عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین soheildif
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2017, 03:10 PM
(25-05-2017, 01:35 PM)soheildif نوشته: سلام  خدمت بابک جان و دیگر دوستان،
ممنون از اطلاعاتی که در صفحات قبل دادید.

من رشته ی مهندسی کامپیوتر مستر در دانشگاه USC قبول شدم ولی سلف فاند هستم و سالی 220 میلیون باید هزینه تحصیل و زندگی بدم. ببخشید من چهار تا سوال دارم خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.

1 - به نظر شما می ارزه این پول رو بدم؟ به نظر خودم می ارزه فقط  اگر بتونم بعد از فارغ التحصیلی کاری با حقوق 100 هزار تا  پیدا کنم تو 2 تا 3 سال این پول بهم بر می گرده.

2 - با توجه به این که USC در رشته برق و مهندسی کامپیوتر جزو تاپ 10 هست و در کالیفرنیا و شهر بزرگ لس آنجلس هست از نظر پیدا کردن کار مشکلی ندارم و پوزیشن های زیادی در سیلیکون ولی برای این رشته هست. ولی وقتی سرچ کردم اکثر پوزیشن ها جزو requirement های اصلیشون citizen بودن هست.  به نظر شما می تونم  بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا کنم که citizen نخواد ؟ نگرانم چون با این سیاست های ترامپ شاید سخت تر هم بشه 

3- ویزای من تا 10 می 2019 وقت داره. من احتمالا تا 31 می 2019 فارغ بشم. این یعنی بلافاصله بعد از این تاریخ که تو ویزام خورده باید برگردم ایران ؟ یا اون 3 ماه رو وقت دارم که کار پیدا کنم حتی اگر از تاریخ ویزام گذشته باشه ؟ 

4- به نظر شما می تونم قسمتی هزینه ی سالی 220 میلیون رو از بانک یا موسسات خارجی کمک بگیرم؟ اگر موسسه ای می شناسید که وام یا کمک مالی میده می شناسید ممنون میشم معرفی کنید. من FAFSA و چند تا بانک رو بپدا کردم که وام می دند و بعد از فارغ التحصیلی وقتی کار پیدا کردم پول رو برمیگردونم ولی بعضی هاشون میگن باید سیتیزن باشی.

سلام دوستان من حدود 1 ماه پیش این سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب نداده :-(
اگر جواب بدید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین soheildif
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-06-2017, 03:13 PM
(15-06-2017, 01:20 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام از ما Smile من راستش از اون فیلد FPGA خوشم نمیاد اصلا نگفتم ولی اسم الکترونیک رو آوردم Wink اگر بخواین در زمینه میکرو کنترلرها کار کنید هم بدونید اینجا codevision, bascom کار نمی کنن... جالبه که جاوا بلدین!! تو ایران برقی ها واقعا بلد نیستن. خوبه که خودتونم آگهی ها رو دیدین و میدونید. واقعا اکثریت مطلق آگهی ها نهایتا دو تا از اینایی که گفتم نخوان ولی بقیه تو همه ضروریه. 
در آمریکا نبود شرط سنی، عدم تفاوت ملیت و جنسیت و .... قانون هست. 
اونجا باشین هم میتونید در قرعه کشی لاتاری شرکت کنید و مثل بقیه از فرصت استفاده کنید. تفاوت هایی داره که میتونید در تاپیکش که اتفاقا اخیرا هم من و بقیه دوستان راهنماییهایی کردیم مطالعه کنید. 
من رشته ام برق کنترل هست و از بازار کار اونجام تا حد اطلاعاتم میدونم و کار هم گرفتم سه چهار جا اما به دلیل مشغله درسی و کاری بین ایتالیا و آمریکا و ایران فعلا نتونستم ثابت بشم. به هر حال در خدمتم.

میشه بپرسم بازاره کاره FPGA چه مشکلی داره ؟ اتفاقا خیلی هم بازاره کار داغی داره. من خودم FPGA کار می کنم. شرکت های Intel (که الان Altera رفته جزوش) Cadance  Synapsys Xillnix Nvidia  و 100 ها شرکت دیگه تو سیلیکون ولی قلب صنعت دنیا به FPGA کار و زبان Verilog VHDL نیاز دارند که بسیاری از ایرانی ها الان در همین شرکت ها با حقوق بالا FPGA کار می کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-06-2017, 10:34 AM
(16-06-2017, 01:11 PM)azam_moradi66 نوشته: با سلام 
ایا برای دکترای کامپیوتر امکان کار در صنعت بعد از تحصیل در امریکا وجود دارد ؟یا فقط کار تدریس و هیأت علمی شدن در دانشگاه؟

کاملا معمول و متداول هست که دکترای کامپیوتر در صنعت کار کنه. خود من یک نمونه‌اش هستم و در شرکت‌هایی که کار کردم تعداد دکتراهای کامپیوتر در بین همکاران نسبتا زیاد بوده و هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-06-2017, 10:52 AM
(25-05-2017, 01:35 PM)soheildif نوشته: سلام  خدمت بابک جان و دیگر دوستان،
ممنون از اطلاعاتی که در صفحات قبل دادید.

من رشته ی مهندسی کامپیوتر مستر در دانشگاه USC قبول شدم ولی سلف فاند هستم و سالی 220 میلیون باید هزینه تحصیل و زندگی بدم. ببخشید من چهار تا سوال دارم خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.

1 - به نظر شما می ارزه این پول رو بدم؟ به نظر خودم می ارزه فقط  اگر بتونم بعد از فارغ التحصیلی کاری با حقوق 100 هزار تا  پیدا کنم تو 2 تا 3 سال این پول بهم بر می گرده.

2 - با توجه به این که USC در رشته برق و مهندسی کامپیوتر جزو تاپ 10 هست و در کالیفرنیا و شهر بزرگ لس آنجلس هست از نظر پیدا کردن کار مشکلی ندارم و پوزیشن های زیادی در سیلیکون ولی برای این رشته هست. ولی وقتی سرچ کردم اکثر پوزیشن ها جزو requirement های اصلیشون citizen بودن هست.  به نظر شما می تونم  بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا کنم که citizen نخواد ؟ نگرانم چون با این سیاست های ترامپ شاید سخت تر هم بشه 

3- ویزای من تا 10 می 2019 وقت داره. من احتمالا تا 31 می 2019 فارغ بشم. این یعنی بلافاصله بعد از این تاریخ که تو ویزام خورده باید برگردم ایران ؟ یا اون 3 ماه رو وقت دارم که کار پیدا کنم حتی اگر از تاریخ ویزام گذشته باشه ؟ 

4- به نظر شما می تونم قسمتی هزینه ی سالی 220 میلیون رو از بانک یا موسسات خارجی کمک بگیرم؟ اگر موسسه ای می شناسید که وام یا کمک مالی میده می شناسید ممنون میشم معرفی کنید. من FAFSA و چند تا بانک رو بپدا کردم که وام می دند و بعد از فارغ التحصیلی وقتی کار پیدا کردم پول رو برمیگردونم ولی بعضی هاشون میگن باید سیتیزن باشی.

۱. دانشگاه USC خیلی اوقات پذیرش بدون فاند می‌ده و به خصوص برای مستر این موضوع متداوله. شما ممکنه بعد از یکی دو ترم بتونید استادی پیدا کنید که ازش RA بگیرید یا از دانشکده TA بگیرید. در این صورت هزینه‌هاتون به مراتب کاهش پیدا خواهد کرد. ضمن این که بعد از فارغ‌التحصیلی احتمال این که کار با حقوق بالای ۱۰۰ هزار دلار در سال پیدا کنید زیاده.

۲. در مورد پیدا کردن کار، رنک دانشگاه و غیره به گرفتن مصاحبه کاری کمک می‌کنه، اما در مصاحبه‌ها باید خوب ظاهر بشید و نشون بدید که کار رو بلدید. با فرض بلد بودن کار، پیدا کردن کار کاملا ممکنه. خیلی از موقعیت‌های کاری در سیلیکون ولی هستند و شاید مثل خیلی از کامپیوتری‌های دیگه بعد از فارغ‌التحصیلی بخواهید در سیلیکون ولی کار کنید. شهروندی امریکا جز ملزومات بسیاری از کارها نیست و کار برای غیرشهروندان زیاد پیدا می‌شه.

۳. ویزای دانشجویی شما مهم نیست. شما بعد از فارغ‌التحصیلی می‌تونید از OPT استفاده کنید و در امریکا بمونید و کار کنید و همزمان برای ویزای کار هم اقدام کنید. بعد از گرفتن ویزای کار هم که دیگه می‌تونید بمونید و کار کنید و برای گرین کارت اقدام کنید.

۴. برای شما که گرین کارت و سابقه اعتباری در امریکا ندارید، بسیار مشکله. ممکنه بتونید جایی پیدا کنید که ازش کمک هزینه بگیرید، اما اگر هم پیدا بشه، احتمالا کل این مبلغ حدود سالی ۶۰ هزار دلار رو به شما نخواهد داد. بهترین راه گرفتن RA یا TA از دانشگاهه. به همین خاطر خیلی از اوقات توصیه می‌شه که به جای پذیرش مستر، پذیرش دکترا بگیرید چون احتمال گرفتن فاند با پذیرش دکترا خیلی بیشتره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Question  20-06-2017, 07:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2017, 07:19 PM توسط ahmadpashaei.)
(16-06-2017, 01:11 PM)azam_moradi66 نوشته: با سلام 
ایا برای دکترای کامپیوتر امکان کار در صنعت بعد از تحصیل در امریکا وجود دارد ؟یا فقط کار تدریس و هیأت علمی شدن در دانشگاه؟

سلام . خوش اومدین به این سایت. حتما تمام صفحات قبل رو مطالعه کنید چون خیلی از سوالات فعلی و آینده شما پرسیده شده و تازه خیلی سوالایی که به ذهن شما نیومده هم احتمالا پاسخ داده شده. در جوابتون: خب بله قطعا به عنوان دکترای کامپیوتر میتونید در صنعت آمریکا کار پیدا کنید چون اونجا پر از شرکت های تحقیقاتی یا تجاری بزرگ هست که بخش تحقیقات بسیار پیشرفته ای دارن و از این نظر شباهت چندانی به ایران نداره. کار تدریس و هیات علمی شدن در آمریکا کار بسیار سخت و در بسیاری موارد نشدنی هست چون کلا سطح هیات علمی دانشگاه های آمریکا بسیار بالاست و معمولا در بهترین دانشگاه های آمریکا و رتبه های زیر 20 درس خوندن و کارهای برجسته ای رو با استادهای برجسته دنیا در پایان نامه و مقالاتشون انجام دادن. کار در صنعت محتمل تر است نمومنه اش مدیر محترم همین وبسایت Big Grin
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2017, 07:26 PM
(16-06-2017, 03:13 PM)soheildif نوشته: میشه بپرسم بازاره کاره FPGA چه مشکلی داره ؟ اتفاقا خیلی هم بازاره کار داغی داره. من خودم FPGA کار می کنم. شرکت های Intel (که الان Altera رفته جزوش) Cadance  Synapsys Xillnix Nvidia  و 100 ها شرکت دیگه تو سیلیکون ولی قلب صنعت دنیا به FPGA کار و زبان Verilog VHDL نیاز دارند که بسیاری از ایرانی ها الان در همین شرکت ها با حقوق بالا  FPGA کار می کنند.
سلام. تبریک می گم و امیدوارم موفق باشید
بازار کار FPGA هیچ مشکلی نداره ولی من عرض کردم من خوشم نمیاد و راستش اصلا سمتشم نرفتم چون باهاش ارتباط برقرار نکردم هیچوقت(خب من کنترلی هستم Cool  اینم زیادی الکترونیکیه) جالبه که یه مهندس کامپیوتر FPGA کار می کنه! اینکه میگین بسیاری FPGA با حقوق بالایی کار می کنن برام یکم عجیبه چون این یک مهارت از مهارتهای مهندسای برق هست. معمولا بیشتر از این یکی رو باید بلد باشن تا استخدام بشن، حالا حقوق بالا که داستان دیگه ای هست. به هر حال بله زمینه کاری خوبی هست...
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-06-2017, 04:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2017, 04:55 AM توسط MaMi.)
@azam_moradi66
@ahmadpashaei

در مورد کار آکادمیک برای بچه های دکتری کامپیوتر، من یک نکته ای رو اشاره کنم (با توجه به دوستان خودم و بچه های ایرانی که دور و بر خودم میبینم)، میتونم بگم کار آکادمیک برای بچه های کامپیوتر، باز هم به مراتب بیشتر از سایر رشته هاست، شما با مراجعه به سایت www.higheredjobs.com و یه بررسی کوچیک، متوجه تفاوت زیاد پوزیشن های موجود برای رشته کامپیوتر و سایر رشته ها میشید. چیزی که من بین بعضی از دوستان خودم دیدم اینه که کار آکادمیک در بخشی از دوستان، به دلیل اینکه راه سریعتری به گرین کارت میتونه باشه (نسبت به کار صنعتی) گاهی جذابیت بیشتری هم داره، علی الخصوص بعد از ریاست جمهوری ترامپ!

برای پوزیشن tenure track (که هدف غائی کارهای آکادمیکه!) لزوما نباید از دانشگاه تاپ 20 بود یا مقاله های بسیار زیاد داشت! اگر نتورک درست داشته باشید و برای شروع، به دانشگاه ها/کالج های معمولی و متوسط هم راضی باشید، خیلی راحت میشه پوزیشن آکادمیک پیدا کرد (در رشته کامپیوتر).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین مهسا ایزدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-06-2017, 10:27 AM
با سلام خدمت دوستان
همسر من گرین کارت امریکارو گرفتن. و قراره که هردو ما به امریکا مهاجرت کنیم.
رشته همسرم فوق لیسانس برق و رشته خودم فوق لیسانس زمین شناسی هستش.
به نظر شما برای ما پیدا کردن کار در اونجا امکان پذیر هست؟
حداقل حقوقی که میشه در اورد چند هست؟
چه ایالت هایی برای پیدا کردن کار مرتبط با رشته هامون بهتره؟
چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-06-2017, 10:54 AM
(26-06-2017, 10:27 AM)مهسا ایزدی نوشته: با سلام خدمت دوستان
همسر من گرین کارت امریکارو گرفتن. و قراره که هردو ما به امریکا مهاجرت کنیم.
رشته همسرم فوق لیسانس برق و رشته خودم فوق لیسانس زمین شناسی هستش.
به نظر شما برای ما پیدا کردن کار در اونجا امکان پذیر هست؟
حداقل حقوقی که میشه در اورد چند هست؟
چه ایالت هایی برای پیدا کردن کار مرتبط با رشته هامون بهتره؟
چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟

بله، برای هر دو امکان کار پیدا کردن هست، برای رشته برق موقعیت‌ها بیشتر از رشته زمین‌شناسی هست و احتمالا همسر شما راحت‌تر بتونند کار پیدا کنند.
توجه داشته باشید که کار پیدا کردن فقط به رشته شما بستگی نداره. میزان تسلط شما به مطالب و کارهای رشته‌تون و تسلط شما به ریان انگلیسی از جمله فاکتورهای مهم تاثیرگذار در پیدا کردن اولین کارتون هست.
حقوق بسته به ایالت و شرکت و رشته متفاوته و تجربه کاری متفاوته و نمی‌شه عدد خاصی گفت.
برای رشته برق کالیفورنیا، ایالت واشنگتن و تگزاس از جمله ایالت‌هایی هستند که موقعیت‌های بیشتری توشون هست.

نقل قول  

آفلاین مهسا ایزدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-06-2017, 02:18 PM
ممنون از راهنماییتون.
کدوم ایالت هزینه کمتری برای زندگی میخواد؟
ما چون هردومون تازه فارغ التحصیل شدیم و زیاد سابقه کاری نداریم، چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟ و در طول این مدت چقد با خودمون ببریم که بتونیم اونجا زندگی کنیم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »