عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-07-2022, 05:54 AM
(27-06-2022, 04:37 PM)mvmahsa نوشته: سلام ببخشید من برادرم امسال برای خویشاوندی ممن وخانواده ام رو ثبت نام کرد
این مدت زمان که الان میگید ۱۴ سال طول میکشه  احتمال داره کمتر بشه مثلا ۱۱ سال
ممنون میشم برای سن دخترم میخوام‌بدونم الان ۸ سالشه

صف گرین کارت گاهی کوتاه و بلند می‌شه، ولی عمومن طولانی‌تر می‌شه تا کوتاه‌تر. به نظرم اگر برنامه‌تون رفتن دخترتونه، بد نیست که روی زبانش از سن کم سرمایه‌گذاری کنید و هدف رو بذارید که ایشون بتونه پذیرش تحصیلی بگیره و به شما ملحق بشه. احتمال این که سن ایشون بالای ۲۱ باشه وقتی گرین کارت شما درست می‌شه زیاده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mvmahsa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2022, 05:51 PM
ولی ببخشید خیلی از وکیل ها میگن‌بیشتر از ۱۲ سال تا حالا نشده شانس هم بوده ۹ سال درست شده
اگه ۱۴ سال بشه دخترم ۲۱ سال میشه
زبان انگلیسی رو‌که بلده کامل
خواستم بدونم کمتر هم تا حالا بوده این زمان
نقل قول  

آفلاین mvmahsa
**
نقل قول

07-10-2022, 05:52 PM
یعنی بیشتر از ۱۴ سال هم‌داشتیم این مورد پرونده ها
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2022, 10:42 AM
زمان ها گاهی بالا و پایین میشه ولی معمولا بیشتر میشه تا اینکه کمتر بشه. در 15-10 سال اخیر که من به خاطر ندارم کمتر از 9 سال بوده باشه و حول و حوش 12-13 سال بوده. مثلا 5 سال پیش که من این پست را نوشتم برای گروه F4 حدود 13 سال بود. در حال حاضر حدود 15 سال هست (الان پرونده هایی که در ماه دسامبر 2007 یا قبل تر تشکیل شدن می تونند اقدام کنند و نوبت ویزای پرونده های ماه مارس 2007 یا قبل تر هست). با این روند بعیده که مدت زمان بررسی ها کمتر بشه. البته اسما مدت زمان بررسی است در واقع وزارت امور خارجه هر سال یک تعداد ویزا را برای هر گروه در نظر می گیره مثلا فرض کنید به 10000 نفر برای گروه F4 سهمینه میدن. اگر مثلا 150000 پرونده موجود باشه طبیعتا 15 سال زمان میبره تا نوبت سهمیه ویزای پرونده شما بشه. تنها در صورتی که این مدت زمان ها کاهش پیدا می کنه سهمیه گروه موردنظر شما به طور چشمگیری به هر دلیل افزایش داده بشه.

پیش بینی آینده اون هم 15 سال دیگه خیلی سخته. همونطور که بابک عزیز هم اشاره کردن، به نظر من هم بهتره روش های دیگه مثل دانشجویی را هم مدنظر داشته باشند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین rezamoradi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2022, 06:24 PM
(11-05-2020, 01:43 PM)M1KE نوشته: در مورد تاریخ ها در بولتن همیشه دوتا جدول هست یکی تاریخی که میشه مدارک رو به nvc فرستاد و دیگری زمانی هست که میشه برای اون گروه ویزا صادر کرد (الان ۹ ماه اختلاف دارند). یعنی بر فرض الان پرونده های سپتامبر ۲۰۱۵ مدارک رو برای NVC میفرستن ولی پرونده های ژانویه ۲۰۱۵ در حال ویزا گرفتن هستن. اونهایی که سپتامبر ۲۰۱۵ هستند تقریبا ۹ ماه بعد بهشون ویزا داده میشه (احتمالا یک یا دو ماه قبل از تاریخ ویزا سفارت اطلاع میده که وقت مصاحبه بگیرن).

در مورد سوال دوم، بستگی به ایالت و دانشگاهش داره. معمولا سه نوع شهریه در نظر گرفته می شود. خارجی، رزیدنت ایالت دیگه، رزیدنت همون ایالت. خارجی یا همون دانشجوی بین المللی که مشخصه خیلی میپردازه. رزیدنت ایالت دیگه معمولا به کسی گفته میشه که مقیم/شهروند هستند ولی در یکسال گذشته در اون ایالتی که دانشگاه قرار داره زندگی نکردن (مثلا طرف از بچگی تگزاس زندگی می کرده و شهروند هم هست ولی دانشگاهی در کالیفرنیا قبول بشه سال اول با این نرخ براش حساب می کنن. البته اینها هم نرخش شاید ۴۰ درصد اون خارجی ها باشه. دسته سوم اونهایی هستن که یکسالی در اون ایالت بودن اینها شاید مثلا ۳۰ درصد خارجی ها بپردازن. بعضی دانشگاه ها این شرط یک سال رو ندارن و فقط دو گروه خارجی، مقیم دارن. بنابراین باید قسمت هزینه های دانشگاه را دقیق مطالعه کنید. اگر شرط یکسال باشه طبیعتا اگر در همون ایالت تحصیل کرده باشید تا اونموقع یکسال گذشته و از این نظر نباید مشکلی باشه. به خصوص اگر دانشگاه در همون ایالتی باشه که بار اول ازش اقامت میگیرین حتی اگر کمتر یک سال بوده باشین فکر کنم نمی تونن بگن مقیم ایالت دیگه هستین. برای وام بستگی داره چه نوع وامی باشه. معمولا هر چه مدت اقامت بیشتر باشه و سابقه مالی بهتری داشته باشین وام های بیشتر و با درصد پایین تری داده میشه. اینطور که بین دوستان و اقوام دیدم فکر نمی کنم بعد از مقیم شدن مشکل خاصی در گرفتن وام در حد شهریه دانشگاهی با نرخ ایالتی داشته باشین. اینهارو هم در قسمت کمک هزینه های دانشگاه و شرایط انواع وام ها رو نگاه کنید باید جزییاتش را گفته باشن ولی در کل فکر نمی کنم اگر مقیم بشین از این نظر مشکل چندانی باشه.

سلام مرسی از شما من همین مشکل دوستان رو داشتم که چند تا پاسخ رو بررسی کردم و اوکی شد
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

19-02-2023, 06:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2023, 06:58 AM توسط homayoun.v22.)
سلام جناب مایک،وقتتون بخیر، ممنون از اینکه همیشه بچه ها رو راهنمایی میکنین.یه سوالی ازتون داشتم.من با ویزای دانشجویی امریکا هستم ‌برای مقطع ارشد(استتوس F1).مادرم به تازگی گرین کارت امریکا رو گرفتن و میخوان برای کتگوری F2B واسم اقدام کنن.با توجه به اینکه من امریکا هستم و زمانی که کارنت میشم باید پروسه adjustment of status رو طی کنم و کاری به NVC ندارم،میخواستم بدونم جدول اول برای من ملاک هست یا جدول دوم در ویزا بولتن؟
و اینکه الان جدول بولتن حدود دو سال هست که حرکت نکرده،این قبلا سابقه داشته؟ممکنه مثلا دو سال تاریخها یکباره جهش کنن؟ نمیدونم بخاطر کرونا بوده یا ترامپ ولی برای هیچ ملیتی تعییر نمیکنه.جالب اینکه بقیه ملیت ها هم اعتراضی ندارن!
ممنونم میشم اگه بهم جواب بدین.سپاااس
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

19-02-2023, 06:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2023, 06:58 AM توسط homayoun.v22.)
سلام جناب مایک،وقتتون بخیر، ممنون از اینکه همیشه بچه ها رو راهنمایی میکنین.یه سوالی ازتون داشتم.من با ویزای دانشجویی امریکا هستم ‌برای مقطع ارشد(استتوس F1).مادرم به تازگی گرین کارت امریکا رو گرفتن و میخوان برای کتگوری F2B واسم اقدام کنن.با توجه به اینکه من امریکا هستم و زمانی که کارنت میشم باید پروسه adjustment of status رو طی کنم و کاری به NVC ندارم،میخواستم بدونم جدول اول برای من ملاک هست یا جدول دوم در ویزا بولتن؟
و اینکه الان جدول بولتن حدود دو سال هست که حرکت نکرده،این قبلا سابقه داشته؟ممکنه مثلا دو سال تاریخها یکباره جهش کنن؟ نمیدونم بخاطر کرونا بوده یا ترامپ ولی برای هیچ ملیتی تعییر نمیکنه.جالب اینکه بقیه ملیت ها هم اعتراضی ندارن!
ممنونم میشم اگه بهم جواب بدین.سپاااس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2023, 10:28 AM
گروه F2B در حال حاضر هفت-هشت سالی زمان میبره که بیشتر از مدت ارشد هست و معلوم نیست در اون زمان همچنان به صورت تحصیلی در آمریکا باشید ولی در هر حال جدولی که تاریخ های جدیدتر داره (دومی) مخصوص کسانی است که امکان ارسال پرونده به NVC براشون وجود داره و جدولی که تاریخ های قدیمی تر داره (اولی) مخصوص پرونده هایی که نوبت ویزاشون رسیده و شما هم در نهایت از هر روشی هم که اقدام کرده باشین نمی تونید زودتر از اینها اقامت بگیرید. باید بعد از اینکه تبدیل وضعیت کردید ببینید چه Priority Date ای به پرونده تون میدن و اینکه در مرحله بعد باید برای کجا اقدام کنید را توضیح میدن ولی در هر حال نوبت ویزاتون در نهایت طبق این تاریخ اولویتی که برای پرونده تون تعیین میشه و جدول اولی تعیین میشه (مگر اینکه یک تغییر وضعیت مجدد بدین که نوبت ویزاتون را جلوتر بیندازه مثل ازدواج با یک مقیم که الان کارنت هستند). 

تاریخ ها برای مکزیک و هند خیلی دیر به دیر جابجا میشه ولی برای بقیه گروه ها معمولا چند ماه یکبار تغییر می کنند. حدس میزنم دلیل توقف عدم بررسی پرونده ها در زمان کرونا بوده باشه و بعید می دونم تا زمانی که تاریخ پرونده ها به مارس 2020 برسه جهش خاصی رخ بده چون در فاصله 2015 تا 2020 پرونده ها طبق روال معمول پذیرفته میشه. بعد از اون هم بستگی داره به اینکه آیا در دوره کرونا همچنان پرونده میگرفتن یا خیر. اگر نمی گرفتن ممکنه بعد از یک مدت کوتاه ناگهان یکی دو سالی جهش کنه در غیر اینصورت با همون روال طبیعی پیش میره. من اطلاع ندارم در دوران کرونا چقدر پرونده می گرفتن ولی حدس میزنم کمتر از سال های قبل بوده باشه چون کل سیستم کشورها به نوعی کند شده بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mvmahsa
**
نقل قول

02-05-2023, 10:26 AM
سلام خسته نباشید
ببخشید من یک از اشناهامون برای برادرشون سال ۲۰۱۲ اسم شون رو نوشتن
امسال خرداد می‌رن واسه مصاحبه
بعد چطور تو بولتن نوشتن سال ۲۰۰۸