عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
مهمان
Unregistered
نقل قول

25-06-2019, 05:48 PM
سلام ببخشید به چه گذرنامه ای مخدوش می گویند؟ گذرنامه همسرم یک کوچولو تا شده خیلی کم . ایا مخدوش حساب می شه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2019, 06:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2019, 06:14 AM توسط M1KE.)
تا شدن در این حد مخدوش به حساب نمیاد. محدوش یعنی اینکه مثلا بچه ای چیزی با خودکار صفحه اطلاعات شخصی یا ویزای خاصی رو خط خطی کرده باشه طوری که مشخصات فرد قابل خوندن نباشه یا هم که مثلا چای روی اون ریخته باشه و اطلاعات قابل خوندن نباشه و یا بدتر از اون برگه های خاصی پاره و جدا شده باشه. اگر اطلاعات گذرنامه به طور معمول و متعارف قابل خوندن باشه به نظرم مشکلی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-06-2019, 07:26 AM
من میخواهم گذرنامه راتمدیدکنم چی لازمه همراه داشته باشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-07-2019, 01:24 PM
سلام من چیپست پشت گذرنامه ام را کندم میخوام بدونم گذرنامه ام اعتبار داره یا نع
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-09-2019, 09:12 PM
سلام وقتتون بخیر، من پارسال گذرنامه گرفتم امسال عمل بینی انجام دادم و قصد مسافرت به خارج از کشور رو دارم میخواستم بدونم ایا ایراد داره یا باید عکس گذرنامه ام رو عوض کنم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-10-2019, 02:49 AM
سلام وقت بخير
من تو آستانه تعويض پاسم هستم (٦ ماه مونده) و ريجكت داشتم اگه پاسو عوض كنم سوابق ريجكت پاك ميشه يا نه چون سفارت اثر انگشت گرفت فكر ميكنم كه سوابق بمونه و اينكه چه قدر سوابق باقى ميمونه!
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-10-2019, 02:48 AM
سوابق تا مدت زیادی نگهداری میشه ولی بسته به کشور و نوع ویزا معمولا بعد از حدود ۵-۲ سال اثر چندانی روی تصمیم گیری نداره مگر اینکه شرایط فرد هنوز تغییری نکرده باشه. برای نمونه در فرم های ویزای آمریکا و کانادا معمولا پرسیده میشه که آیا در ۵ سال یا ۱۰ سال گذشته، ریجکتی داشتین یا خیر و دلیلش رو توضیح بدین که بهتره واقعیت رو بگین. اگر قدیمی تر باشه اهمیتی نداره.

(25-10-2019, 02:49 AM) نوشته: سلام وقت بخير
من تو آستانه تعويض پاسم هستم (٦ ماه مونده) و ريجكت داشتم اگه پاسو عوض كنم سوابق ريجكت پاك ميشه يا نه چون سفارت اثر انگشت گرفت فكر ميكنم كه سوابق بمونه و اينكه چه قدر سوابق باقى ميمونه!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-12-2019, 02:43 AM
سلام. من پاسپورتم را خارج از ایران تمدید کردم. اطلاعاتش خوانا هست، ولی هر بار که مسافرت می کنم، در هنگام ورود به کشور های خارجی دچار مشکل میشوم. مشکل این هست که دستگاهشون پاسپورت من را اسکن نمی کند ( تشخیض نمی دهد). بنابراین اولا کارمند پاسپورت چک مجبور است اطلاعات من را دستی وارد کند. و ثانیا مهمتر اینکه، پاسپورت براشون مشکوکه و کلی تلاش می کنند ببینند که تقلبی هست یا نه. خلاصه خیلی اعصاب خورد کن هست. آیا امکان تعویض پیش از موعد دارم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-12-2019, 01:21 PM
(06-12-2019, 02:43 AM) نوشته: سلام. من پاسپورتم را خارج از ایران تمدید کردم. اطلاعاتش خوانا هست، ولی هر بار که مسافرت می کنم، در هنگام ورود به کشور های خارجی دچار مشکل میشوم. مشکل این هست که دستگاهشون پاسپورت من را اسکن نمی کند ( تشخیض نمی دهد). بنابراین اولا کارمند پاسپورت چک مجبور است اطلاعات من را دستی وارد کند. و ثانیا مهمتر اینکه، پاسپورت براشون مشکوکه و کلی تلاش می کنند ببینند که تقلبی هست یا نه. خلاصه خیلی اعصاب خورد کن هست. آیا امکان تعویض پیش از موعد دارم؟
سلام
جالبه من هم خارج کشور عوض کردم تا الان مشکلی نداشتم در سفر به کشورهای اروپایی یا ترکیه حتی 
شاید بستگی به سفارشی دارد که صادر می کند !
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-12-2019, 05:06 PM
(08-01-2011, 08:30 PM)Bahram نوشته: اگر چنانچه پرسشی در زمینه مسائل مرتبط با تمدید و تعویض گذرنامه و پروسه مربوطهل دارید، میتوانید در این تاپیک مطرح کنید تا کاربران صاحبنظر در این زمینه پاسخ دهند.

دقت کنید که مطالب در همین حیطه مطرح گردند.

سلام از اعتبار پاسپورت من يكسال و ٨ ماه ديگر باقي مانده اسا . آيا مي توانم براي نمديد ٥ ساله آن اقدام كنم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »