عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بهترين زمان فرستادن اي ميل به استادان
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-11-2013, 10:38 PM
(01-11-2013, 01:33 PM)'zoha' نوشته: سلام . اگه من الان بخوام با اساتید مربوطه تو دانشگاه های کانادا ارتباط برقرار کنم تا برای سال 2014 اماده بشه خیلی دیره ؟
اگه دیره دانشگاه های کدوم کشور ها خوبه که الان ( آبان ) اقدام کنم ؟

خير دير نيست كانادا كمي ددلاين هاش بعد از آمريكا فرا ميرسه. البته به فيلدتون هم بستگي داره. به نظرم شما از اين هفته شروع كنيد و احتمالا با روزي 1-2 ساعت وقت گذاشتن روي سايت دانشگا ه ها و اساتدي برسيد در يك ماه آتي بررسي خوبي داشته باشيد. 

شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-12-2013, 11:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2013, 11:48 AM توسط giga.)
سلام من حدود اوایل اردیبهشت می خوام  آزمون تافل بدم. که برای ژانویه 2015 برم کانادا برای دکترا. سوال من اینه که برای اینکه ددلاین ها رو از دست ندم آیا می تونم بدون نمره زمان و فقط با معدل و مقاله هام به استادها ایمیل بزنم تا استاد برای خودم پیدا کنم وقتی از یکیشون اوکی گرفتم  نمره زبانم رو به همراه بقیه مدارکم رو برای دانشگاه و استاد بفرستم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-12-2013, 01:49 PM
(16-12-2013, 11:44 AM)'giga' نوشته: سلام من حدود اوایل اردیبهشت می خوام  آزمون تافل بدم. که برای ژانویه 2015 برم کانادا برای دکترا. سوال من اینه که برای اینکه ددلاین ها رو از دست ندم آیا می تونم بدون نمره زمان و فقط با معدل و مقاله هام به استادها ایمیل بزنم تا استاد برای خودم پیدا کنم وقتی از یکیشون اوکی گرفتم  نمره زبانم رو به همراه بقیه مدارکم رو برای دانشگاه و استاد بفرستم؟

بله می تونید. میشه بنویسید که دارین برنامه ریزی می کنید فلان تاریخ تافل بدین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2014, 10:27 PM
سلام لطفا مرا راهنمایی کنید
الان من به اکثر استاد هایی که ایمیل می زنم از طرف همون دانشگاه ایمیل می یاد که زمان ددلاین ما برای فال 2014 تموم شده و so the earliest term you could apply for is Fall 2015. The application deadline is December 15, 2014 so you have lots of time to complete your application
چرا خود استاد ها جواب نمیدن؟ یعنی بعد اپلای و پذیرش باید استاد پیدا کنم.همیشه که برعکس این بود.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-01-2014, 11:03 PM
این قصیه ربطی به اساتید نداره.شما پائیز 93 نمی توانید شروع کنید و فرصت بعدی پائیز 94 هست حالا شاید دانشگاه هایی برای زمستان، بهار و تابستان هم ترم تحصیلی داشته باشند ولی فرصت اصلی همان پائیز 94 هست یعنی fall 2015 که اشاره شده
جدا از تماس با اساتید همواره ددلاین - مهلت ارسال و ثبت درخواست - رو باید در نظر داشته باشید
(21-01-2014, 10:27 PM)'fahime92' نوشته: سلام لطفا مرا راهنمایی کنید
الان من به اکثر استاد هایی که ایمیل می زنم از طرف همون دانشگاه ایمیل می یاد که زمان ددلاین ما برای فال 2014 تموم شده و so the earliest term you could apply for is Fall 2015. The application deadline is December 15, 2014 so you have lots of time to complete your application
چرا خود استاد ها جواب نمیدن؟ یعنی بعد اپلای و پذیرش باید استاد پیدا کنم.همیشه که برعکس این بود.

نقل قول  

آفلاین fahime92
**
نقل قول

21-01-2014, 11:08 PM
ممنونم
الان زمان درستی است برای ایمیل زدن به اساتید؟ با توجه به اینکه پاییز 94 می تونم برم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-01-2014, 11:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2014, 11:51 PM توسط Torkan.)
(21-01-2014, 10:27 PM)'fahime92' نوشته: سلام لطفا مرا راهنمایی کنید

البته دوستمون soilman توضیح دادن.
فقط یه مورد رو بگم که معمولا اصل بر این است که 3 تا 6 ماه قبل ددلاین شروع به ایمیل زدن به اساتید بکنید ولی این حکم کلی نیست.
در ضمن شما فراموش نکنید هنوز هم ددلاین بعضی دانشگاهها واسه پاییز نگذشته.
مثلا دانشگاه missouri science and tech ددلاینش واسه دانشجوهای بین الملل برای ترم پاییز معمولا اردیبهشت هست برخلاف خیلی از دانشگاهها که دی ماه دیگه نهایت بهمن اخرین ددلاینشه...
هستن دانشگاههایی از این قبیل.
ولی خوب اگه بخواین استاد هم پیدا کنین بهتره از قبل تر به فکر باشین.
هر چند مواردی رو عملا سراغ دارم که بعد پذیرش یا حتی در طول همون ترم اول استاد پیدا کردن تو ایالات متحده.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mojtaba16
**
نقل قول

07-04-2014, 02:13 PM
با سلام
می خواستم برای دسامبر امسال برای اروپا اپلای کنم و پاییز هم می خواهم امتحان تافل بدم و دفاع کارشناسی ارشد هم مونده برای پاییز
1- آیا می تونم دسامبر اپلای کنم؟
2- لیست لب ها و دانشگاها رو ساختم. همچنین cv و sop . تو متن نامه به استادها چی بگم ؟
3- از کی شروع به ایمیل زدن کنم ؟

نقل قول  

آفلاین Roja_88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-06-2014, 07:37 PM
سلام. من میخوام برای دکتری، کانادا اقدام کنم. همه مدارکم آماده هست بجز مدرک ارشدم (هنوز آزاد نشده). اونم آخر شهریور آزاد میشه، لطفا راهنماییم کنید که چه زمانی برای مکاتبه با اساتید مناسب تر هست؟

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-06-2014, 12:24 AM
(14-06-2014, 07:37 PM)'Roja_88' نوشته: سلام. من میخوام برای دکتری، کانادا اقدام کنم. همه مدارکم آماده هست بجز مدرک ارشدم (هنوز آزاد نشده). اونم آخر شهریور آزاد میشه، لطفا راهنماییم کنید که چه زمانی برای مکاتبه با اساتید مناسب تر هست؟

سلام 
ددلاین دانشگاه های کانادا کمی بعد از دانشگاه آمریکاست. شما نیاز نیست منتظر آزادی مدرکتون برای ایمیل باشید. همون شهریور یا 1 ماه قبلش شروع کنید به نظرم خوبه. فقط من رشته اتون رو نمیدونم. ممکنه مثلا رشته ی خاصی عمده ی ددلاین هاش تو ماه خاصی باشه. برای اینکه دستتون بیاد دپارتمان رشته اتون رو تو چند دانشگاه چک کنید و حدود ددلاینهاشون دستتون میاد. شما کمی عقب تر تصور کنید که دانشگاه های خوب رو که معمولا زودتره از دست ندید. 
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 02:00 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی