عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد مدیریت انتخاب عنوان پایان نامه رشته مدیریت

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب عنوان پایان نامه رشته مدیریت
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2011, 11:39 AM
واقعیتش رو بخواهید پایان‌نامه دوره کارشناسی خیلی اهمیتی نداره. بسیاری از دانشگاه‌های دنیا اصلا چیزی به اسم پروژه کارشناسی ندارند و کلا انتظار نمی‌شه داشت که دانشجوی دوره کارشناسی کار تحقیقاتی در سطح جهانی انجام بده. در نتیجه برای دوره کارشناسی خیلی نگران این موضوع نباشید.

در مورد سوال آخر شما که پرسیده بودید استادهای دانشگاه‌های خارج از کشور هم همین طور هستند یا خیر، باید بگم که سوال شما خیلی کلیه. صدها کشور و هزاران دانشگاه در خارج از ایران وجود داره و قطعا استادهایی پیدا می‌شن که به روز نباشند یا موافق پروژه‌های جدید نباشند، اما اکثر استادهای دانشگاه‌های خوب دنیا به روز هستند و تقریبا همگی به دنبال این هستند که روی پروژه‌هایی کار کنند که ازشون مقالات خوبی در بیاد. در نتیجه کسی بی‌دلیل با موضوعات جالب تحقیقاتی مخالفت نخواهد کرد، هر چند که به هر حال اکثر استادها ترجیح می‌دن که خیلی از زمینه کاری و تخصص اصلی خودشون فاصله نگیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2011, 11:54 AM
باز که من کوچولو شمرده شدمBig Grin عرض منم در مورد پایان نامه کارشناسی ارشد است که الان درگیر اونم.
منظور سوالم بیشتر این بود که بچه هایی که ارشد رو خارج از ایران هستند هم آیا با مشکلات این چنینی مواجه هستند یا خیر؟مثلا وقتی شاهین همچین تاپیکی زد من کلی تعجب کردم!چون فکر می کردم که در آمریکا و اروپا از اونجا که دانشگاه ها ارتباط نزدیکی با صنعت دارند و اساتید اغلب به روز هستند(که اگه نباشند،برخلاف ایران اصلا نگهشون نمی دارند) می تونن ایده های خوبی به دانشجوها بدن یا حداقل وقتی دانشجو research interest ش رو به استادش می گه،به خوبی بتونه راهنماییش کنه و به یه سمتی سوقش بده.
شاید به طور کلی بشه اینطوری سوالمو بپرسم که مسلما انتخاب موضوع کار ساده ای نیست،با توجه به آمار بالای مقالات با کیفیتی که در دانشگاه های آمریکا و اروپا تولید میشه،پروسه انتخاب موضوع به چه صورته؟استاد پیشنهاد می ده که ببین بچه ها الان موضوعات داغ X,Y و Z است،حالا کی می خواد با من کار کنه و ....؟یا دانشجوها واقعا مثل ما با مشکلات و سردرگمی هایی در این زمینه مواجه هستند؟یا فرایند شکل دیگه ای داره؟
مرسی
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-09-2011, 12:11 PM
درود

من تجربه ی خودم رو بگم شاید مفید باشه!

اینجا بر خلاف ایران اساتید خیلی کم جرات می کنند وارد یه موضوع بشن و خیلی رو دستگاه ها و امکانات و اینها حساسن..مثلا استاد راهنمای من در پروژه ی لیسانس هر چیزی بهش میگفتم میگفت خوبه و می تونیم اجرا کنیم ولی خوب بعضی موارد بود که به دلیل تحریم اون مواد نمیشد انجام داد ولی در نهایت بعد از تقریبا 5 ماه کار کاری که انجام دادم کار خوبی بود و اگر بیشتر می تونستم ادامش بدم و تست ها و انالیزهای بیشتری کنم می تونستم یه یا دو مقاله ی خوب ازش در بیارم...

کلا به نظرم جرات استادهای ایرانی خیلی بیشتر از اینجاست...حداقل در مورد من...من الان در مورد یه موضوع نتونستم تو اینجا یه استاد راهنما پیدا کنم...یعنی اساتید اینجا خیلی وسواس دارن که دقیقا اون کارو قبلا انجام دادن یا نه...یعنی اصلا جراتشو ندارن و اخرش بعد کلی بحث و اینها میگن متاسفن....در حالیکه اکثرا شنیدم هم به دانشجویان در طول کار کمک نمی کنن و میگن باید خودت انجام بدی...مثلا دوستم میگفته فقط استاد یه بار قبل از ارائه اش کارشو نگاه کرده و یه ایراداتی گرفته و بعد گفته ارائه بده...در حد یه ویرایش...

نسیم اینجا هم مشکلات تز و اینها هست....همین انتخاب موضوعش سخته استاد پیدا کردنش سخته و ادامه دادنش سخت میشه تا آخر...البته بستگی به کار داره...کلا ما که سال بالایی هامونو می بینیمم اکثرا دیر تموم می کنن و از توش مقاله در اوردن یا نه خیلی کم دیدم در بیارن....
کلا بعضی کارها زیاد زمان نمی بره و نتایج زیاد و جالب توجه میده ولی بعضی ها بالعکس و به نظرم مهم ترین کار اینه که آدم بتونه این جور گرداب های تزی رو پیدا کنه....
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

06-09-2011, 12:17 PM
ببخشید نسیم جان از این که من سوالت رو اشتباه متوجه شدم.
ببینید استادهای اغلب دانشگاه‌های خوب دنیا به ‌روز هستند و در جریان مسائل روز و موضوعات تحقیقی جدید قرار دارند، اما این طور هم نیست که فکر کنید همگی این طورند. در امریکا و تا اونجا که می‌دونم در اغلب دانشگاه‌های دنیا استادی که درجه associate professor به بالا داره رو نمی‌شه اخراج کرد. در نتیجه این طور هم نیست که استادهایی که به روز نیستند رو از دانشگاه اخراج کنند و همه‌ی اون‌هایی که باقی بمونند استادهای خیلی فعالی باشند.

فرایند انتخاب موضوع برای پایان‌نامه هم خیلی به استاد و دانشگاه ربط داره. مثلا من شنیدم که در دانشگاه‌های آلمان دانشجوی دکترا حتما خودش باید موضوع تزش رو انتخاب کنه، در صورتی که در امریکا چنین چیزی نیست و در خیلی از موارد موضوع یا حداقل زمینه کلی کار رو استاد تعیین می‌کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

08-09-2011, 05:20 PM
آخه چقدر میشه به استاد اعتماد کرد؟!! منظورم اعتماد علمی نیست ها!!
الان همایون میگه استادا اینجا ترسو هستن.... حالا من اسمش رو ترسو بودن نمیزارم اما در جوابت نسیم باید بگم که اینجا هر استادی تو یه چیزی وارده کاری هم نداره به تو.... میری پیشش میگه این موضوع ها رو کار کن... اگه خودت انتخاب کنی باید با استادت چونه بزنی که قبولت کنه!!! و همونطور که همایون گفت اصلا کمکت نمیکنن......

در ضمن در زمینه ی محیط زیست و مردم... به نظرت یکم دیگه از مد افتاده نشده؟!!
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

08-09-2011, 11:50 PM
من خودمم فکر می کردم باید از مد افتاده باشه.بخصوص بحث محیط زیست!اما دیدم نــــــــه!!انگاری هنوز جای کار داره،علی الخصوص از نوع زنجیره تامینش!
آدم ها هم که تا بخوای جا داره واسه کار.حالا از هر بعدی که بخوای بهش نگاه کنی.کلا میشه همون مباحث رفتاری دیگه که اغلب در رفتار سازمانی خونده میشه.

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

01-10-2011, 05:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2011, 06:05 PM توسط spt.)
من البته در آخر متوجه نشدم که قضیه چی شد!!
اگه توی یه ژورنال مقاله ای با موضوع ایکس خیلی زیاد باشه موضوع ایکس خوبه یا بده؟!!

حالا اینا رو بیخیال!!
نظرتون راجع به این موضوع چیه؟ دوستان اهل فن در مدیریت جواب بدین همه لطفا که من سخت محتاجم! Big Grin
" بهبود سیستم های اطلاعاتی برای کاهش ریسک مدیریت پروژه در تیم های مجازی و تولید دانش"
البته دقیقا این نیستااااا، اما کلا به نظرتون الان این ها تو بورسه؟
مدیریت دانش و مدیریت پروژه و تیم مجازی...
با توجه به اینکه من لیسانسم عمرانه و الان مدیریت صنعتی میخونم!
و البته این رو هم بگم که هیچ ترسی از ریاضی ندارم و از روش های کمیتی هم بسیار استقبال میکنم اما واقعا نمیدونم چه متدی و چگونه؟!!!

مرسی Smile

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2011, 08:37 PM
(01-10-2011, 05:52 PM)spt نوشته: من البته در آخر متوجه نشدم که قضیه چی شد!!
اگه توی یه ژورنال مقاله ای با موضوع ایکس خیلی زیاد باشه موضوع ایکس خوبه یا بده؟!!

حالا اینا رو بیخیال!!
نظرتون راجع به این موضوع چیه؟ دوستان اهل فن در مدیریت جواب بدین همه لطفا که من سخت محتاجم! Big Grin
" بهبود سیستم های اطلاعاتی برای کاهش ریسک مدیریت پروژه در تیم های مجازی و تولید دانش"
البته دقیقا این نیستااااا، اما کلا به نظرتون الان این ها تو بورسه؟
مدیریت دانش و مدیریت پروژه و تیم مجازی...
با توجه به اینکه من لیسانسم عمرانه و الان مدیریت صنعتی میخونم!
و البته این رو هم بگم که هیچ ترسی از ریاضی ندارم و از روش های کمیتی هم بسیار استقبال میکنم اما واقعا نمیدونم چه متدی و چگونه؟!!!

مرسی Smile
متاسفانه کسی این پست رو جواب نمیده!! Sad
در جواب خودم باید بگم که طبق تحقیقات بنده موضوع خوبی هست که به طور خلاصه میشه گفت راجع به روش های ارتباطی در مدیریت پروژه برای تیم های مجازی هست...
نظر دوستان چیه؟ این موضوع به اندازه کافی متمرکز هست؟ به زودی ایمیل بازیم رو شروع میکنم و جواب اساتید رو هم اینجا قرار خواهم داد...

نقل قول  

آفلاین مونا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-08-2012, 01:49 PM
سلام
منم هنوز پیدا نکردم موضوع برا پایان نامه-کلی ترسوندنمون رشتمم مدیریت بیمه است
چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2012, 04:59 PM
منظورتون از اینکه کلی ترسوندنتون رو متوجه نشدم،
بهترین راه اینه که از استاداتون که به روز هستن کمک بگیرید و در کنارش نگاهی هم به مقاله های اخیر دنیا بندازید...
موفق باشید Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »