عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-04-2015, 08:35 PM
(17-04-2015, 01:01 PM)'starry_eyed' نوشته: سلام،
من پاسپورتم یه ماه بیشتر اعتبار نداره. حالا اگه تصویر همینو بفرستم برای دانشگاه جهت صدور I20 و بعد برم برای تعویض اشکال داره؟

دانشگاه جهت صدور I20 و Sevis Code به شماره گذرنامه شما نیاز داره و همون طور که میدونید، با تغییر گذرنامه، شماره اون هم عوض خواهد شد. شما با مراجعه به اداره گذرنامه و درخواست تعجیل در صدور، میتونید گذرنامه تون رو ظرف 3 روز کاری دریافت کنید. 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-05-2015, 11:38 PM
گذرنامه ام پاره شده خانوادگی بود آیا دوباره به من گذرنامه میدهند
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-05-2015, 05:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2015, 05:36 AM توسط M1KE.)
اگر گذرنامه مخدوش یا پاره شده باشه با نشون دادن اون و تایید اینکه قابل استفاده نیست می تونید دوباره تشکیل پرونده بدین و بعد از پرداخت هزینه دوباره براتون گذرنامه صادر بشه.

(22-05-2015, 11:38 PM)'مهمان' نوشته: گذرنامه ام پاره شده خانوادگی بود آیا دوباره به من گذرنامه میدهند

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-05-2015, 08:39 PM
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﺭا ﺩﺭ ﭘﺎﺳﻢ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻛﺮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﭼﻲ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﻨﻢ. اﮔﺮ ﻛﺪاﻡ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﺪاﻡ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﻜﻨﻢ
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

26-05-2015, 10:38 PM
حتما عوض کنید چون در بلندمدت دردسرهای زیادی خواهید داشت. به ویژه زمان ترجمه مدارک دیگه مثل شناسنامه و عقدنامه و غیره. اگر اختلاف بیشتر از یک روز باشه احتمال به مشکل خوردن اون بیشتره چون مترجم ها عمدتا ترجمه رو مطابق اطلاعات گذرنامه انجام میدن و اگر اختلاف زیاد باشه ممکنه قبول نکنند. 

'مهمان dateline='' نوشته: ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﺭا ﺩﺭ ﭘﺎﺳﻢ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻛﺮﺩﻡ ﺣﺎﻻ ﭼﻲ ﻛﺎﺭﻱ ﻛﻨﻢ. اﮔﺮ ﻛﺪاﻡ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﺪاﻡ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﻜﻨﻢ

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-06-2015, 04:36 PM
سلام، دوست من حدود ۹ ماه در اندونزی کار میکرد و هر دو ماه خروج میزد ،اما بعد از ۹ ماه به جرم کار کردن غیرقانونی اونو از کشور دیپورت کردن و مهر دیپورت توی پاسپورتش زدن ،میخواستم بدونم آیا امکان برگشت دوباره حتی با گرفتن ویزای کار قانونی رو به اندونزی داره یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید،
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-06-2015, 07:59 AM
قاعدتا اگر مشکلی باشه اون کشور برای متقاضی ویزا صادر نمی کنه. کسانی که دیپورت میشن معمولا در گرفتن ویزای دوباره برای اون کشور دچار مشکل میشن ولی این موضوع گاهی به دلیل دیپورت هم بستگی داره و اگر ملزومات قانونی اون ویزا رو داشته باشند گاهی سخت گیری نمیشه به ویژه خیلی از کشورها بعد از گذشت یک مدت زمان خاص (مثلا 2 سال) برخی از اشتباهاتی که متقاضی در گذشته در پرونده اش داشته رو نادیده می گیرند.
(07-06-2015, 04:36 PM)'مهمان' نوشته: سلام، دوست من حدود ۹ ماه در اندونزی کار میکرد و هر دو ماه خروج میزد ،اما بعد از ۹ ماه به جرم کار کردن غیرقانونی اونو از کشور دیپورت کردن و مهر دیپورت توی پاسپورتش زدن ،میخواستم بدونم آیا امکان برگشت دوباره حتی با گرفتن ویزای کار قانونی رو به اندونزی داره یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید،

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-06-2015, 11:46 PM
سلام دوستان،
من گذرنامه م تا 17 شهریور اعتبار داره. الان که رفتم تو ETS تاریخ آزمون های تافل رو دیدم و خواستم ثبت نام کنم (برای آخر شهریور) دیدم شماره پاسپورت رو میخواد اما پاسپورت من اون موقع اعتبار نداره و اگه تعویض هم کنم که شماره گذرنامه م عوض میشه! چیکار باید بکنم؟ با همین پاسپورت تاریخ گذشته منو راه میدن سر جلسه؟ یا اینکه کار دیگه ای باید انجام بدم؟ (مثلا اینکه اول برم پاسپورت رو تعویض کنم بعد آزمون ثبت نام کنم اما اینجوری فک کنم باید آزمونای آخر اکتبر رو ثبت نام کنم!)

پ.ن: علت اینکه ترجیح میدم پاسپورت رو ببرم اینه که چند نفر از دوستان که با کارت ملی و گواهینامه رانندگی رفته بودند سر جلسه قبل امتحان مسئول برگزاری کلی استرس وارد کرده که عکست قدیمی ه و فلان. (البته آخر سر با کلی منت گذاشته برن سر جلسه! نمیخوام کار به اونجا بکشه دیگه)
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

09-06-2015, 10:15 AM
(08-06-2015, 11:46 PM)mohammadreza88 نوشته: سلام دوستان،
من گذرنامه م تا 17 شهریور اعتبار داره. الان که رفتم تو ETS تاریخ آزمون های تافل رو دیدم و خواستم ثبت نام کنم (برای آخر شهریور) دیدم شماره پاسپورت رو میخواد اما پاسپورت من اون موقع اعتبار نداره و اگه تعویض هم کنم که شماره گذرنامه م عوض میشه! چیکار باید بکنم؟ با همین پاسپورت تاریخ گذشته منو راه میدن سر جلسه؟ یا اینکه کار دیگه ای باید انجام بدم؟ (مثلا اینکه اول برم پاسپورت رو تعویض کنم بعد آزمون ثبت نام کنم اما اینجوری فک کنم باید آزمونای آخر اکتبر رو ثبت نام کنم!)
پ.ن: علت اینکه ترجیح میدم پاسپورت رو ببرم اینه که چند نفر از دوستان که با کارت ملی و گواهینامه رانندگی رفته بودند سر جلسه قبل امتحان مسئول برگزاری کلی استرس وارد کرده که عکست قدیمی ه و فلان. (البته آخر سر با کلی منت گذاشته برن سر جلسه! نمیخوام کار به اونجا بکشه دیگه)
با سلام
دوست من مگه گرفتن پاسپورت جدید چقدر طول میکشه Smile
نهایت ۵ روزه میاد , بهتره پاسپورت رو تعویض کنین تا خیالتون راحت شه .
با تشکر
[al

سلام دوباره 

بله دوست من محمدرضا . دیگه خیلی معطل کنن  یک هفته ای دم دستتوتن هستش . 

موفق باشین Smile
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین رانیکا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-08-2015, 11:36 AM
با سلام
من و دخترم در امریکا زندگی میکنیم و گرین کارت داریم و میخواهیم یه سفر بیاییم ایران که خیلی عجله ایه، اما پاسپورتون اعتبار نداره اراده ی گذرنامه ایران زنگ زدم گفتند اشکال نداره بعد از ورود میشه تمدید کرد اما پرواز ما از سانفرانسیسکو به استانبول بعد هم تهرانه میخواستم بدونم در استانبول مشکلی برای ما پیش نمی آید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 33 بعدی »