عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS آموزشگاه های معتبر برای آیلتس

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس
آفلاین pari pari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-06-2013, 11:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2013, 11:24 AM توسط Pejman.)
سلام
من تازه عضو شدم و صحبتای شما رو در مورد مرکز آموزشهای آزاد دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران دیدم.می‌خوام ظرف حد اکثر ۸ ماه آیلتس بگیرم.سطح زبانم هم اینترمدیت هست. اولا به نظرتون در ۸ ماه می‌تونم بگیرم؟و اینکه آیا این مرکزو هنوز پیشنهاد می‌کنید؟
چون تاریخه پستتون مال پارساله خواستم بدونم جای دیگه هم میشناسید که بهتر از این مرکز باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

دلیل ویرایش: تبدیل از پنگلیش به فارسی
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-09-2013, 08:30 PM
سلام دوستان. در تاپیک معرفی آموزشگاه برای تافل، از "مرکز آموزشهای آزاد دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران" خیلی تعریف کردین. کسی در مورد کیفیت کلاسهای آیلتسش اطلاع داره؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-09-2013, 07:17 PM
دوستان عزیز من قبلاً  اونجا شرکت کردم. همه چیز به خودتون بستگی داره، ولی اگر به دنبال نمره ی بالای 7.5 هستید اول خوب مطالعه کنید بعد ثبت نام کنید. اساتید خیلی جونی داره، اما دانش لازم رو دارن. فکر می کنم هنوز آموزشگاهی باشن که مدت طولانی تری رو کار کنند، اکثراً 20 جلسه فشرده رو در نظر می گیرن که این تا حدودی باعث میشه بعضی ها با سرعت کلاس پیش نرن. واسه همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین الاهه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-04-2014, 12:42 PM
دوستان من میخام انگلیسی رو تو یهسال فشرده بخونم واسه آزمون ایلتس. کسی میتونه یه آموزشگاه خوب معرفی کنه؟؟ تو تهران
البته کانون نه چون زیاد طول میکشه...بجز اون
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2014, 12:07 AM
دوستان کسی میدونه غیر از خانه آیلتس آفرینش، چه مراکزی آزمون آزمایشی آیلتس برگزار میکنن؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

05-04-2014, 01:12 AM
(05-04-2014, 12:07 AM)'roshanak25' نوشته: دوستان کسی میدونه غیر از خانه آیلتس آفرینش، چه مراکزی آزمون آزمایشی آیلتس برگزار میکنن؟

من آموزشگاه ایرانمهر امتحان آزمایشی دادم برای اینکه رنج نمره ات دستت بیاد خوبه ولی بهترین مرکز همان آفرینش است که خیلی از دوستان میگن نمره ای که میگیری با نمره اصلی چندان فرقی نمی کنه Smile
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-04-2014, 01:21 AM
(05-04-2014, 01:12 AM)'atefeh_J' نوشته:
من آموزشگاه ایرانمهر امتحان آزمایشی دادم برای اینکه رنج نمره ات دستت بیاد خوبه ولی بهترین مرکز همان آفرینش است که خیلی از دوستان میگن نمره ای که میگیری با نمره اصلی چندان فرقی نمی کنه Smile
ممنون از پاسختون دوست من Smile
آفرینش فکر کنم فقط تهرانه درسته؟ ایرانمهر در شهرستانها هست؟
دیگه چه مراکزی میشناسید دوستان؟بخصوص در تبریز؟
همیشه به
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

05-04-2014, 09:30 PM
(05-04-2014, 01:21 AM)'roshanak25' نوشته:
ممنون از پاسختون دوست من Smile
آفرینش فکر کنم فقط تهرانه درسته؟ ایرانمهر در شهرستانها هست؟
دیگه چه مراکزی میشناسید دوستان؟بخصوص در تبریز؟

بله آفرینش تهران است، ایرانمهر را میدانم چند تا شهر شعبه داره ولی از تبریز اطلاعی ندارم Smile
نقل قول  

آفلاین shaparak_p66
**
نقل قول

26-05-2014, 09:28 AM
سلام. لطفا دوستان از تجارب جدیدشون برای آموزشگاه ها یا معلم های آیلتس بیان بگن. نظرات این تاپیک خیلی قدیمیه و زیاد هم نیست.
من دنبال جایی هستم که هماهنگ با سطح زبانم جلو بیاد و تدریس کنه نه اینکه یه چیزای از قبل تعیین شده رو تدریس کنه. میدونم با این شرایط باید برم خصوصی! ولی به نظرتون کلاس خصوصی گروهی(که ارزونتر دربیاد) با مدرس خوب پیدا میشه؟ اگه پیدا میشه از کجا؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین tiger
**
نقل قول

02-07-2014, 09:51 AM
سلام خدمت همه دوستان گرامی
دوستام من یک اموزشگاه خوب که هم خودم از خرید جزواتش راضی هستم و  هم همسرم رو به شما معرفی می کنم چ.ن فکر می کنم که واقعا صادقانه نهایت مطالب لازم رو در اختیار ما قرار دادند . ان سایت سرزمین زبان هستش. من واقعا راضی بودم و هیچگونه منافع مالی هم ندارم اما واقعا بدونید خصوصی رفتن و از اینطور چیزها لازو نیست و فقط باید منابع خوب مطالعاتی رو بشناسید.
راستی کتابی شش جلدی بنام 4000 essential english words را نیز به همه دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب در هر چهار سطح مفیده همچنین در بحش گرامر و لغت نیز بسیار کارآمد هست.
فقط با خواندن چند درس اولش ناامید نشید و ادامه بدبد و بعد ببینید در بحش های مختلف ازمون ایلتس چقدر سطح تان را ارتقا می دهد.
امیدوارم همگی مون موفق بشیم به نمره ای که دلخواه مان است هر چه زودتر برسیم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »