عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش تحصیل در اتریش

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در اتریش
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2013, 01:01 PM
(31-08-2013, 09:30 PM)'behnam666' نوشته: سلام من سوال زیاد میپرسم دیگه شرمنده آدم گیج میشه طبیعتا یه جا بره که رو پا خودش باشه 100%
1.من پذیرشم از شهر زالسبورگ هستش می خواستم بدونم شرایط کار در این شهر چجوری هستش کار گیر میاد یا نه؟
2. میتونم بعد از این که چتد ترم گذروندم انتقالی بگیرم وین؟ یا کلا آلمان ؟ سخته یا آسونه؟ یا بهتر اینه که برای دانشگاه های وین پذیرش بگیرم و این رو بیخیال شم؟

دروود بر شما.
شهر سالزبورگ خیلی کوچیک و کم جمعیته من تا اونجام که میدونم بخش صنعتی و شرکت های بزرگ هم توش فعالیت ندارن. مگر اینکه زبانت المانی خوبی داشته باشی بتونی کار نیمه وقت اونم جانک ورک انجام بدی!!! مسلماً وین و مونیخ و زوریخ که به سالزبورگ نزدیکن موقعیت بهتری دارن مخصوصاً مونیخ! انتقال درس و دانشگاه که در سیستم المانی میسره و سخت نیست. اما اینکه بخوای به المان بری شرایط ارزیابی تحصیلی و مدارک متفاوت با اتریشه. به نظرم باز برای کار دقیق نمیشه گفت کجا 100% احتماش گرفتنش هست اما مسلماً در شهرهای بزرگ موقعیت بهتر پا میده.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین miladnil
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2013, 02:15 AM
با درود و تشكر از شما
بنده مي خواستم براي فوق اتريش اقدام كنم، براي رشته مديريت بازرگاني.. معدلم ١٣.٥پيام نور هستش! آيا ميتونم پذيرش بگيرم؟ آيا تو اين رشته دانشگاههاي خوب رايگان هست و اينكه آيا اتريش كمك تحصيلي به دانشجو ها ميدن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-11-2013, 10:38 AM
(07-11-2013, 02:15 AM)'miladnil' نوشته: با درود و تشكر از شما
بنده مي خواستم براي فوق اتريش اقدام كنم، براي رشته مديريت بازرگاني.. معدلم ١٣.٥پيام نور هستش! آيا ميتونم پذيرش بگيرم؟ آيا تو اين رشته دانشگاههاي خوب رايگان هست و اينكه آيا اتريش كمك تحصيلي به دانشجو ها ميدن؟

دانشگاههای اتریش عموماً هزینه تحصیل پایینی دارن مثلاً سالی 700-800 یورو. اما شما با این معدل و نداشتن نمره زبان شانست بالا نیست ضمن اینکه رشته مدیریت از جمله رشته های پرمتقاضی است. چون تحصیل نیمه رایگانه از کمک هزینه هم خبری نیست. به نظرم شما فوق رو ایران بخون و به تقویت و بهبود رزومه خود بیاندیش سپس برای مقطع بالاتر اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین violet_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2014, 06:43 PM
سلام.من لیسانس عمران دارم.ناپیوسته.کاردانی روزانه با معدل 12 و کارشناسی غیرانتفاعی با معدل 14.70.کنکور ارشد هم دادم و قبول شدم.راه و ترابری دانشگاه پیام نور...ولی ثبت نام نکردم و نمیتونم نامه ی اشتغال به تحصیل بگیرم ولی نامه ی سازمان سنجش رو دارم...فکر میکنید شانس پذیرش من تو tu وین برای ارشد عمران-گرایش ژئوتکنیک چقدره؟یا اگه اون نشد برای بوکو؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-05-2014, 07:21 PM
(13-05-2014, 06:43 PM)'violet_m' نوشته: سلام.من لیسانس عمران دارم.ناپیوسته.کاردانی روزانه با معدل 12 و کارشناسی غیرانتفاعی با معدل 14.70.کنکور ارشد هم دادم و قبول شدم.راه و ترابری دانشگاه پیام نور...ولی ثبت نام نکردم و نمیتونم نامه ی اشتغال به تحصیل بگیرم ولی نامه ی سازمان سنجش رو دارم...فکر میکنید شانس پذیرش من تو tu وین برای ارشد عمران-گرایش ژئوتکنیک چقدره؟یا اگه اون نشد برای بوکو؟ممنون

متاسفانه برای هر دو دانشگاه معدلتون پایینه و ضمن اینکه مدرک زبان هم ندارید. به نظرم بهتره ارشد رو ایران بخونید و سپس با افزودن به رزومه و بهبود اون برای مقاطع بالا اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین violet_m
**
نقل قول

13-05-2014, 11:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2014, 11:59 PM توسط violet_m.)
(13-05-2014, 07:21 PM)Mr-Voltage نوشته:
متاسفانه برای هر دو دانشگاه معدلتون پایینه و ضمن اینکه مدرک زبان هم ندارید. به نظرم بهتره ارشد رو ایران بخونید و سپس با افزودن به رزومه و بهبود اون برای مقاطع بالا اقدام کنید.

من یادم رفت بگم.زبان انگلیسیم خوبه.الان 5.5 این حدودا هستم ولی امتحان ندادم...اونا که مدرک زبان نمیخوان؟!من میخوام به زبان المانی اپلای کنم ها!الانم شروع کردم کم کم دارم میخونم...
من میتونم 1سال کارشناسی رو بخونم.بعدش ارشدو ادامه بدم.اینجوری بهم پذیرش میدن؟
واقعا این قضیه برام سواله.اونا فقط قبولی تو کنکورو میخوان یا حتما باید دانشجو باشم؟من 1ترم ارشدمو خوندم ولی چون سطح علمیش افتضاح بود انصراف دادم.
میانگین معدل من 13.5 هست.من دیدم کسی رو که با 12.04 !و بدون قبولی تو کنکور ارشد و بدون زبان پذیرش گرفته که 1سال کارشناسی رو بخونه و بعد ادامه بده...دیگه واللا نمیدونم کدوم حرف درسته!
نقل قول  

آفلاین violet_m
**
نقل قول

14-05-2014, 12:08 AM
(07-11-2013, 02:15 AM)miladnil نوشته: با درود و تشكر از شما

اتریش کمک تحصیلی به دانشجوها نمیده ولی اجازه کار میده و میشه خیلی از مخارج رو ازین طریق پوشش داد...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-05-2014, 10:04 AM
(13-05-2014, 11:45 PM)'violet_m' نوشته: من یادم رفت بگم.زبان انگلیسیم خوبه.الان 5.5 این حدودا هستم ولی امتحان ندادم...اونا که مدرک زبان نمیخوان؟!من میخوام به زبان المانی اپلای کنم ها!الانم شروع کردم کم کم دارم میخونم...
من میتونم 1سال کارشناسی رو بخونم.بعدش ارشدو ادامه بدم.اینجوری بهم پذیرش میدن؟
واقعا این قضیه برام سواله.اونا فقط قبولی تو کنکورو میخوان یا حتما باید دانشجو باشم؟من 1ترم ارشدمو خوندم ولی چون سطح علمیش افتضاح بود انصراف دادم.
میانگین معدل من 13.5 هست.من دیدم کسی رو که با 12.04 !و بدون قبولی تو کنکور ارشد و بدون زبان پذیرش گرفته که 1سال کارشناسی رو بخونه و بعد ادامه بده...دیگه واللا نمیدونم کدوم حرف درسته!

من در مورد اینکه اون مورد چی بوده و اتفاق افتاده نظر نمیدم. من نظر کلی میگم که برای 90% متقضیان در نظر گرفته میشه. بله شاید شما بتونی و وقت داشته باشی زبان المانی بخونی و اون وقت با معدل پایین هم پذیرفته بشی. اما با این روند در دانشگاههای تاپ خیلی دور از درسترسه. به هر حال تلاش و امیدواری همواره وجود داره 
نقل قول  

آفلاین morvarid1992
**
نقل قول

30-06-2014, 07:45 PM
سلام، ، من مدرک پیش دانشگاهی ندارم و فقط مدرک دیپلم تجربی‌ دارم، و در حال حاضر در دانشگاه علمی‌ کاربردی رشتهٔ طراحی جواهر میخونم، آیا با شرایطی که دارم می‌تونم از دانشگاه وین برای رشتهٔ تاریخ هنر پذیرش بگیرم؟  
نقل قول  

آفلاین jmo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-07-2014, 12:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2014, 12:28 AM توسط jmo.)
با سلام به همه دوستان
من لیسانسم و 8 سال پیش گرفتم ومی خواستم واسه لیسانس مجدد همون رشته ای که توایران خوندم (مکانیک)واسه تکنیک وین اقدام کنم دیشب یه میل به مرکز پذیرش این دانشگاه زدم و مدارک و پرسیدم امروز بهم جواب دادن و گفتن این مدرکم علاوه بر مدارک تحصیلی لیسانست می خوایم
+ Ihren Namen
> + das Ausstellungsdatum der Bestätigung die genaue Angabe des Studiums
+ die Angabe, dass Sie alle Zulassungsvoraussetzungen erfüllen, um das
> Studium, das Sie an der Technsichen Universität Wien studieren wollen
> an einer anerkannten/akkredidierten Universität in dem Land, in dem
> Ihr Reifezeugnis/Studienabschluss ausgestellt wurde, studieren zu
> dürfen und zwar für das Semester, in dem Sie auch an der Technischen
> Universität Wien zu studieren beginnen möchten bzw. die Zulassung beantragt haben.
>
> Der Nachweis der besonderen Universitätsreife ist ebenfalls in
> legalisierter beglaubigter Kopie und amtlicher Übersetzung vorzulegen.
معنی این اینه که یه گواهی بگیرم که توش اسمم رشتم توضیح کامل در مورد رشتم و توضیح اینکه من شرایط کامل و برای تحصیل در رشته ای که می خوام اونجا بخونم و اینجا دارم نوشته با شه .
اون جور که من فهمیدم (البته امیدوارم که اشتباه فهمیده باشم)اینا نامه اشتغال به تحصیل می خوان !!!
آیا با نامه  عدم ممانعت از تحصیل یا چیز دیگه می تونم این مساله رو حل کنم ؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »