عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل
آفلاین halazoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2016, 03:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2016, 03:58 PM توسط halazoon.)
[attachment=10254 نوشته: hen pid='69181' dateline='1412750728']
.pdf   New Microsoft Word Document.pdf (اندازه 2.46 MB / تعداد دانلود: 428) سلام دوستان
همانطور که میدونید جدیدا میشه در حین تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام کرد
اما از تاریخ 15.7.93 یک ایین نامه برای این افراد امده که موارد معافی را نوشته .
میخواستم ببینم کسی این ایین نامه را داره ؟ یا از کجا میشه گیرش اورد ؟
من همین امروز ایین نامه رو تو نظام وظیفه دیدم ولی نمیزارن در دسترس باشه .
اگه کسی داره برای دانلود معرفی کنه .
من امروز رفتم پلیس +10 برای چک کردن بیماریم حین تحصیل. لیست رو دیدم و ازش عکس گرفتم.
عکسا رو بصورت pdf در آوردم البته بعضی قسمتاش قابل خوندن نیست ولی از هیچی بهتره.
نقل قول  

آفلاین silver.ska
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2016, 11:46 AM
منون بابت پی دی اف خیلی کمک کرد
البته پلیس +10 محل ما میگفت به ما ابلاغ نشده همچین لیستی!
نقل قول  

آفلاین paradox70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-06-2016, 03:36 PM
بعد از اینکه دو هفته ای از معاینات بیمارستان گذشت، نه پیامک و نه نامه دعوت به کمسیون هیچکدام نیومد واسه همین حضوری رفتم پلیس +۱۰ و برام نامه دعوت به کمسیون صادر کرد البته تعجب کرده بود که چرا تا الان نامه یا پیامک نیومده! به هر حال  تاریخ دعوت نامه ۲۳/۳/۹۵ یعنی دقیقا باز دو هفته بعدتر.
طبق دعوتنامه باید از ساعت ۷:۳۰ تا ۷:۴۰ اونجا می بودم. ساعت ۷:۲۵ اونجا بودم خیلی شلوغ بود باورم نمیشد این همه متقاضی اون هم اول وقت اونجا باشه! به هر حال غلغله بود. از قرار معلوم  یه سربازه اومد و در رو باز کرد و گفت هرکی به باجه مربوط به خودش بره! اما باجه ای مختص کمسیون پزشکی نبود! بعد از کلی سردرگمی و اتلاف وقت بالاحره اعلام کرد که کمسیون پزشکی ها هر کدوم از باجه ها که بخوان میتونن وایسن به جز باجه کفالت، به هر حال رفتیم آخر صف. به نظر خودم اینطور برنامه ریزی کرده بودن که ماها آخرین نفراتی باشیم که نوبت دریافت میکنیم، حالا به چه علت نمیدونم.
بعد از دریافت نوبت رفتیم داخل و با یک حیاط بسیار بزرگ مواجه شدیم (الان قیمت زمین همچین جایی متری خدا تومنه! Big Grin ) حیاط رو که پشت سرگذاشتیم رسیدیم به مکانی که با تابلو مشخص شده بود که از کدوم در وارد بشیم، وارد سالن شدیم. افراد زیادی توی سالن روی صندلی نشسته بودن و حدودا ساعت ۸ که شد یک از مسولان اومد و گفت که زود یا دیر اومدن شما ربطی به ترتیب لیستی که صدا میزنم بره داخل نداره پس راحت بنشینید تا اسم شما خونده بشه. آخیش بالاخره از دست صف راحت شدیم. Rolleyes
بعد از حدودا یک ساعت و نیم نوبت بالاخره نوبت یه ما رسید و رفتیم داخل از قرار معلوم همه بک فیش واریزی به مبلغ ۱۰ هزارتومان داشتن که من نداشتم! چون اصلا قرار نبوده که بخوام پولی رو به حساب بریزم به هر حال مثل اینکه شامل ما در حین تحصیلی ها نمیشه چون همه این فیش رو داشتن و از منی که نداشتم ایراد نگرفت.
اتاقی معاینه به دوبخش تقسیم شده بود که در سمت ورودی ما مشمولین بودیم و طرف دیگه دکترها مشغول معاینه بودن و اسامی رو صدا میزدن که برن داخل و مورد معاینه قرار بگیرن. تعدادشون رو نشمردم ولی به نظرم ۴ یا شایدم ۵ نفر بودن. یکیشون خیلی سخت گیر و بداخلاق بود و خیلی تند صحبت میکرد که از قرار معلوم رییس کمسیون بود. به ما یک دکتر مهربونی خورده بود که حالا میگم علت چی میتونسته باشه.
اینطور که متوجه شدم قبلا پرونده هایی که طبق معاینات قبل بیمارستان معاف نمیشدن رو میدادن دست این دکترایی که نقش مترسک اونجا بازی میکردن که فقط نظر دکتر بیمارستان رو تایید کنند که واسه ما هم دقیقا همین اتفاق افتاد و پرونده ما زیردست یکی از همین آدمهایی افتاد که هیچ اختیاری از خودش نداشت.
اما پرونده ایی که کمی حساس بود زیر دست آقای رییس بود تا یک وقت کسی اشتباهی معاف نشه و در ضمن اونقدر با مریض ها بد برخورد میکرد که به قول معروف آدم کور، بینا میشد!  Huh
به هر حال بعد از معاینه سرپایی دکتره به ما گفت برو سالن انتظار بشین. ساعت از ۱۰ گذشته بود که اسامی رو خوندن و نتایج رو اعلام کردن چیزی کمتر از ۵ درصد از افراد تونستن معافیت بگیرن که اونا اصلا شرایط زندگی هم نداشتن چه برسه به خدمت! یکی از بچه ها هم که یک گوشش به کل نمیشنید، در کمال ناباوری معاف از رزم شد.
از سخت گیری که شاهدش بودم فقط اینطور میشه گفت که در صورتی قادر به ادامه زندگی نباشید شرایط معافیت دايم پزشکی رو دارید در غیر اینصورت معاف از رزم می شید.
ما هم که سرباز شناخته شدیم برگشتیم سر درس و مشقمون. حالا هم قصد دارم تا دوتا پروژه واسشون بپیچونم تا حداقل یک سالی از این عمر گرانبها ذخیره بشه.
یکی بهم میگفت شما که کارشناسی ارشدین و درجه بهتون میدن و از این حرفا، بهش گفتم عمری که داره تلف میشه رو چطور برگردونم! Sad
نقل قول  

آفلاین SSshahin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2016, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2016, 06:04 PM توسط SSshahin.)
سلام دوستان ، بنده به علت بیماری کرون درخواست معافیت در حین تحصیل دادم . 
امروز فرم اولیه ی معرفی به پزشک رو از پلیس +10 دریافت کردم و  مراجعه کردیم به دکتر ، ایشون هم بعد از یه معاینه سرپایی درخواست ما رو در سیستم ثبت کرد ،
فقط یه موردی ، وقتی ازش خواستم فرم رو بهم برگردونه گفت لازم نیست و دیگه نیازی به این برگه نداری .
من الان برم پلیس +10 واسه تکمیل مدارک اون برگه رو نمیخواد ازم ؟
مرحله ی بعد چی هست ؟ باید فرم واکسیناسیون بگیرم ؟ گواهی اشتغال به تحصیل هم لازمه ؟
سپاس از توجهتون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

31-08-2016, 12:47 AM
بنده با داشتن واریکوسل درجه 3 و پرولاپس دریچه میترال خفیف میتوانم شامل معاف دایم شوم؟
نقل قول  

آفلاین somebodyelse
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2016, 01:52 AM
(14-06-2016, 03:36 PM)paradox70 نوشته: بعد از اینکه دو هفته ای از معاینات بیمارستان گذشت، نه پیامک و نه نامه دعوت به کمسیون هیچکدام نیومد واسه همین حضوری رفتم پلیس +۱۰ و برام نامه دعوت به کمسیون صادر کرد البته تعجب کرده بود که چرا تا الان نامه یا پیامک نیومده! به هر حال  تاریخ دعوت نامه ۲۳/۳/۹۵ یعنی دقیقا باز دو هفته بعدتر.
طبق دعوتنامه باید از ساعت ۷:۳۰ تا ۷:۴۰ اونجا می بودم. ساعت ۷:۲۵ اونجا بودم خیلی شلوغ بود باورم نمیشد این همه متقاضی اون هم اول وقت اونجا باشه! به هر حال غلغله بود. از قرار معلوم  یه سربازه اومد و در رو باز کرد و گفت هرکی به باجه مربوط به خودش بره! اما باجه ای مختص کمسیون پزشکی نبود! بعد از کلی سردرگمی و اتلاف وقت بالاحره اعلام کرد که کمسیون پزشکی ها هر کدوم از باجه ها که بخوان میتونن وایسن به جز باجه کفالت، به هر حال رفتیم آخر صف. به نظر خودم اینطور برنامه ریزی کرده بودن که ماها آخرین نفراتی باشیم که نوبت دریافت میکنیم، حالا به چه علت نمیدونم.
بعد از دریافت نوبت رفتیم داخل و با یک حیاط بسیار بزرگ مواجه شدیم (الان قیمت زمین همچین جایی متری خدا تومنه! Big Grin ) حیاط رو که پشت سرگذاشتیم رسیدیم به مکانی که با تابلو مشخص شده بود که از کدوم در وارد بشیم، وارد سالن شدیم. افراد زیادی توی سالن روی صندلی نشسته بودن و حدودا ساعت ۸ که شد یک از مسولان اومد و گفت که زود یا دیر اومدن شما ربطی به ترتیب لیستی که صدا میزنم بره داخل نداره پس راحت بنشینید تا اسم شما خونده بشه. آخیش بالاخره از دست صف راحت شدیم. Rolleyes
بعد از حدودا یک ساعت و نیم نوبت بالاخره نوبت یه ما رسید و رفتیم داخل از قرار معلوم همه بک فیش واریزی به مبلغ ۱۰ هزارتومان داشتن که من نداشتم! چون اصلا قرار نبوده که بخوام پولی رو به حساب بریزم به هر حال مثل اینکه شامل ما در حین تحصیلی ها نمیشه چون همه این فیش رو داشتن و از منی که نداشتم ایراد نگرفت.
اتاقی معاینه به دوبخش تقسیم شده بود که در سمت ورودی ما مشمولین بودیم و طرف دیگه دکترها مشغول معاینه بودن و اسامی رو صدا میزدن که برن داخل و مورد معاینه قرار بگیرن. تعدادشون رو نشمردم ولی به نظرم ۴ یا شایدم ۵ نفر بودن. یکیشون خیلی سخت گیر و بداخلاق بود و خیلی تند صحبت میکرد که از قرار معلوم رییس کمسیون بود. به ما یک دکتر مهربونی خورده بود که حالا میگم علت چی میتونسته باشه.
اینطور که متوجه شدم قبلا پرونده هایی که طبق معاینات قبل بیمارستان معاف نمیشدن رو میدادن دست این دکترایی که نقش مترسک اونجا بازی میکردن که فقط نظر دکتر بیمارستان رو تایید کنند که واسه ما هم دقیقا همین اتفاق افتاد و پرونده ما زیردست یکی از همین آدمهایی افتاد که هیچ اختیاری از خودش نداشت.
اما پرونده ایی که کمی حساس بود زیر دست آقای رییس بود تا یک وقت کسی اشتباهی معاف نشه و در ضمن اونقدر با مریض ها بد برخورد میکرد که به قول معروف آدم کور، بینا میشد!  Huh
به هر حال بعد از معاینه سرپایی دکتره به ما گفت برو سالن انتظار بشین. ساعت از ۱۰ گذشته بود که اسامی رو خوندن و نتایج رو اعلام کردن چیزی کمتر از ۵ درصد از افراد تونستن معافیت بگیرن که اونا اصلا شرایط زندگی هم نداشتن چه برسه به خدمت! یکی از بچه ها هم که یک گوشش به کل نمیشنید، در کمال ناباوری معاف از رزم شد.
از سخت گیری که شاهدش بودم فقط اینطور میشه گفت که در صورتی قادر به ادامه زندگی نباشید شرایط معافیت دايم پزشکی رو دارید در غیر اینصورت معاف از رزم می شید.
ما هم که سرباز شناخته شدیم برگشتیم سر درس و مشقمون. حالا هم قصد دارم تا دوتا پروژه واسشون بپیچونم تا حداقل یک سالی از این عمر گرانبها ذخیره بشه.
یکی بهم میگفت شما که کارشناسی ارشدین و درجه بهتون میدن و از این حرفا، بهش گفتم عمری که داره تلف میشه رو چطور برگردونم! Sad

ممنون از شما بابت این همه اطلاعات مفید ان شاالله به هر چه که میخواین توی زندگی برسید. من سوالی داشتم اگر زحمت نباشه لطفا جواب بدید. من دانشجوی کارشناسی هستم و میخوام برم برای وسواس فکری شدید درخواست معافی بدم (که طبق گفته های شما مبنی بر قابلیت ادامه ی زندگی دیSmile)) . حالا سوال من اینه اگه من معاف شناخته نشم مشکلی برام پیش میاد>؟ یعنی وقتی فارغ التحصیل لیسانس شدم اون یک سال فراغت از تحصیل برای کنکور دوم رو دارم یا فورا باید برم سربازی؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-09-2016, 12:18 PM
(08-09-2016, 01:52 AM)somebodyelse نوشته: ممنون از شما بابت این همه اطلاعات مفید ان شاالله به هر چه که میخواین توی زندگی برسید. من سوالی داشتم اگر زحمت نباشه لطفا جواب بدید. من دانشجوی کارشناسی هستم و میخوام برم برای وسواس فکری شدید درخواست معافی بدم (که طبق گفته های شما مبنی بر قابلیت ادامه ی زندگی دیSmile)) . حالا سوال من اینه اگه من معاف شناخته نشم مشکلی برام پیش میاد>؟ یعنی وقتی فارغ التحصیل لیسانس شدم اون یک سال فراغت از تحصیل برای کنکور دوم رو دارم یا فورا باید برم سربازی؟
درود بر شما

شما اگه در حین تحصیل معاف شناخته نشی اتفاق خاصی نمیفته اما ۱ بار فرصت فقط دارید برای اقدام
اما اون فرجه فراغت از تحصیل شما هم مشکل دار نخواهد شد و به صورت معمولی خود خواهد بود

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین somebodyelse
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2016, 11:03 PM
(08-09-2016, 12:18 PM)nader نوشته: درود بر شما

شما اگه در حین تحصیل معاف شناخته نشی اتفاق خاصی نمیفته اما ۱ بار فرصت فقط دارید برای اقدام
اما اون فرجه فراغت از تحصیل شما هم مشکل دار نخواهد شد و به صورت معمولی خود خواهد بود

موفق باشید

خیلی ممنون از لطف شما دوست خوبم. فقط یک سوالی برام پیش اومد کلا 1 بار فرصت برای گرفتن معافیت پزشکی یا 1 بار برای اون بیماری؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2016, 11:14 PM
(08-09-2016, 11:03 PM)somebodyelse نوشته: خیلی ممنون از لطف شما دوست خوبم. فقط یک سوالی برام پیش اومد کلا 1 بار فرصت برای گرفتن معافیت پزشکی یا 1 بار برای اون بیماری؟

در حین تحصیل فقط یه بار میتونی اقدام کنی
بعد فارغ شدن برای هر بیماری که خواستی میتونی معاینه بشی
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-09-2016, 02:26 AM
با سلام.سربازی بودم بعدازیکسال ونیم بدلیل بیماری سل معاف .پادگان مربوطه فرم ب وز را تحویل اینجانب داد که جهت پرداخت خسارت به کمیسیون بروم .متاسفانه نه تنها دفترچه درمانی را گرفتند .بلکه هرروز مرا به همدیگه پاس میدهند .یکی میگه معافی گرفتی بسته .یکی میگه فردا بیا سه ماهه با بیماری سل ریوی ولی کلیوی مرا بازی میدهند .راهی جزشکایت برایم نمانده .لطفا محض رضای خدا راهنمای کنید.

خ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »