عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
انتقادها و اعتراض‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقادها و اعتراض‌ها
آفلاین Dark.Knight
Banned
نقل قول

25-07-2016, 01:08 AM
(23-07-2016, 01:35 PM)Babak نوشته: در مورد اطلاع ندادن به شما حق می‌دم، اما پست شما حذف نشده و فقط عدم تایید شده و مدیری که پست رو عدم تایید کردند به من و سایر مدیران ارشد پیام دادند که در مورد باقی موندن یا حذف پست مشورت کنند. به همین خاطر هم هست که اون موقع به شما اطلاع داده نشد و بعد هم که خود شما اعتراض کرده بودید. به هر حال، قسمتی از اعتراض شما که مربوط به حذف پست هست وارده، چون به هر حال پست شما در معرض دید شما نیست و از این بابت از شما عذر می‌خواهم. در عین حال دو نکته این وسط هست:
‍۱. کسی که چند قانون سایت رو با هم در یک پست زیر پا می‌گذاره، نباید انتظار حذف نشدن پستش رو داشته باشه.
۲. مدیران وظیفه‌ای در این زمینه ندارند که حتما حذف همه پست‌ها رو به کاربران اطلاع بدند. این موضوع از مواردی هست که همیشه به مدیران توصیه می‌شه، اما ضروری نیست.

ضمنا این پست اخیر شما هم ناقض قوانین سایت بود و باید حذف می‌شد، ولی با اغماض فقط لینک‌هاش رو حذف کردم.
سلام
ممنون از پاسخ و رسیدگی. من چند تا سایت های انجمنی دیگه هم عضوم. چون همیشه اطلاع رسانی میشده فکر میکردم که توی سایتی که تحصیلیه این مورد رعایت بشه ولی اگر میگید که مدیران میتونن حذف کنن و اطلاع ندن پس دیگه عذرخواهی هم لازم نیست.
 در مورد تخلفم انقدر ادم از کار برخی ناراحت میشه که اون لحظه فقط فکر اینه که یه طوری به اون ادم بگه در شان خودش رفتار نمیکنه در شان کاربرای تحصیلکرده این فروما رفتار کنه. در هر صورت بازم ممنون که بر خلاف دوستای دیگتون منطقی و آروم جواب دادید. ادم اینجا اعتراض میکنه یه طوری حمله بهش میشه که از اعتراض کردن پشیمون میشه. پست شما نبود امیدی به رسیدگی نداشتم.

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-07-2016, 01:36 AM
(25-07-2016, 01:08 AM)Dark.Knight نوشته: سلام
ممنون از پاسخ و رسیدگی. من چند تا سایت های انجمنی دیگه هم عضوم. چون همیشه اطلاع رسانی میشده فکر میکردم که توی سایتی که تحصیلیه این مورد رعایت بشه ولی اگر میگید که مدیران میتونن حذف کنن و اطلاع ندن پس دیگه عذرخواهی هم لازم نیست.
 در مورد تخلفم انقدر ادم از کار برخی ناراحت میشه که اون لحظه فقط فکر اینه که یه طوری به اون ادم بگه در شان خودش رفتار نمیکنه در شان کاربرای تحصیلکرده این فروما رفتار کنه. در هر صورت بازم ممنون که بر خلاف دوستای دیگتون منطقی و آروم جواب دادید. ادم اینجا اعتراض میکنه یه طوری حمله بهش میشه که از اعتراض کردن پشیمون میشه. پست شما نبود امیدی به رسیدگی نداشتم.
من پست رو با خنده شروع کردم(گرچه مثل بقیه عصبی ام)...

دوست عزیز اون کسی که اون عکس ها و فیلم های مس*ته*جل رو پخش کرده بود اونجا من بودم.

نام کاربری رو به شما اشتباه گفتن. بهشون بگید نام کاربری "Milados" رو باید ردیابی می کردند که یکی دیگه رو پیدا کردند... مشغولول زونبه (یا نمی دونم "ذونبه" یا "ظونبه" یا هر چی که هست) هستید اگر به آنها اطلاع ندهید خ خ خ.

اگه شمام دوست داشتی بیا آدرس و شماره تلفن خونه و زندگی رو می دم بیا ببینم فرماییشت چیه ؟؟!!!

از ایرانی جماعت همچین عزم راسخی بعید بووود(اینم آخرین خنده مجاز پستم) Big Grin

باشد که رستگار شوید...
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-07-2016, 09:00 AM
(25-07-2016, 01:36 AM)Milados نوشته: Big Grin Big Grin Big Grin
من پست رو با خنده شروع کردم(گرچه مثل بقیه عصبی ام)...

دوست عزیز اون کسی که اون عکس ها و فیلم های مس*ته*جل رو پخش کرده بود اونجا من بودم.

نام کاربری رو به شما اشتباه گفتن. بهشون بگید نام کاربری "Milados" رو باید ردیابی می کردند که یکی دیگه رو پیدا کردند... مشغولول زونبه (یا نمی دونم "ذونبه" یا "ظونبه" یا هر چی که هست) هستید اگر به آنها اطلاع ندهید خ خ خ.

اگه شمام دوست داشتی بیا آدرس و شماره تلفن خونه و زندگی رو می دم بیا ببینم فرماییشت چیه ؟؟!!!

از ایرانی جماعت همچین عزم راسخی بعید بووود(اینم آخرین خنده مجاز پستم) Big Grin

باشد که رستگار شوید...
درود

من کارت رو تایید یا رد نمیکنم ولی دمت گرم علت اعتراض بعضیها کاملا مشخص شدSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 04:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی