عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین soheildif
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2017, 01:35 PM
سلام خدمت بابک جان و دیگر دوستان،
ممنون از اطلاعاتی که در صفحات قبل دادید.

من رشته ی مهندسی کامپیوتر مستر در دانشگاه USC قبول شدم ولی سلف فاند هستم و سالی 220 میلیون باید هزینه تحصیل و زندگی بدم. ببخشید من چهار تا سوال دارم خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.

1 - به نظر شما می ارزه این پول رو بدم؟ به نظر خودم می ارزه فقط اگر بتونم بعد از فارغ التحصیلی کاری با حقوق 100 هزار تا  پیدا کنم تو 2 تا 3 سال این پول بهم بر می گرده.

2 - با توجه به این که USC در رشته برق و مهندسی کامپیوتر جزو تاپ 10 هست و در کالیفرنیا و شهر بزرگ لس آنجلس هست از نظر پیدا کردن کار مشکلی ندارم و پوزیشن های زیادی در سیلیکون ولی برای این رشته هست. ولی وقتی سرچ کردم اکثر پوزیشن ها جزو requirement های اصلیشون citizen بودن هست.  به نظر شما می تونم  بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا کنم که citizen نخواد ؟ نگرانم چون با این سیاست های ترامپ شاید سخت تر هم بشه 

3- ویزای من تا 10 می 2019 وقت داره. من احتمالا تا 31 می 2019 فارغ بشم. این یعنی بلافاصله بعد از این تاریخ که تو ویزام خورده باید برگردم ایران ؟ یا اون 3 ماه رو وقت دارم که کار پیدا کنم حتی اگر از تاریخ ویزام گذشته باشه ؟ 

4- به نظر شما می تونم قسمتی هزینه ی سالی 220 میلیون رو از بانک یا موسسات خارجی کمک بگیرم؟ اگر موسسه ای می شناسید که وام یا کمک مالی میده می شناسید ممنون میشم معرفی کنید. من FAFSA و چند تا بانک رو بپدا کردم که وام می دند و بعد از فارغ التحصیلی وقتی کار پیدا کردم پول رو برمیگردونم ولی بعضی هاشون میگن باید سیتیزن باشی.
نقل قول  

آفلاین omidfathi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-06-2017, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2017, 05:18 PM توسط omidfathi.)
با سلام خدمت دوستان
من تمام صفحاتو خوندم و یه سری چیزایی دستگیرم شد ممنون از همه مخصوصاً @Babak
من لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق از یکی دانشگاهههای دولتی تهران دارم و 7 سالهکار میکنم. برای مهاجرت دو گزینه دارم یا بیام دوباره فوق بخونم و کار پیدا کنم که بتونم ویزا بگیرم یا اینکه سالهای سال گرین کارت ثبت نام کنم تا شانسی اسمم در بیاد!!! از طرفی ازینکه بیام فوق بخونم تمام پولم میره و میترسم کار پیدا نکم دست خالی برگردم و از صفر شروع کنم به نظر شما چیکار می تونم بکنم؟
سوال دیگه اینکه کسانی که رشتشون برقه و خصوصاً اونجا کار میکن بگن واسه فوق لیسانس برق زمینه های کاری چیاست حالا ایالتهای خوبش. مثلاً چند نمونه بگن که چه کارایی میکنن Labview کار میکنن یا اتوکد و طراحیو محاسبات برقی یا میکروکنترلر یا برنامه نویسی چیپهای دیگه و ...؟ معمولاً کارهای درامد خوب برق و روتین و موقعیت شغلی زیاد چه زمینه هایی هست؟ ممنون میشم.
در آخر اینکه با عجزو التماس یا پناهندگی یا درماندگی نمیشه ویزا گرفت و اونجا موند و با مدرکش کار کرد؟!!! Confused
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-06-2017, 12:55 AM
@omidfathi

مهاجرت کردن همیشه ریسک‌های خاص خودش رو داره و نمی‌شه با قطعیت گفت که نگرانی‌های شما بی‌مورده، اما به نظر من اگر شما رشته برق خونده‌اید و فکر می‌کنید می‌تونید پذیرش بگیرید و یه فوق دیگه اینجا بگیرید، چندان نگران پیدا کردن کار نباشید. به نظر من نگرانی بزرگ‌تر مساله جا افتادن در امریکا و کنار اومدن با سیستم زندگی و فرهنگ کشور متفاوته که شاید از پیدا کردن کار سخت‌تر باشه.
متاسفانه من نمی‌تونم سوال شما در مورد رشته برق رو جواب بدم، چون رشته خودم برق نبوده و از جزئیات کارهای برقی‌ها اطلاع دقیقی ندارم.

در مورد «مهاجرت به امریکا به هر قیمتی» که سوال کرده بودید، به هیچ وجه توصیه نمی‌کنم که چنین کاری بکنید. اگر شرایط شما در ایران واقعا بده، در این حد که احساس می‌کنید امنیت جانی ندارید، شاید چنین راه‌هایی بتونه شرایط شما رو بهتر بکنه، اما تقریبا در هر شرایط دیگه‌ای این جور روش‌های مهاجرتی شرایط شما رو حداقل برای یکی دو سالی بسیار بدتر خواهد کرد و چه بسا مشکلاتش تا سالیان سال ادامه پیدا کنه. زندگی در کشوری با زبان و فرهنگ متفاوت، بدون هیچ پشتیبان خانوادگی یا دوستان نزدیک به خودی خود شرایط ساده‌ای نیست. وقتی مشکلات پناهندگی و شرایط و محدودیت‌های خاص خودش رو بهش اضافه کنید، واقعا شرایط سختی خواهد شد و به نظر من ارزشش رو نخواهد داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

12-06-2017, 08:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2017, 08:59 AM توسط omidfathi.)
@Babak
ممنون آقا بابک منظورم اینه که وقتی میری مصاحبه برای شرکت هایی که آگهی زدن واقعاً استقبال میکنن (یا زیاد اتفاق افتاده) که جذب بشی و واست کارای ویزا رو انجام بدن یا اینکه فقط باید کاری بلد باشی که پیدا کردن اون تخصص واسشون سخت باشه و حوضله گشتن نداشته باشن؟ چون لیسانس و مستر معمولاً کارای روتین میکنن و توی دکترا و فیلدهای تخصصی و خاصه که همچین مواردی پیش میاد که کسی با این تخصص کم پیدا شه یا پیدا نشه!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-06-2017, 11:12 AM
(12-06-2017, 08:59 AM)omidfathi نوشته: @Babak
ممنون آقا بابک منظورم اینه که وقتی میری مصاحبه برای شرکت هایی که آگهی زدن واقعاً استقبال میکنن (یا زیاد اتفاق افتاده) که جذب بشی و واست کارای ویزا رو انجام بدن یا اینکه فقط باید کاری بلد باشی که پیدا کردن اون تخصص واسشون سخت باشه و حوضله گشتن نداشته باشن؟ چون لیسانس و مستر معمولاً کارای روتین میکنن و توی دکترا و فیلدهای تخصصی و خاصه که همچین مواردی پیش میاد که کسی با این تخصص کم پیدا شه یا پیدا نشه!

در برخی از رشته‌ها به خاطر تقاضای زیاد بازار و کمبود نیروی متخصص برای پر کردن موقعیت‌های کاری، شما نیازی ندارید که حتما تخصصی در حد دکترا در زمینه خیلی خاصی داشته باشید و همین که کارهای معمول و قابل انتظار از یک مهندس رشته برق (به عنوان مثال) داشته باشید کافیه. در عین حال گرفتن گرین کارت با مدرک لیسانس صف جداگانه‌ای از مدرک فوق‌لیسانس و بالاتر داره و صف لیسانس به مراتب طولانی‌تره و ممکنه سال‌ها طول بکشه. به همین خاطر داشتن فوق لیسانس یا بالاتر برای گرفتن گرین کارت خیلی موثره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-06-2017, 01:32 PM
(11-06-2017, 05:16 PM)omidfathi نوشته: با سلام خدمت دوستان
من تمام صفحاتو خوندم و یه سری چیزایی دستگیرم شد ممنون از همه مخصوصاً @Babak
من لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق از یکی دانشگاهههای دولتی تهران دارم و 7 سالهکار میکنم. برای مهاجرت دو گزینه دارم یا بیام دوباره فوق بخونم و کار پیدا کنم که بتونم ویزا بگیرم یا اینکه سالهای سال گرین کارت ثبت نام کنم تا شانسی اسمم در بیاد!!! از طرفی ازینکه بیام فوق بخونم تمام پولم میره و میترسم کار پیدا نکم دست خالی برگردم و از صفر شروع کنم به نظر شما چیکار می تونم بکنم؟
سوال دیگه اینکه کسانی که رشتشون برقه و خصوصاً اونجا کار میکن بگن واسه فوق لیسانس برق زمینه های کاری چیاست حالا ایالتهای خوبش. مثلاً چند نمونه بگن که چه کارایی میکنن Labview کار میکنن یا اتوکد و طراحیو محاسبات برقی یا میکروکنترلر یا برنامه نویسی چیپهای دیگه و ...؟ معمولاً کارهای درامد خوب برق و روتین و موقعیت شغلی زیاد چه زمینه هایی هست؟ ممنون میشم.
در آخر اینکه با عجزو التماس یا پناهندگی یا درماندگی نمیشه ویزا گرفت و اونجا موند و با مدرکش کار کرد؟!!! Confused

سلام. از اونجایی که هم مهندس برق هستین و هم چندین سال کار می کنید و تجربه دارید منم نظرمو میدم. راستش همه زمینه های کاری که گفتین در آمریکا وجود داره و بازارشم داغ هست. شما مثالهایی از کنترل و ابزار دقیق، الکترونیک، قدرت زدین که خب همشون دارن کار می کنن و فعالن. مهارتهای شمام بستگی به فیلد انتخابی شما داره. در مورد مهارتها خب مثلا باید واقعا C, C++ و Autocad و Python و حتی Revit (برای خودمم عجیب بود ولی اتوکد معمولا با revit باهم خواسته میشه)و Eplan و JAVA و گزارش نویسی و documentation رو بلد بود. یعنی شاید در اکثر آگهی ها شما شاید دو مورد از اینا رو نبینید و بقیه رو بخوان!! من اینا رو تقریبا در تمام آگهی ها می بینم حتی اگر در اون کار به نظر بیاد استفاده نمیشن! و اما اینم بگم اگر در دولتی های تهران فارغ التحصیل شدین احتمالا هم پایه علمی خیلی قوی دارید هم جای خوبی کار گرفتین و تجربه با ارزشی دارید و خیلی چیزا یاد گرفتین. شما اگر بخواهید یک فوق لیسانس دیگه در آمریکا بگیرین (فرضا که از ابتدا دنبال فاند نباشین اصلا) انقدر راه و چاه رو یاد میگیرین که با اون مدرک آمریکایی اصلا مشکل کار پیدا کردن نخواهید داشت. شما با تصمیم گیری از الان راه طولانی تا رسیدن به آمریکا دارید و میتونید در این بازه زمانی چیزای زیادی از انگلیسی تا بیمه و قوانین اجتماعی و مدنی و مالیاتی و تشکیلات سازمانی مهندسین (مثل نظام مهندسی) و غیره رو یاد بگیرین تا وقتی رسیدین اونجا بهتر و زودتر بتونید با محیط ارتباط برقرار کنید. آزمون های تافل و GRE هم که خودشون پروسه ای دارن. 
همونطور که آقا بابک گفت اصلا به فکر مهاجرت به هر قیمت و روشی نباشید. از الان میگم پشیمون میشید. بلاهایی سر آدم میاد که آدم می بره. من چندین پناهنده تا الان در اروپا و آمریکا دیدم. اگرررررر کیسشون بعد از چند سال قبول بشه و موفق بشن (که احتمالش الانا خیلی کمه) تازه باید با جیب خالی برن از صفر زندگی رو شروع کنن ولی سالها عمر و اعصابشون داغون شده.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

15-06-2017, 11:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2017, 11:35 AM توسط omidfathi.)
(14-06-2017, 01:32 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام. از اونجایی که هم مهندس برق هستین و هم چندین سال کار می کنید و تجربه دارید منم نظرمو میدم. راستش همه زمینه های کاری که گفتین در آمریکا وجود داره و بازارشم داغ هست. شما مثالهایی از کنترل و ابزار دقیق، الکترونیک، قدرت زدین که خب همشون دارن کار می کنن و فعالن. مهارتهای شمام بستگی به فیلد انتخابی شما داره. در مورد مهارتها خب مثلا باید واقعا C, C++ و Autocad و Python و حتی Revit (برای خودمم عجیب بود ولی اتوکد معمولا با revit باهم خواسته میشه)و Eplan و JAVA و گزارش نویسی و documentation رو بلد بود. یعنی شاید در اکثر آگهی ها شما شاید دو مورد از اینا رو نبینید و بقیه رو بخوان!! من اینا رو تقریبا در تمام آگهی ها می بینم حتی اگر در اون کار به نظر بیاد استفاده نمیشن! و اما اینم بگم اگر در دولتی های تهران فارغ التحصیل شدین احتمالا هم پایه علمی خیلی قوی دارید هم جای خوبی کار گرفتین و تجربه با ارزشی دارید و خیلی چیزا یاد گرفتین. شما اگر بخواهید یک فوق لیسانس دیگه در آمریکا بگیرین (فرضا که از ابتدا دنبال فاند نباشین اصلا) انقدر راه و چاه رو یاد میگیرین که با اون مدرک آمریکایی اصلا مشکل کار پیدا کردن نخواهید داشت. شما با تصمیم گیری از الان راه طولانی تا رسیدن به آمریکا دارید و میتونید در این بازه زمانی چیزای زیادی از انگلیسی تا بیمه و قوانین اجتماعی و مدنی و مالیاتی و تشکیلات سازمانی مهندسین (مثل نظام مهندسی) و غیره رو یاد بگیرین تا وقتی رسیدین اونجا بهتر و زودتر بتونید با محیط ارتباط برقرار کنید. آزمون های تافل و GRE هم که خودشون پروسه ای دارن. 
همونطور که آقا بابک گفت اصلا به فکر مهاجرت به هر قیمت و روشی نباشید. از الان میگم پشیمون میشید. بلاهایی سر آدم میاد که آدم می بره. من چندین پناهنده تا الان در اروپا و آمریکا دیدم. اگرررررر کیسشون بعد از چند سال قبول بشه و موفق بشن (که احتمالش الانا خیلی کمه) تازه باید با جیب خالی برن از صفر زندگی رو شروع کنن ولی سالها عمر و اعصابشون داغون شده.
ممنون از پاسخ کاملتون فقط C++ و python رو باید برم یاد بگیرم که نمیدونم واقعاً چقدر کار داره. منم کارا رو میبینم اکثراً همینا رو میخوان یا FPGA و VHDL و .. که به الکترونیک مربوطه. واقعیت من مد نظرم اینه که تمام پولی که تو این چند ساله جمع کردمو ببرم و یه مستر بخونم و چون پشتوانه مالی ندارم تمام نگرانیم از اینه که تموم بشه و نشه ویزای job offer گرفت و مجبور بشی برگردی اونوقت با دست خالی زندگی تو ایران مکافاته چون الانش 7 ساله دارم با مدرک دولتی و  کار در پروژه های نفتی جون میکنم به هیچ چیزی نمیرسم هییچ چیز! چون روابط و آدم بزرگ ندارم ...! ولی دوستامو میبینم رفتن و همین چند سالی انجا کار کردن به هرچی که خواستن رسیدن و به نتیجه رسیدم که توی هر سنی که باشم پاشم برم واسم سوده حتی 40 سالگی.
یه سوال دیگه اونجا باشی دیگه نمیتونی در قرعه کشی لاتاری هر ساله شرکت کنی؟
شما رشتتون برقه الان اونجا هستید و از بازار کارو اینا اطلاع دارید؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-06-2017, 01:20 PM
(15-06-2017, 11:34 AM)omidfathi نوشته: ممنون از پاسخ کاملتون فقط C++ و python رو باید برم یاد بگیرم که نمیدونم واقعاً چقدر کار داره. منم کارا رو میبینم اکثراً همینا رو میخوان یا FPGA و VHDL و .. که به الکترونیک مربوطه. واقعیت من مد نظرم اینه که تمام پولی که تو این چند ساله جمع کردمو ببرم و یه مستر بخونم و چون پشتوانه مالی ندارم تمام نگرانیم از اینه که تموم بشه و نشه ویزای job offer گرفت و مجبور بشی برگردی اونوقت با دست خالی زندگی تو ایران مکافاته چون الانش 7 ساله دارم با مدرک دولتی و  کار در پروژه های نفتی جون میکنم به هیچ چیزی نمیرسم هییچ چیز! چون روابط و آدم بزرگ ندارم ...! ولی دوستامو میبینم رفتن و همین چند سالی انجا کار کردن به هرچی که خواستن رسیدن و به نتیجه رسیدم که توی هر سنی که باشم پاشم برم واسم سوده حتی 40 سالگی.
یه سوال دیگه اونجا باشی دیگه نمیتونی در قرعه کشی لاتاری هر ساله شرکت کنی؟
شما رشتتون برقه الان اونجا هستید و از بازار کارو اینا اطلاع دارید؟؟

سلام از ما Smile من راستش از اون فیلد FPGA خوشم نمیاد اصلا نگفتم ولی اسم الکترونیک رو آوردم Wink اگر بخواین در زمینه میکرو کنترلرها کار کنید هم بدونید اینجا codevision, bascom کار نمی کنن... جالبه که جاوا بلدین!! تو ایران برقی ها واقعا بلد نیستن. خوبه که خودتونم آگهی ها رو دیدین و میدونید. واقعا اکثریت مطلق آگهی ها نهایتا دو تا از اینایی که گفتم نخوان ولی بقیه تو همه ضروریه. 
در آمریکا نبود شرط سنی، عدم تفاوت ملیت و جنسیت و .... قانون هست. 
اونجا باشین هم میتونید در قرعه کشی لاتاری شرکت کنید و مثل بقیه از فرصت استفاده کنید. تفاوت هایی داره که میتونید در تاپیکش که اتفاقا اخیرا هم من و بقیه دوستان راهنماییهایی کردیم مطالعه کنید. 
من رشته ام برق کنترل هست و از بازار کار اونجام تا حد اطلاعاتم میدونم و کار هم گرفتم سه چهار جا اما به دلیل مشغله درسی و کاری بین ایتالیا و آمریکا و ایران فعلا نتونستم ثابت بشم. به هر حال در خدمتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

15-06-2017, 01:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2017, 01:41 PM توسط omidfathi.)
(15-06-2017, 01:20 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام از ما Smile من راستش از اون فیلد FPGA خوشم نمیاد اصلا نگفتم ولی اسم الکترونیک رو آوردم Wink اگر بخواین در زمینه میکرو کنترلرها کار کنید هم بدونید اینجا codevision, bascom کار نمی کنن... جالبه که جاوا بلدین!! تو ایران برقی ها واقعا بلد نیستن. خوبه که خودتونم آگهی ها رو دیدین و میدونید. واقعا اکثریت مطلق آگهی ها نهایتا دو تا از اینایی که گفتم نخوان ولی بقیه تو همه ضروریه. 
در آمریکا نبود شرط سنی، عدم تفاوت ملیت و جنسیت و .... قانون هست. 
اونجا باشین هم میتونید در قرعه کشی لاتاری شرکت کنید و مثل بقیه از فرصت استفاده کنید. تفاوت هایی داره که میتونید در تاپیکش که اتفاقا اخیرا هم من و بقیه دوستان راهنماییهایی کردیم مطالعه کنید. 
من رشته ام برق کنترل هست و از بازار کار اونجام تا حد اطلاعاتم میدونم و کار هم گرفتم سه چهار جا اما به دلیل مشغله درسی و کاری بین ایتالیا و آمریکا و ایران فعلا نتونستم ثابت بشم. به هر حال در خدمتم.
شرمنده اون جاوا آخر سر بود ندیدم ولی تو پلنم هست چند تا شو یاد بگیرم بالاخره روزی به کار میاد! ممنون خوشحال شدم یه هم رشته ای هست که بشه ازش اطلاعات خوبی گرفت منم لیسانسم کنترل و ارشدم قدرته! اگه قابل میدونید از فیلدهای کاریتون و اینکه کجا پذیرش گرفتید راحت یا مشکل با فاند یا بدون فاند و و اینکه کارهایی که پیدا میکنید واسش براتون ویزای H-1B درخواست میدن یا نه یه توضیحاتی بدید ممنون میشم.
از آشناییتون بسیار خوشحال شدم و همیشه موفق و مؤید باشید. Smile
نقل قول  

آفلاین azam_moradi66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-06-2017, 01:11 PM
با سلام 
ایا برای دکترای کامپیوتر امکان کار در صنعت بعد از تحصیل در امریکا وجود دارد ؟یا فقط کار تدریس و هیأت علمی شدن در دانشگاه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »