عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
« قبلی 1 2
اخلاقیات در پروسه پذیرش و بعد از آن

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخلاقیات در پروسه پذیرش و بعد از آن
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-10-2011, 07:43 AM
(08-10-2011, 04:13 PM)Pejman نوشته: فراز جان خیلی ممنونم از جوابت. راستش می خواستم مفصل جوابت رو بدم اما الان ایمیلم رو استاد جواب داده و بهتره روی این بحث کنم. چون حس می کنم این آدم صداقت نداره و انگار طلبکار هم هست. اگه واقعاً اینطور باشه حتماً در جوابش یه کاری می کنم.

خلاصه ایمیلش اینه: اول از همه ایشون اومده می گه من کِی بهت قول دادم گرنت رو می گیری؟! بعد هم تو معدل لیسانست زیاد بالا نیست و همینطور چون از ایران هستی، اینها باعث شده اونها ریسک نکنند و از این حرفها.... (یه جوری راجع به معدل من حرف می زنه انگار خودشون MIT هستند)

منم جواب دادم می گم که آقا جان شما از روز اول همه چی رو در مورد من می دونستید چطوری ناگهانی فهمیدین من ایرانی هستم یا معدل لیسانسم مشکل سازه؟!! یعنی ایشون نمی تونسته حداقل شفاهی در مورد این مسائل بپرسه و خیالش راحت بشه؟؟ حالا این به کنار.

بعد هم موضوع اصلی اینه که وقتی این آقا یه روزه از من جواب خواسته و تاکید می کنه اگر پذیرش از جای بهتر بگیری، قول بده نری... این یعنی اینکه من متعهد شدم بهش و اگر تو همین چند روز پذیرش بهتری می گرفتم، غیر از این بود که به خاطر ایشون رد می کردم؟؟

اگه حرفام غلطه به من بگید. تمام حرف من اینه که ایشون چطوری از من قول گرفته اگر اونجا رو قبول کنم به جای دیگه فکر نکنم، وقتی با آشنایی با شرایط من احتمال این وجود داشته که بورس بهش ندند. حداقل می تونست بهم بگه که بورس قطعی نیست و هر زمان قطعی شد این تعهد رو از من بگیره.
پژمان جان اتفاقی که برای شما افتاده واقعا ناراحت کننده بوده ولی مواظب باش دلسرد نشی و با اپلای برای دانشگاه های معتبر دیگه، موفق بشی. به نظر من بحث با استاد به خاطر عوض شدن نظرش چیزی رو تغییر نمی ده و فقط شما رو خسته می کنه. بهتره وقت و انرژی و حوصله خودت رو صرف پیدا کردن پوزیشن های مناسب دیگه بکنی.
موفق باشی

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

09-10-2011, 10:40 AM
پژمان جان من هم از این اتفاق که براتون پیش اومده ناراحت شدم چون تجربه مشابهی را سال قبل از کانادا داشتم. الان هم فکر می کنم استاد می خواهد به اصطلاح دست پیش رو بگیره تا از وجدان درد راحت بشه یا اینکه از نظر زبان بسیار ضعیف بوده و مکالمات را نفهمیده. احتمالا به نفعتون شده که از چهار-پنج سال کار کردن با چنین فردی در امان موندید. من هم با نظر آوا عزیز موافقم، وقتتون رو صرف پیدا کردن جای بهتر کنید.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-10-2011, 10:56 AM
خب من برای وجدان خودم هم که شده بود خواستم بدونم شاید 1% من حرفش رو اشتباه برداشت کردم، اما با شواهدی که دارم قطعی شد برام که عدم صداقت از ایشون بوده و اینطوری داره سفسطه می کنه. به هر حال بعد از آخرین پیغامی که به من داده بود، من در حد یک خط نوشتم که ما هر دو می دونیم چه اتفاقی افتاده و بیش از این دلیلی نمی بینم با شما بحث کنم.

ایشون تو سایت iMechanica چهار بار پوزیشن برای گرفتن دانشجوی دکترا اعلام کرده تو 2 سال اخیر. تو 3 تا از این پوزیشن های خالی اعلام کرده "چندین" دانشجوی دکترا می خواد!! یعنی با یه حساب ساده می شه دید که ایشون باید تا الان کمِ کم حدود 6-7 تا دانشجوی دکترا داشته باشه. اما ایشون فقط دو تا دانشجو داره!!

این لینک پوزیشن ها ی ایشون هست. و این هم لینک وب سایت ایشون. این تفاوت در ارقام نشون می ده که در خوش بینانه ترین حالت، اگر فرض کنیم ایشون خیلی هم صادق هست، ایشون فاقد کمترین اعتبار و قدرت در جذب بورس و استخدام دانشجویانی است که برای موقعیت خالی ایشون اقدام می کنند...

به هر حال مساله تموم شده است برای من هم. و موافقم که نباید بیش از این الکی وقت و اعصابم رو صرفش کنم. حداقل تجربه ای شد که دفعات بعد بیشتر تحقیق کنم راجع به استاد و بعد برای موقعیت خالی اقدام کنم. به صداقت اساتید هم نباید خیلی امیدوار بود! به هر حال قبول می کنم که خودم هم تا حدی مقصر بودم...

ممنونم از همه دوستان که نظر دادند.

نقل قول  

آفلاین Nimaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-12-2011, 02:56 PM
دوستان من یه تجربه دارم که براتون بازگو میکنم. نظرتون چیه؟
من یک سال و نیم پیش برای یک استاد یونانی الاصل در یک دانشگاه کانادایی Apply کردم. دانشگاه York بود. قبل و بعد از Apply با ایشون تماس گرفتم. ایشون حتی پروژه ای رو برای RA دو ترم اول من در نظر گرفت و از من خواست تا بگم مایل هستم روی اون کار کنم یا خیر.
بعد از مدتی که هیچ خبری از ایشون نبود من با ارسال ایمیل گفتم که اگر قرار باشه به Spring 2011 برسم باید همین روزا نتیجه رسمی پذیرش رو به من اعلام کنین که برای ویزا اقدام کنم. ایشون در جواب گفتن که ما حتماً شما رو میخوایم و ت دانشجوی مورد علاقه من هستی. اما مشکل اینه که ما یک Quota (ظاهراً به معنی سهمیه) در تعداد دانشجویان International خودمون داریم و بخاطر این محدودیت شما رو نمیتونیم برای این ترم پذیرش کنیم. یک ترم دیگه صبر کن. که من هم صبر کردم.
بار دیگه ایشون برای ترم Fall 2011 هم همین بازی رو سر من درآورد. و برای Spring 2012 هم همینطور. ضمن اینکه در این مدت هر بار که با ایشون ایمیل در و بدل میکردیم هم سریع جواب میداد و هم گاهی ایمیل من رو برای منشی دپارتمان فوروارد میکرد تا جوابم رو بدن و مینوشت که این Applicant مورد علاقه من هست و سوالش رو جواب بدین.
اما موضوعی که باعث شد این چند سطر رو بنویسم این بود که تابستون امسال متوجه شدم یکی از رفقای خودم که ارشد رو هم رشته و هم دانشگاه بودیم و فقط ایشون سال بالایی من بود، از همین دپارتمان پذیرش گرفته و برای ویزای کانادا هم اقدام کرده. استادی که ایشون رو پذیرش کرده بود البته نفر دیگری بود اما از همون دپارتمان و همون رشته و گرایش.
حالا نمیدونم این Quota که به من گفته بودن یه جور "نه" محترمانه بوده و من ساده تر از اون بودم که اینو بفهمم. یا اینکه این Quota برای دانشجوهای خارجی هر استادی هست و منظور استاد این بوده که صبر کن تا دانشجوهای فعلیم فارغ التحصیل بشن؟ یا اینکه این Quota برای هر دپارتمان هست و علی رغم اینکه من 1 سال منتظر این استاد موندم، استاد دیگری در دپارتمان سریعتر جنبید و رفیق خودم رو بلافاصله بعد از رفع Quota پذیرش کرد.
البته من بطور موازی برای دانشگاههای دیگه هم اقدام کرده بودم، اما این تنها جایی بود که خود استاد از اول با من حرف از RA زده بود. من یک سال ضرر کردم و الآن دارم به دانشگاهی در آمریکا میرم که فاند بهم ندادن.
اگر دوستان نظری دارند یا در مورد این کلمه Quota اطلاعاتی دارن دریغ نفرمایند.
موفق باشین
موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

24-12-2011, 10:33 AM
سلام
می خواستم بدونم سایر کشورها از کجا می تونن بررسی کنن که ما واقعا یه مقطع تحصیلی رو گذروندیم یا نه؟مثلا اینجا فوق رو هم بگیریم اما بگیم فوق نخوندیم!!جایی مشخص میشه؟
البته فک نمی کنم اخلاقی باشه،درسته؟
ممنونم
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

24-12-2011, 11:43 AM
(24-12-2011, 10:33 AM)Nasim67 نوشته: سلام
می خواستم بدونم سایر کشورها از کجا می تونن بررسی کنن که ما واقعا یه مقطع تحصیلی رو گذروندیم یا نه؟مثلا اینجا فوق رو هم بگیریم اما بگیم فوق نخوندیم!!جایی مشخص میشه؟
ممنونم
درود
وقتی چیزی نگید که نمیتونن بررسی کنن و مشخص نمیشه
برحال اگه نگید که فوق خوندید؛ یه جوری باید نشون بدین که اون 2 سال بیکار نبودین!...در مورد اخلاقی بودنش نمیدونم دقیق،ولی نظر من اینه چون شما دارین یه مدرکی که گرفتین رو اعلام نمیکنین؛ فکر نکنم مشکلی باشه!

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

24-12-2011, 07:57 PM
ممنونم
نسیم جان
به نظر من هم مشکل اخلاقی نداره و فقط یه جورایی خود زنی به حساب میاد و نشون میده که موتیویشنتون پایینه!! به نظر من هرگز اینکار رو نکنید چون نادیده گرفتن کار های خودتون هست و اثر منفی داره.... حالا نمیدونم چی باعث شده به این فکر بیوفتید اما به نظر من خوب نیست!
اگه واقعا دوست دارید راجع به این قضیه توضیح بدید میتونید توی اس او پی توضیحش بدید نه جای دیگه!!

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-12-2011, 08:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2011, 08:18 PM توسط Saeid.)
ممنونم
اینکه اتفاقا یه نکته مثبته یه فوق داری و بخای دوباره فوق بخونی.......حتی اگه معدل و دانشگاه ارشدتم ضعیف باشه باز یه نقطه مثبت هستش و بهتره ذکر بشه...این به ضرر خود فرده...تو sop هم میتونه ذکر بشه دلیلش..همانطور که دوستان گفتن

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

24-12-2011, 08:28 PM
ممنون از شما
خدارو شکر معدل و دانشگاهم ضعیف نیستن اصلا.اما دقیقا بخاطر این گفتم که نکنه بگن چون فوق داری واسه فوق دوم فاند نمی گیری و یا اور کوآلیفاید هستی.البته بحث فوق مجدد جاش اینجا نیست و یادمه نتیجه نهایی نظرات بچه ها در تاپیک مربوطه این بود که اگه در یه گرایش دیگه باشه اشکالی نداره و خوب هم هست حتی.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 11:00 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی