عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش تحصیل در اتریش

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در اتریش
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2012, 11:26 PM
آره می دونستم برای ارشد تقریبا اصلا انگلیسی نداره ولی اینم شنیده بودم که چندان قوی نیستن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-03-2012, 04:49 PM
نه اصلا! TU Wien یکی از بهترین دانشگاه های فنی اروپاست.گراتز و ... هم دانشگاه های خوبی داره. البته بستگی داره با کجا مقایسه میگیری.اگر با MIT خوب بله دانشگاه خوبی نیست .اما با دانشگاه های ایران و یا مالزی و... مطمئنا خیلی عالیه
نقل قول  

آفلاین امین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-03-2012, 01:34 AM
با سلام سال نو مبارک
من دانشجو معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاده مشهدم. می خوام ارشد معماری دانشگاه فنی یا هنر اتریش بخونم، اول اینکه می‌خوام بدونم توی این دوتا دانشگاه با شرایطی که دارم می‌تونم پذیرش یا بورسیه بگیرم؟دوم اینکه لطفا اگه دانشگاه دیگه هم هست معرفی‌ کنین و رنکینگِ معماری دانشگاه دیگه هم بگین.
معدل ۱۷.۳۰ (نمره همه دروس تخصصی بالاتر از دروس عمومی) / تا الان ۲ترم آلمانی‌ خوندم ولی ۱سال دیگه کارشناسی طول میکش می‌تونم ۸ترم بخونم/ ielts ۶.۵
و اینکه دکتر حل فروش (استاد فنی‌ وین) در این ترم استاد من در دانشگاه هستن چه‌جوری می‌تونم برای پذیرش یا بورسیه از ایشون کمک بگیرم.

با تشکر

نقل قول  

آفلاین anahyta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-04-2012, 08:50 PM
سلام به همه
من لیسانس دارم، دوساله درسم تموم شده، حالا می‌خوام دوباره واسه لیسانس از دانشگاه تکنیک وین پذیرش بگیرم.
همه جا نوشته شرط پذیرش دانشجو بودن تو ایرانه. می‌خواستم ببینم من با این شرایط می‌تونم پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

14-04-2012, 01:59 AM
(12-04-2012, 08:50 PM)anahyta نوشته: سلام به همه
من لیسانس دارم، دوساله درسم تموم شده، حالا می‌خوام دوباره واسه لیسانس از دانشگاه تکنیک وین پذیرش بگیرم.
همه جا نوشته شرط پذیرش دانشجو بودن تو ایرانه. می‌خواستم ببینم من با این شرایط می‌تونم پذیرش بگیرم؟
سلام و خوش آمدید Smile
امیدوارم بتونیم اینجا بهتون کمک کنیم و در آینده شما هم به هم وطن هاتون کمک کنید...
نمیدونم منظورتون از دانشگاه تکنیک وین دانشگاه فنی وین هست یا دانشگاه تکنیکوم وین!! (چون هر دو تا هست!)
و نمیدونم منظورتون از همه نوشته کجاست!! اما به نظر من اگه شرایطتون مناسب باشه بله میتونید پذیرش بگیرید... یعنی این که الان دانشجو نیستید باعث رد شدنتون نمیشه...

البته مطمئن نیستم و این نظر منه...

موفق باشید و ایشالا که از وین هر چه زود تر پذیرش بگیرید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین changizi_2010
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-04-2012, 03:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2012, 07:28 PM توسط Pejman.)
(18-03-2012, 03:59 PM)mazdak102 نوشته: سلام
تبریک برای اخذ پذیرش و هم سال نو
زبان تدریس در رشته مکانیک در مقطع فوق لیسانس چیست؟
رزومه خودتو بذاری ممنون میشم.
چند وقت طول کشید نتیجه پذیرش بیاد؟
خودت اقدام کردی یا کارتو به موسسه دادی ؟
من خودم هنوز سربازی نرفتم میخوام برم بعد به طور جدی دنبال کارهای پذیرش بیفتم اگر راهنمایی کنیم
با سلام
مرسی و ممنون
زبان تدریس آلمانیه .
معدلم 17 بوده و ریزنمراتم هم خوب بوده .سابقه کار خوبی هم داشتم . ولی مهم ریز نمراته.
من یه بار مدترکم برگشت خورد واسه یه مهر تاییدیه با یکبار برگشت مدارکم تقریبا" 50 روز شد.
دادم به موسسه.
من توصیه میکنم اول خدمت بری چون بدون پایان خدمت که یکی از دوستام رفته بود خیلی پاسکاری داشت.
مشکل دنیا این است که احمق ها به خودت یقین دارند در حالی که دانایان سرشار از شک وتردید هستند.
برتراند راسل
نقل قول  

آفلاین changizi_2010
**
نقل قول

26-04-2012, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2012, 07:28 PM توسط Pejman.)
(12-04-2012, 08:50 PM)anahyta نوشته: سلام به همه
با سلام خدمت دوست عزیز
من خودم نمیدونم اما شنیدم میشه چون یکی از دوستام از طریق یه وکیل تونسته بود این کارو انجام بده
موفق باشی.
مشکل دنیا این است که احمق ها به خودت یقین دارند در حالی که دانایان سرشار از شک وتردید هستند.
برتراند راسل
نقل قول  

آفلاین anabita
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2012, 01:54 AM
سلام میشه منا سریع راهنمایی کنید...من و همسرم هند درس میخونیم...همسرم سربازی نرفته و با وثیقه از کشور خارج شده...حالا واسه پذیرش باید برگردیم ایران؟ و من به عنوان همسر میتونم ویزای همراه بگیرم؟
هزینه زندگی ما قراره از ایران تامین بشه...به نظرتون مقدور هست با این اوضاعه یورو؟
مرسی اگه جواب بدید
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2012, 06:22 AM
(30-09-2012, 01:54 AM)anabita نوشته: سلام میشه منا سریع راهنمایی کنید...من و همسرم هند درس میخونیم...همسرم سربازی نرفته و با وثیقه از کشور خارج شده...حالا واسه پذیرش باید برگردیم ایران؟ و من به عنوان همسر میتونم ویزای همراه بگیرم؟
هزینه زندگی ما قراره از ایران تامین بشه...به نظرتون مقدور هست با این اوضاعه یورو؟
مرسی اگه جواب بدید
اوضاع یورو که بستگی به خودتو داره. ولی سوالتون رو واضح تر مطرح کنید. شما الان دانشجو هستید و تو کشور دیگه میخایید ادامه بدید؟ با شرط ادامه تحصیل همسر شما از ایران خارج شده؟ لطفا سوالتون رو اینجا مطرح کنید.
نقل قول  

آفلاین erfan_erfan
**
نقل قول

01-11-2012, 02:10 PM
درود دوستان
کل پرسه اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش حدودا چند روزطول میکشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »