عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعویض کارتهای قدیمی معافیت و پایان خدمت با کارتهای هوشمند جدید
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-05-2012, 11:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2012, 11:38 AM توسط Pejman.)
سازمان وظیفه عمومی به اطلاع آن دسته از افرادی که تاکنون موفق نشده‌اند تا در خواست خود در این زمینه را به دفا‌تر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) ارائه کند، می‌رساند که اجرای این طرح تا تاریخ اول تیرماه تمدید شد.

توضیحات بیشتر در این خبر.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-06-2012, 08:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2012, 11:07 PM توسط amin_mb.)
با عرض سلام
چرا از کارت معافیت من هیچی خبری نشده ؟!!! من چند روز قبل عید دادم به پلیس+10 ولی هنوز هیچ خبری نشده!!!!! مال شما چقدر طول کشید؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-06-2012, 07:47 PM
(18-06-2012, 08:44 PM)ahmadpashaei نوشته: با عرض سلام
چرا از کارت معافیت من هیچی خبری نشده ؟!!! من چند روز قبل عید دادم به پلیس+10 ولی هنوز هیچ خبری نشده!!!!! مال شما چقدر طول کشید؟
من در این زمینه، تجربه یا تخصصی ندارم، ولی با توجه به اینکه مدارکتون رو اسفند 90 به پلیس+10 دادی و هنوز خبری نشده، فکر کنم بد نباشه که با برگه رسیدی که پلیس+10 داده به شما، یک پیگیری انجام بدی احمد جان Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-11-2012, 04:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2012, 04:57 PM توسط soilman.)
و همچنان این داستان ادامه دارد...الان تاریخ شده 85 به بعد!
====================================
سردار صدرالسادات خبر داد:
مهلت تعويض كارت پايان خدمت تا پايان امسال مي باشد
گروه ناجا - رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا با اشاره به اينكه از 22 مهرماه امسال‏، تعويض كارت پايان خدمت در كشور آغاز شده است، تصريح كرد: مقتضي خدمت هاي سال 85 به بعد، تا پايان سال مهلت دارند تا نسبت به تعويض كارت پايان خدمت خود اقدام كنند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا سردار” سيد حميد صدرالسادات“ در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار با اشاره به اينكه از 22 مهرماه امسال‏، تعويض كارت پايان خدمت در كشور آغاز شده است، تصريح كرد: كساني كه از تاريخ 1/1/85 به بعد خدمتشان به اتمام رسيده بايد براي تعويض كارت پايان خدمت با در دست داشتن مدارك لازم به دفاتر پليس + 10 مراجعه كنند.
وي يادآور شد: مقتضي خدمت هاي سال 85 به بعد، تا پايان سال مهلت دارند تا نسبت به تعويض كارت پايان خدمت خود اقدام كنند.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا، با اعلام اينكه استقبال مردم براي تعويض كارت هاي معافيت بسيار خوب بوده است، خاطرنشان كرد: تا كنون بيش از يك ميليون و 300 نفر اقدام به تعويض كارت معافيت خود كرده اند.
سردار صدرالسادات در خصوص افرادي كه براساس زمان بندي هاي اعلام شده، موفق به تعويض كارت معافيت خود نشدند، به خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به اينكه كارت هاي معافيت قديمي فاقد اعتبار مي باشند، لذا اين افراد هرچه سريع تر براي تعويض كارت هاي معافيت، اقدام كنند.
گفتني است، متقاضيان براي اطلاع از مدارك لازم براي تعويض كارت معافيت و پايان خدمت مي توانند به سايت سازمان وظيفه عمومي در سايت پليس به نشاني www.police.ir مراجعه كنند.
http://news.police.ir/NCMS/FullStory/?Id=232373
نقل قول  

آفلاین ehsan1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2013, 06:21 PM
کسی‌ میدونه اونایی که تا آخر امسال نتونن عوض کنن، تو سال جدید برن ایران چطوری باید عوض کنن؟ مشکلی‌ پیش میاد؟چی‌ کار باید باید بکنیم که کارت جدید بگیریم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-03-2013, 07:09 PM
(09-03-2013, 06:21 PM)'ehsan1' نوشته: کسی‌ میدونه اونایی که تا آخر امسال نتونن عوض کنن، تو سال جدید برن ایران چطوری باید عوض کنن؟ مشکلی‌ پیش میاد؟چی‌ کار باید باید بکنیم که کارت جدید بگیریم؟

در خارج از ایران از طریق سفارت ایران و در داخل با مراجعه به پلیس +10 و ارائه مدارک لازم، کارت پایان خدمت هوشمند دریافت خواهید کرد. ضمن اینکه شما سربازی رفتی، دیگه شما رو دوباره نمیفرستند سربازی که Wink مشکلی نیست، نگران نباشد Smile

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ehsan1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2013, 09:20 PM
سلام، مرسی‌ دوست عزیز!سفارت ایران تو کانادا که بسته شده، تو این جایی هم که الان هستم هم گفتند به ساکنین دائم اینجا سرویس میدهند و من بهتره برم ایران عوض کنم. فکر کنم چون مهلت تعویض کارتها تموم شده، باید درخواست المثنّی بدهم؟! شاید هم بگن از اول برو معافیت بگیر! خدا بیخیر کنه !
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2013, 09:25 PM
(09-03-2013, 09:20 PM)'ehsan1' نوشته: سلام، مرسی‌ دوست عزیز!سفارت ایران تو کانادا که بسته شده، تو این جایی هم که الان هستم هم گفتند به ساکنین دائم اینجا سرویس میدهند و من بهتره برم ایران عوض کنم. فکر کنم چون مهلت تعویض کارتها تموم شده، باید درخواست المثنّی بدهم؟! شاید هم بگن از اول برو معافیت بگیر! خدا بیخیر کنه !

نه دوست من، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، یعنی نه شما باید درخواست المثنی بدی نه دوباره برای معافیت اقدام کنی! همونطور که در ارسال پیشین هم اشاره کردم، با مدارک لازم به پلیس +10 مراجعه کرده و درخواست تعویض کارت معافیت خودتون رو میدهید. موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین Kouki
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2014, 06:11 PM
ببخشيد دوستان من به فرم درخواست تعويض کارت پايان خدمت با کارت هوشمند احتياج دارم. لطفا راهنمائي کنيد که اين فرم رو از کجا ميشه دنلود کرد؟ فرمهائي که من پيدا کردم همگي مربوط به تعويض کارت معافيت هستند.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-03-2014, 07:20 PM
(09-03-2014, 06:11 PM)'Kouki' نوشته: ببخشيد دوستان من به فرم درخواست تعويض کارت پايان خدمت با کارت هوشمند احتياج دارم. لطفا راهنمائي کنيد که اين فرم رو از کجا ميشه دنلود کرد؟ فرمهائي که من پيدا کردم همگي مربوط به تعويض کارت معافيت هستند.

من چون این مسیر رو سال قبل به اجبار انجام دادم به این شرح است که باید کلیه مدارک تحصیلی و شناسایی خودت رو به همراه چند قطعه عکس و کپی و اصل کارت قدیم خدمت سربازی رو به نزدیک ترین شعبه پلیس +10 ببری و تحویل بدی یه پولی هم به حساب ناجا پرداخت کنی. بعد هم فرمهاش رو که خودشون دارن تکمیل کنی کارت الکترونیکی جدید هم بعد از 1 ماه به منزل شما ارسال میشه. 
چون این روال اداری جدیده من هنوز فرمی رو در وب سایتی ندیدم گذاشته باشن. باید به همون مرکز پلیس +10 مراجعه کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »