عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین taniaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2017, 01:14 PM
چرا جواب نمیدین . تو رشته های پیراپزشکی کدوم رشته بهتره و بیشتر جذب میشه ؟ من کنکور دارمو با توجه به اینکه دندون و پزشکی اونجا نمی ارزه پس چی بخونم . خواهش میکنم جواب بدین . بینایی سنجی یا فیزیو تراپی یا تغذیه .. میخام بورس شم حتما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-11-2017, 12:57 PM
(24-11-2017, 03:06 PM)taniaz نوشته: سلام من کنکور سوممه و ۲۰ سالمه . تجربیم و واقعا دوس دارم برای ارشد برم سئول. میشه بگید چه رشته هایی تو تجربی شانس بیشتری داره؟ میدونم ک پزشکی و دندون نمیشه . داروسازی چی؟ اصلا داروسازی ارشد داره که بشه رفت؟ اگه نداره پس چطور میشه رفت؟‌ اگه داروسازی هم نمیشه پس چه رشته هایی از پیراپزشکی میشه

پیشنهاد بنده به شما تحصیل در حداقل کشورهای اروپاییه. برای کره ما دوره به انگلیسی بسیار محدود داریم. شاید دانشگاه ملی کره فقط اون هم بسیار رقابتیه.
من پیشنهادم تحصیل در کشورهای اروپایی همچون المان و  اتریش برای این رشته ها است. البته اونجا هم باید به زبان المانی تحصیل کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-11-2017, 01:00 PM
(24-11-2017, 10:35 PM)1994Tahere نوشته: دوستان من شرایطمو میگم به نظر شما شانسی برای بورس مقطع لیسانس دارم؟
معدل دیپلم ۱۹.۲۳ و معدل هر سه سال بالای ۱۹
گواهی حضور در یک همایش نانو شیمی
یک گواهی حضور در مسابقه شیمی ناحیه ای
چندین تقدیر نامه از مدرسه برای شاگرد شدن در کلاس
آیلتس ۶.۵ یا ۷ میگیرم حتما تا قبل شهریور
به صورت داوطلبانه مدتی در یک پژوهش سرای دانش آموزی کار کردم
بتونم حتما تاپیک ۱ یا ۲ هم میگیرم.
میخواستم ببینم برای مهندسی شیمی شانسم چقدره؟

شانس خوبی داری اما مشکل اینجاست دوره های لیسانس بسیار محدود به انگلیسی هستن. باید از طریق سفارت کره جنوبی اندا پیگیر بشید ببینید برای بورس میتونید اقدام کنید یا خیر. ضمناً رشته ای که مد نظر دارید در دانشگاهی ارائه میشه به انگلیسی یا خیر.

من توصیه ام تحصیل لیسانس در ایرانه و سپس با داشتن رزومه خوبتر به کشورهای دیگر فکر کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahdie_rh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-12-2017, 01:37 AM
سلام.من دانشجوی کارشناسی رشته حقوق هستم.خواستم ببینم اگه بخوام ارشد رو از سئول پذیرش بگیرم،اصلا سئول ارشد رشته حقوق رو بورس میکنه یا اصلا حقوق ایران جایی نداره اونجا؟حتی اگه حقوق بین الملل بخونم اونجا؟
و اینکه دانشگاه یونسه ای کره رشته حقوق داره؟
نقل قول  

آفلاین Sarvin123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2018, 09:30 PM
راستش من تقریبا بیشتر نوشته ها رو خوندم و این باعث شد بد تر گیج بشم 
من الان سال دهم هستم و رشتم تجربیه میخواستم ببینم الان بهترین کار چیه اینه که معدلم رو نوزده به بالا نگه دارم و زبانم رو تقویت کنم تا برای لیسانس برای بورسیه اقدام کنم یا تمرکزمرو بزارم برای دوره ی فوق یعنی دیپلمم رو بگیرم و تلاشم بیشتر روی رتبه ی کنکورم باشه تا رتبه ی خوب بیارم و کلا تو دوره ی لیسانس معدلم رو بالا نگه دارم تا بتونم اقدام کنم خودم فکر میکنم اگه لیسانسم رو اینجا بگیرم دلم قرص تره یعنی اگه یهو اتفاقی بیفته ایران دانشگاهی که ادم داره توش درس میخونه رو دیگه قبول  نداشته باشه حداقل یه لیسانس دارم و از این بابت خیالم راحته و اگه همین گزینه دوم رو در پیش بگیرم اگه اینجا دندون پزشکی بخونم برای بورسیه برای کره کارم خیلی پیچیده تر نمیشه ؟ و بهتر نیست اگه زیست شیمی یا ژنتیک بخونم ؟ واگه طوری شد که مثلا میتونستم یه دانشگاه دولتی ولی سطح پایین تر (دولتی )برای دندون برم و برای چیزایی مثل شیمی و زیست میتونستم یه دانشگاه سطح بالا تر و شناخته شده تر تو ایران برم (بازم دولتی ) کدوم رو انتخاب کنم ؟ چون این طور که فهمیدم نقش دانشگاه تو بورسیه گرفتن پر رنگه و خیلی خوبه که دانشگاهی که لیسانس گرفتیم سابقه ی خوبی داشته باشه 
و درسته الان زیادی خوش بینانه حرف میزنم ولی خبر دارم که هر کدوم از این راه ها سختی های خودشون رو دارن و این طوری نیست که فکر کنید به خاطر این که نوجونم خیلی رویایی  حرف میزنم ( گفتم که خیالتون راحت باشه وقتی دارید راهنمایی میکنید   Confused
و اگه کسی اطلاعاتی داره میتونه یه توضیحی راجب بازار کار رشته های تجربی تو کره بده که اگه به هر دلیلی نتونستم دندون پزشکی بخونم بدونم چی رو انتخاب کنم بهتره و میخواستم ببینم بعد تموم کردن دوره ی تحصیلی توی کره امکان موندن توی همون جا هست ؟ یعنی میشه با پیدا کردن کار اقامت گرفت ؟ 
و آخرین سوالم اینه که وضعیت امنیت توی کره چطوریه ؟ یعنی مثلا دخترا اگه برن اونجا خب بالاخره مهاجرن و جایی رو زیاد خوب نمیشناسن و زبانشونم هر چقدر خوب باشه باز طول میکشه تا روان بشه  مشکلی ندارن به خاطر این چیزا ؟ یعنی چقدر خطر آدم رو تهدید میکنه همه جا نا امنی ممکنه به وجود بیاد و ادم باید احتیاط کنه ولی کلا یه سری جا ها  این مشکلات رو بیشتر داره
نقل قول  

آفلاین lavin.ghayour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-01-2018, 11:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2018, 11:53 PM توسط lavin.ghayour.)
سلام
من الان درحال تحصیل رشته تجربی در مقطع پیش دانشگاهی هستم
زبان انگلیسیم خیلی خوبه ولی مدرکی ندارم
علاقه زیادی به تحصیل تو کره هستم ولی نمیدونم چطور باید اقدام کنکم
وضعیت تحصیلیم هم خوب هست و به احتمال زیاد رتبه خوبی هم تو کنکور خواهم اورد باید کی ؟و چطور اقدام کنکم؟
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید...
نقل قول  

آفلاین ._.Fateme
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-04-2018, 08:41 PM
سلام میخواستم بدونم برای تحصیل در سئول هزینه دانشگاه‌های معتبر چجوریه و همین طور برای بورسیه در سئول از چه رشته‌هایی بیشتر استقبال میشه
رشته‌های زیر گروه پزشکی چطور
و همین طور به طور کلی رشته‌های هنری مخصوصا رشته‌ی موسیقی
من شنیدم که فقط کارشناسی ارشد و دکتری رو بورس میکنن میخواستم بدونم درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

20-04-2018, 10:12 PM
(07-12-2017, 01:37 AM)mahdie_rh نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی رشته حقوق هستم.خواستم ببینم اگه بخوام ارشد رو از سئول پذیرش بگیرم،اصلا سئول ارشد رشته حقوق رو بورس میکنه یا اصلا حقوق ایران جایی نداره اونجا؟حتی اگه حقوق بین الملل بخونم اونجا؟
و اینکه دانشگاه یونسه ای کره رشته حقوق داره؟

مشکلی نداره. رشته حقوق هم در مقاطع بالا ارائه میشه. به سایت دانشگاه سر بزن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-04-2018, 10:14 PM
(19-04-2018, 08:41 PM)._.Fateme نوشته: سلام میخواستم بدونم برای تحصیل در سئول هزینه دانشگاه‌های معتبر چجوریه و همین طور برای بورسیه در سئول از چه رشته‌هایی بیشتر استقبال میشه
رشته‌های زیر گروه پزشکی چطور
و همین طور به طور کلی رشته‌های هنری مخصوصا رشته‌ی موسیقی
من شنیدم که فقط کارشناسی ارشد و دکتری رو بورس میکنن میخواستم بدونم درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

بیشتر به رشته های فنی مهندسی و علوم پایه بیشترین بورس تعلق میگیره. بله تنها مقاطع بالا شانس بورسش بیشتره
نقل قول  

آفلاین Makzem
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-04-2018, 05:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2018, 05:18 PM توسط Makzem.)
سلام، وقتتون بخیر
جوایز و لوح تقدیر های قبل از دوران دبیرستان هم اعتبار داره و میشه ارسالون کرد!?
مثلا من حدود 8 تا لوح تقدیر رتبه برتر واسه هر ترم کانون ریاضی دوره راهنماییم دارم و تو یه سمینار زبان هم شرکت کردم
اگه میشه، برای تائید ترجمه شون باید امضا و مهر مدرسه ی قبلی یا موسسه صادر کننده روی نسخه های ترجمه شده باشه!?
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »