عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2011, 02:52 PM
منظور من آیلتس سنجش بود. بله قبلا اینطور بود ولی الان برای سال 2011 فرق کرده. یک قانون جدید گذاشتن که کارنامه نسخه داوطلب رو می فرستن در خونه. کارنامه های اضافی رو هم از دفتر پست DHL میفرستن برای دانشگاه ها، کارنامه هایی که بعد آزمون سفارش میدیم میره به همون دفتر پستی که به اونجا سفارش دادیم. ولی کارنامه هایی که قبل از آزمون به صورت رایگان صادر میشه رو نگفته که کجا میره.
نقل قول  

آفلاین Maral
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-09-2011, 06:40 PM
بعد از لاگین کردن در سایت سنجش به قسمت My Order بروید و بر روی گزینه my TRFs کلیک کنید. در زیر صفحه توضیحی نوشته شده که فکر میکنم جواب سوال شما را میده و اون رو عینا نقل قول میکنم:

"از يک هفته پس از اعلام نتايج آنلاين مي توانيد به مرکزي که در آن امتحان داده ايد مراجعه کرده و با پرداخت هزينه استفاده از پست DHL، کارنامه را با اين سرويس پستي به آدرس هاي مورد نظر خود ارسال کنيد"

موفق باشید. بازم اگه سوال یا ابهامی بود حتما بپرسید
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-12-2011, 11:48 AM
بچه ها
سلام
میشه مثلا از اون 5تایی که قبلا آدرسشو توشتیم، یکشو نخواهیم و آدرس جدید بدیم؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-12-2011, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2012, 05:24 PM توسط m.ost.)
بچه ها من چند تا نکته رو میگم برای سنجش خیلی مهمه و تا حالا کسی از بچه ها اشاره نکرده»:

1.کار شما فقط با دفتر دی اچ ال مرکز تهران است و بقیه شعبه هاش به کار شما نمیاد
2.کارنامه ها میره مرکز اونجا شما میری 50 تومان دستی میدی بعدش کارنامتو میفرستن
3.اگه از 5 تا کارنامه ای که پیش از آزمون به صورت رایگان سفارش دادین بیشتر بخاین باید درخواست بدین و حدود 14 روز بعد آمادست. به ازای هر 50000 تومان میشه تا 5 عدد کارنامه اضافی سفارش داد و برای فرستادن هر کارنامه باید 50000 تومان پرداخت کرد. مثلا برای سفارش 5 کارنامه اضافی و فرستادن اونها شما باید 300000 تومان پرداخت کنین. (در ضمن کل این هزینه رو همون زمان سفارش میگیرن)
4.برای ارسال شما باید آدرسی ببرین که مثلا اسم خیابان و محله و پلاک و اینا رو داشته باشه که بهش میگن آدرس courier . آدرسی که فقط صندوق پستی داره قبول نمیگنن
5.برای مقصد امریکا ، در ورودی آمریکا بسته شما باز خواهد شد(کلیرنس چک).پس بازه زمانی تاخیر این کارها رو هم در نظر داشته باشین

سوالی بود من در خدمتم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

08-02-2012, 03:04 PM
دروود برهمه دوستان.

طبق اطلاع رسانی جدید که ایلتس ایران (سنجش) اعلام کرده محل برگزاری ازمون کتبی از هتل اسپیناس به باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران منتقل شده است بنابراین دوستان جدید متقاضی ازمون در این مرکز باید برای ازمون کتبی از این به بعد به ادرس : تهران - بلوار کشاورز - خیابان 16 اذر - جنب کلینیک16 اذر - باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران حاضر باشند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-02-2012, 09:12 PM
ببخشید بعد از دریافت جواب امتحان تا چه مدت می تونیم برای درخواست فرستادن 5 تا کارنامه دیگه اقدام کنیم ؟ deadline مشخصی داره ؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-02-2012, 09:24 PM
(27-02-2012, 09:12 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید بعد از دریافت جواب امتحان تا چه مدت می تونیم برای درخواست فرستادن 5 تا کارنامه دیگه اقدام کنیم ؟ deadline مشخصی داره ؟
اگر منظورتون سفارش 5 کارنامه رایگانه باید 36 روز قبل از امتحان اسم 5 تا دانشگاه مورد نظر رو در پروفایل وارد کنید تا 5 کارنامه رایگان برای شما صادر بشه. (البته من اسم یک دانشگاه رو وارد کرده بودم ولی بعد کارنامه رایگان اون رو برای یک جای دیگه فرستادم، الان که دیگه مستقیما کارنامه ها رو از طریق دفترِ DHL باید بفرستیم میشه این کار رو کرد)
بعد از امتحان و اومدن کارنامه شما میتونین هروقت خواستین برین به دفتر DHL و هرچند تا کارنامه میخواین سفارش بدین. البته هزینه سفارش و فرستادن اونها رو باید اولش پرداخت کنین.
اگر منظورتون فرستادن این کارنامه ها به دانشگاه های مورد نظره، در سایت ایران آیلتس نوشته این کارنامه ها تا 4 ماه در دفتر DHL نگهداری میشه، ولی مال من رو 5 ماه نگه داشتن. من خودم که پرسیدم کارمند پست مدت زمان مشخصی به من نگفت ولی گفت یک مدت طولانی نگه میداریم.
در این لینک توضیحات داده شده:
http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=HBUXrE9jyEY_r

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-03-2012, 05:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2012, 07:20 PM توسط m.ost.)
قابل توجه داوطلبان آزمون آيلتس (بابت پرداخت مابه التفاوت)

با توجه به اين که بر اساس اعلام مراکز برگزار کننده آزمون آيلتس در ايران، امکان ادامه برگزاري آزمون با شهريه هاي فعلي در کشور وجود ندارد، لذا نظر به بررسي هاي صورت گرفته و محاسبه هزينه هاي برگزاري آزمون، شهريه ثبت نام داوطلبان تا اطلاع ثانوي چهار ميليون و پانصد هزار ريال تعيين گرديده است.

مقتضي است داوطلباني که قبلا ثبت نام کرده اند و تاريخ آزمون آنان، ماه مارچ و پس از آن مي باشد، مي بايست نسبت به پرداخت مابه التفاوت به اقدام کنند.(داوطلباني که آزمون آن ها در ماه فوريه بوده است و به دليل عدم برگزاري آزمون، مي بايست در آزمون هاي مارچ شرکت کنند، نيازي به پرداخت اين مابه التفاوت ندارند)

لازم به ذکر است مبلغ مابه التفاوت در پروفايل داوطلباني که در مرکز ايران آيلتس ثبت نام کرده اند، اعمال شده است و اين دسته از داوطلبان در صفحه My billing، سند بدهکاري با عنوان Added Cost مشاهده مي کنند که لازم است تا قبل از اتمام مهلت پرداخت مشخص شده، بر روي لينک Pay مقابل اين سند کليک کنند تا به سايت بانک جهت پرداخت مابه التفاوت هدايت شوند(چنانچه پروفايل داوطلبي به هر دليلي مانند انصراف از آزمون هاي گذشته و عدم تکميل فرم Refund بستانکار باشد، در اين مرحله به سايت بانک هدايت نمي شوند و اين داوطلبان مي بايست بر روي آيکون «پرداخت از موجودي» کليک کنند تا پرداخت مبلغ مابه التفاوت برايشان منظور
تذکر مهم: اگر داوطلبي به هر دليلي، تمايل به شرکت در آزمون يا پرداخت مابه التفاوت را نداشته باشد، مي تواند تا قبل از مهلت داده شده جهت پرداخت مابه التفاوت، از صفحه My Order آزمون را (بدون کسر کارمزد) لغو کند و با تکميل فرم استرداد وجه، مبلغ بستانکاري را پس بگيرد.

لازم به ذکر است که پس از اتمام مهلت پرداخت مابه التفاوت، آزمون کاربراني که نسبت به پرداخت مابه التفاوت اقدامي نکرده باشند، بصورت خودکار حذف مي شود و از حضور داوطلب در آزمون نيز جلوگيري مي شود و بديهي است که کارنامه اي نيز براي اين دسته از داوطلبان صادر نخواهد شد.

داوطلباني که بيش از يک آزمون تاييد شده که شامل پرداخت هزينه مابه التفاوت مي شود توجه داشته باشند که حتما مي بايست خودشان وضعيت آزمون ها را مشخص کنند و اين مرکز در برابر حذف اشتباه آزمون که توسط سيستم انجام مي شود، مسئوليتي نخواهد داشت.

خداراشکر تو امتحان 9 فوریه نمره مورد نیازم را گرفتم و دیگه نیازی به دادن امتحان نداشتم! الان هم تونستم درخواست Refund برای کل پول خودم را دادم!Smile!

ولی برای دوستانی که به نمره این 3 تا امتحان آخری نیاز داشتند و نتونستند امتحان بدهند، از صمیم قلب آرزو می کنم مشکلشون یک جوری حل شود!

به دوستان خود اطلاع دهید!
موفق باشید

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-03-2012, 06:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2012, 07:20 PM توسط m.ost.)
بچه هایی که 18 و 25 فوریه امتحان داشتند و لغو شد و در امتحان کتبی فردا (8 مارچ) شرکت میکنن نیازی به حضور مجدد در آزمون مصاحبه ندارند.
لینک خبر: http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=Ms0BW5RiBsk_r
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-03-2012, 08:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2012, 07:19 PM توسط m.ost.)
توضيح در خصوص حوزه برگزاري آزمون 10 مارس (2012/03/08-18:26)

قابل توجه داوطلبان گرامي:

متقاضيان شرکت در آزمون 10 مارچ تا 12 امشب (18 اسفند) فرصت دارند تا در خصوص انصراف از شرکت در آزمون اقدام کنند؛

براي انصراف بايد بر روي لينک Cancel Order در صفحه My Order کليک کنيد و در صفحه بعدي انصراف خود را قطعي کنيد

لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت انصراف، فايل نهايي بسته شده و براساس فهرست نهايي، اسامي داوطلبان هر حوزه اعلام خواهد گرديد .

حوزه 1 : باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران
حوزه 2: هتل اسپيناس تهران
حوزه 3: هتل عباسي اصفهان

لازم به ذکر است، فهرست مصاحبه نيز متعاقبا از طريق همين سايت اعلام خواهد شد.
لینک خبر
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »