عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا تاثیر GRE در گرفتن پذیرش از کانادا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر GRE در گرفتن پذیرش از کانادا
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2017, 09:42 PM
(29-03-2017, 06:34 PM)Chemical.Eng نوشته: ممنون میشم توضیحی درباره ی  جمله ی '(مگر در دانشگاه های خیلی top کانادا)'  داشته باشین. 

به عبارتی اهمیت نمره این آزمون برای دانشگاه های تاپ(خیلی top !) به چه صورت هست؟در جلب نظر استاد موثر خواهد بود و یا تصمیم پذیرش و اعطای کمک هزینه های خاص؟(با تاکیید 

برای دوره مستر) .تاثیر  به قولی' استاد پیدا کردن' و "یا " امتیاز هایی از این قبیل(GRE , ...) رو به چه صورت ارزیابی میکنین؟

سپاس

این نمره در دانشگاه های خیلی top به نوعی ابزار کنترل recruitment استاد هست که توسط دانشگاه اعمال میشه...

تجربه ثابت کرده در دانشگاهی مثل concordia یا guelph اگر استاد روی دانشجویی دست بگذاره، دانشگاه هیچ حرف و حدیثی نمیاره... ولو اینکه رزومه اون فرد رزومه خوبی هم نباشه...

ولی چنین رویه ای در دانشگاه های top می تونه به راحتی منجر به جذب دانشجوهایی بشه که بهترین نیستن و در واقع راه رو برای پارتی بازی باز می کنه... بنابراین وقتی استادی دانشجویی رو انتخاب می کنه، دانشگاه این نمره رو در نظر میگیره تا به نوعی به این نتیجه برسه که این دانشجو در حد دانشگاه هست یا نه... البته رفتار اساتید دانشگاه های top خیلی حرفه ای تر از این حرف ها هستند ولی خب این policy ها تعریف شده هستند تا کسی (چه استاد و چه دانشجو) نتونه لایی خاصی بکشه...
نقل قول  

آفلاین am2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2017, 09:30 PM
سلام وقت بخیر
من چرا توی برخی دانشگاه ها مثل دانشگاه تورنتو ندیدم توی دپارتمان مربوط به رشته ام GRE بخواد. جای دیگه که همچین چیزی نمیزنن؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-08-2017, 09:28 AM
(09-08-2017, 09:30 PM)am2 نوشته: سلام وقت بخیر
من چرا توی برخی دانشگاه ها مثل دانشگاه تورنتو ندیدم توی دپارتمان مربوط به رشته ام GRE بخواد. جای دیگه که همچین چیزی نمیزنن؟

اتفاقا ببینید باید سوال بپرسید چراییش رو
خب نمیخواد دیگه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین RoadToGlory
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2018, 12:16 PM
سلام.

وقتتون بخیر!

میخواستم بپرسم که من امسال کنکور دادم و وارد دانشگاه دولتی میشم؛ سوالم اینه که برای اپلای کردن در دانشگاه بریتیش کلمبیا برای کارشناسی ارشد باید چه مراحلی رو طی کنم...چه مدارکی رو جمع آوری کنم...من دوره های زبان رو هم تموم کردم...کدوم یک از مدارک TOEFL ، IELTS ، GRE ، SAT ، ACT نیاز هست....حداقل معدل مورد نیاز برای این مقطع چیه؟....چه زمانی باید اقدام کنم.

و از همه مهمتر اینکه میتونم بورسه مالی کامل دریافت کنم یا نه....؟

از همکاریتون برای آگاهی رسانی ممنونم...

لطفا هر چه سریع تر لطف کنید و پاسخ بدید چون واقعا در این باره مضطربم....من تمام  شش هفت سال گذشته رو انتظار این مقطع رو برای اپلای و تحصیل در دانشگاه های آمریکا میکشیدم تا بتونم زندگیمو عوض کنم....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 07:50 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی