عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-10-2012, 01:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2012, 02:09 AM توسط Zari.)
در مورد اصلاح مشخصات پروفایل GRE و کلا اصلاح مشکلاتی که در پروفایل ایجاد میشه، بر خلاف تافل، سختگیری خیلی کمتری انجام میشه. در مورد تافل برای کوچکترین اصلاحاتی حتما باید کپی پاسپورت ارسال بشه و تازه در اون صورت هم ممکنه که اصلاحات رو انجام ندن. اما در مورد GRE، همکاری خیلی بیشتر هست. چیزی که من در تماسهام با ETS برای GRE متوجه شدم به این صورت هست که:

۱- اگر شما قبلا پروفایلی درست کردید و توی اون نمره تون رو دیدید، به هیچ عنوان اون نمره رو در پروفایل دیگری نمی تونید ببینید. مثلا من برای امتحانی که سال گذشته دادم، پارسال یک پروفایل در سایت ETS ساختم و نمره ام رو گرفتم. بعدها یوزر و پسورد اون پروفایل رو فراموش کردم و اخیرا برای دسترسی به اون نمره، یک پروفایل جدید با مشخصاتی که عینا در تیکت من ذکر شده بود ساختم. اما نتیجه همون پیام بود:

The information you provided does not match our records. Please try again

من به ETS پیام دادم و گفتم سیستم شما مشکل داره و نمره ی من رو گزارش نمی کنه. اونها بدون اشاره به اینکه من نباید دوتا پروفایل می ساختم و بدون اینکه من ازشون بخوام، یوزر و پسورد پروفایلی که من سال گذشته ساخته بودم رو برای من ایمیل کردند و من به همین راحتی به نمره ام دسترسی پیدا کردم!!

۲- اگر اشتباها اکانتهای تکراری در ETS ساختید اصلا نگران نشید. این قضیه که شما رو بن می کنن و ... تا جایی که من دیدم اتفاق نمی افته. هر چند بهتره که این کار رو نکنید اما اگر واقعا اجتناب ناپذیر بود به نظر من می تونید انجامش بدید. تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که سیستم به طور اتوماتیک موقع ثبت نام تشخیص بده که شما اکانت دیگری هم دارید و مانع ایجاد اکانت جدید بشه. اگر سیستم اجازه بده، مشکلی نیست. حداقل در مورد GRE اونها متوجه داشتن اکانتهای تکراری از سوی من شدند و هیچ واکنشی نشون ندادند.
نقل قول  

آفلاین mehdana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-11-2012, 01:32 PM
با سلام

من میخوام واسه 9فوریه ثبت نام کنم. به نظر شما از طریق خود ETS ثبت نان کنم بهتره؟ و اینکه اگه بخوام از طریق ets ثبت نام کنم باید از طریق کارت اعتباری باشه، میخواستم بپرسم این کارت اعتباری رو چطور میتونم داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-11-2012, 01:43 PM
(03-11-2012, 01:32 PM)mehdana نوشته:
من میخوام واسه 9فوریه ثبت نام کنم. به نظر شما از طریق خود ETS ثبت نان کنم بهتره؟ و اینکه اگه بخوام از طریق ets ثبت نام کنم باید از طریق کارت اعتباری باشه، میخواستم بپرسم این کارت اعتباری رو چطور میتونم داشته باشم؟

درود، دوست من فرقی نداره که شما از سایت سنجش ثبت نام کنید یا از طریق ETS، همون طور که در اینجا و این ارسال اشاره شده، شما بعد از ثبت نام و پرداخت وجه در ETS و زمانی که ثبت نام سنجش شروع شد، باید در سایت سازمان سنجش نیز پروفایلی ایجاد کرده و نسبت به رزرو صندلی اقدام کنید. سوالتون در مورد کارت اعتباری را، میتونید در این تاپیک دنبال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین jarod2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-11-2012, 02:28 PM
با سلام

برای امتحان 27 آبان چطوری در سنتر تهران یا اصفهان ثبت نام کنم؟ میشه لینک های ثبت نام را لطفا بدید؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

06-11-2012, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2012, 03:41 PM توسط MaMi.)
(06-11-2012, 02:28 PM)jarod2 نوشته: با سلام
برای امتحان 27 آبان چطوری در سنتر تهران یا اصفهان ثبت نام کنم؟ میشه لینک های ثبت نام را لطفا بدید؟؟
ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم Smile
دوست من، برای هر امتحان معمولا حدود 2 الی 3 ماه قبل از امتحان، باید ثبت نام کنید. یعنی در حال حاضر امکان ثبت نام در آزمون GRE آبان ماه (سازمان سنجش) رو ندارید. مرکز برگزاری آزمون GRE در اصفهان و سایت سازمان سنجش جهت ثبت نام GRE
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-11-2012, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 07:25 PM توسط maryam4312.)
درود
توی پروفایل سنجش اسم فامیلمو که دوقسمتی هست جدا نوشتم(اونموقع که پروفایل سنجش ساختم نمیدونستم باید پیوسته بنویسم) و توی ETS پیوسته.حالا توی کارتم جداست . میتونم اصلاحش کنم یا همینجوری هم مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : چرا رجیستریشن نامبر رو که وارد میکنم کارتمو نمیتونم ببینم توی پروفایل ETS ؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

11-11-2012, 10:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 10:25 PM توسط MaMi.)
(11-11-2012, 07:25 PM)maryam4312 نوشته:
درود. توی پروفایل سنجش اسم فامیلمو که دوقسمتی هست جدا نوشتم(اونموقع که پروفایل سنجش ساختم نمیدونستم باید پیوسته بنویسم) و توی ETS پیوسته.حالا توی کارتم جداست . میتونم اصلاحش کنم یا همینجوری هم مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : چرا رجیستریشن نامبر رو که وارد میکنم کارتمو نمیتونم ببینم توی پروفایل ETS ؟
همین جور که در این ارسال توضیح داده شده، شما باید Admission Ticket اصلاح شده رو برای ETS ایمیل کنید، روز امتحان هم که Admission Ticket رو تحویل میدهید. وقتی ایمیل تائید اصلاح از طرف ETS برای شما ارسال شد (معمولا حدود 7 الی 8 روز بعد از ارسال ایمیل شما) میتونید با استفاده از Registration Number ، مشخصات پروفایل سنجش رو در پروفایل ETS ببینید Smile
نقل قول  

آفلاین mehdana
**
نقل قول

16-11-2012, 01:11 PM
سلام

کسی میدونه امتحان 9Feb پر شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

16-11-2012, 01:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-11-2012, 05:27 PM توسط MaMi.)
(16-11-2012, 01:11 PM)mehdana نوشته: سلام
کسی میدونه امتحان 9Feb پر شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درورد. دوست من، در مورد امتحان 9 فوریه نیز طبق معمول امتحان های پیشین برگزارشده توسط سازمان سنجش، معمولا حدود 2 الی 3 ماه قبل از امتحان، سایت سنجش برای ثبت نام این امتحان باز خواهد شد. با این اوصاف هنوز ثبت نام برای این امتحان شروع نشده که صندلی خالی نباشه!
نقل قول  

آفلاین mehdana
**
نقل قول

16-11-2012, 01:48 PM
آخه تو سایت ثبت نام این تاریخ باز شده اما نوشته صندلی نیست یعنی اینکه پر شده!!!!!!!!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 44 بعدی »