عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-04-2015, 07:18 PM
(18-04-2015, 12:49 AM)'nazaninprz' نوشته: سلام و خسته نباشید.من دانشجوی رشته ی صنایع غذایی دانشگاه آزاد لاهیجان هستم و تا ۲ سال دیگه تموم میکنم و هدفم اینه که برم آلمان و رشته ی تغذیه و برای ارشد بخونم فقط اینکه دانشگاه آزاد و قبول میکنن؟معدل چند به بالا مهمه برای پذیرش دانشگاه آلمان؟

با سلام بر شما.
بله مشکلی نیست میتونی اقدام کنی ، بهتره معدلت رو بالای 16 داشته باشی. بعد با نمره زبان بالا 6.5 بتونی مطمئن تر اقدام کنی. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
18-04-2015, 07:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2015, 10:06 PM توسط Mehran28.)
(18-04-2015, 12:49 AM)'nazaninprz' نوشته: سلام و خسته نباشید.من دانشجوی رشته ی صنایع غذایی دانشگاه آزاد لاهیجان هستم و تا ۲ سال دیگه تموم میکنم و هدفم اینه که برم آلمان و رشته ی تغذیه و برای ارشد بخونم فقط اینکه دانشگاه آزاد و قبول میکنن؟معدل چند به بالا مهمه برای پذیرش دانشگاه آلمان؟

سلام
اگر اسم دانشگاه شما در سایت انابین باشه مشکلی از بابت اعتبار دانشگاهی که توش درس می خونید ندارید، اکثر دانشگاها معدل بالای 15 رو قبول می کنند(15 حداقل هست به فکر اینکه 15 بشید پذیرش رو دارید نباشید) ولی شما که وقت دارید سعی کنید حتما به فکر معدل بالای 17 باشید و اگر امکان داره برای شاگرد اول بودن تلاش کنید، بعدها خیلی این موضوع به کمکتون میاد.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین aysanmazlumi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-06-2015, 11:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-06-2015, 11:23 AM توسط aysanmazlumi.)
(15-03-2013, 08:06 PM)'Mr-Voltage' نوشته: در خصوص نظرات دوستان بنده تجربه خودم رو عرض مبکنم، البته نه به این خاطر نظرات دوستان رو رد یا تایید کنم!!! بنده طی این مدت متوجه شده ام که یه سری دانشگاهها با روش خاصی از دانشگاه ازاد مدارک رو می پذیرند و برخی اصلاً توجهی ندارد. بطور مثال درصد دانشگاههایی که از طریق لیست انابین ( شامل اسامی بیشتر دانشگاههای ایران ) دانشگاههای ازاد رو بررسی می کنند و به هر حال مورد پذیرش قرار می دهند که درصد بالایی از دانشگاههای المان هم اکنون مشکلی با دانشگاه ازاد ندارند. اما درصد کمی هم هستند که کلاً مدرک دانشگاه ازاد رو از قدیم قبول نداشتند و حتی دیگر به لیست انابین هم نگاهی نمی کنند!! مانند دانشگاههای صنعتی کایزرسلاترن، صنعتی وولسبورگ، دانشگاه رستک و ..... اما در پایان باید عرض کنم دوستانی که تمایل برای اقدام دارند نباید شانس رو تنها روی یکی دو مورد بگذارند.
ازاد اندیش باشید

سلام
من دانشگاه آزاد تبریز کارشناسی IT تموم کردم و برای ترم 2015 از کایزرسلاترن master پذیرش گرفتم. 
نقل قول  

آفلاین m.sepehr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-06-2015, 12:57 AM
سلام دوستان میخواستم بدونم مدرک لیسانس آموزشکده های فنی واسه مستر قابل قبول هست یا نه؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-06-2015, 12:15 PM
(21-06-2015, 12:57 AM)'m.sepehr' نوشته: سلام دوستان میخواستم بدونم مدرک لیسانس آموزشکده های فنی واسه مستر قابل قبول هست یا نه؟ مرسی

اگز این موسسات تایید وزارت علوم رو داشته باشن و زیر نظر انها باشن مشکلی نداره. مانند موسسه تربیت رجایی یا شمسی پور
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-06-2015, 12:45 AM
(07-02-2014, 07:12 PM)ahmadpashaei نوشته:
سلام عزیزم.هیچ دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و علمی کاربردی در سایت آنابین H+ نبوده و برای بورس دااد مستقیما مورد قبول نیستن. همه اونها H+/- هستند.
دوست گرامی دانشگاه
Non-Profit and Private Institute of Higher Education Raja
H+ هست
نقل قول  

آفلاین m.sepehr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2015, 08:07 PM
(21-06-2015, 12:15 PM)Mr-Voltage نوشته: اگز این موسسات تایید وزارت علوم رو داشته باشن و زیر نظر انها باشن مشکلی نداره. مانند موسسه تربیت رجایی یا شمسی پور

مرسی از جوابتون ولی نکته اینه که آموزشکده شمسی پور زیر مجموعه آموزش پرورش حساب میشه نه وزارت علوم. در ضمن توی آموزشکده های فنی بعضی از دروس مهم تخصصی ارائه نمیشن. میخواستم ببینم وقتی ریز نمرات رو نگاه میکنن دقیقا چک میکنن که مثلا ریاضی مهندسی یا آمار احتمال رو پاس کردیم یا نه؟ بازم ممنون که وقت میذارین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2015, 05:42 PM
(24-06-2015, 08:07 PM)m.sepehr نوشته: مرسی از جوابتون ولی نکته اینه که آموزشکده شمسی پور زیر مجموعه آموزش پرورش حساب میشه نه وزارت علوم. در ضمن توی آموزشکده های فنی بعضی از دروس مهم تخصصی ارائه نمیشن. میخواستم ببینم وقتی ریز نمرات رو نگاه میکنن دقیقا چک میکنن که مثلا ریاضی مهندسی یا آمار احتمال رو پاس کردیم یا نه؟ بازم ممنون که وقت میذارین

این مورد رو دیگه نمیدونم به ما که میگفتن شمسی پور زیر نظر وزارت علومه!! به هر حال هر کدوم که تایید وزارت علوم رو داره تاییده!!
نقل قول  

آفلاین Ab0ozar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-06-2015, 01:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2015, 01:54 AM توسط Ab0ozar.)
سلام آقای مدیر محترم . تشکر که بی منت اطلاعاتتون رو برای کمک به دیگران در اختیار میگذارید .
من سنم 29 ساله و مدرک دانشگاهیم کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رشته برق هردو از غیر انتفاعی و هر دو با معدل 12.7 است که تو anabin وضعیتش( -/+ H )
معدل دیپلم و پیش دانشگاهی ام 14 است . من قصد دارم از اول برای مهندسی انرژی پذیرش بگیرم .
حالا سوالم اینه که :
1- با توجه به سنم (29) آیا پذیرش میدن ؟ یا سفارت مشکل نمیگیره آقا شما با این سنت نمیخواد بری ؟؟؟
2- با توجه به این که معدل هام خیلی پایینه و مدارک دانشگاهیم ناپیوسته است و از دانشگاه غیرانتفاعی . شانسی برای ورود مستقیم به دانشگاه دارم یا شرط گذروندن دوره کالج رو میگذارن ؟ ( در ضمن فقط قصدم دانشگاه leibniz hannover هستش که خوب رنکینگ بالایی داره در برق و انرژی )
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-06-2015, 04:22 PM
(27-06-2015, 01:53 AM)Ab0ozar نوشته: سلام آقای مدیر محترم . تشکر که بی منت اطلاعاتتون رو برای کمک به دیگران در اختیار میگذارید .
من سنم 29 ساله و مدرک دانشگاهیم کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رشته برق هردو از غیر انتفاعی و هر دو با معدل 12.7 است که تو  anabin وضعیتش( -/+ H )
معدل دیپلم و پیش دانشگاهی ام 14 است . من قصد دارم از اول برای مهندسی انرژی پذیرش بگیرم .
حالا سوالم اینه که :
1- با توجه به سنم (29) آیا پذیرش میدن ؟ یا سفارت مشکل نمیگیره آقا شما با این سنت نمیخواد بری ؟؟؟
2- با توجه به این که معدل هام خیلی پایینه و مدارک دانشگاهیم ناپیوسته است و از دانشگاه غیرانتفاعی . شانسی برای ورود مستقیم به دانشگاه دارم یا شرط گذروندن دوره کالج رو میگذارن ؟ ( در ضمن فقط قصدم دانشگاه leibniz hannover هستش که خوب رنکینگ بالایی داره در برق و انرژی )

مشکل سن رو باید با گواهی کار پوشش بدی.
مشکل معدل داری و بهتره به زبان المانی تحصیل کنی. برای مدارک دانشگاه هم مشکل نداری.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 21 بعدی »