عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Star  08-08-2014, 06:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2014, 06:16 PM توسط ahmadpashaei.)
ماشالله خیلی زیاده و من اولش رو اونچه سوادم قد میده تصحیح می کنم تا بقیه رو دوستان نظر بدن:
نقل قول:
Dear professor, 
My name is Masoud Ahmadi and I am writing to ask you if you would be willing to be my supervisor in my master[Masters] degree program. I am an undergraduate student in the field of telecommunication[s engineering] at Shahid Beheshti University (National university of Iran), Tehran, Iran. I expect to [will be] graduated in spring [by the end of June,] 2015, and I am [thus] planning to continue my studies into a master degree program at University of Toronto.
[color=#141414]I am very interested in your research areas including microwave circuits and 
wave-propagation[. Therefore] and I would like to work in one of  [the aforementioned] these areas in [through] my graduate studies. The followings are [following is] some highlights from [of] my curriculum vitae. 
[I apologize for any inconvenience. 
Please find my enclosed/attached CV for further information.
I would appreciate a reply at your earliest convenience.
Yours Sincerely,

Masoud Ahmadi]
نقل قول:اسمتون رو اول نامه نباید بیارید.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین fatimab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2014, 09:18 PM
سلام دوستان
من استادی که فیلد کاریش  رو علاقه دارم پیدا کردم. ولی نمی دونم تو اولین ایمیل چی بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-08-2014, 11:07 PM
دوست عزیز
مثلا پست بالایی یه نمونه هست
شما معمولا مختصری از خودتون میگید و بعد اشاره به فیلد کاری اون استاد می کنید و بهش ابراز علاقه مندی می کنید و رزومه تون رو در نهایت ضمیمه ای میل می کنید.مختصر و مفید
(09-08-2014, 09:18 PM)'fatimab' نوشته: سلام دوستان
من استادی که فیلد کاریش  رو علاقه دارم پیدا کردم. ولی نمی دونم تو اولین ایمیل چی بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-08-2014, 06:38 AM
(08-08-2014, 03:58 PM)'acronia' نوشته: با سلام من توی ایمیلم به استاد اکثر کارها و طراحی ها و . . .  رو نوشتم ولی مشکل اینجاست که خیلی زیاد شد ولی فکر میکنم هیچ چیز اضافی ننوشتم و الکی زیاده گویی نکردم. خواستم یه نظر خواهی کنم که باید کمترش کنم یا نه؟. اگر نظرتونو بگید ممنون میشم. متن ایمیل:[عکس: cleardot.gif]
Dear professor, My name is Masoud Ahmadi and I am writing to ask you if you would be willing to be my supervisor in my master degree program. I am an undergraduate student in the field of telecommunication at Shahid Beheshti University (National university of Iran), Tehran, Iran. I expect to graduate in spring  2015 and I am planning to continue my studies into a master degree program at University of Toronto.
I am very interested in your research areas including microwave circuits and wave-propagation and I would like to work in one of these areas in my graduate studies.The followings are some highlights from my curriculum vitae:

سلام،
متن ایمیلتون رو یکم ویرایش کردم (بصورت مختصر و مفید به دو مقاله سابمیت شده، مقالات در دست سابمیت و تاپ 10 بودن اشاره کنید). 
بعد از این متن، تمام قسمت های مربوط به رزومه رو حذف کنید. این موارد باید در رزومه ذکر بشه. 
Dear Professor X Y, I'm writing to join your research group as a master student if you'd have any position available.
Currently, I do my bachelor in the field of Telecommunication at Shahid Beheshti University, Iran.
I expect to finish my studies in Spring 2015 and, later on, I'm about to pursue my studies towards a master's degree at University of Toronto.
I found your research areas very algined to those of mine. In particular, I'm very interested to do research in Microwave Circuits and Wave-propagation

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

16-08-2014, 06:25 PM
با سلام. برای تماس با اساتید و گرفتنRA حتما باید تجربه در زمینه تحقیق اون استاد رو داشته باشیم؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-08-2014, 07:05 PM
بستگی داره.برای فوق زیاد لازم نیست گرچه داشتنش بهتره ولی برای دکترا خوب قاعدتا یکی از فاکتورهایی هست که برای استاد مهمه و قابل توجه برای پیش رفتن مکاتباتش با شما
همچنین اگر برای آگهی که استاد برای پوزیشنش زده معمولا قید میشه چه چیزهایی براش مهمه و مثلا آشنایی به فلان تکنیک و بهمان متد مهمه و اگه اون قضیه رو هم آشنایی داشته باشه مزیته ولی اجباری نیست
(16-08-2014, 06:25 PM)'parinaz amn' نوشته: با سلام. برای تماس با اساتید و گرفتنRA حتما باید تجربه در زمینه تحقیق اون استاد رو داشته باشیم؟

نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-08-2014, 12:04 PM
دوستان سلام
راستش مطمئن نیست که سوالم رو جای درستی مطرح می کنم یا نه ولی مرتبط ترین جا به نظرم اینجا رسید
استاد من تا دو هفته دیگه به انگلیس می ره تا مقاله مشترکمون رو در ی کنفرانس ارائه کنه از اون جایی که خودشون اونجا تحصیل کردن و با استاد راهنماشون هم که اونجا هستن هم در ارتباط اند من فکر کردم از ایشون بخوام که با استادشون در ارتباط با من صحبت کنند که چه طور می تونم برای دکترا با بورس اقدام کنم.
ولی الان که می خوام این کار رو انجام بدم اصلا نمی دونم که چه طور باید خواستم رو با ایشون مطرح کنم و آیا اصلا این کار سنجیده هست یا نه؟
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه طور باید این موضوع رو مطرح کنم که ازش سوء برداشت نشه؟
سپاس

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-08-2014, 12:54 PM
برای چه مقعطی قصد دارید؟احتمال زیاد حدس میزنم برای دکترا میخاهید بدونید
به نظرم که اتفاقا خیلی هم خوب هست ازش بخواهید.البته بستگی به اخلاقیاتش و روابط شما هم داره و اینکه آیا مثلا برای کنکور دکترا شرکت کردین و رتبه ای گرفتید که دوباره با اون استاد ادامه کارتون رو بخواهید دنبال کنید
اگر بنظرتون اوکی هست و بعضا شما رو هم تشویق کرده و یا در جریان اپلای ها شما هست مشخصا در مورد امکان ادامه تحصیل و شرایط فاندی ازش بخواهید سوال کنه
موفق باشید
(23-08-2014, 12:04 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام
راستش مطمئن نیست که سوالم رو جای درستی مطرح می کنم یا نه ولی مرتبط ترین جا به نظرم اینجا رسید
استاد من تا دو هفته دیگه به انگلیس می ره تا مقاله مشترکمون رو در ی کنفرانس ارائه کنه از اون جایی که خودشون اونجا تحصیل کردن و با استاد راهنماشون هم که اونجا هستن هم در ارتباط اند من فکر کردم از ایشون بخوام که با استادشون در ارتباط با من صحبت کنند که چه طور می تونم برای دکترا با بورس اقدام کنم.
ولی الان که می خوام این کار رو انجام بدم اصلا نمی دونم که چه طور باید خواستم رو با ایشون مطرح کنم و آیا اصلا این کار سنجیده هست یا نه؟
لطفا من رو راهنمایی کنید که چه طور باید این موضوع رو مطرح کنم که ازش سوء برداشت نشه؟
سپاس

نقل قول  

آفلاین fatimab
**
نقل قول

27-08-2014, 07:57 AM
سلام 
من دو روزی لست که به ییه استاد ایمیل زذم ولی جواب نداد این یعنی چیه؟
دیگه بیخیالش بشم یا اینکگه دوباره ایمیل بفرستم
نقل قول  

آفلاین fatimab
**
نقل قول

27-08-2014, 08:09 AM
ببخشید ده روزی هست که ایمیل ردم ولی جواب نداده
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 بعدی »