عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بحث پیرامون هزینه های اپلای

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بحث پیرامون هزینه های اپلای
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 10
15-01-2014, 11:21 PM
(15-01-2014, 11:16 PM)'deadxxxqueen' نوشته: كدوم كشور اروپايي هست كه هزينه ي اپلاي از اول هدف تا رسيدن به اون كشور كمتر از بقيه ي كشورا (چه آمريكا چه كانادا چه باقي اروپايي ها )باشه؟

سوالت اصلا سوال خوبي نيست و البته گنگ هم هست .اما در مجموع بين كشورهاي خوب اروپايي فعلا فنلاند با توجه به رايگان بودن هزينه ها و همچنين كمتر بودن هزينه ها در مقايسه با ساير كشورهاي اروپايي مثل نروژ كه رايگان هستند شرايط خوبي داره.شهرهاي كوچك آلمان هم همينطور.  البته فرانسه از اين دو ارزان تر در مياد .اما دانشگاه هاي فرانسوي زبان رايگان هستند.

كشورهاي متوسط اروپايي هم كشور استوني دانشگاه فني تالين شهريه نداره براي 2014 و هم اينكه ماهي 200 يورو در ماه كافيه
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-04-2014, 11:44 AM
می خواستم بدونم اپلای برای مقطع دکترا در کشورهای اروپایی چقدر هزینه داره؟ 
من مدارکم آزاد کردم پس هزینه خریدن مدرک رو ندارم. به جز هزینه ترجمه مدارک و هزینه آزمون تافل یا ایلتس و بلیت هواپیما آیا هزینه دیگه ای هم هست که باید منظور بشه؟ ایا همه دانشگاه های اروپایی اپلیکیشن فی ندارند؟ همینطور ایا اخذ ویزای کشورهای اروپایی مثل امریکا هزینه داره؟ مدارک چطور نیاز به پست هم داره یا فقط به طور انلاین در مرحله اپلای کردن ارسال میشه؟ آیا باید برای ماه های اول با خودمون پول ببریم؟ اگه اره چقدر؟
کلا اگر یه تخمینی از هزینه اپلای اروپا برای دکترا به دلار یا یورو بهم بدید ممنون میشم. 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 02:35 PM
متشکرم از پاسخ شما
منظور از هزینه های اپلای همین هزینه های گرد اوری مدارک و شرکت در ازمون های مورد نظره؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-04-2014, 04:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 04:25 PM توسط Torkan.)
(19-04-2014, 02:35 PM)'ashkan065' نوشته: متشکرم از پاسخ شما
منظور از هزینه های اپلای همین هزینه های گرد اوری مدارک و شرکت در ازمون های مورد نظره؟

بله دوست عزیز.
اگر این تاپیک رو بخونید هزینه های اپلای شامل امتحانات زبان، آزادسازی مدارک(اگه با کاریابی نباشه)، application fee ها، پست مدارک و حتی بحث سفارت و وقت گرفتن و هزینه های جانبی خرد که بعدا خواهید دید! + هزینه اعصاب کشیBig Grin

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

17-06-2014, 07:17 PM
میشه یه برآورد کلی از هزینه های زیر رو در حال حاضر به من بدید:
1. ترجمه مدارک ( لیسانس 88 ارشد 92 فرض کنیم با عدم کاریابی آزاد شده )
2. دادن امتحان تافل آی بی تی
3. هزینه جی آر ای
4. هزینه اپلای برای 5 دانشگاه آمریکا
5. هزینه اپلای برای 5 دانشگاه کانادا
6.خرج گرفتن ویزا به همراه مسافرتاش
7. نشتن تو مقصد (متوسطش)
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین javad90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-07-2014, 04:21 AM
در رابطه با هزینه دارالترجمه صحبت های زیادی شده و خب سایت دارالترجمه ها پر از تعرفه هاست. ولی در رابطه با هزینه اپلای  و معرفی دانشگاه هایی که هزینه های اپلای تو اون ها رایگان یا کم هست، مطلبی رو تو فروم ندیدم. 

برای دانشگاه های کشورهای اروپایی مخصوصا آلمان و فنلاند که هزینه تحصیل رایگان یا کم هست، هزینه اپلای شامل هزینه پست و اپلای فی احتمالی یا سایر هزینه های ممکن به طور متوسط برای هر دانشگاه چقدر هزینه در بر داره؟ شما فرض کنید مدارکم رو به تعداد ترجمه شده آماده دارم و میخوام برای چندین دانشگاه اپلای کنم و هزینه های موجود تا زمان دریافت نتیجه اپلای برام مهمه. لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-07-2014, 11:29 AM
(20-07-2014, 04:21 AM)'javad90' نوشته: در رابطه با هزینه دارالترجمه صحبت های زیادی شده و خب سایت دارالترجمه ها پر از تعرفه هاست. ولی در رابطه با هزینه اپلای  و معرفی دانشگاه هایی که هزینه های اپلای تو اون ها رایگان یا کم هست، مطلبی رو تو فروم ندیدم. 
برای دانشگاه های کشورهای اروپایی مخصوصا آلمان و فنلاند که هزینه تحصیل رایگان یا کم هست، هزینه اپلای شامل هزینه پست و اپلای فی احتمالی یا سایر هزینه های ممکن به طور متوسط برای هر دانشگاه چقدر هزینه در بر داره؟ شما فرض کنید مدارکم رو به تعداد ترجمه شده آماده دارم و میخوام برای چندین دانشگاه اپلای کنم و هزینه های موجود تا زمان دریافت نتیجه اپلای برام مهمه. لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید.

سلام دوست خوبم
من در مورد فنلاند پاسخ می دهم
1- شما باید برای هر دانشگاه بصورت جداگانه نسخه ای از ترجمه رسمی ریز نمرات مقاطع تحصیلی قبلی را که هم مهر دادگستری + مهر وزارت خارجه دارد را ببرید سفارت فنلاند و برای شما مهر تایید کپی برابر اصل بزنند که هر مهر را 30 یورو در سال 2013 حساب کردند
2- فرض کنیم شما دارای مدرک کاردانی و کارشناسی هستی پس 2 مدرک حساب می شود و سفارت 60 یورو از شما می گیرد
3- فرض کنیم شما سه دانشگاه اولو - تورکو - و هنکن قصد دارید اپلای کنید پس 3 سری ترجمه از 2 مقطع تحصیلی خود را باید تهیه و ارسال کنید یعنی 3*2 = 6 مدرک و هزینه شما 6*30 یورو یا 180 یورو هزینه لگالایز کردن باید به سفارت بدهید
4- اخیرا دارالترجمه ها ریزنمرات و دانشنامه را جدا پانج می کنند و 2 تا هزینه دادگستری می گیرند در اینصورت شما هر مقطع تحصیلی 2*30 یورو باید بایت لگالایز کردن بدهید که من باشم با دارالترجمه صحبت می کنم که همان 2 هزینه تمبر دادگستری را بدهم ولی هر دو را یک پانج کنند تا هزینه یورویی سقارت فنلاند کاهش پیدا کند. البته نمی دانم می شود و یا نه در غیر اینصورت برای اپلای 3 دانشگاه شما یاید 6*2 = 12 برابر 12*30 = 360 یورو هزینه لگالایز کردن بدهید
5- برای فنلاند ارسال کپی نمره ایلتس کفایت می کند پس هزینه ریپرت ندارید
6- سایر مدارک نظیر کپی ترجمه سوابق کار + رزومه + کپی مقالات شما + کپی صفحه اول پاسپورت + نامه اهداف را هم باید در پاکت گذاشته و به دانشگاه پست کنید 
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-07-2014, 01:01 PM
1-3 در مورد اینها بهتره اطلاعات به روز رو از تاپیک های ترجمه مدارک و آزمون ها به دست بیارین.
4-5- در مورد هزینه های اپلای: حدود 100-150 دلار برای هر Application Fee + حدود 30-20 دلار برای درخواست فرستادن هر مدرک زبان + حدود 40-30 دلار برای فرستادن مدارک = در مجموع باید حدود 250-200 دلار برای هر دانشگاه هزینه کنید.
6- حدود 400 دلار هزینه یک بار سفر به آنکارا (اگر کلیرنس بخورید دو بار حساب کنید یک بار مصاحبه یک بار هم پیک آپ ویزا) + حدود 400 دلار برای وقت سفارت و سویس (برای آمریکا) = در مجموع حدود 1500-1000 دلار باید برای سفر به جایی مثل آنکار و گرفتن ویزای آمریکا خرج کنید.
7- حدود 1200 دلار، اگر زمان خوب بلیت بگیرین شاید کمتر هم بشه مثلا حدود 800 دلار.

در مجموع برای هر دانشگاه حدود 700-600 هزار تومن باید هزینه کنید و حدود 7-6 میلیون تومن هم برای قسمت اقدام برای ویزا تا رسیدن به دانشگاه باید هزینه کنید.
(17-06-2014, 07:17 PM)'sepinaz' نوشته: میشه یه برآورد کلی از هزینه های زیر رو در حال حاضر به من بدید:
1. ترجمه مدارک ( لیسانس 88 ارشد 92 فرض کنیم با عدم کاریابی آزاد شده )
2. دادن امتحان تافل آی بی تی
3. هزینه جی آر ای
4. هزینه اپلای برای 5 دانشگاه آمریکا
5. هزینه اپلای برای 5 دانشگاه کانادا
6.خرج گرفتن ویزا به همراه مسافرتاش
7. نشتن تو مقصد (متوسطش)

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

18-08-2014, 04:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2014, 04:19 PM توسط sepinaz.)
سلام دوستان
من واقعا بزرگترین نگرانیم این هست که الان میگم
من با جدیت دارم زبان میخونم و با شروع کارای تزم امیدوارم بتونم ازش دو تا مقاله ISI در بیارم ( موضوع جالب هس بستگی به کار خودم داره )
از طرفی هم نمره های لیسانس و ارشدم بد نیس
ولی TA نبودم تا به حال ( ارزشی نداشت تو دانشکده ما )
نرم افزار و برنامه نویسی هم خیلی هوب بلدم ( که هوب اهمیتی نداره هرکسی میتونه تو رزومه اش بنویسه c++ بلده کاش اون زمانی که MFC یاد گرفتم رو میذاشتم زبان میهوندم )

بحث بزرگ من هزینه های اپلای هست
دیروز با یکی از دوستام حرف میزدم که تازه دانشگاه هوستون اپلای کرده
میگفت بره اپلای us حرود 15 - 20 میلیون لازم هس ( اونم تازه الان و نه 3 سال دیگه )
من اگه هودم رو بکشم شاید بتونم والدین رو راضی کنم 10 میلیون بهم کمک کنن ( اونم تازه شاید )
بعضی وقتا فکر میکنم خوب درسم که تموم شد یه یه سالی میرم مناطق محروم ولی هوب
1- دخترم
2- بدون سابقه کار همچین جاهایی هم پول عوب بهم نمیدن
3- مدرکم رو میهوام با عدم کاریابی آزاد کنم
4- کلا از محیط تحثیقاتی دور میشم
5 - میترسم بین فارق االتحصیلی و شروع دکترا فاصله بندازم بد بشه ( یعنی اونا بگن چی کار کرده پس تو این چند سال)
الانم که دارم کل پل های پشت سرم رو خراب میکنم
40 سالم بدون دکترا بمونم حاضر نیستم ایران بهونم
تو ارشد حس میکنم هیچ چی به سوادم اضافه نشد
شما چه جور پیشنهادی بره منی که وضع مالیم متوسط هس و خانواده هم چندان راضی نیستن کمکم کنن دارین؟؟؟

من قصد اصلیم کانادا هس
ولی میهوام شانسم رو واسه US هم امتحان کنم
بره همین GRE میخونم
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Brick  18-08-2014, 04:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2014, 04:26 PM توسط ahmadpashaei.)
سلام sepinaz عزیز
اینجا کسایی بودن و هستن که با خیلی کمتر از 20-15 م اپلای کردن. البته پروسه اپلای تا رفتن و مستقر شدن همینقدرها هزینه داره. ولی خود اپلای شامل ترجمه و پست و App fee و ... رو میشه با تعداد اپلای کمتر کم هزینه تر اجرا کرد بطوری که برای دانشگاه هایی اپلای کنید که جواب قطعی یا خیلی خوبی برای پذیرش و فاند از طرف استاد دارید و این مرهون سعی و صبر زیاد در استاد پیدا کردن هست و نباید خسته بشید. بعد از این مرحله اگر پذیرش گرفتین باید گواهی تمکن مالی جور کنیم و براشون بفرستیم (اگر فول فاند نبودین-که در مورد ما احتمالا نیاز نیست آخه نمیتونیم half fund بریم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]). بعد اونها I-20 براتون ارسال می کنند و میرین دنبال کارای ویزا که دوباره هزینه ها شروع میشه که یک سری قبض و ... داره و بعدم مسافرت و ویزای اون کشور برای مصاحبه که متاسفانه برای ما ایرانی ها واقعا هزینه بردار و سخته. اگر ویزا هم گرفتین میرین برای خرید و بلیط و ... نهایتا هم باید هزینه چند ماه زندگی خودتون رو همراه ببرید که این یکی هم مبلغ کمی نمیشه و معمولا 3 تا 5هزار دلار کافیه در دو سه ماه اول تا اولین فاند رو بگیرین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 03-07-2025، 06:58 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی