عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2013, 09:17 PM
(26-06-2013, 11:19 AM)'mhz_ir' نوشته: بازم من شک دارم چون نظر دوستان هم بخونید میبینید که مثلا MaMi هم گفته برای سفرهای تفریحی محدودیتی، حتی از طرف دانشگاه، نباید لحاظ بشه.به هر حال من باز هم طبق این پستم از مشاوره نظام وظیفه سوال کردم اگه جواب دادن خبرشو میدم.

• 1392/4/5 چهارشنبه

شرح درخواست: با سلام.دانشجوي داراي معافيت تحصيلي داخل كشور در هر ترم چند بار اجازه خروج از كشور براي سفر تفريحي و يا علمي دارد؟
    شرح پاسخ: محدوديت ندارد .
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2013, 10:52 PM
(26-06-2013, 09:17 PM)'mhz_ir' نوشته:
  • 1392/4/5 چهارشنبه
    شرح درخواست: با سلام.دانشجوي داراي معافيت تحصيلي داخل كشور در هر ترم چند بار اجازه خروج از كشور براي سفر تفريحي و يا علمي دارد؟
    شرح پاسخ: محدوديت ندارد .
عجیبه. البته خوشحال کننده است اگه اینطور باشه که خیلی خوبه. از اطلاع رسانی شما خیلی ممنون
پس این چیه که اینجا گفتند:
نقل قول:
دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیمسال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه انجام می‌شود، مشروط بر اینکه مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین kr.saeedi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-07-2013, 02:15 AM
با سلام خدمت همه دوستان.
من سوالی برام پیش اومده که اگه یاری کنید ممنون میشم. برای مثال فرض کنید من برا سفر به عراق پاسپورت گرفتم.
1) اگه پاسپورت در حین تحصیل بگیریم چه چیز هایی توش درج میشه؟( از قبیل تاریخ ورود و خروج مجاز و یا ذکر یک بار خروج بودن گذرنامه)
2) و اگه توش درج می شه، با این پاسپورت که توش نوشته شده یک بار خروج ، میشه برا ویزای یک کشور دیگه مثلا کانادا از سفارت اقدام کرد؟(یعنی سفارت گیر نمیده که ویزای شما یک بار خروجه و این حرفا؟)
با تشکر از همه دوستان
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-07-2013, 05:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2013, 05:51 AM توسط ForeverBlue.)
(27-07-2013, 02:15 AM)'kr.saeedi' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان.
من سوالی برام پیش اومده که اگه یاری کنید ممنون میشم. برای مثال فرض کنید من برا سفر به عراق پاسپورت گرفتم.
1) اگه پاسپورت در حین تحصیل بگیریم چه چیز هایی توش درج میشه؟( از قبیل تاریخ ورود و خروج مجاز و یا ذکر یک بار خروج بودن گذرنامه)
2) و اگه توش درج می شه، با این پاسپورت که توش نوشته شده یک بار خروج ، میشه برا ویزای یک کشور دیگه مثلا کانادا از سفارت اقدام کرد؟(یعنی سفارت گیر نمیده که ویزای شما یک بار خروجه و این حرفا؟)
با تشکر از همه دوستان

سلام دوست عزیز
ورود شما به این انجمن را خوشامد میگوییم [img]images/smilies/smile.gif[/img]
1- هیچ چیز درج نمیشود. همه چیز در سیستم MIS پلیس ثبت میشود و موقع ورود و خروج در آن سیستم چک میشود. ضمنا گذرنامه شما، یک گذرنامه معتبر 5 ساله خواهد بود.
2- شما وقتی زیارتی و به مقصد عراق بخواهید خارج بشوید، فقط میتوانید به مقصد عراق از کشور خارج شوید. نه به سمت کانادا و ...
ببینید، به طور کلی شما از بازه زمانی مثلا اول مرداد تا 20 مرداد مجوز خروج به کشور عراق را دارید. از آن به بعد باید مجددا برای مجوز اقدام کنید وگرنه علی رغم داشتن گذرنامه، نمیتوانید از مرز ایران خارج شوید

نقل قول  

آفلاین amin_cyrus
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2013, 08:04 AM
با سلام . من دانشجو هستم می خواستم برای سفر تفریحی به سوئد برم . اما میخوام به جای سفر تفریحی و 15 میلیون وثیقه گذاشتن از طریق سفر نیمه علمی و امتحان ایلتس در ترکیه گذرنامه بگیرم .اینجا 2 تا مشکل هست : 
1- من برای گرفتن نامه معرفی دانشگاه به نظام وظیفه  و تهیه گذرنامه نیاز دارم  تا به دانشگاه ثابت کنم که میخوام امتحان بدم که میتونم با ارائه برگه ثبت نام انجام بدم اما از طرفی برای ثبت نام نیاز به گذرنامه دارم  ( اینجا هست http://www.britishcouncil.org.tr ) چی کار باید بکنم  ؟ 
2-من اگه گذزنامه بگیرم برام خروج به ترکیه تو سیستم ثبت میشه مامورا وقت خروج ( به فرض که اول برم ترکیه ) گیر نمیدن چرا ویزای سوئد تو گذرنامه هست ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 06:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 06:03 PM توسط ForeverBlue.)
(30-08-2013, 08:04 AM)'amin_cyrus' نوشته: با سلام . من دانشجو هستم می خواستم برای سفر تفریحی به سوئد برم . اما میخوام به جای سفر تفریحی و 15 میلیون وثیقه گذاشتن از طریق سفر نیمه علمی و امتحان ایلتس در ترکیه گذرنامه بگیرم .اینجا 2 تا مشکل هست : 
1- من برای گرفتن نامه معرفی دانشگاه به نظام وظیفه  و تهیه گذرنامه نیاز دارم  تا به دانشگاه ثابت کنم که میخوام امتحان بدم که میتونم با ارائه برگه ثبت نام انجام بدم اما از طرفی برای ثبت نام نیاز به گذرنامه دارم  ( اینجا هست http://www.britishcouncil.org.tr ) چی کار باید بکنم  ؟ 
2-من اگه گذزنامه بگیرم برام خروج به ترکیه تو سیستم ثبت میشه مامورا وقت خروج ( به فرض که اول برم ترکیه ) گیر نمیدن چرا ویزای سوئد تو گذرنامه هست ؟

درود و خوش آمدید به این فروم[img]images/smilies/smile.gif[/img]
1- پیشنهاد اول این که سعی کنید با همان 15 میلیون وثیقه سفر تفریحی، راحت بیایید و بروید! (آن هم با پرواز مستقیم ایران ایر از تهران به سوئد). این طوری با ارائه مدارک لازم به نظام وظیفه، بدون اینکه نیاز به نامه دانشگاه و آیلتس و ... داشته باشید، میتوانید گذرنامه و مجوز خروج دریافت کنید (خیلی سریع هم انجام میشود). نیازی هم به پرواز دو سفره و توقف در ترکیه و هزینه بالاتر و .. ندارید
اما اگر حتما میخواهید از طریق سفر نیمه علمی (که 8 میلیون وثیقه میخواهد هستید) راه از این قرار است:
تاجایی که من میدانم نیازی ندارید که به دانشگاه ثابت کنید! (بستگی به دانشگاه هم دارد) معمولا دانشگاه ها همینقدر که تاریخ امتحان را پرینت بگیرید و به آنها نشان دهید برایشان کافی است. همینقدر که دانشگاه به شما نامه بدهد برای نظام وظیفه کار تمام است. بسیاری قبلا بدون ثبت نام قطعی توانسته اند این کار را انجام دهند. حتی برخی با ارائه بروشور یک کنفرانس علمی در سوئد، توانسته اند برای سفر نیمه علمی از دانشگاه نامه بگیرند و مستقیم بروند. 
2- هیچ کاری به این که چه ویزاهایی در گذرنامه شما هست ندارند. خیالتان راحت

نقل قول  

آفلاین پروین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2013, 09:25 PM
پسر من متولد 76/6/25 میباشد.امسال سوم نظری میخونه.دقیقأ تا کی فرصت خروج از کشورو داره؟آیا بعد از اینکه پیش دانشگاهیرو تموم کرد فرصت اینو داره که هم کنکور اینجارو بده و هم بصورت همزمان کنکور ترکیه رو ؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

28-09-2013, 12:39 AM
تجربیات یکی از دوستانم، ایشون چند سال پیش از دانشگاه کانادایی بورسیه کامل دریافت کردند، اما مشکل نظام وضیفه داشتند، بعد از چند ماه سرو کله زدن. تارخ مقرری که باید در دانشگاه حضور می یافتند گذشت، و بعد ایمیلی مبنی بر اینکه، اگر ویزایتان آماده نیست، سال بعد مجدد اقدام کنید دریافت کردند. 
مشکل اینجا شروع شد که چهره ی بدی (بد قول) از ایشون در دانشگاه مقصد تشکیل شد و ایشون بعد از چند سال (طی کردن خدمت) دوباره ولی اینبار در یک کشور اروپایی به تحصیل مشغول شدند. فرآیند مرخصی تحصیلی از نظام وضیفه، در تجبریات مشابه ای که داشتید چه مدت طول کشیده است؟ (بلاوه زمانی که صرف پاسپورت و ویزا کردید).
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

28-09-2013, 12:50 AM
(27-09-2013, 09:25 PM)'پروین' نوشته:
پسر من متولد 76/6/25 میباشد.امسال سوم نظری میخونه.دقیقأ تا کی فرصت خروج از کشورو داره؟آیا بعد از اینکه پیش دانشگاهیرو تموم کرد فرصت اینو داره که هم کنکور اینجارو بده و هم بصورت همزمان کنکور ترکیه رو ؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

در ابتدای ماه تولد سالی که به سن 19 سالگی  وارد میشوند ( 18 سال شان تمام میشود) 
یعنی اول شهریور 1395 ایشان مشمول خواهند بود.
نقل قول  

آفلاین پروین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-09-2013, 05:17 PM
آخه من تو سایت نظام وظیفه خوندم که از اول فروردین سالی که وارد 19 سالگی میشه مشمول میشه و ربطی به ماه تولدش نداره.شما مطمينین که تا اول شهریور فرصت خروج داره؟همچنین به سوال دومم که آیا میتونه همزمان کنکور ترکیه و ایران رو بده و شانسشو تو هر دو تا امتحان کنه رو ندادین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 31 بعدی »