عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی ارز مسافرتی

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارز مسافرتی
آفلاین Araz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-05-2012, 08:10 PM
(08-05-2012, 07:23 PM)Saeid نوشته: دوست عزیز مراحل خاصی نداره. شعب بانک ملی و ملت و سامان ارز مسافرتی میدن. پاسپورت + بلیط + عوارض خروج رو باید داشته باشید. از شعب شهرستان هم میشه دریافت کرد. متاسفانه گرفتنش سخت شده و هر شعبه معمولا قانون خودشو داره. بعضیا نوبت میدن و میگن در تاریخ خاصی مراجعه کن. بعضیا هر کس تو اون روز زودتر مراجعه کنید میده. مثلا ملت میرن 5 صبح صف وای میستن ارز مسافرتی بگیرن. توجه کنید که یک بار در سال داده میشه. بهتره اول یک شعبه که با شرایط شما سازگار پیدا کنید.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون؛ فقظ یه سوال: منظور از عوارض خروج همون پولی که واسه دریافت گذرنامه می گیریم منظورتونه یا باید جدا به حساب مخصوصی واریز کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-05-2012, 08:14 PM
(08-05-2012, 08:10 PM)Araz نوشته: ممنون دوست عزیز از راهنماییتون؛ فقظ یه سوال: منظور از عوارض خروج همون پولی که واسه دریافت گذرنامه می گیریم منظورتونه یا باید جدا به حساب مخصوصی واریز کنیم؟
عوارض خروج رو شما هر بار که از کشور میخایید خارج بشید پرداخت کنید و با دریافت پاسپورت ارتباطی نداره. اشتباه نکنم برا زمینی 11 هزار تومن هستش فعلا که هر شعبه ای که ارزی باشه و ارز بده به راحتی میتونید همونجا پرداخت کنید و شماره حسابش رو همون شعبه دارن.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-05-2012, 08:26 PM
(08-05-2012, 08:14 PM)Saeid نوشته: عوارض خروج رو شما هر بار که از کشور میخایید خارج بشید پرداخت کنید و با دریافت پاسپورت ارتباطی نداره. اشتباه نکنم برا زمینی 11 هزار تومن هستش فعلا که هر شعبه ای که ارزی باشه و ارز بده به راحتی میتونید همونجا پرداخت کنید و شماره حسابش رو همون شعبه دارن.
کاملا حرف های دوست خوبم سعید درسته، فقط یک چیزی اضافه کنم که بانک عامل دریافت عوارض خروج از کشور، بانک ملی است و شما در هر شعبه بانک ملی میتونید این کار رو انجام بدید، یعنی لازم نیست تا شعبه ارزی باشه.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-05-2012, 10:34 PM
دوستان یه صحبتی بود که برای کسانی که ویزاشون بیشتر از 3 ماه هستش دیگه بانک مرکزی ارز مسافرتی نده. من جستجو کردم تو اینترنت ولی همچین چیزی ندیدم. جدیترین بخش نامه در این مورد چی میگه؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

31-05-2012, 02:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2012, 02:27 PM توسط Behnoush.)
کسی میدونه برای گرفتن ارز مسافرتی تو فرودگاه چقدر قبل از پرواز باید اونجا باشیم؟ بانک 24 ساعته است؟ من امروز از بانک ملی حواله ارز رو گرفتم که گفتن اینو باید ببری فرودگاه اونجا بهت ارز میدن. می خواستم بدونم حدودا گرفتن ارز تو فرودگاه چقدر طول میکشه اگه کسی تجربه شو داشته.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-05-2012, 02:43 PM
بهنوش جان همه اینها بستگی به ساعت پرواز و شلوغی فرودگاه در اون لحظه داره. بانک 24 ساعته است، اما وسطاش یه دقایقی رو تعطیل می کنن برای استراحت. بر طبق اطلاعات من اون ساعتی که شما پرواز داری، بانک برقرار هست و خیلی هم خلوت خواهد بود.

نقل قول  

آفلاین tirkamun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2012, 01:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 01:24 PM توسط tirkamun.)
سلام
من چندتا سوال راجع به ارز مسافرتی دارم اگر کمکم کنید ممنون میشم:
۱. آیا اگر کسی از افراد خانواده با مدارک مربوط به من به بانک های عامل مراجعه کنه می تونه حواله ارزی سفر من بگیره؟ یا باید حتما خودم باشم؟
۲. من کارت ارزی دارم و به احتمال زیاد همون کارت ارزی کفاف خرج و مخارکم رو بده ولی می خوام تا همین آب باریکه را قطع نکردن بگیرم و بذارم واسه سفرای بعدی! حالا سوال اینجاست که آیا مثل قبل موقع برگشت در فرودگاه گیر میدن بگن دلاراتونو بدین بانک معال ریالیشو بگیرین؟ یا می تونم با خودم بیارم؟

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

03-06-2012, 01:53 PM
(03-06-2012, 01:23 PM)tirkamun نوشته: سلام
۱. آیا اگر کسی از افراد خانواده با مدارک مربوط به من به بانک های عامل مراجعه کنه می تونه حواله ارزی سفر من بگیره؟ یا باید حتما خودم باشم؟
۲. من کارت ارزی دارم و به احتمال زیاد همون کارت ارزی کفاف خرج و مخارکم رو بده ولی می خوام تا همین آب باریکه را قطع نکردن بگیرم و بذارم واسه سفرای بعدی! حالا سوال اینجاست که آیا مثل قبل موقع برگشت در فرودگاه گیر میدن بگن دلاراتونو بدین بانک معال ریالیشو بگیرین؟ یا می تونم با خودم بیارم؟

1- بله می تونید بدید یه نفر دیگه کارهای بانک رو انجام بده.
2- من که ندیدم و خودمم هم برام پیش نیومد چنین کاری رو بکنند! اولین بار هست می شنوم.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-06-2012, 03:01 PM
(03-06-2012, 01:23 PM)tirkamun نوشته: سلام

من چند تا شعبه برا ارز مسافرتی رفتم گیر میدن که خود طرف باشه. البته شعبه به شعبه ممکمه فرق بکنه.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

03-06-2012, 06:34 PM
سعید جان شما کدوم بانک این تجربه رو داشتید؟ شاید به نوع بانک هم باشه. من از بانک ملی برای خودم و یکی دیگه از اعضای خانواده تونستم حواله رو بگیرم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-05-2025، 05:48 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی