عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 آیا سفر به سایر کشورها دریافت ویزای آمریکا را تسهیل می کند؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا سفر به سایر کشورها دریافت ویزای آمریکا را تسهیل می کند؟
آفلاین acronia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-02-2016, 09:09 PM
(22-01-2016, 05:08 AM)M1KE نوشته: چه مشکلی؟ اگر منظورتون قوانین جدید ویزایی آمریکاست، از اونجاییکه شما شهروند کشورهای اروپایی نیستین در هر حال برای رفتن به آمریکا می بایست ویزا می گرفتین و رفتن و آمدنتون به ایران یا اروپا تاثیر منفی نداره. با این حال، داشتن ویزای شنگن از اونجاییکه یک بررسی نسبی رو به همراه داشته بهتر از  نداشتنش هست.

از پاسخ شما ممنونم. من از بعضی میشنوم که ممکنه آفیسر بپرسه که اگه میخواستی بری آمریکا برای تحصیل اصلا ایتالیا چکار میکنی؟ پس حتما دانشجوی جدی نیستی! خواستم نظر شما رو بدونم در این مورد. آیا کسانی باشرایط من تونستن ویزا بگیرن؟ و چقدر باید نگران سفارت آمریکا تو یه کشور اروپایی بود که زیاد آشنا نیستن با موارد ایرانی. آیا به اندازه دبی و آنکارا سختگیری میکنن. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-02-2016, 09:40 PM
(22-01-2016, 03:56 AM)acronia نوشته: سلام
من اکنون در رم مشغول تحصیل هستم و البته برای پاییز 2016 از چند دانشگاه امریکا پذیرش دارم. خواستم بدونم آیا برای من که با ویزای تحصیلی اومدم مشکلی ایجاد میشود؟

ممنون

درود

یعنی شما میخواهید تحصیل در ایتالیا رو نیمه تموم بگذارید درسته؟
اگر اینطوریه که خوب شک کردن آفیسر چیز جدیدی نخواهد بود. از شما هم نپرسه از خودش میپرسه که چرا این اومده ایتالیا و میخواد از اینجا بره ایالات متحده. در هر حال و در حالت کلی بلاخره هر نوع بهانه ای ممکنه ایجاد بشه ولی اینکه شما نگران باشین به نظرم درست نیست چون نگرانی باعث ایجاد اضطراب در هنگام پاسخ و در نتیجه شک بیشتر افسر خواهد شد.
بله احتمال کلیرنس طولانی مدت هم هست. دوست من واسه پست داک از رم اقدام کرد بعد اتمام دکترا، رشتش برق قدرت بود بعد 10 ماه ویزاش اومد. این رو نگفتم که تعمیم بدم شما ممکنه ویزا درجا بگیرین یا نگیرین یا کلیرنس طولانی بشه براتون. خودتون رو برای هر سوال احتمالی آماده کنید!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

10-02-2016, 11:29 AM
(09-02-2016, 09:40 PM)Torkan نوشته: درود

یعنی شما میخواهید تحصیل در ایتالیا رو نیمه تموم بگذارید درسته؟
اگر اینطوریه که خوب شک کردن آفیسر چیز جدیدی نخواهد بود. از شما هم نپرسه از خودش میپرسه که چرا این اومده ایتالیا و میخواد از اینجا بره ایالات متحده. در هر حال و در حالت کلی بلاخره هر نوع بهانه ای ممکنه ایجاد بشه ولی اینکه شما نگران باشین به نظرم درست نیست چون نگرانی باعث ایجاد اضطراب در هنگام پاسخ و در نتیجه شک بیشتر افسر خواهد شد.
بله احتمال کلیرنس طولانی مدت هم هست. دوست من واسه پست داک از رم اقدام کرد بعد اتمام دکترا، رشتش برق قدرت بود بعد 10 ماه ویزاش اومد. این رو نگفتم که تعمیم بدم شما ممکنه ویزا درجا بگیرین یا نگیرین یا کلیرنس طولانی بشه براتون. خودتون رو برای هر سوال احتمالی آماده کنید!

بااحترام،
ترکان

سلام، ممنون. کسی رو میشناسید که شرایطی مثل من داشته باشه یعنی بخواد وسط تحصیل از اروپا بره امریکا ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-02-2016, 11:55 AM
(10-02-2016, 11:29 AM)acronia نوشته: سلام، ممنون. کسی رو میشناسید که شرایطی مثل من داشته باشه یعنی بخواد وسط تحصیل از اروپا بره امریکا ؟

درود

من فرد خاصی رو سراغ ندارم ولی میدونم کسایی که این کار رو کردن ولی به نظرم باز احتمال ویزا گرفتن کمی کمتر میشه یعنی بند 214 در انتظارتون خواهد بود. این به این معنی نیست که اقدام نکنید ولی در حالت کلی خوب باید دلیل داشته باشید واسه اینکار. مثلا بگن چرا همون اول آمریکا اپلای نکردی؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-02-2016, 04:40 PM
اگر اواخر تحصیل تون هست شاید بتونید اشاره کنید که تا زمان گرفتن ویزا درس تون در ایتالیا تموم خواهد شد. اگر اوایلش هست می تونید بگین که دانشگاه آمریکایی مدنظرتون معتبرتر هست و برای آینده تون بهتره.

(10-02-2016, 11:29 AM)acronia نوشته: سلام، ممنون. کسی رو میشناسید که شرایطی مثل من داشته باشه یعنی بخواد وسط تحصیل از اروپا بره امریکا ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-02-2016, 11:16 AM

من تقریبا شرایط مشابه شما داشتم. تنها تفاوتش این بود که من کانادا بودم. دکترا رو در کانادا شروع کردم و بعد از یک سال، از کانادا اقدام کردم که ویزای امریکا بگیرم. آفیسر ازم پرسید که چرا در حالی که در کانادا دانشجوی دکترا هستم، می‌خوام به امریکا برم. من هم راستش رو بهش گفتم. گفتم که از کیفیت دانشگاه کانادایی راضی نیستم و ترجیح می‌دم که درسم رو در یک دانشگاه بهتر دنبال کنم. بعد از شنیدن این جواب از من خواست که کارنامه همون یکی دو ترمی که در کانادا درس خونده بودم رو بهش نشون بدم. بعد از این که دید همه نمراتم عالی شده، با ویزای من موافقت کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

13-02-2016, 07:36 PM
(12-02-2016, 11:16 AM)Babak نوشته: من تقریبا شرایط مشابه شما داشتم. تنها تفاوتش این بود که من کانادا بودم. دکترا رو در کانادا شروع کردم و بعد از یک سال، از کانادا اقدام کردم که ویزای امریکا بگیرم. آفیسر ازم پرسید که چرا در حالی که در کانادا دانشجوی دکترا هستم، می‌خوام به امریکا برم. من هم راستش رو بهش گفتم. گفتم که از کیفیت دانشگاه کانادایی راضی نیستم و ترجیح می‌دم که درسم رو در یک دانشگاه بهتر دنبال کنم. بعد از شنیدن این جواب از من خواست که کارنامه همون یکی دو ترمی که در کانادا درس خونده بودم رو بهش نشون بدم. بعد از این که دید همه نمراتم عالی شده، با ویزای من موافقت کرد.

ممنون از شما. فقط اینکه من امتحانات رو ندادم تا بتونم به آفیسر بگم تصمیمم جدیه و . . . کلا هم الان 5 ماهه که اینجام. البته همون 5 ماه پیش اپلای کردم واسه اسپرینگ ولی دانشگاه بهم گفت دیفر کنم به پاییز. الان به نظرتون وضعیت من چطوره.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2016, 01:54 PM
(13-02-2016, 07:36 PM)acronia نوشته: ممنون از شما. فقط اینکه من امتحانات رو ندادم تا بتونم به آفیسر بگم تصمیمم جدیه و . . . کلا هم الان 5 ماهه که اینجام. البته همون 5 ماه پیش اپلای کردم واسه اسپرینگ ولی دانشگاه بهم گفت دیفر کنم به پاییز. الان به نظرتون وضعیت من چطوره.

من کلا یک سال کانادا موندم، اما چند ماه قبلش برای ویزا اقدام کردم. اون موقع نمرات حداقل یک ترم رو داشتم و به نظرم کارنامه دانشگاه کانادایی برای آفیسر مهم بود. البته شاید برداشت من اشتباه باشه، ولی از برخوردش قبل و بعد از دیدن کارنامه احساس کردم که کارنامه دانشگاه کانادا خیلی موثر بود. به هر حال، اگر حداقل نمرات یک ترم رو داشته باشید به نظرم خیلی خوبه. اگر قراره که برای پاییز آینده اونجا باشید، وقت زیاد دارید و می‌تونید صبر کنید یکی دو ماهی بعد که کارنامه داشتید اقدام کنید. به هر صورت، لازمه که حتما دلیل قانع‌کننده‌ای برای آفیسر داشته باشید که فکر نکنه صرفا به خاطر امریکا می‌خواهید برید. مثلا اگر رنک دانشگاه امریکایی خوبه، این خودش به شما کمک خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-12-2016, 10:12 PM
(14-12-2016, 06:37 PM)mohsen fj نوشته: سلام

دوستان یه سئوال دارم شاید یکمی هم مسخره باشه ولی به ذهنم رسید من یکی از همکارام برای فکر کنم اوائل ماه فوریه در دبی وقت برای ویزای توریستی داره تقریبا همه شرایطو اهم از وابستگی خانوادگی و شغل و در امد و اینا داره این آقا پارسال رفته بوده سوئیس یه ساعت رولکس خریده به پول ایرانی شده حدود 70 میلیون تومن که انگار این ساعتهای گرون براشون شناسنامه یا یه چیزی شبیه این از روی مشخصات پاسپورت خریدار صادر میشه به نظرتون اگه شناسنامه و مدارک خرید اون ساعت رو هم با خودش ببره ممکنه برای قوی تر کردن شانسش به دردش بخوره ؟
من خودم برای ویزای دانشجویی رفتم سفارت آمریکا ولی روز مصاحبه ام مشاهده ام این بود که علاوه بر تمکن مالی، داشتن ویزای شنگن خیلی موثر بود در اخذ ویزای توریستی. کیس هایی که ثروتمند و مسن هم بودند ولی ویزای شنگن نداشتند درخواستشون رد شد. حتی اخیرا ویزای شنگن در اخذ ویزای دانشجویی هم فاکتور خیلی مثبتی شده طوری که کیس های مستر مجدد یا بدون فاند با داشتن  ویزای شنگن ویزای گرفتند و من با فاند کامل ریجکت  شدم.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-12-2016, 03:09 AM
علاوه بر ویزای شنگن، سایر ویزاهای معتبر مانند انگلستان و استرالیا و کانادا هم کمک شایانی می‌کنند، چون این ذهنیت وجود دارد این متقاضی قبلا توسط سایر سیستم‌های ویزا کنترل شده و احتمالا مشکل خاصی ندارد که ویزاهای معتبری گرفته است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »