عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا ایمیل زدن با ایمیل آکادمیک و غیر آکادمیک تفاوتی می کند؟
آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-04-2012, 01:51 AM
(29-04-2012, 09:11 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها میدونین که تو آمریکا اگه کسی پذیرش بگیره ، قبل از ورود به دانشگاه میل دانشگاه رو بهش میدن که پسوند .edu داره
حالا فرض کنین من پذیرش این دانشگاه رو یه سال دیفر کردم ، تو این یه سال هم میل اون دانشگاه رو دارم
میتونم برای سال بعدش، برای تماس با اساتید از این میل آکادمیک آمریکایی استفاده کنم ؟ استادا نمیگن اینو از کجا آوردی یا اصلا دقت نمیکنن ؟
ارزشی داره این کار ؟
--------------------------------------------------------
میدونین جی میل این قابلیت رو داره که بتونه تمام میل های اکانت های دیگه رو با استفاده از سیستم خودش بفرسته !
مثلا ایمیل فلان دانشگاه @xxxx.edu هست . بعد منتقل میکنیم به جی میل یعنی از جی میل با این پسوند .edu میل بزنیم. ولی موقع فرستادن ایمیل میزنه :
yyyyy@xxxx.edu via gmail.com . آیا این هم جزو اسپم هایی که مایک عزیز گفت میشه ؟ و کدوم حالت ارسال ایمیل رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی مستقیم از طریق سرور دانشگاه یا از طریق انتقال به جی میل ؟؟؟
طولانی شدا Tongue
بی‌خیال بابا!

استادا اینجا وقت نمیکنند میان ترمای مارو صحیح کنند. بیکار نیستند که برن ۱
همچین چیزیو ازت بپورسند!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-05-2012, 08:57 AM
(29-04-2012, 09:11 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها میدونین که تو آمریکا اگه کسی پذیرش بگیره ، قبل از ورود به دانشگاه میل دانشگاه رو بهش میدن که پسوند .edu داره
حالا فرض کنین من پذیرش این دانشگاه رو یه سال دیفر کردم ، تو این یه سال هم میل اون دانشگاه رو دارم
میتونم برای سال بعدش، برای تماس با اساتید از این میل آکادمیک آمریکایی استفاده کنم ؟ استادا نمیگن اینو از کجا آوردی یا اصلا دقت نمیکنن ؟
ارزشی داره این کار ؟
میدونین جی میل این قابلیت رو داره که بتونه تمام میل های اکانت های دیگه رو با استفاده از سیستم خودش بفرسته !
مثلا ایمیل فلان دانشگاه @xxxx.edu هست . بعد منتقل میکنیم به جی میل یعنی از جی میل با این پسوند .edu میل بزنیم. ولی موقع فرستادن ایمیل میزنه :
yyyyy@xxxx.edu via gmail.com . آیا این هم جزو اسپم هایی که مایک عزیز گفت میشه ؟ و کدوم حالت ارسال ایمیل رو پیشنهاد میکنین؟ یعنی مستقیم از طریق سرور دانشگاه یا از طریق انتقال به جی میل ؟؟؟
طولانی شدا Tongue
راستش اگر من باشم از ایمیلی که دانشگاه امریکایی ممکنه به شما بده استفاده نمی‌کنم، چون هم ممکنه استادها وقتی آدرس دانشگاه امریکایی رو می‌بینند کنجکاو بشن و بپرسند که شما چطور ایمیل رو دارید و هم این که ممکنه بعد از چند ماه و بعد از این که ترم بعد شروع می‌شه و شما به اون دانشگاه نرفتید، ایمیل رو ببندند و ارتباط شما با استادهایی که از این طریق باهاشون تماس داشتید قطع بشه.

جواب سوال دوم بستگی داره که فیلتری که استادها برای خودشون تعریف کردند چطوری باشه و چه قسمت‌هایی از header ایمیل رو جستجو کنه. صرف نظر از این موضوع، مطلبی که Mike بهش اشاره کرد یک مطلب عمومی نیست و همون طور که بچه‌های دیگه هم گفتند این طور نیست که همه استادها ایمیل‌هایی که از gmail براشون ارسال بشه رو فیلتر کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2012, 08:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2012, 08:20 PM توسط mhz_ir.)
دیگه جیمیل هم قطع کردن خیالمونو راحت کنیم که روی اون حساب نکنیم.دیگه با پستهای ایرانی ایمیل بزنیم بگیم خواهشا بخونید چون اینجا جیمیل نداریم!!!!!!
دستشون درد نکنه.آخه یکی به من بگه این که جیمیل بنابه در خواستی بعضیا!!! در داخل قطع شده دودش تو چشم ما میره که؟چه دخلی به Google داره.
الان با اینکار دیگه Google تعطیل میشه؟یا ورشکست میکنه؟اگر اشتباه میکنم خواهشا یکی منو توجیه کنه؟
الانم بخوام با یاهو هم کار کنم اولا ایمیلایی رو که قبلا زدم اساتید جواب نداده بودن به همون جیمیل ایمیل میزنن من از کجا بفهمم؟بعدشم یاهو کجا جیمیل کجا؟وقتی یاهو ایمیل یاهو رو اسپم کنه حسابشو بکنید!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

24-09-2012, 09:32 PM
(24-09-2012, 08:14 PM)mhz_ir نوشته: دیگه جیمیل هم قطع کردن خیالمونو راحت کنیم که روی اون حساب نکنیم.دیگه با پستهای ایرانی ایمیل بزنیم بگیم خواهشا بخونید چون اینجا جیمیل نداریم!!!!!!
دستشون درد نکنه.آخه یکی به من بگه این که جیمیل بنابه در خواستی بعضیا!!! در داخل قطع شده دودش تو چشم ما میره که؟چه دخلی به Google داره.
الان با اینکار دیگه Google تعطیل میشه؟یا ورشکست میکنه؟اگر اشتباه میکنم خواهشا یکی منو توجیه کنه؟
الانم بخوام با یاهو هم کار کنم اولا ایمیلایی رو که قبلا زدم اساتید جواب نداده بودن به همون جیمیل ایمیل میزنن من از کجا بفهمم؟بعدشم یاهو کجا جیمیل کجا؟وقتی یاهو ایمیل یاهو رو اسپم کنه حسابشو بکنید!
احتمالا انشاالله تعالی رفع*** شه در روزهای آینده. راه های دیگه ای هم برا وصل شدن به جیمیل وجود داره. مثل آنتی ***ها و همین طور چک کردن جی میلتون با میل دیگه تون مثلا یاهو در همچین مواقعی! نمیشه که میلو هر دقیقه تغییر داد. آدم کلی جاها میل میده یا alert ها و...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 11
25-09-2012, 01:27 AM
درود
برای ایمیل زدن باید حرفه ای تر بشیم. برید سراغ outlook express . با اینکه جی میل فیل تر شده ولی براحتی با اوت لوک میتونید ایمیل ها تون رو چک کنید و ایمیل بفرستید. عالیه حتمن جی میل تون رو وصل کنید به اوت لوک. تو گوگل ببخشید تو یاهو سرچ کنید روش معرفی اکانت جی میل به اوت لوک هستش.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین AlirezaT
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-09-2012, 12:47 PM
از کدومیک از این اینا ایمیل بزنیم به استاد بهتره ؟
1- جی میل یا یاهو
2- ایمیل دانشگاه ایران
3- ایمیل سایت شخصی خودمون

سابجکت رو چی بذاریم که ایمیل اسپم نشه ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2012, 12:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2012, 12:01 AM توسط Babak.)
به نظر من ایمیل دانشگاه بهتره، ولی در کل تفاوت خیلی زیادی نداره. در نتیجه اگر ایمیل دانشگاه خیلی قابل اطمینان نیست و ممکنه احیانا ایمیلی رو بفرستید ولی نرسه یا ایمیلی رو دریافت نکنید و ...، از ایمیل دانشگاه استفاده نکنید و از همون جی‌میل بفرستید.
در مورد subject به قسمت نکات در پست اول این تاپیک مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-04-2014, 04:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2014, 04:18 PM توسط butterfly.)
من ایمیل آکادمیک دارم ولی نمی دونم ایمیل هام به استادها با این ایمیل بفرستم یا با جیمیلم. راستش به دو دلیل مرددم: یکی اینکه چند روز پیش همینجوری برای تست، یه ایمیل از ایمیل اکادمیک خودم به جیمیلم زدم و در کمال ناباوری دیدم ایمیلم رفته تو پوشه اسپم. از کجا معلوم همین بلا سر ایمیلی که به استادها می فرستم نیاد؟! در صورتی که من قبلا با این ادرسم به جیمیلم ایمیل زده بودم و ادرس تازه نبود و هیچ وقت اینجوری نمیشد. یکی هم به خاطر افزونه های Tracking که برای جیمیل هست و باهاشون میشه فهمید که اصلا استاد ایمیل باز کرده یا نه. این امکان برای ایمیل های اکادمیک هم هست؟ 
استفاده از سایت هایی مثل این برای Tracking ایمیل چقدر امنیت داره؟ 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-04-2014, 04:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2014, 04:51 PM توسط Astro.)
من فقط یک پیشنهاد دارم. شما میتونید ایمیل دانشگاهیتون یا ... رو به جیمیل وصل کنید. منظورم اینه که میتونید با جیمیل از طرف حساب های دیگه تون ایمیل بدید. در این حالت از امتیاز افزونه های جیمیل هم میتونید استفاده کنید.

ضمنا هیچ وقت تو سابجکت از کلماتی خاص (مثل test و از این دست) و حروف Capital استفاده نکنید. ممکنه بره تو اسپم!
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

27-04-2014, 05:26 PM
خیلی ممنون از پیشنهاد خوبتون و همین طور توضیحتون برای انتخاب سابجکت ایمیل. الان فهمیدم که چرا اون ایمیل رفته به اسپم چون تو سابجکتش کلمه test بود. اما در مورد اینکه ایمیل دانشگاه به جیمیل وصل کنم من متاسفانه برای اینکار مشکل دارم. من چند دقیقه پیش بنا به پیشنهاد شما اینکار امتحان کردم اما پیامی که بعد از وارد کردن رمزم میاد اینه :
Gmail couldn't identify your POP server. Please enter your POP server information below. 

شما می دونید تو قسمت POP server چی باید بنویسم؟ من این مشکل برای وارد کردن ایمیل دانشگاهیم تو outlook هم داشتم و نتونستم این ایمیلم وارد کنم دقیقا به خاطر همین مشکل. 
(27-04-2014, 04:44 PM)'Astro' نوشته: من فقط یک پیشنهاد دارم. شما میتونید ایمیل دانشگاهیتون یا ... رو به جیمیل وصل کنید. منظورم اینه که میتونید با جیمیل از طرف حساب های دیگه تون ایمیل بدید. در این حالت از امتیاز افزونه های جیمیل هم میتونید استفاده کنید.
ضمنا هیچ وقت تو سابجکت از کلماتی خاص (مثل test و از این دست) و حروف Capital استفاده نکنید. ممکنه بره تو اسپم!

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »