عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد مدیریت انتخاب عنوان پایان نامه رشته مدیریت

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب عنوان پایان نامه رشته مدیریت
آفلاین faniz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2013, 02:36 AM
سلام
من موضوع مورد علاقم و انتخاب کردم اما استادامون قبول نمی کنن.چون هم جدیده و هم روش کم کار شده.به نظر شما با توجه به اینکه نمی خوام موضوع قدیمی یا تکراری بردارم پافشاری کنم یا نه؟
(رشتم مدیریت اجرایی و موضوعم بازاریابی عصب پایه است.)
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-01-2013, 09:43 PM
(19-01-2013, 02:36 AM)faniz نوشته: سلام
من موضوع مورد علاقم و انتخاب کردم اما استادامون قبول نمی کنن.چون هم جدیده و هم روش کم کار شده.به نظر شما با توجه به اینکه نمی خوام موضوع قدیمی یا تکراری بردارم پافشاری کنم یا نه؟
سلام
تجربه ثابت کرده که اصولا در اکثر مواقع اساتید واقعا هیچ کمکی به دانشجو نمی کنن. چه در موضوعات تکراری و قدیمی، چه در موضوعات ناب و جدید!!! اگر من خودم جای شما بودم و این پتانسیل رو در خودم می دیدم که به تنهایی یا کمک اندک کارم رو پیش ببرم، موضوع جدیدی که مورد علاقم هست رو انتخاب می کردم. به نظرم مقداری پافشاری کنید.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

21-01-2013, 12:53 AM
(19-01-2013, 02:36 AM)faniz نوشته: سلام
سلام فانیز جان
همونطور که نسیم خانم گفت واقعا استادا هیچ کمکی نمیکنن و حتی نوشته های دانشجو رو که ایمیل میکنه هم از خوندن دریغ می کنن و سرسری نگاه میندازن.استاد من که خیلی هم خوب و متعهد هست مثلا! ترم تمام داره میشه هنوز موضوع پروپوزال رو بهم نداده که تو سیستم دانشگاه ثبت کنم و میترسم منو 5 ترمه کنه.میگه خودت ایده نداری؟!! گفتم من ایده داشتم اینجا نبودم،تازه این ترمم کلی کار و سمینارای در حد پایان نامه سرمون ریخت و واسه امتجان پایان ترمم بجز کتابش یک pdf انگلیسی که 122 صفحه هست داده(ابزار دقیق پیشرفته). کلا اینکه همه چیز در ایران به عهده خود دانشجو هست و استادا تجربه چندانی ندارن و اگرم داشته باشن حال بحث و ارایه و آموزش ندارن.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

28-01-2013, 08:01 PM
متاسفانه گفته های احمد جان تا حدی درسته، و علاوه بر این خیلی وقت ها انرژی دانشجو هایی که خیلی خوب کار میکنن و موضوع های روز دنیا رو پیگیری میکنن رو هم استادا با ایراد های بنی اسرائیلی میگیرن، اما خوب این یه جور هنره که بشه از این استادا استفاده کرد در جهت کار های خودمون، کار آسونی نیست اما ممکنه، باید بتونید راهی پیدا کنید که استاد بهتون کمک کنه و کار انجام بده... مطمئنا هر استادی یه چیزایی داره که به دانشجو بده و بهش کمک کنه...
در این شک نکنید.. Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین top.proxy1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-02-2013, 12:37 AM
دوستان عزیز من مدیریت صنعتی گرایش مالی می خونم
میشه پیشنهاد بدین چه چیزی انتخاب کنم
موضوع مورد نظر و علاقه من در مورد مدیریت و حوزه تجارت الکترونیک می باشد و راه های بهره وری از حوزه تجارت الکترونیک
ممنون می شم
نقل قول  

آفلاین suinitad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-04-2013, 10:53 PM
با سلام و خسته نباشید من رشته  ی ارشدم مدیریت اجرایی هست الان ترم پایان نامه ام هست و می خوام روی موضوع CRM  ( مدیریت ارتباط با مشتری ) در حوزه ی بانک کار کنم به نظر شما برای دکترا مقاله ام اکسپت میشه ؟ و اینکه می تونم بورس همراه با فاند دریافت کنم ؟ ممنونم.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-08-2013, 10:38 AM
سلام من 17 سالمه و خیلی از این چیزی که شما میگید سر در نمیارم اما حدسم بر اینه که ایراد ما ها اینه که کمال گراییم و وقتی یه موضوع مناسب پیدا می کنیم فقط کافیه تو ذهنمون بیاد امکان داره بهترین نباشه و وقتمون رو سر بهترین کیس صرف نکنیم !!
نمیدونم می تونم منظورمو برسونم یا نه اما دنبال چیز عجیبی نباشید و یه موضوع مناسب که بهش علاقه داریم رو انتخاب کنیم و سعی کنیم بهترین عملکرد رو روش داشته باشیم فکر کردن بیش از حد آدمو داغون می کنه.
نمیدونم چیزی که گفتم جقدر درسته یا اصلا چرت و پرت محضه ولی فقط نظرمو گفتم.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

11-08-2013, 12:18 PM
(07-02-2013, 12:37 AM)'top.proxy1' نوشته: دوستان عزیز من مدیریت صنعتی گرایش مالی می خونم
موضوع مورد نظر و علاقه من در مورد مدیریت و حوزه تجارت الکترونیک می باشد و راه های بهره وری از حوزه تجارت الکترونیک
ممنون می شم

دوست عزیز سلام و خوش آمدید به این انجمن
شما میتوانید در مقاله های جدید کنفرانس یا ژورنالهای معتبر (2012- 2013) که در زمینه  تحصیلی تان است قسمت conclusion  و یا future works را بخوانید و ببینید برای آینده چه پیشنهاد داده اند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

11-08-2013, 11:48 PM
(07-02-2013, 12:37 AM)'top.proxy1' نوشته: دوستان عزیز من مدیریت صنعتی گرایش مالی می خونم
ممنون می شم

تا اونجا که من میدونم اوضاع تجارت الکترونیک خوبه...  البته روی بورس نیست ولی میدونم که هنوزم داره روش کار میشه...
البته این شما رو وصل میکنه به بیزینس که اگه دنبال فاند هستید یکم کارتون رو سخت میکنه...   من دقیق نمیتونم موضوعی بگم اما تا اونجا که میتونید از بیزینس و مارکتینگ دوری کنید و برید توی حوضه ی فایننس و مدیریت...    من توی گرایشایی که تازگی ها دیدم ارتباط خوب بود....   حالا شما میتونید موضوعتون رو ارتباط در تجارت الکترونیک بگیرید...   اما این کاملا نظر شخصی منه...   
به طور کلی اگه توش مدلینگ و راه های ریاضی پیش بینی کنید خیلی بهتره..
موفق باشید    Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-08-2013, 05:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 05:25 AM توسط mr.h.gm.)
کسی نمی تونه یه سیستم کلی برای یافتن موضوع برای دادن مقاله یا پایان نامه بگه ؟
مثلا اونطوری که بابک جان گفتند.( تحقیق کنید ببینید مقالات جدید بیشتر در چه حوزه ای داره منتشر می شه تا بفهمید چی رو بورسه )
و البته دوستان دیگه که نظراتی دادن ؛
درآوردن کی ورد از موضوعات مورد علاقه و سرچ در بانک مقالات ( بانک مقالات چیه ؟ )
استفاده از بانک اطلاعاتی proquest
مراجعه به معروفترین ژورنال های رشته خودمون و مشاهده جدیدترین مقالات سپس یافتن بخش هایی که جای کار دارند

راه های دیگه ای هم دارید ؟
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »