عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-09-2013, 06:14 PM
(11-09-2013, 09:30 PM)'سیمون' نوشته: بچه ها من توسایت DAADگشتم ولی مخابرات میدان برای مسترپیدا نکردم همش سیستم بود. کسی میتونه کمکم کنه؟

من هم این گرایش در مخابرات رو ندیدم. بیشتر روی انتن و موج و سیستم کار میکنند. به نظرم باید در دپارتمانها در بخش علاقمندی استادها بگردی و فردی که روی این موضوع کار کرده مطمئناً میتونی باهاش کار کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Daren
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-11-2013, 04:59 PM
برای degree و foundation و دیپلما و اینا چطور؟ 
هست دانشگاهایی که بورسیه بدن؟ 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-11-2013, 08:05 PM
(28-11-2013, 04:59 PM)'Daren' نوشته: برای degree و foundation و دیپلما و اینا چطور؟ 
هست دانشگاهایی که بورسیه بدن؟ 

دوست عزیزم.
منظور شما رو نمی فهمم! برای دوره های لیسانس و فوق تقریباً هیچ فاند یا کمک تحصیلی داده نمیشه!
موفق باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-12-2013, 04:22 PM
برای دکترا طراحی شهری کدوم دانشکاه ها فاند میدن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-12-2013, 10:30 AM
(05-12-2013, 04:22 PM)'fahime92' نوشته: برای دکترا طراحی شهری کدوم دانشکاه ها فاند میدن؟

فاند د  همه دانشگاهها موجوده، این بستگی به رزومه و تز شما و سایر فاکتورهایی داره که شما در اختیار دارید یا خیر!
دانشگاه وایمار، دانشگاه کوتبوس، اشتوتگارت در زمینه طراحی شهری و معماری مناسب هستند.
نقل قول  

آفلاین amirrubik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-01-2014, 11:26 PM
سلام  و درود

میخواستم بدونم برای کسی که ارشد(در ایران) داره و بخواد دوباره اشد به زبان انگلیسی بخونه بهتره که مدرک ارشدش را هم برای اپلای ارائه کنه یا نه؟ باتوجه به اینکه معدل ارشد بالاتری داشته باشه و بخواهد گرایش دیگری از رشته تحصیلی اش را بخواند

سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

31-01-2014, 11:29 PM
(31-01-2014, 11:26 PM)'amirrubik' نوشته: سلام  و درود
میخواستم بدونم برای کسی که ارشد(در ایران) داره و بخواد دوباره اشد به زبان انگلیسی بخونه بهتره که مدرک ارشدش را هم برای اپلای ارائه کنه یا نه؟ باتوجه به اینکه معدل ارشد بالاتری داشته باشه و بخواهد گرایش دیگری از رشته تحصیلی اش را بخواند
سپاس

خیر. قویاً این مورد رو عرض کنم که روند منفی خواهد داشت!! مقطعی رو که در حال تحصیل هستید و اگر برای همون مقطع اقدام کنید و در رزومه ذکر نمایید امتیاز منفی خواهد داشت.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

01-02-2014, 12:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2014, 12:48 AM توسط reza_1st.)
(31-01-2014, 11:29 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خیر. قویاً این مورد رو عرض کنم که روند منفی خواهد داشت!! مقطعی رو که در حال تحصیل هستید و اگر برای همون مقطع اقدام کنید و در رزومه ذکر نمایید امتیاز منفی خواهد داشت.

البته من از نوشته دوستمون اینطور فهمیدم که ایشون ارشد رو تموم کردن ایران و مدرکشون رو  با معدل خوبی (مشخصاً بهتر از کارشناسیشون) دارن، حالا می‌خوان برای یه ارشد دیگه اقدام کنن تو یه گرایش دیگه و وسط ارشدشون هم نیستن. اینطور شرایط فرق می‌کنه از دید من و فکر می‌کنم آوردنش تو رزومه خوبه، با این حال در مورد آلمان شما استادین و بهتره شما نظر بدین..
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

01-02-2014, 12:51 AM
(01-02-2014, 12:19 AM)'reza_1st' نوشته:
البته من از نوشته دوستمون اینطور فهمیدم که ایشون ارشد رو تموم کردن ایران و مدرکشون رو  با معدل خوبی (مشخصاً بهتر از کارشناسیشون) دارن، حالا می‌خوان برای یه ارشد دیگه اقدام کنن تو یه گرایش دیگه و وسط ارشدشون هم نیستن. اینطور شرایط فرق می‌کنه از دید من و فکر می‌کنم آوردنش تو رزومه خوبه، با این حال در مورد آلمان شما استادین و بهتره شما نظر بدین..

ممنون از تذکر شما. اما ظاهراً ایشون در یک گرایش از رشته همسان قراره تحصیل کنه! که این باعث میشه دانشگاه و سفارت دلایل قانع کننده از ایشون بخواهد، به هر حال ریسکش کمتره که برای دکتری یا ارشد در خارج از رشته خودش بخونه. 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-02-2014, 01:08 AM
(31-01-2014, 11:29 PM)'Mr-Voltage' نوشته:

کاملا درسته.
خاطرم هست این مورد را به صورت حضوری از یکی از اساتید ایرانی معروف استرالیا پرسیدم. ایشان با نگاهی سرشار از تعجب گفتند این که فردی بخواهد یک فوق لیسانس دیگر در همان رشته بگیرد، این شبهه را ایجاد میکند که فوق لیسانس فعلی اش یا اعتبار لازم را برایش ندارد یا مشکل ناشناخته دیگری دارد.
حتی اضافه کردند که اگر فردی برای پذیرش دکتری به ایشان مراجعه کند و ایشان بعنوان یک استاد ببینند که آن فرد دارای دو فوق لیسانس در یک رشته است به دلیل همان شبهه ای که گفته شد موضوع را منتفی میکنند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »