عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Aali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2014, 10:46 PM
سلام به همه دوستان.
من الان تو یکی از مدارس خوب تیز هوشان کشور در مقطع دبیرستان در حال تحصیل هستم و مطمئنم که در یکی از دانشگاه های خوب کشور (شهید بهشتی اگه اون نشد دانشگاه تبریز)در رشته ی پزشکی تحصیل خواهم کرد.
درباره زبانم هم هیچ نگرانی وجود نداره.
بعد از این اطلاعات سوالاتم:
1-چقدر امکان داره که بعد از پایان دوره ی پزشکی بتونم برای دوره های بالاتر در کره ی جنوبی با بورس تحصیلی اقدام کنم؟
2-بعد از پایان تحصیلات آیا میشه اقامت دائم کره جنوبی رو گرفت؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2014, 10:57 PM
(12-07-2014, 10:46 PM)'Aali' نوشته: سلام به همه دوستان.
من الان تو یکی از مدارس خوب تیز هوشان کشور در مقطع دبیرستان در حال تحصیل هستم و مطمئنم که در یکی از دانشگاه های خوب کشور (شهید بهشتی اگه اون نشد دانشگاه تبریز)در رشته ی پزشکی تحصیل خواهم کرد.
درباره زبانم هم هیچ نگرانی وجود نداره.
بعد از این اطلاعات سوالاتم:
1-چقدر امکان داره که بعد از پایان دوره ی پزشکی بتونم برای دوره های بالاتر در کره ی جنوبی با بورس تحصیلی اقدام کنم؟
2-بعد از پایان تحصیلات آیا میشه اقامت دائم کره جنوبی رو گرفت؟

1-پس از پايان دوره ي پزشكي بريد كره جنوبي؟!! ورود براي خارجي راحت نيست.
2-خير
مگر اينكه ازدواج كنيد .در كل خيلي به چنين كشورهايي به چشم موندن نگاه نكنيد
نقل قول  

آفلاین فاطمه جابری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2014, 08:42 PM
سلامممنون از راهنمایی هاتون اما برای دریافت بورسیه نمره ی معدل باید از چند به بالا باشه و حداقل چه مدرکی رو برای زبان انگلیسی باید داشته باشیم؟واین که بیشتر به کدوم رشته ها بورسیه تعلق می گیره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-07-2014, 07:55 AM
(15-07-2014, 08:42 PM)'فاطمه جابری' نوشته: سلامممنون از راهنمایی هاتون اما برای دریافت بورسیه نمره ی معدل باید از چند به بالا باشه و حداقل چه مدرکی رو برای زبان انگلیسی باید داشته باشیم؟واین که بیشتر به کدوم رشته ها بورسیه تعلق می گیره؟

ببینید ما در کره جنوبی مینیمم معدل خاص نداریم مانند اکثر جاهای دنیا بین 3 از 4 یا 3.5 از 4 گفته میشه اما بهتره برای یه بورس مناسب معدل لیسانس بالای 16 و نمره زبان بالای 6.5 داشته باشی که شانس گرفتنش بیشتر بشه. در خصوص سوال دومت هم دقیقاً نمیشه گفت کدوم رشته ها سهم بیشتر از فاند رو دارن یا برعکس! اما در کل رشته های مهندسی و علوم پایه و انسانی بیشترین فرصت براشون مهیاست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sara_jun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2014, 07:30 PM
سلام من معدل کارشناسیم 14 هست و دوتا مدرک فنی و دو مقاله دارم می خواستم ببینم می تونم بورسیه بگیرم برای کره در ضمن زبان کره ایم هم خوبه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-07-2014, 09:28 PM
(27-07-2014, 07:30 PM)'sara_jun' نوشته: سلام من معدل کارشناسیم 14 هست و دوتا مدرک فنی و دو مقاله دارم می خواستم ببینم می تونم بورسیه بگیرم برای کره در ضمن زبان کره ایم هم خوبه

متاسفانه شانست خیلی بالا نیست. ضمن اینکه ما هم اکنون جایی در ایران نداریم که بتونید ازمون معتبر توپیک کره رو بدهید و مدرکش روو اخذ کنید و به دانشگاه نشون بدی. در کل با این معدل شانس گرفتن بورس پایینه. اما شانس پذیرش شدن از دانشگاههای متوسط رو داری.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

05-08-2014, 10:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2014, 10:59 PM توسط eliha1.)
سلام خسته نباشید،چندتا سوال داشتم من میخوام امسال لیسانس توی دانشگاه آزاد در ایران بخونم و برای کاشناسی ارشد بورسیه از کره ی جنوبی بگیرم در رشته ی معماری اول میخواستم بپرسم برای کارشناسی ارشد فقط معدل مدرک لیسانس مهمه؟من میخوام صد در صد بورسیه بگیرم معدلم باید چند باشه؟برای تافل یا آیلتس هم میخوام برم کلاس میخواستم بپرسم که مهمه که توی چه آموزشگاهی برم کلاس باید معروف باشه مثل سفیر؟ یا اگر معروف هم نباشد مهم نیست مثل آموزشگاه آراکس یا زبانسرای ملل بخونم اشکال نداره؟نمره ی مدرکش باید چند باشه؟برای کارشناسی ارشد به چند نفر در سال بورسیه میدن؟بعد یه سوال دیگه هم دارم منظور از رزومه چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-08-2014, 09:31 AM
(05-08-2014, 10:54 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید،چندتا سوال داشتم من میخوام امسال لیسانس توی دانشگاه آزاد در ایران بخونم و برای کاشناسی ارشد بورسیه از کره ی جنوبی بگیرم در رشته ی معماری اول میخواستم بپرسم برای کارشناسی ارشد فقط معدل مدرک لیسانس مهمه؟من میخوام صد در صد بورسیه بگیرم معدلم باید چند باشه؟برای تافل یا آیلتس هم میخوام برم کلاس میخواستم بپرسم که مهمه که توی چه آموزشگاهی برم کلاس باید معروف باشه مثل سفیر؟ یا اگر معروف هم نباشد مهم نیست مثل آموزشگاه آراکس یا زبانسرای ملل بخونم اشکال نداره؟نمره ی مدرکش باید چند باشه؟برای کارشناسی ارشد به چند نفر در سال بورسیه میدن؟بعد یه سوال دیگه هم دارم منظور از رزومه چیه؟

دروود بر شما دوست عزیز.
تحصیل در دانشگاه ازاد برای دانشگاههای کره منعی ایجاد نمیکنه مهم اینه که شما چه معدلی کسب کنی. بهتره برای معدل بالای 16-17 تلاش کنی تا شانست خوب ارزیابی بشه. برای زبان هم نام و عنوان موسسه اصلاً مهم نیست. مهم اینه که چقدر به اندوخته زبان خودت اضافه میکنی و نمره خوبی کسب میکنی. ایلتس بالای 6.5 و تافل بالای 95 پیشنهاد میشه. 
تعداد بورسیه هر دانشگاه مشخصه و سال به سال ممکنه تغییر کنه. اما شما با ارتباط گرفتن از استاد شانس خودت رو افزایش خواهی داد اگر رزومه خوبی داشته باشی. منظور از رزومه هم داشتن یه قایل پی دی اف و مشخصات کاری و تحصیلی و فردی خودت و نگارش برخی گواهینامه یا مقامهایی که در خلال تحصیل کسب کردی. بهتره برای اطلاعات بهتر اینجا رو نگاه کنی. 
نقل قول  

آفلاین eliha1
نقل قول

06-08-2014, 11:30 PM
(06-08-2014, 09:31 AM)Mr-Voltage نوشته:
دروود بر شما دوست عزیز.
تحصیل در دانشگاه ازاد برای دانشگاههای کره منعی ایجاد نمیکنه مهم اینه که شما چه معدلی کسب کنی. بهتره برای معدل بالای 16-17 تلاش کنی تا شانست خوب ارزیابی بشه. برای زبان هم نام و عنوان موسسه اصلاً مهم نیست. مهم اینه که چقدر به اندوخته زبان خودت اضافه میکنی و نمره خوبی کسب میکنی. ایلتس بالای 6.5 و تافل بالای 95 پیشنهاد میشه. 
تعداد بورسیه هر دانشگاه مشخصه و سال به سال ممکنه تغییر کنه. اما شما با ارتباط گرفتن از استاد شانس خودت رو افزایش خواهی داد اگر رزومه خوبی داشته باشی. منظور از رزومه هم داشتن یه قایل پی دی اف و مشخصات کاری و تحصیلی و فردی خودت و نگارش برخی گواهینامه یا مقامهایی که در خلال تحصیل کسب کردی. بهتره برای اطلاعات بهتر اینجا رو نگاه کنی. 

سلام خیلی ممنونم از جوابتون و راهنماییتون،فقط یه سوال اگر کسی سابقه ی کاری نداشته باشه و مقاله هم نداشته باشه بهش بورسیه تعلق نمیگیره؟ منظور از پروژه و مقاله این نیست که مثلا توی رشته معماری معمولا برای دروس عملی پروژه میدن مثل اینکه این ترم پروژه طراحی فرهنگسرا میدن، آیا به اینها میگن مقاله و پروژه؟ چون توی رشته ی ما دروس عملی معمولا پروژه طراحی هست
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

07-08-2014, 08:38 AM
(06-08-2014, 11:30 PM)'eliha1' نوشته: سلام خیلی ممنونم از جوابتون و راهنماییتون،فقط یه سوال اگر کسی سابقه ی کاری نداشته باشه و مقاله هم نداشته باشه بهش بورسیه تعلق نمیگیره؟ منظور از پروژه و مقاله این نیست که مثلا توی رشته معماری معمولا برای دروس عملی پروژه میدن مثل اینکه این ترم پروژه طراحی فرهنگسرا میدن، آیا به اینها میگن مقاله و پروژه؟ چون توی رشته ی ما دروس عملی معمولا پروژه طراحی هست

خواهش میکنم دوست عزیز.
ملاحظه کن وقتی شما برای ارشد اقدام میکنی مهمترین مورد معدل و نمره زبان بالاست!!! حالا اگر طرح و پرتوفیلو در رشته معماری بسیار مناسب و ایده اور باشه خب چرا که نه. مسلماً سابقه کار تاثیر ان چنانی نداره اما یه فاکتور مثبت تلقی میشه. مقالات هم منظور کلیه کارهای طراحی و ایده های نو است که باید به نگارش دربیاد و به ژورنال یا کنفرانسی ارسال بشه تا تایید بشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 49 بعدی »