عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی انتخاب عنوان پایان نامه

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب عنوان پایان نامه
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-09-2011, 02:58 AM
یکی از موارد مهمی دانشجو ها باهاش درگیر هستن مخصوصا در مقطع ارشد موضوع پایان نامه هست.
عنوان پایان نامه به نوعی در آینده و زندگی فرد اثر میزاره و مهم ترین موضوعش برای ادامه تحصیل و کار میشه... در کنار اینکه اثر خیلی زیادی بر روی گرایش دکتراشون داره.
این قضیه برای بیشتر برای دانشجو هایی مطرح هست که میخان برای دکترا با اقبال بیشتری مواجح بشن و استاد های بیشتری اون ها رو قبول کنن برای دکترا و بورس شدن.
اینجا میتونیم راجع به موضوع پایان نامه و انتخابش با دوستان با تجربه مشورت کنیم...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین HAMMAN
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-09-2011, 11:36 AM
به نظر من بهتره که سعی بشه موضوع تکراری نباشه.خیلی میگردن دنبال موضوعی که به اندازه کافی منابع داره و تقریبا تکراری.حاضر نیستن به خودشون زحمت بدن یه موضوع جدید و اینده دار انتخاب کنن.

بهتره که موضوعی که انتخاب میکنن عملی تر باشه.منظورم اینه که اگه بعد از دکتری یا ارشد خواستن کار کنن و پول دربیارن راحتتر باشه.خوب نیست موضوعی که انتخاب میشه محض باشه.
Gail Borden's motto on his tombstone: "I tried and failed; I tried again and again and succeeded."l
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2013, 08:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2013, 08:45 AM توسط lavender.)
ببینید پایان نامه توی رشته ی معماری دو حالت داره و هر دو حالت هم شدیداً به حوصله ی نگارنده بستگی داره.
1. موضوع تکراری باشه که خب مزیت های خودش رو داره اما تو چشم نیست.
2. موضوع تکراری نباشه که خب دردسر های خاص خودش رو داره اما می تونید اسم خودتون رو روش بزنید.
یه موضوعی رو که حتماً پیشنهاد می کنم برای پایان نامه اینه که حتماً بر حسب نیاز ها و تکنولوژی های روز باشه. 
یکی از استادای من موضوع خیلی جالبی رو برای پایان نامه ی ارشد انتخاب کرده بود: کاربرد نانوتکنولوژی در معماری!!!!!!  به این می گن موضوع!
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین ela_urban
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2014, 08:55 PM
دوستان سلام
من الان شروع کردم پایان نامه رو کار کنم و موضوعی که انتخاب کردم طراحی شهری و تاثیر ان بر مصرف انرژی هست.رشته ام طراحی شهری هست.
انرژی هایی مثل انرژی خورشیدی و بادی (کلا انرژی هایی که تجدید پذیر هستن).
به نظرتون این موضوع مشکلی ایجاد نکنه برا ویزا و سفارت و...
میشه راهنمایی کنین؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین liloli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-04-2014, 02:03 AM
تا اونجایی من خبر دارم نه مشکلی نیست بیشتر رو موضوعات علوم سیاسی و تاریخی حساسیت نشون میدن اونم در موارد خاص
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2014, 03:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2014, 03:25 AM توسط reza_1st.)
(08-03-2014, 08:55 PM)'ela_urban' نوشته: دوستان سلام
من الان شروع کردم پایان نامه رو کار کنم و موضوعی که انتخاب کردم طراحی شهری و تاثیر ان بر مصرف انرژی هست.رشته ام طراحی شهری هست.
انرژی هایی مثل انرژی خورشیدی و بادی (کلا انرژی هایی که تجدید پذیر هستن).
به نظرتون این موضوع مشکلی ایجاد نکنه برا ویزا و سفارت و...
میشه راهنمایی کنین؟
ممنون

اصولاً نه و مشکلی نیست، جز موضوعات حساس حساب نمی‌شه و نباید مشکلی باشه. ولی اشتباه هم پیش می‌آد، یه مدت پیش ویزای یه نفر که روی قلب مصنوعی کار می‌کرد گیر کرده بود، و ظاهراً دلیلش این بود که تو عنوان کارش، propulsion داشت که مربوط به کارکرد قلب می‌شد، ولی اشتباه شده بود با سیستم پیشرانش موشک و ... و رد شده بود، این موضوع رسانه‌ای شده بود و کلاً هم ویزا رو گرفت نهایتاً، فقط می‌خواستم بگم در عین اینکه بنظر من مشکلی نیست و احتمال همچین اشتباه‌هایی خیلی کمه، و ارزش نگرانی نداره، همچین مواردی هم بوده..
موفق باشین

نقل قول  

آفلاین sogand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2014, 01:33 PM
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مهندسی معماری و دنبال موضوعی خاص برای پایان نامه م هستم که به بهتر شدن رزومه م کمک کنه.به نظر شما اگر یکی از موضوعات مسابقه های بین المللی معماری رو انتخاب کنم که اگر به موقع آماده شد برای شرکت در مسابقه بفرستمش میتونه کمکی باشه برای اینکه رزومه ی خوبی داشته باشم؟ لطف می کنید اگه پیشنهادات و تجربیاتتون رو در اختیار من بگذارید.سپاس
پ ن:امیدوارم تونسته باشم سوالم رو درست بیان کنم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین sogand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2014, 01:28 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری هستم.ممکنه یه موضوع برای پایان نامه به من پیشنهاد کنید که به روز و غیر تکراری باشه و بعد ها به اپلای کردنم کمک کنه؟خواهش می کنم کمک کنید خیلی درمانده شدم دیگه.هیچ چیز خوبی پیدا نمی کنم.
نقل قول  

آفلاین setareh2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-12-2014, 08:02 PM
سلام ، می خواستم بدونم منظور از گرایش built ecologies در رشته معماری چیه؟ کلا منظور از این واژه در معماری چیه؟
نقل قول  

آفلاین maryam1014
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-02-2015, 09:23 PM
من مقطع کارشناسی معماری هستم.این ترم پایان نامه دارم. دنبال یه موضوع خاص هستم. لطفا اگه موضوعی مد نظرتونه کمکم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »