عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-08-2013, 12:33 AM
سلام من علوم و فنون کیش می رم واقعا کتاب های TOTAL ENGLISH فوق العاده هستن که تو این آموزشگاه تدریس میشه شعبه انقلاب می رم که استاد هاش واقعا عالی هستند و از STARTER به بعد کاملا کلاس ها به انگلیسی برگزار می شن. اما نقطه قوتش کتابای TOTAL هست که اگه فقط کتاب STARTER شو بخونید و کار کنید می فهمید تا چه حد زبانتون پیشرفت می کنه !!
اما فکر می کنم هر کیش ای بدرد نخوره ترجیحا شعبه انقلابشو برید.
لهجه اش   BRITISH هست و روی هر 4 مهارت به صورت منطقی کار می کنه.
دانشگاه OXFORD هم به غیر انگلیسی ها توصیه کرده برای یادگیری زبان انگلیسی از کتاب های TOTAL ENGLISH استفاده کنید.
اما ممقایسه نکردم فقط گفتم کیش و کتابهاش فوقالعاده ست.

موفق باشید
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Exclamation  25-09-2013, 11:34 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی ی آموزشگاه مناسب در کرج می شناسه من رو از سر در گمی نجات بده؟ من الان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران می رم و سطحم ui2 هست ولی خیلی از سیستم اونجا راضی نیستم. لطفا من رو راهنمایی کنید چون هر جا رو سرچ کردم فقط راجع به تهران اطلاعات وجود داشت[img]images/smilies/confused.gif[/img]!
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-09-2013, 12:51 AM
سلام دوست عزیز، من خودم برای general English کلاس های موسسه سفیر رو در تهران می رفتم. این موسسه تو کرج هم دو سه تا شعبه داره( البته شعباتش دخترونه پسرونه هستن) ادرس شعبه های کرج رو می تونین از وب سایت موسسه پیدا کنید (http://gosafir.com/) اما من درمورد کیفیت شعبه های کرج اطلاعی ندارم. می تونین یه روز حضوری برین و از خود دانشجوهاش پرس و جو کنید.
نمی دونم شرایطتون چجوریه ولی اگه موسسه خوبی تو تهران سراغ دارین حداقل تو کلاس های یه روز در هفته ثبت نام کنید تا از نظر رفت وامد هم اذیت نشید چون اگه کلاس خوب باشه می ارزه که وقت بزارید.
در کل به نظر من هیچ کلاس زبانی در ایران اون تاثیری رو که باید داشته باشه نداره. بعضی وقت ها معلم خیلی خوبه اما هم کلاسی ها خیلی ضعیفن و کلاس اون بازدهی لازم رو نداره.  خوبه که چند ترم برین تا یه آمادگی اولیه برای ازمون ها پیدا کنید ولی بدونید که حضور صرف در کلاس کافی نیست پس تلاش کنید تا حتما در بحث های کلاس شرکت کنید کم کم اسپیکینگتون خوب میشه و دیگه اینکه فیلم به زبان اصلی و اهنگ و اخبار انگلیسی هم در کنارش خیلی موثره.
موفق باشید.
(25-09-2013, 11:34 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی ی آموزشگاه مناسب در کرج می شناسه من رو از سر در گمی نجات بده؟ من الان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران می رم و سطحم ui2 هست ولی خیلی از سیستم اونجا راضی نیستم. لطفا من رو راهنمایی کنید چون هر جا رو سرچ کردم فقط راجع به تهران اطلاعات وجود داشت[img]images/smilies/confused.gif[/img]!
خیلی ممنون

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

26-09-2013, 10:46 PM
(26-09-2013, 12:51 AM)'butterfly' نوشته: سلام دوست عزیز، من خودم برای general English کلاس های موسسه سفیر رو در تهران می رفتم. این موسسه تو کرج هم دو سه تا شعبه داره( البته شعباتش دخترونه پسرونه هستن) ادرس شعبه های کرج رو می تونین از وب سایت موسسه پیدا کنید (http://gosafir.com/) اما من درمورد کیفیت شعبه های کرج اطلاعی ندارم. می تونین یه روز حضوری برین و از خود دانشجوهاش پرس و جو کنید.
نمی دونم شرایطتون چجوریه ولی اگه موسسه خوبی تو تهران سراغ دارین حداقل تو کلاس های یه روز در هفته ثبت نام کنید تا از نظر رفت وامد هم اذیت نشید چون اگه کلاس خوب باشه می ارزه که وقت بزارید.
در کل به نظر من هیچ کلاس زبانی در ایران اون تاثیری رو که باید داشته باشه نداره. بعضی وقت ها معلم خیلی خوبه اما هم کلاسی ها خیلی ضعیفن و کلاس اون بازدهی لازم رو نداره.  خوبه که چند ترم برین تا یه آمادگی اولیه برای ازمون ها پیدا کنید ولی بدونید که حضور صرف در کلاس کافی نیست پس تلاش کنید تا حتما در بحث های کلاس شرکت کنید کم کم اسپیکینگتون خوب میشه و دیگه اینکه فیلم به زبان اصلی و اهنگ و اخبار انگلیسی هم در کنارش خیلی موثره.
موفق باشید.

ممنون از پاسخ شما
من در پست های ارسالی متوجه شدم که شما در کلاس های مركز آموزشهاي آزاد دانشكده زبانها و ادبيات خارجي  دانشگاه تهران شرکت کرده اید به نظر شما آیا با سطح زبان UP، ورود به کلاس های ترمیک تافل این موسسه مفید هست؟ و آیا با گذراندن کامل این دوره و مطالعه خوب می شه نمره تافل بالای 100 بعد از 9 الی 12 ماه به دست آورد؟ ممنون از وقتی که می گذارید 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2013, 11:17 PM
بله من کلاس های ترمیک این موسسه برای تافل رو خوب می دونم. یه تعیین سطح تافل در موسسه بدید مشخص میشه که ایا نیازی به کلاس های مکالمه هم دارید یا نه. کلاس های ترمیک موسسه سه سطح pre TOEFLT، TOEFL1 و TOEFL2 هست که در بدترین حالت اگه از pre TOEFL شروع کنید فکر کنم حدودا 8 ماه طول بکشه. بچه های زیادی نمره های بالای صد گرفتن ولی تافل هم مثل هر امتحان دیگه ای به خیلی عوامل مثل مطالعه اصولی و مدیریت جلسه امتحان بستگی داره. به نظرم از همین الان برای تافل استارت بزنید تا بتونید امتحانتون تو یه زمان مناسب بدید و به پیک ماه های اکتبر و نوامبر سال بعد هم نخورید.
(26-09-2013, 10:46 PM)'mgorji' نوشته:
ممنون از پاسخ شما
من در پست های ارسالی متوجه شدم که شما در کلاس های مركز آموزشهاي آزاد دانشكده زبانها و ادبيات خارجي  دانشگاه تهران شرکت کرده اید به نظر شما آیا با سطح زبان UP، ورود به کلاس های ترمیک تافل این موسسه مفید هست؟ و آیا با گذراندن کامل این دوره و مطالعه خوب می شه نمره تافل بالای 100 بعد از 9 الی 12 ماه به دست آورد؟ ممنون از وقتی که می گذارید 

نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

27-09-2013, 12:10 AM
(26-09-2013, 11:17 PM)'butterfly' نوشته: بله من کلاس های ترمیک این موسسه برای تافل رو خوب می دونم. یه تعیین سطح تافل در موسسه بدید مشخص میشه که ایا نیازی به کلاس های مکالمه هم دارید یا نه. کلاس های ترمیک موسسه سه سطح pre TOEFLT، TOEFL1 و TOEFL2 هست که در بدترین حالت اگه از pre TOEFL شروع کنید فکر کنم حدودا 8 ماه طول بکشه. بچه های زیادی نمره های بالای صد گرفتن ولی تافل هم مثل هر امتحان دیگه ای به خیلی عوامل مثل مطالعه اصولی و مدیریت جلسه امتحان بستگی داره. به نظرم از همین الان برای تافل استارت بزنید تا بتونید امتحانتون تو یه زمان مناسب بدید و به پیک ماه های اکتبر و نوامبر سال بعد هم نخورید.

ببخشید اگه سوال ابتدایی می کنم آخه تجربه ای ندارم یعنی منظورتون اینه که الان برای آزمون ثبت نام کنم اون وقت چه قدر وقت دارم که آماده بشم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-09-2013, 12:21 AM
نه منظورم این بود که برای ثبت نام کلاس های امادگی تافل از الان اقدام کنید. شما اگه امتحان تعیین سطح رو بدید بستگی به سطحتون ممکنه بهتون بگن اول یه چند ترم general English ثبت نام کن بعد بیا کلاس های امادگی تافل یا اینکه ممکنه از همون اول امادگی تافل ثبت نام کنید. خوبی کلاس های ترمیک اینه که شما فرصت کافی برای مطالعه و آمادگی رو خواهید داشت. برای آزمون اصلی بعد اینکه وارد کلاس TOEFL2 شدید ثبت نام کنید. اون موقع خیلی راحت تر می تونید تشخیص بدید که چه تاریخی امتحان بدید امادگی بیشتری خواهید داشت. به نظرم شما از الان شروع کنید مظالعه برای تافل اون وقت فروردین یا اردیبهشت امادگی کامل برای امتحان خواهید داشت که زمان خوبی هم هست.
یه نکته دیگه: از الان شروع کنید لغت های تافل حفظ کنید. 
(27-09-2013, 12:10 AM)'mgorji' نوشته:
ببخشید اگه سوال ابتدایی می کنم آخه تجربه ای ندارم یعنی منظورتون اینه که الان برای آزمون ثبت نام کنم اون وقت چه قدر وقت دارم که آماده بشم؟

نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

27-09-2013, 12:46 AM
(27-09-2013, 12:21 AM)'butterfly' نوشته: نه منظورم این بود که برای ثبت نام کلاس های امادگی تافل از الان اقدام کنید. شما اگه امتحان تعیین سطح رو بدید بستگی به سطحتون ممکنه بهتون بگن اول یه چند ترم general English ثبت نام کن بعد بیا کلاس های امادگی تافل یا اینکه ممکنه از همون اول امادگی تافل ثبت نام کنید. خوبی کلاس های ترمیک اینه که شما فرصت کافی برای مطالعه و آمادگی رو خواهید داشت. برای آزمون اصلی بعد اینکه وارد کلاس TOEFL2 شدید ثبت نام کنید. اون موقع خیلی راحت تر می تونید تشخیص بدید که چه تاریخی امتحان بدید امادگی بیشتری خواهید داشت. به نظرم شما از الان شروع کنید مظالعه برای تافل اون وقت فروردین یا اردیبهشت امادگی کامل برای امتحان خواهید داشت که زمان خوبی هم هست.
یه نکته دیگه: از الان شروع کنید لغت های تافل حفظ کنید. 

می دونید چیه من واقعا ممنونم که ای قدر با صبر پاسخ میدید.
من لغات کتاب essential word for tofel رو حفظ کردم و تا نیمه کتاب 504 واژه هم پیش رفتم دیگه چه کتاب هایی رو برای لغت می شه در نظر داشت؟ در ضمن ممکنه بفرمایید در ایران در طول سال چند بار آزمون تافل برگزار می شه و فواصلشون به چه صورت هست؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-09-2013, 02:20 AM
دوستان گرامی این تاپیک بیشتر به منظور آشنایی با آموزشگاه های معتبر و نقاط قوت و ضعف آنها و هم اندیشی است.
برای بحث در خصوص آزمون تافل لطفا به این قسمت از فروم مراجعه بفرمایید و پرسش خود را در تاپیک های تخصص آزمون تافل مطرح کنید.
متشکرم
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین leila_t
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-10-2013, 09:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2013, 10:00 PM توسط leila_t.)
سلام دوستان، میخوام به خواندن زبان ادامه بدم، برای یادگیری بیشتر و تدریس، گرفتن کدام یک از این مدارک برای آموزشگاهها معتبرتره؟ تافل یا CAE ؟ اکثرا دیدم که برای تدریس یه آزمون مشابه تافل میگیرند، پس خودم فکر میکنم تافل بهتره اما چون مدت اعتبارش دو ساله و منم قصد خارج شدن از کشور را ندارم و فقط میخوام تدریس کنم نمی ارزه هزینه کنم
در ضمن جایی را غیر از سفیر میشناسید که دوره ی CAE را برگزار کند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »