عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا با شرایط من کدام شهر یا ایالت امریکا مناسب تر است

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من کدام شهر یا ایالت امریکا مناسب تر است
آفلاین najiyedelha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-05-2015, 04:01 PM
با سلام
میخواستم بپرسم برای رشته کامپیوتر برای کار و زندگی کدوم ایالت مناسبتر است.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-05-2015, 10:42 PM
(04-05-2015, 04:01 PM)'najiyedelha' نوشته: با سلام
میخواستم بپرسم برای رشته کامپیوتر برای کار و زندگی کدوم ایالت مناسبتر است.
با تشکر

رشته کامپیوتر در بسیاری از قسمت‌های امریکا پرکاربرده و در خیلی جاها می‌تونید کار کنید، اما اگر دنبال موقعیت‌هایی هستید که پیشرفت زیادی کنید، شهر San Jose در کالیفورنیا (به San Jose و شهرهای اطرافش Silicon Valley می‌گن)، شهر Austin در Texas، و شهر Seattle در Washington به خاطر وجود Microsoft و Amazon شهرهای پیشتاز در زمینه کامپیوتر هستند و موقعیت‌های شغلی در این شهرها خیلی زیاده.

در این زمینه San Jose یا به طور دقیق‌تر San Franscisco Bay Area یا همون Silicon Valley از همه جلوتره و از نظر آب و هوایی هم جای بسیار خوبیه، اما مشکل بزرگش قیمت بسیار بسیار بالای مسکن است. Seattle از نظر قیمت خونه شرایط بهتری داره، اما بارندگیش خیلی زیاده و بیشتر اوقات ابریه. بعضی‌ها ممکنه با این جور شرایط آب و هوایی راحت کنار نیان و افسرده بشن. Austin هم شهر خوبیه و موقعیت‌های شغلی برای رشته کامپیوتر زیاده، اما به اندازه San Jose نیست. مزیت بزرگ Austin نسبت به San Jose قیمت بسیار معقول‌تر مسکنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam95
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2015, 02:22 PM
با سلام
من رشته ام معماری هست میخواستم بدونم کدوم ایالت برای کار و تحصیل در این رشته بهتره؟.....متشکرم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-06-2015, 11:10 AM
(06-06-2015, 02:22 PM)'maryam95' نوشته: با سلام
من رشته ام معماری هست میخواستم بدونم کدوم ایالت برای کار و تحصیل در این رشته بهتره؟.....متشکرم

بر اساس چیزهایی که من در بین اطرافیان دیدم، پیدا کردن کار مناسب برای رشته معماری در امریکا چندان ساده نیست و این کار به خصوص برای افرادی که از امریکا مدرک نگرفته‌اند مشکل‌تر هم می‌شه. به هر حال، طبق اطلاعات وب‌سایت US News شهرهای Bridgeport, Connecticut; Lancaster, Pennsylvania; and Santa Cruz, California بیشترین حقوق‌ها رو به معمارها پرداخت می‌کنند.
منبع:
http://money.usnews.com/careers/best-jobs/architect
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین yasin3x
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-12-2016, 01:42 AM
با سلام به دوستان عزیز من دنبال این هستم تا از طراحی صنعتی تغییر رشته بدم و در رشته atumative design برای امریکا در مقطع مستر پذیرش بگیرم.میخواستم مهندسی پزشکی پذیرش بگیرم ولی نظرم عوض شد و گفتم بزار برم دنبال علاقم و طراحی خودرو (بدنه) به نظرتون کار براش هست اونجا یا نیست؟اگه کار هست و بازار کارش خوبه کدوم ایالتش بهتره واسه من هم واسه درس خوندن هم واسه کار کردن..؟؟؟؟؟؟جواب بدین ممنون میشم...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 07:53 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی