عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
تقاضای دریافت گرین کارت از خارج از آمریکا از طریق سابقه ریسرچ

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای دریافت گرین کارت از خارج از آمریکا از طریق سابقه ریسرچ
مهمان
Unregistered
نقل قول

27-09-2015, 04:09 PM
با سلام
هیات علمی یکی از دانشگاههای معتبر در ایران و دارای بیش از 300 مقاله در مجلات معتبر بین المللی و دارای H index بالای 40 و بیش از 5000 ارجاع به مقالات هستم عضو هیات تحریریه چندین مجله بین المللی نیز هستم.
آیا می توانم از این روش گرین کارت بگیرم. هنوز به آمریکا سفری نداشته. آیا می توان بدون اینکه به آمریکا سفر کرد گرین کارت را گرفت
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-09-2015, 09:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-09-2015, 09:40 AM توسط Babak.)
(27-09-2015, 04:09 PM)مهمان نوشته: با سلام
هیات علمی یکی از دانشگاههای معتبر در ایران و دارای بیش از 300 مقاله در مجلات معتبر بین المللی و دارای H index بالای 40 و بیش از 5000 ارجاع به مقالات هستم عضو هیات تحریریه چندین مجله بین المللی نیز هستم.
آیا می توانم از این روش گرین کارت بگیرم. هنوز به آمریکا سفری نداشته. آیا می توان بدون اینکه به آمریکا سفر کرد گرین کارت را گرفت

تا اونجا که من اطلاع دارم، اغلب روش‌های دریافت گرین کارت نیاز دارند که شما در امریکا استخدام بشید، اما اگر نخواهید قبلش در امریکا کار پیدا کنید، می‌تونید از طریق Extraordinary Ability اقدام کنید. این که پرونده شما مورد قبول قرار بگیره یا خیر، بحث جداگانه‌ایست که من نمی‌تونم در موردش نظر بدم، ولی با توجه به شرایط شما احتمالش هست که موفق بشید. توضیحات بیشتر رو در وب‌سایت اداره مهاجرت امریکا می‌تونید ببینید و در همون صفحه گفته که برای این که شامل این موضوع بشید باید حداقل ۳ شرط از ۱۰ شرط داده شده رو داشته باشید. اگر فکر می‌کنید که می‌تونید حداقل سه شرط رو داشته باشید، می‌تونید از این طریق اقدام کنید.
قبل از این که گرین کارد شما قبول بشه، نیازی نیست که به امریکا سفر کنید، ولی در نهایت برای دریافت خود گرین کارت باید به امریکا سفر کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2