتحان بصورت کامپیوتری خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-07-2014, 12:43 PM
(09-07-2014, 12:10 PM)'فرید' نوشته: امتحان جی ار ای جنرال کاغذی از این ببعد در ایران دیگر برگزار نخواهد شد و فقط امتحان بصورت کامپیوتری خواهد بود.

میشه منبع بدین؟
https://www.ets.org/gre/revised_general/...tes_130807
اگه روی PDF برای سنترها و زمانش کلیک کنین، میبینین نوشنه که سپتامبر و نوامبر 2014 و آوریل 2015 توی اصفهان و تهرات کاغذی برگزار میشه.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

09-07-2014, 12:48 PM
(09-07-2014, 12:43 PM)'salazar716' نوشته:
میشه منبع بدین؟
https://www.ets.org/gre/revised_general/...tes_130807
اگه روی PDF برای سنترها و زمانش کلیک کنین، میبینین نوشنه که سپتامبر و نوامبر 2014 و آوریل 2015 توی اصفهان و تهرات کاغذی برگزار میشه.

این تاریخ های برگزاری آزمون سابجکت و اگه دقت کنی می بینی که در تاریخ های جنرال دایره ای گذاشته نشده که بمعنی اینه که ازمون کاغذی در ایران برگزار نمی شود.
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2014, 02:37 PM
سلام
بچه ها در سایت ای تی اس به غیر از مراکز برگزاری آزمون مثل سازمان سنجش آموزش کشور تعدادی مراکز دیگر هم آورده مثل :
مرکز معرفت ، Allameh Sokhan  و تعدادی دیگه !!!!
ما میتونیم تو این ریجیستر های دیگه ثبت نام کنیم .
البته در همان صفحه آمده زمان و تاریخ برگزاری آزمون را زده البته سازمان سنجش را 4 بار اسمشو آورده و در بعضی از تاریخ ها مثل سپتلمبر و اکتبر را زده No seats available  و در بخش دیگه زده جا داره ، این داستان چیه واسه آزمون کامپیوتری ؟؟؟

حالا من اون پیج تو صفحه ets  می گذارم یک نگاهی بندازی به منم بگید می خوام ثبت نام کنم گیج شدم !!!!
mygre.ets.org/greweb/action/RegPortal
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Rainbow  08-08-2014, 04:58 PM
(08-08-2014, 02:37 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام
بچه ها در سایت ای تی اس به غیر از مراکز برگزاری آزمون مثل سازمان سنجش آموزش کشور تعدادی مراکز دیگر هم آورده مثل :
مرکز معرفت ، Allameh Sokhan  و تعدادی دیگه !!!!
ما میتونیم تو این ریجیستر های دیگه ثبت نام کنیم .
البته در همان صفحه آمده زمان و تاریخ برگزاری آزمون را زده البته سازمان سنجش را 4 بار اسمشو آورده و در بعضی از تاریخ ها مثل سپتلمبر و اکتبر را زده No seats available  و در بخش دیگه زده جا داره ، این داستان چیه واسه آزمون کامپیوتری ؟؟؟
حالا من اون پیج تو صفحه ets  می گذارم یک نگاهی بندازی به منم بگید می خوام ثبت نام کنم گیج شدم !!!!
mygre.ets.org/greweb/action/RegPortal

1-بله از وقتی کامپیوتری در ایران برگزار میشه سنترهای دیگه ای اضافه شده اند. میتونید در هرکدوم که بخواین و جا باشه ثبت نام کنید.    2-یعنی باید به تعداد کاندیداها کامپیوتر باشه دیگه!! هرکدوم جا داره رو انتخاب کنید.مثلا امیربهادر 18 سپتامبر جلوش "register now" رو بزنید. یا بهتره وارد پروفایل خودتون بشید و بعد در صفحه مربوطه تاریخ و سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
**
نقل قول

09-08-2014, 08:13 PM
مرسی که پاسخ میدی.
فقط یک چیزی : حالا که کامپیوتری شده جواباش چند وقته میاد پیپریش که شنیده بودم 45 روزه میاد ، کامپیوتریشو میدونی ؟
چون اگه یکیشو خراب کردیم ، لا اقل جواب اینکه زودتر بیاد که بعدی را شرکت کنیم .
مرسی
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

09-08-2014, 09:30 PM
(09-08-2014, 08:13 PM)'mehdi adeli' نوشته: مرسی که پاسخ میدی.
فقط یک چیزی : حالا که کامپیوتری شده جواباش چند وقته میاد پیپریش که شنیده بودم 45 روزه میاد ، کامپیوتریشو میدونی ؟
چون اگه یکیشو خراب کردیم ، لا اقل جواب اینکه زودتر بیاد که بعدی را شرکت کنیم .
مرسی

Computer-delivered Test
You will view your unofficial Verbal Reasoning and Quantitative Reasoning scores at the test center; however, because of the essay scoring process, you will not view your Analytical Writing score at that time. About 10–15 days after your test date, your official scores will be available in your My GRE Account, and your scores will be sent to the score recipients you designate.
طبق اين توضيح سايت ets بلافاصله نمرات خام بخش هاي تستي خودتون رو دريافت مي كنيد. و دريافت نمرات اصلي كه شامل رايتينگ و درصد مقايسه با بقيه شركت كنندگان ميشه 10-15 روز بعد آماده ميشن.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
**
نقل قول

09-08-2014, 10:26 PM
مرسی میدونی بیشتر جهت ارسال مدارک به دانشگاه میخواستم بدونم  .
یعنی با این وجود حداکثر کارنامه نهایی 15 روز بعد از امتحان آماده است و خودشون اون تعدادی که ما انتخاب کردیم به صورت اینترنتی به دانشگاه مقصد میفرستند یا به صورت پست ؟
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 44 بعدی »