عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا روادید اسپانیا بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا
مهمان
Unregistered
نقل قول

17-10-2015, 07:42 PM
سلام  خسته نباشید
من دانشجوی دکتری هستم برای فرصت مطالعاتی برای کشور اسپانیا ، دانشگاه  بارسلونا اقدام کرده ام میخواستم ببینم چطور وقت سفارت بگیرم حتما باید برم سفارت یا از طریق سایت سفارت هم میشه و چه مدارکی باید ببرم؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-10-2015, 09:12 PM
سلام.کسی میدونه برای گرفتن نتیجه ویزا از سفارت اسپانیا باید چکار کرد؟حضوریه یا تلفنی هم جواب میدن
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2015, 07:53 PM
(17-10-2015, 09:12 PM)مهمان نوشته: سلام.کسی میدونه برای گرفتن نتیجه ویزا از سفارت اسپانیا باید چکار کرد؟حضوریه یا تلفنی هم جواب میدن

مهمولا چهار تا 5 هفته جواب میاد.
بهتره حضوری و از طریق خود سیستم سفارت نتیجه رو جویا بشین.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-10-2015, 08:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2015, 08:29 PM توسط Shihan.)
(17-10-2015, 07:42 PM)مهمان نوشته: سلام  خسته نباشید
من دانشجوی دکتری هستم برای فرصت مطالعاتی برای کشور اسپانیا ، دانشگاه  بارسلونا اقدام کرده ام میخواستم ببینم چطور وقت سفارت بگیرم حتما باید برم سفارت یا از طریق سایت سفارت هم میشه و چه مدارکی باید ببرم؟
با تشکر فراوان

مدارک مربوط به فرصت مطالعاتی رو باید فرمی که از سفارت میگیری مطلع بشی. تا اونجا که خاطرم هست، از مدارک دانشگاهی تا برگه موافقت استاد در اسپانیا برای فرصت و سوپیشینه و مدرک مالی و برگه معرفی وزارت علوم رو شامل میشه.
ضمن اینکه مدارک هم بصورت حضوری تسلیم کنید. این هم ایمیل سفارت برای مکاتبه بیشتر: emb.teheran.sc@maec.es
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-10-2015, 01:37 AM
با سلام ، من ١٠ روز پيش براي دوره مستر كه ادميشنم هم از دانشگاه آتونوما بارسالونا است رفتم سفارت ، تمام مدارك رو تحويل سفارت دادم ، از ليسانس تا دو تا فوق ليسانس ( هند درس خوندم ) مدارك سيسكو و ماكروسافت و همچنين مقاله اي كه به زبان انگليسي چاپ شده ( آي اس آي ) و گردش مالي بالاي ٧٠ ميليون و همچنين سند خونه و تمامي مداركي كه خواستن ، هرچند مدرك زبان ندارم ولي ليسانس و هردوتا فوقم به زبان انگليسي بوده ...... ريكامنديشن لتر هم داشتم از استادم در هند و هنچنين نامه از دانشگاه كه تحصيلاتم به انگليسي بوده ...... با اين چيزهايي كه اينجا خوندم يكم نگرانم .... خواستم بدونم ممكنه ريجكت كنن ؟ فقط اميد وارم پيام بعدي كه اينجا ارسال مي كنم اين باشه كه ويزا گرفتم و دارم ميرم .....
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2015, 01:41 PM
(21-10-2015, 01:37 AM)مهمان نوشته: با سلام ، من ١٠ روز پيش براي دوره مستر كه ادميشنم هم از دانشگاه آتونوما بارسالونا است رفتم سفارت ، تمام مدارك رو تحويل سفارت دادم ، از ليسانس تا دو تا فوق ليسانس ( هند درس خوندم ) مدارك سيسكو و ماكروسافت و همچنين مقاله اي كه به زبان انگليسي چاپ شده ( آي اس آي ) و گردش مالي بالاي ٧٠ ميليون و همچنين سند خونه و تمامي مداركي كه خواستن ، هرچند مدرك زبان ندارم ولي ليسانس و هردوتا فوقم به زبان انگليسي بوده ...... ريكامنديشن لتر هم داشتم از استادم در هند و هنچنين نامه از دانشگاه كه تحصيلاتم به انگليسي بوده ...... با اين چيزهايي كه اينجا خوندم يكم نگرانم .... خواستم بدونم ممكنه ريجكت كنن ؟ فقط اميد وارم پيام بعدي كه اينجا ارسال مي كنم اين باشه كه ويزا گرفتم و دارم ميرم .
شما چرا مدارک ارشد هند و تحویل دادی؟! در صورتی که قراره دوباره مستر بخونی؟!!
ضمن اینکه سفارت روی مدرک زبان کمی گیره! اما جای تعجبه که ازتون نخواسته!!! به هر حال شرایط کلی خوبی داری. امیدوارم حواب مثبت باشه هرچند سفارت اسپانیا زیاد منطقی برخورد نمیکنه!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-10-2015, 05:16 PM
(21-10-2015, 01:41 PM)Shihan نوشته: شما چرا مدارک ارشد هند و تحویل دادی؟! در صورتی که قراره دوباره مستر بخونی؟!!
ضمن اینکه سفارت روی مدرک زبان کمی گیره! اما جای تعجبه که ازتون نخواسته!!! به هر حال شرایط کلی خوبی داری. امیدوارم حواب مثبت باشه هرچند سفارت اسپانیا زیاد منطقی برخورد نمیکنه!

با درود فراوان و سپاس از پاسخ شما

من علاقه دارم كه وارد رشته مديريت بشم و همينو هم تو سفارت گفتم ، از طرفي من از دانشگاه انگليسي زبان مدرك دارم و فكر كنم نيازي به مدرك زبان نداشته باشم ........ هنوز ممكن هست ريجكت كنن ؟
نقل قول  

آفلاین mojtaba16
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2015, 12:27 AM
درود بر همه

من از دانشگاه بارسلون پذیرش دارم و دارم مدارک رو برای سفارت حاضر می کنم.
هنوز اصل دانشنامه (دانشگاه آزاد) رو ندارم و گواهی فارق التحصیلی رو دارم که تونستم با اون پذیرش بگیرم.
البته ریز نمرات رو هم دارم.

سوال من اینه که با همون گواهی فارق التحصیلی (به همراه تمامی مدارک) میتونم برم سفارت برای ویزا و بهشون بگم که اصل دانشنامه من دیرتر به دستم میرسه ؟
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-12-2015, 02:35 AM
(02-12-2015, 12:27 AM)mojtaba16 نوشته: درود بر همه

من از دانشگاه بارسلون پذیرش دارم و دارم مدارک رو برای سفارت حاضر می کنم.
هنوز اصل دانشنامه (دانشگاه آزاد) رو ندارم و گواهی فارق التحصیلی رو دارم که تونستم با اون پذیرش بگیرم.
البته ریز نمرات رو هم دارم.

سوال من اینه که با همون گواهی فارق التحصیلی (به همراه تمامی مدارک) میتونم برم سفارت برای ویزا و بهشون بگم که اصل دانشنامه من دیرتر به دستم میرسه ؟

سلام،
گاهی اگر خودتان بروید دنبال دانشنامه و کارهایش را انجام دهید ، زودتر میتوانید خودتان آن را دریافت کنید ، من دیدمم بعضی از افراد را که این کار را کرده اند... به هر حال اگر نتوانستید آن را به موقع دریافت کنید باید این موضوع را کامل برای آنها توضیح دهید و بگویید تا قبل از انقضای مهلت مدرک موقت ، حتما دانشنامه حاضر خواهد شد .

موفق باشد
نقل قول  

آفلاین amantedespañol
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-12-2015, 01:24 AM
طبق سایت موسسه سروانتس، برای دریافت انواع ویزا، از جمله ویزای دانشجویی داشتن مدرک DELE سطح B2 دارای امتیاز است.
موفق باشید. ضمنا اگر سفارت کوچکترین شکی بکند که شاید شما بخواهید به بهانه تحصیلات در اتحادیه اروپا ماندگار شوید، درخواست ویزا را رد خواهد کرد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »