عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست انتخاب عنوان پایان نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب عنوان پایان نامه
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-11-2012, 06:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2012, 06:26 PM توسط MaMi.)
(24-11-2012, 05:52 PM)env.plan نوشته:
بله دوست عزیز و مرسی از راهنماییتون.کتابخونه دانشگاه تهران یا مجلاتی که تو سایت این دانشکده هستش واقعا عالیه اما من برای پیدا کردن معادل رشته ام خارج از کشور و.....دچار مشکل شدم البته هنوز از اساتیدم سوال نپرسیدم!!!!!اینکه حالا این رشته تو خارج چه تاپیکهاییش طرفدار داره؟؟؟؟چون خودتونم کاملا میدونید که محیط زیست رشته ی گسترده ای خصوصا گرایش ر شته ما. دلیل اینکه اینجا سوالامو مطرح میکنم اینه که واقعا جوابای خوبی دارم می گیرم .
اگر اشتباه نکنم دانشکده شما، منابع طبیعی است (بر فرض هم که نباشه) میتونید هم از اساتید و هم از دانشجویان دکتری سوال کنید و با توجه به زمینه مورد علاقتون (آمایش زمین) از اساتید گروه مرتع و آبخیزداری هم میتونید کمی کمک بگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

24-11-2012, 09:21 PM
درود

MaMi به خوبی راهنمایی تون کرده!شما باید بیشتر بگردید و پرس و جو کنید...حال چند نکته هست که من هم اضافه می کنم:
اینکه هیچی در موردش بحث نشده رو من نمی دونم چجوری بهش رسیدید Huh
land evaluation و اینجور موارد رو باید اگر در دپارتمان های خارج از ایران دنبالش هستید باید به دپارتمان های محیط زیست (environmental science) و جغرافیا و بعضی کشاورزی مراجعه کنید...

توجه داشته باشید که اساتید بعضا بین شاخه ای کار می کنن و شما باید مقالات و علایق تک تک اساتید رو نگاه کنید تا با مباحثی که در ذهنتون هست مقایسه کنید
(24-11-2012, 03:04 PM)env.plan نوشته: یکی از بخش های محیط زیست که اصلا در موردش حرفی زده نمیشه مبحث ارزیابی توان و آمایش سرزمین و....هستش.من هرجا دنبال اطلاعات واسه رشته محیط زیست هستم فقط در مورد مهندسی محیط زیست یا منابع طبیعی و... این ها صحبت شده.کسی نیست که در مورد مباحثی که من تو ذهنمه نظری بده؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین env.plan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-11-2012, 09:45 PM
ممنون از راهنمایی دوستان.اما من منظورمو درست بیان نکردم منظورم از بیان نشدن موضوعاتی که گفتم توی تالارای گفتگو و....اینا هستش در حالی که مثلا در مورد تمام گرایش های شاخص مهندسی همه جا صحبت شده و اطلاعات خوبی می شه بدست آورد.بازم ممنون.
نقل قول  

آفلاین wood
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-07-2013, 03:53 PM
درود بر دوستان عزیز
من دانشجوی ارشد صنایع چوب تربیت مدرس هستم
ضمینه ی تحقیقاتی من WOOD MODIFICATION و فیزیک و مکانیک چوب هست
در رابطه با کامپوزیت ها هم میتونیم به هم کمک کنیم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین sohrab67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2013, 07:30 PM
سلام به همه ی دوستای گلم.من محیط زیست گرایش مهندسی سواحل دانشگاه تهران می خونم. یکم گیج شدم برا انتخاب موضوع پایان نامه.موضوع برا کار کردن زیاده ولی چون میخوام یه چیزی کار کنم که بشه ازش ISI هم در آورد یکم وسواسی شدم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]
چند تا دانشگاه آمریکا رو هم برا انتخاب موضوع،سرچ کردم که چیز خاصی پیدا نکردم.توی ساینس دایرکت چندتا مقاله پیدا کردم در مورد سونامی و طوفان های حاره ای.آیا اگه من روی این موضوعات کار کنم شانس خودم رو واسه پذیرش محدود به ایالت هایی می کنم که با این مسئله (سونامی و طوفان) رو به رو هستن یا در حالت کلی احتمال اینکه سایر ایالت های امریکا حتی ایالت های غیر ساحلی هم روی این موضوعات کار کنند هست؟
ممنونم از همگی دوستان[img]images/smilies/shy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

02-09-2013, 04:06 AM
درود

اول از همه مشخص نشده که شما الان لیسانس می خونید یا در ارشد مشغول به تحصیل هستید...
در لیسانس زیاد کسی از شما توقع نداره مقاله داشتید ولی خوبه که تلاشتون رو می کنید
مسلما چون تحقیقات مرتبط با عنوان رشته و موضوع به سواحل و مناطق نزدیک دریا هست خوب شانس بیشتری هست که در ایالت های دارای مرز ابی مراکز و موسسات بیشتری باشند ولی خوب این دلیل نمیشه که در استان های مجاور نباشه....بهترین کاری که می تونید اینه که اگر به طور فرض دانشگاه های امریکا رو مد نظرتون هست دپارتمان ها و اساتید مرتبط رو پیدا کنید و ببینید تراکم و تعداد چگونه است

خوش باشید
(01-09-2013, 07:30 PM)'sohrab67' نوشته: سلام به همه ی دوستای گلم.من محیط زیست گرایش مهندسی سواحل دانشگاه تهران می خونم. یکم گیج شدم برا انتخاب موضوع پایان نامه.موضوع برا کار کردن زیاده ولی چون میخوام یه چیزی کار کنم که بشه ازش ISI هم در آورد یکم وسواسی شدم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]
چند تا دانشگاه آمریکا رو هم برا انتخاب موضوع،سرچ کردم که چیز خاصی پیدا نکردم.توی ساینس دایرکت چندتا مقاله پیدا کردم در مورد سونامی و طوفان های حاره ای.آیا اگه من روی این موضوعات کار کنم شانس خودم رو واسه پذیرش محدود به ایالت هایی می کنم که با این مسئله (سونامی و طوفان) رو به رو هستن یا در حالت کلی احتمال اینکه سایر ایالت های امریکا حتی ایالت های غیر ساحلی هم روی این موضوعات کار کنند هست؟
ممنونم از همگی دوستان[img]images/smilies/shy.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین hellia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-11-2015, 12:15 AM
سلام 
من دانشجوی کارشناسی ارشد اکولوژی جنگل در دانشگاه تهران هستم موضوعی که امیدوارم بهم کمک کنید اینه که من شدیدا دوس دارم روی مبحث climate change کار کنم و در دانشکده ی ما فقط یک استاد تقریبا روی این موضوع کار میکنه و فقط یکی از پارامترهای این مبحث یعنی تعیین تبخیر تعرق رو بررسی میکنه . مسئله ای که این موصوع برای من داره اینه کهروی این پارامتر خیلی کار شده و فقط مربوط به گرایش های منابع طبیعی ننمیشه و هیلی از رشته های کشاورزی این پارامتر بررسی میشه و امیدوارم بهم بگید با توجه به علاقه ای که به این مبحث دارم و شرایط موجود و اینگه قصد اپلای برای مقطع دگترا دارم باید چطوری موضوع پایان ناممو انتخاب کنم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین منظر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-12-2015, 08:45 PM
سلام دوستان من دانشجوی ارزیابی و امایش هستم میخاستم در مورد ارزیابی ساختار بصری بدونم کمکم کنید موضوع پایانامه که به من پیشنهاد شده تحت همین عنوان هست
نقل قول  

آفلاین M.MN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-01-2016, 06:40 PM
سلام دوستان...من دانشجوی ارشد صنایع غذایی دانشگاه علوم و تحقیقاتم
نمی دونم چه موضوعی برای پایان نامم انتخاب کنم؟
موضوعی می خوام که در آینده به جذبم تو کارخونه کمک کنه یعنی یه پوئن مثبتی واسم محسوب شه
و برای دکتری ام مفید باشه....بشه ازش مقاله ISI  نوشت
ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-01-2016, 07:46 PM
(28-01-2016, 06:40 PM)M.MN نوشته: سلام دوستان...من دانشجوی ارشد صنایع غذایی دانشگاه علوم و تحقیقاتم
نمی دونم چه موضوعی برای پایان نامم انتخاب کنم؟
موضوعی می خوام که در آینده به جذبم تو کارخونه کمک کنه یعنی یه پوئن مثبتی واسم محسوب شه
و برای دکتری ام مفید باشه....بشه ازش مقاله ISI  نوشت
ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام بر شما
موضوعی که کمک بکنه به شما در جذب در کارخونه کاملا با نوشتن مقاله فرق میکنه!! حتی شاید بشه گفت روبروی همه
رشتم صنایع غذاییه..مقاله هم نوشتم و جند ساله چند کارخونه مختلف کار میکنم..لی خب موضوع پایان نامم کمکی به کار پیدا کردن و جذب و ..نداشت!!
به اندازه کافی سطح کارخونه ها پایینتر از سطح دانش روز هس که مقاله ربطی به جذب تو کارخونه نداشته باشه..منظورم ایرانه البته
اما راجب چاپ مقاله..به نظر من خوب دقت کنید موضوعی انتخاب کنید که به اندازه کافی جدید و گسترده باشه ک بتونید مقالات خوبی ازش دربیارید
انتخاب موضوع به خیلی چیزا بستگی داره..به تخصص استادی که بهش علاقمندید، امکانات آزمایشگاهی دپارتمان، علایق شخصی و ..
ولی در حالت کلی مثلا موضوعات مرتبط به نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، بسته بندی های پیشرفته، میکروکپسولاسون، نانوکپسولاسیون و ..الان پرطرفدارن..خب البته موضوعات بسیار گستردس..من چندتا فقط نام بردم..
به نظر من مقالات در ژورنالهای معتبر رو نگاه کنید..تا ایده دستتون بیاد و آشنا بشید با موضوعات جدید کاری
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 01-06-2025، 12:07 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی