عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزای امریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-09-2013, 12:38 PM
اون جور که من فهمیدم پذیرش چه به صورت دکتری و چه به صورت مستر زیاد فرقی از نظر مشکل دار شدن تو ویزا نداره درسته؟ و اونجور که فهمیدم مشکل زیادی از نظر اپلای از مستر به دکترا تو امریکا وجود نداره(دردسر داره ولی منع قانونی و مشکل انچنانی نداره)
فقط یه سوال:
اگه یه نفر مثلا از دکترای یه دانشگاه قبول شده باشه و از مستر دانشگاه دیگه ایا رفتن به مستر میتونه واسه سفارت شک برانگیز باشه؟!دلیل هم اینکه یه نفر میخواد به دانشگاههای بهتر بره از اونجا؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-09-2013, 07:42 PM
(08-09-2013, 12:38 PM)'Charming' نوشته: اون جور که من فهمیدم پذیرش چه به صورت دکتری و چه به صورت مستر زیاد فرقی از نظر مشکل دار شدن تو ویزا نداره درسته؟ و اونجور که فهمیدم مشکل زیادی از نظر اپلای از مستر به دکترا تو امریکا وجود نداره(دردسر داره ولی منع قانونی و مشکل انچنانی نداره)
فقط یه سوال:
اگه یه نفر مثلا از دکترای یه دانشگاه قبول شده باشه و از مستر دانشگاه دیگه ایا رفتن به مستر میتونه واسه سفارت شک برانگیز باشه؟!دلیل هم اینکه یه نفر میخواد به دانشگاههای بهتر بره از اونجا؟
با احترام

نه مشکلی وجود نخواهد داشت در این زمینه! چون این کاملا حق طبیعی دانشجو است که بین موارد پذیرفته شده، بهترین مورد رو برای ادامه تحصیلش انتخاب کنه. ضمن اینکه فکر نکنم سفارت برای تمامی متقاضیان، چک کنه که کدوم دانشگاه ها و در چه مقطعی پذیرش گرفتند و از روی اون بیاد در مورد ویزا دادن/ندادن به دانشجو تصمیم گیری کنه (منظور اینه که به عنوان مثال شما اگر 5 جا پذیرش گرفتی، سفارت نمیاد این 5 دانشگاه و مقاطع تحصیلی شون رو چک کنه و از شما بپرسه، خب چرا به جای دانشگاه A رفتی دانشگاه B؟!!) ولی در روز مصاحبه از شما سوال خواهند پرسید که چرا این رشته و چرا این دانشگاه رو برای ادامه تحصیل انتخاب کردید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین saeed_seraj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-09-2013, 09:46 PM
من از دانشگاه بوستن واسه اسپرینگ 2014 پذیرش با فاند دارم ولی یک مشکل وجود داره که من لیسانس و مسترم در رشته برق خوندم اما واسه دکترای مکانیک اقدام کردم که پذیرفته شدم. در واقع زمینه کاری من در پروژه مستر خیلی به زمینه کاری یک استاد که در دپارتمان مکانیک دانشگاه بوستن هست نزدیک بود و ایشون قبول کرد که من دانشجوی ایشون بشم و دپارتمان هم هیچ مخالفتی نکرد. زمینه کاری من هم مکاترونیک بود که معمولا هم برقی ها و هم مکانیکی ها در این زمینه کار می کنند که جز لیست سیاه هم هست. البته استادم گفته که در زمینه های حساس کار نمی کنه و میتونه ریسرچ پلن بده. من بابت سفارت خیلی نگران هستم که بابت این تغییر رشته من ریجکت کنن. حالا به نظر شما من واسه کدوم سفارت اقدام کنم؟ کسی بوده که چنین تجربه ای داشته باشه و ویزا گرفته باشه؟ لطفا سریع کمک کنین چون هر چه زودتر باید تصمیم بگیرم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-09-2013, 09:41 AM
به نظر من خیلی جای نگرانی نیست و رشته شما به هر حال مرتبط با رشته لیسانس و فوق شما هست و رشته کاملا متفاوتی نیست. تغییر رشته در این حد در مقاطع بالاتر کاملا قابل قبول و مرسومه و قطعا شما اولین کسی نیستید که دارید چنین کاری انجام می‌دید و خیلی بعیده که به خاطر تغییر رشته برای ویزا دچار مشکل بشید. بحث حساسیت رشته البته بحث دیگه‌ای هست و من در مورد مکاترونیک تخصص خاصی ندارم، اما اگر استاد شما گفته که در زمینه حساس کار نمی‌کنه، نباید قاعدتا مشکلی پیش بیاد.

به نظر من عشق‌آباد و آنکارا می‌تونند گزینه‌های خوبی باشند. در قسمت نمودارهای ویزا هم این سفارت‌ها وضع نسبتا بهتری دارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Mozilla
**
نقل قول

04-10-2013, 06:13 PM
ممنون از پاسخ
به نظر شما امسال لاتاری شرکت نکنم بهتره ؟
و اینکه قبلا 1 بار شرکت کرده ام ، و من نهایتا تا وقتی که کاملا برای اپلای آماده می شوم 2 دوره از لاتاری که من شرکت کرده ام می گذرد .
آیا می تواند بعد از گذشت چند سال از شرکت در لاتاری در پروسه ویزای دانشجویی خللی ایجاد کنه ؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-10-2013, 08:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2013, 09:39 PM توسط M1KE.)
تصمیم گیری در این مورد با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم به این بر می گرده که برای شما بالاتر بردن شانس ویزای تحصیلی مهمتر باشه یا بالاتر بردن شانس پذیرفته شدن در اینجا. به عبارتی برخی ترجیح می دهند از خیر شرکت در اینجا بزنند ولی شده به اندازه یک اپسیلون شانس ویزای تحصیلی را که نقدتر است بیشتر کنند. برخی هم ترجیح می دهند یک مقدار ریسک کنند و در عوض یک کورسویی از امید برای پذیرفته شدن در اینجا را داشته باشند. به هر حال هر انتخابی در زندگی یک سودهایی دارد و یک زیان هایی و این در نهایت خود فرد است که این سود و زیان ها را سبک سنگین می کند و تصمیم می گیرد. همان فردی هم که برای تحصیل به خارج از کشور می رود مثلا زیان این تصمیمش این است که دوری از خانواده را باید تحمل کند. پس درستی یا نادرستی این تصمیمش به این برمی گردد که کدام یک از این دو برایش مهمتر باشد.
(04-10-2013, 06:13 PM)'Mozilla' نوشته: ممنون از پاسخ
به نظر شما امسال لاتاری شرکت نکنم بهتره ؟
و اینکه قبلا 1 بار شرکت کرده ام ، و من نهایتا تا وقتی که کاملا برای اپلای آماده می شوم 2 دوره از لاتاری که من شرکت کرده ام می گذرد .
آیا می تواند بعد از گذشت چند سال از شرکت در لاتاری در پروسه ویزای دانشجویی خللی ایجاد کنه ؟
بازم ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین benji
**
نقل قول

24-07-2015, 03:39 PM
تدریس پاره وقت در دانشگاه آزاد جز موارد کاری محسوب میشه ؟ پروسه کلیرنس رو طولانی میکنه؟
نقل قول  

آفلاین benji
**
نقل قول

24-07-2015, 03:43 PM
دوستان  سلام

توی CV نوشتم عضو بنیاد نخبگان هستم. و پروژه هم با این بنیاد برداشتم برای معاف شدن از /س ر ب ا ز ی/. 

1- آیا دچار مشکل میشم توی پروسه ویزا؟
 2- آفیسر میدونه بنیاد نخبگان چیه و چیکار میکنه؟
3- اگر نگم پروژه برداشتم میفهمن؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید که چی بگم در مورد سربازییم.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-07-2015, 04:02 PM
(24-07-2015, 03:43 PM)benji نوشته: دوستان  سلام

توی CV نوشتم عضو بنیاد نخبگان هستم. و پروژه هم با این بنیاد برداشتم برای معاف شدن از /س ر ب ا ز ی/. 

1- آیا دچار مشکل میشم توی پروسه ویزا؟
 2- آفیسر میدونه بنیاد نخبگان چیه و چیکار میکنه؟
3- اگر نگم پروژه برداشتم میفهمن؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید که چی بگم در مورد سربازییم.
ممنون

اگر منظورتون پروژه جایگزین هست که معافیت دریافت نمی کنید و کارت پایان خدمت دریافت می کنید. این کارت مثل سایر کارتهاست فقط در بعضی جزئیات فرق داره مثل محل خدمت و این حرفا.

1- هیچ پاسخ دقیقی در این مورد وجود نداره. من خودم برای هر دو مورد موافق و مخالف مثالهایی سراغ دارم.
2- بله دقیقاً میدونه. حتی گاهاً اطلاعاتشون دقیق تر از شماست.
3- در این مورد صبر کنید تا به مرحله اقدام برای برسید و بعد تصمیم بگیرید. از یک طرف مطرح کردن اطلاعات غلط در صورتی که دسترسی داشته باشن باعث رد شدن فوری درخواست شما میشه. از طرف دیگر امکان داره که پروسه کلیرنس طولانی باشه.

موفق باشید

پ.ن: از تمام دوستانی که این پست رو می خونن خواهش میکنم که نگرانی های این چنینی رو از خود مسئولات ب.ن. نپرسن. چرا که از سال گذشته تا به امروز قوانین دستپاگیری وضع کردن و امکان داره دامنه این قوانین نیز بیشتر از این ها هم بشه که نهایت به ضرر سایر دوستانی که پروسه مشابهی رو میخان طی کنن تمام میشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sarash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2015, 10:46 PM
من از اراسموس موندوس واسه یه دوره مستر بورس گرفتم که باید 20 سپتتامبر آلمان باشم ( 2 سال در کشورهای آلمان- هلند- اسپانیا و اسلونی) ویرای آلمانم اومده و از 21 آگوست می تونستم برم سفارت که ویزا رو بزنن تو پاسم.

اما امتحان جی ار ای رو همین هفته دادم و نتایجش رو برای استادی که قبلا باهاش مکاتبه کرده بودم (Auburn University) فرستادم و ایشون هم راضی بود و گفت که سریعتر مدارکم رو بفرستم و آنلاین اپلای کنم که برای ژانویه 2016 اونجا باشم
حالا به نظرت برم سفارت آلمان و ویزا رو بگیرم؟ آیا تاثیر مثبت یا منفی داره توی پروسه ویزاي امریکا؟ 
ایمیل بدم و بگم که مستر را نمیام؟ نظرتون راجب به این دانشگاه چيه
الان من تو پاسم يه مهر از سفارت المان دارم كه نشون ميده درخواست ويزا دادم، يعني حتا اگه نرم ويزاي آلمان رو بگيرم بازم معلومه كه قبلا درخواست ويزا داده بودم، حالا اگه ويزارو نگيرم ممكنه فكر كنن ريجكت شدم از آلمان، اگه هم بگيرم ممكنه گير بدن ، اخه بعضیا ميگفتن ممكنه تاثير بد داشته باشه،
بين دوستان كسي بوده كه ويزاي دانشجويي اروپا داشته اما رفته سفارت امريكا واسه ويزا و مشكلي پيش نيومده براش؟
اگه مشكل داشته باشه كه بايد الان برم درخواست پاس جديد بدم،  آخه درخواستم را دادم به استاد و بايد تا هفته ديگه هم انلاين اپلاي كنم 
ببخشید که طولانی شد،
و یه نتکته دیگه اینگه من در تالاری امسال شرکت کرده بودم، آیا تاثیری داره در روند درخواست ویزا؟ یعنی بد میشه؟ Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »