عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-01-2013, 09:42 PM
(25-01-2013, 09:26 PM)SUT_physics نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من فارغ التحصیل لیسانسم. دفترچه رو دیروز(پنج شنبه) ارسال کردم و احتمالا اعزامم اسفندماه میافته.
حالا راهی هست که بتونم تاریخ اعزامم رو تمدید کنم؟ به خاطر گرفتن امریه باید اعزامم اردیبهشت یا تیر باشه Sad
(توی معاینه اولیه دکتر بهم گفت که میتونم بخاطر کمرم معاف از رزم بگیرم ولی من بهش گفتم نمیخوام. حالا میتونم همین انحنای کمرم رو بهانه کنم و یه جوری اعزامم رو عقب بندازم؟ اگه میشه، چجوری میتونم اینکارو بکنم؟)
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
بله شما میتونید از طریق پلیس +10 برای تمدید تاریخ اعزامتون اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین SUT_physics
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-01-2013, 09:57 PM
(25-01-2013, 09:42 PM)MaMi نوشته: درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
بله شما میتونید از طریق پلیس +10 برای تمدید تاریخ اعزامتون اقدام کنید.
ممنونم بابت پاسختون
من هم بابت فروم خوبی که دارید تبریک میگم.
باید حتما مشکل پزشکی داشته باشم یا بدون اون هم میتونم تمدید کنم؟ (با توجه به زمان کمی که تا اعزام باقی مونده- اعزامم اسفنده به احتمال قوی)
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

25-01-2013, 10:01 PM
(25-01-2013, 09:57 PM)SUT_physics نوشته: ممنونم بابت پاسختون
باید حتما مشکل پزشکی داشته باشم یا بدون اون هم میتونم تمدید کنم؟ (با توجه به زمان کمی که تا اعزام باقی مونده- اعزامم اسفنده به احتمال قوی)
بدون مشکل پزشکی هم میتونید درخواست تمدید تاریخ اعزام رو در پلیس +10 ثبت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-01-2013, 09:51 AM
(25-01-2013, 09:57 PM)SUT_physics نوشته: ممنونم بابت پاسختون
من همین الان از پلیس+10 میام.
درخواست تمدید داده بودم که متاسفانه قبول نکردند. اگر میخوای اینکار رو کنی حتما برو از یه سرهنگ یا هرکسی که تو نظام وظیفه یه کاره ای هست نامه بگیر.چون الان کمبود نیرو دارند و خیلی کم پیش میاد درخواست های تمدید رو قول کنن.اما درخواست های تعجیل به راحتی مورد قبول قرار میگیره.
اگر میتونی برو نظام وظیفه ی استان و از اونجا اقدام کن که 99% قبول میشه اگر مسوئل رایانه منطق سرش بشه
نقل قول  

آفلاین rhemati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2013, 08:12 PM
با سلام خدمت همه دوستان
تاریخ اعزام بنده اردیبهشت 92 است و من برای گرفتن امریه باید دو ماه عقب بندازم وگرنه امریه من کنسل میشه، به نظرتون من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو دو ماه عقب بندازم. این رو هم بگن که من متاهل هستم و این مساله کمکی میکنه یا نه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-03-2013, 09:06 PM
(02-03-2013, 08:12 PM)'rhemati' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
تاریخ اعزام بنده اردیبهشت 92 است و من برای گرفتن امریه باید دو ماه عقب بندازم وگرنه امریه من کنسل میشه، به نظرتون من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو دو ماه عقب بندازم. این رو هم بگن که من متاهل هستم و این مساله کمکی میکنه یا نه؟

شما میتونید شرایط لازم برای تمدید رو در ارسال اول همین تاپیک مطالعه کنید. ضمن اینکه باید درخواست تمدید رو از طریق پلیس +10 ثبت کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، معمولا در مواردی که امریه داشته باشید، با تمدید موافقت بعمل خواهد آمد.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-03-2013, 01:19 AM
(02-03-2013, 08:12 PM)'rhemati' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان

در ادامه صحبت های محمد عزیز بگم که تأهل هیچ گونه کمکی در تمدید یا تعجیل در تاریخ اعزام به خدمت نخواهد کرد.
مهم ترین فاکتور، زمان ثبت در خواست تمدید تاریخ اعزام و مدت استفاده شده از فرجه فراغت از تحصیل 
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mahdi007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2013, 01:13 AM
سلام دوستان . خسته نباشین .
من 21 ام  اردی بهشت درخواست دادم  واسه اعزام. بعد 23 وم استعلام گرفتم تاریخ اعزامو زده بود 1/6 یک شهریور
بعد امروز رفتم درخواست تعجیل دادم واسه 1 تیر ماه
آیا موافقت میشه ؟
چقد احتمالش هست ؟
مرسی Smile
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-05-2013, 01:36 PM
(15-05-2013, 01:13 AM)'mahdi007' نوشته: سلام دوستان . خسته نباشین .
من 21 ام  اردی بهشت درخواست دادم  واسه اعزام. بعد 23 وم استعلام گرفتم تاریخ اعزامو زده بود 1/6 یک شهریور
بعد امروز رفتم درخواست تعجیل دادم واسه 1 تیر ماه
آیا موافقت میشه ؟
چقد احتمالش هست ؟
مرسی Smile

معمولا قبول/رد درخواست تمدید/تعجیل، بستگی به تعداد مشمولان مورد نیاز نیروهای مسلح در اون ماه ها دارد، ولی تا جایی که من از دوستان شنیدم، در اکثر موارد با درخواست تعجیل موافقت میشه.
نقل قول  

آفلاین benyaminkarimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2013, 10:10 AM
سلام.خسته نباشید.
من اگه تاریخ اعزامم توی مرداد یا شهریور بیفته میتونم تاریخ اعزامم رو  نا زمان مشخص شدن نتایج کنکور تمدید کنم؟چقدر احتمال داره تمدید کنن؟کی باید درخواست برای تمدید بدم.؟
ممنون...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »