04-08-2014, 02:36 PM
باسلام / آیا با رنک این دانشگاه من میتوانم برای پست داک از کشوری دیگر اقدام کنم (مثلا برای پست داک از آمریکا یا استرالیا یا سوئد و فنلاند ) ؟! و 1-اینکه کلا برای پست داک چه معدلی و یا چند مقاله باید در دکترا و فوق داشته باشم( چه چیزایی ارزیابی میشود؟) (آیا معدل لیسانس و فوق هم ارزیابی میشود یا فقط معدل دکترا )؟2- با توجه به این دانشگاه و رنک آن میشود از دانشگاه های ممتاز کشورهای بالا پذیرش گرفت؟
3- مثلا اگر برای امریکا اقدم کنم ( 2 یا 3 سال بعد) باید مجدد نمره زبان را و جی ار ای ارائه بدهم؟ ( کلا جی آر ای چند و تافل چند ارائه بدهم تا شانس داشته باشم؟) 4-یا با همین نمره زبان تافل فعلیم میتوانم اقدام کنم ؟5- آیا جی ار ای برای کشورهای اروپا یک پوزیشن مثبت ارزیابی میشود یا خیر/ با تشکر و عذرخواهی که سوالاتم زیاد شد.
3- مثلا اگر برای امریکا اقدم کنم ( 2 یا 3 سال بعد) باید مجدد نمره زبان را و جی ار ای ارائه بدهم؟ ( کلا جی آر ای چند و تافل چند ارائه بدهم تا شانس داشته باشم؟) 4-یا با همین نمره زبان تافل فعلیم میتوانم اقدام کنم ؟5- آیا جی ار ای برای کشورهای اروپا یک پوزیشن مثبت ارزیابی میشود یا خیر/ با تشکر و عذرخواهی که سوالاتم زیاد شد.