عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر انتخاب موضوع پایان نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب موضوع پایان نامه
آفلاین masi7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2012, 11:53 AM
مرسی از راهنماییتون
من واقعا گیج شدم برا انتخاب موضوع پایان نامه , استاد من نمی تونه حمایت خوبی داشته باشه وقتی من موضوعات هوش مصنوعی رو بردارم مثل machine learning , human computer interaction , .. یا موضوعاتی مثل bioinformatic به نظر شما این می تونه لطمه خیل زیادی به من بزنه ؟ اگه بخوام همچین موضوعاتی کار کنم ؟ چون قصد ادامه تحصیل دارم
این موضوعاتی که پیشنهاد کردن مثل constraint programing , recommendation system رو نمی دونم واقعا میشه روشون کار کرد یا نه و برا همینه که فعلا تو بلا تکلیفیم . اگه توصیه ای دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-07-2012, 01:21 PM
موضوعاتی مثل human computer interaction یا bioinformatic موضوعات به‌روزی هستند و تحقیقات زیادی روشون انجام می‌شه و اگر بتونید موضوع پایان‌نامه رو در این زمینه‌ها انتخاب کنید، یک مقدار به گرفتن پذیرش می‌تونه کمک کنه، اما توجه داشته باشید که باید استادتون هم قبول کنه یا حداقل استاد دیگه‌ای پیدا کنید که قبول کنه در این زمینه‌ها کار کنه و بتونه به شما کمک کنه و راهنمایی‌تون کنه.
ضمنا توجه داشته باشید که خود موضوع پایان نامه به خودی خود شانس پذیرش شما رو زیر و رو نخواهد کرد و تاثیرش در گرفتن پذیرش خیلی زیاد نیست. خوبه که موضوع پایان نامه رو طوری انتخاب کنید که بتونید از پایان نامه‌اتون حداقل یک مقاله در بیارید و رزومه‌اتون رو قوی‌تر کنید و به این ترتیب شاید بتونید یک مقدار شانس پذیرش‌تون رو بالا ببرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین masi7
**
نقل قول

12-08-2012, 10:54 PM
سلام دوستان
راستش یه مدته به صورت تمام وقت دارم رو کل موضوعات به صورت اجمالی کار میکنم که شاید یه موضوع برا تز ارشدم پیدا کنم الآن دیگه به یه مرحله رسیدم که دیگه وقت چندانی برای ارائه پروپزالم ندارم ,
به نظرتون بین data mining , network , machine vision کدام رو انتخاب کنم
خواهشا هر اطلاعاتی میتونید در اختیارم بگذارید
البته قصدم ادامه تحصیل ترجیحا خارج از کشوره و می خوام تو تزم خوب کار کنم و چند تا مقاله در بیارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2012, 11:02 AM
این موضوعاتی که نام بردید خیلی متفاوتند و به نظر من باید زودتر جهت اصلی کارتون رو پیدا کنید و یک مقدار متمرکزتر پیش برید.
به هر حال، از بین این موضوعات من network رو خیلی توصیه نمی‌کنم. این گرایش نسبتا قدیمی و جا افتاده است و روش خیلی کار شده. به همین خاطر فکر نمی‌کنم بشه در زمان نسبتا کوتاه مقاله‌های خوبی ازش در بیاد. به نظر من data mining و machine vision به‌روزتر هستند و احتمالا بهتر بتونید روش مقاله بدید. از بین این دو تا هم اگر من باشم بیشتر سراغ data mining می‌رم، چون به نسبت به امکانات کمتری احتیاج داره و احتمالا راحت‌تر بتونید شرایط لازم برای شروع کار تحقیقاتی رو فراهم کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین vereia_as
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-11-2012, 02:01 PM
سلام
دوستان

من لیسانس برق دارم و الان هم دارم فوق می خونم
در یکی از شاخه های برق و الان باید پایان نامه خودمو انتخاب کنم و می خوام
در مورد renewable energy یا solar energy یا در مورد اینکه یک ساختمان انرژی را از محیط
اطرافش تامین کند کار کنم . می تونید در انتخاب دقیق موضع پایان نامه کمکم کنید .
چون خودم هنوز به جایی نرسیدم
نقل قول  

آفلاین navid_d2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2013, 12:35 AM
سلام دوستان من دانشجوی مکاترونیکم (مستر) و کم کم وقتشه که به فکر موضوع پایان نامه باشم لیسانسم مکانیک بوده گرایش طراحی جامدات لطفا منو تو این زمینه راهنمایی کنین استرس انتخاب درست رو دارم اگه میشه موضوع های جدید و به روز بیشتر بفرماین مرسی
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-02-2013, 07:22 PM
(03-02-2013, 12:35 AM)navid_d2 نوشته: سلام دوستان من دانشجوی مکاترونیکم (مستر) و کم کم وقتشه که به فکر موضوع پایان نامه باشم لیسانسم مکانیک بوده گرایش طراحی جامدات لطفا منو تو این زمینه راهنمایی کنین استرس انتخاب درست رو دارم اگه میشه موضوع های جدید و به روز بیشتر بفرماین مرسی
سلام و خوشامد بابت عضویتتون
شما دوست دارید بیشتر چه رویکردی داشته باشید، مکانیکی؟ از استاداتون نپرسیدین موضوعات جدید رو؟ خودتون چه دید و قابلیتهایی میتونید در خودتون و رشتتون ببینید؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین navid_d2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2013, 12:27 AM
مرسی از لطفتون-واقعیت اینه که اساتید برجسته دانشگاه من اکثرا برقی و کامپیوتری هستن و وقتی ازشون موضوع مکانیکی میخوام میکشونن ب سمت روباتیک در حالی که من از مهندسی پزشکی با فیزیک و مکانیک و کنترول خوشم میاد مثل سی تی اسکنها و کنترولر هاشون که پر از دینامیک و فیزیکو طراحی هست اما میترسم خیلی سخت شه واقعا اینه که بهتره اول نظرات شما رو بشنوم در مورد موضوع های به روز و داغ و هدفی که خودم تو فکرشو بعد با دلیل و منطق یکی شو بگیرم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

05-02-2013, 12:44 AM
دوست عزیز
بهتون پیشنهاد می کنم که تو اینترنت جستجو کنید، و دپارتمانهایی که گرایش رباتیک، یا رشته مکاتروینک را دارند، پیدا کنید.
مثلاً دپارتمان مکانیک دانشگاه واترلو، زمینه مکاترونیکش بیشتر مکانیکی هست تا کامپیوتری یا برقی.

بعد ببینید موضوع پروژه هایی که تازگی ها تعریف کردند یا مقالات اخیر اونها را با دقت بررسی کنید مطمئناً نتایج خوبی کسب خواهید کرد.

موفق باشید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین kamari
**
نقل قول

28-05-2013, 11:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2013, 11:44 AM توسط kamari.)
با سلام و خسته نباشید،من می خوام واسه دانشگاه کارنگی ملون پذیرش بدم، اولش می خوام یه رزومه درست و حسابی جور کنم بعد اقدام کنم، واسه همین  می خوام روی web application security واسه پایان نامه کار کنم که بعدش چندتا مقاله ازش دربیاد(می خوام شب و روز روش کار کنم)، به نظر شما خوبه؟
اگه کسی اطلاعات یا تجربه داره راهنمایی کنه ممنون می شم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 05:59 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی