عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها)

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (غیر از بحث هزینه ها)
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2013, 12:41 AM
(23-02-2013, 12:17 AM)'ahmadpashaei' نوشته: zari خانم ممنون از جوابای خوبتون.
1-برای دانشگاه ش بهشتی دوستم باید کجا بره؟ولنجک؟کدوم قسمتها و پیش کی؟ترجیحا اگر تلفنی دارید بذارید چون اون بنده خدا جنوب ایران (لار) هست.
2-کسی بدون وکالتنامه میتونه بره براش مدرکش رو بگیره؟

نمی دونم دانشنامه رو بدون وکالتنامه می دن یا خیر. چون اونجا باید امضا بشه که مدرک رو تحویل گرفتند. بعید می دونم همینطوری به فرد دیگری تحویلش بدن.
در مورد سوال اولتون، بله باید به ولنجک، جنب بیمارستان طالقانی برن و به بخش امور فارغ التحصیلان مراجعه کنند. اگر لازم بود بگید که اسم و شماره شون رو در پیام خصوصی براتون بذارم.

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2013, 12:56 AM
(23-02-2013, 12:17 AM)'ahmadpashaei' نوشته: ...
2-کسی بدون وکالتنامه میتونه بره براش مدرکش رو بگیره؟

احمد جان دانشنامه رو فقط به شخص فارغ التحصیل، وکیل قانونی اش (یعنی کسی که وکالت نامه داره) و یا پدر و مادر فرد (با همراه داشتن شناسنامه خودش و فرد فارغ التحصیل) تحویل میدهند. حتی من دیدم که به همسر فارغ التحصیل هم با اینکه شناسنامه همراهش بود، تحویل ندادند!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

12-04-2013, 10:15 AM
خود دانشگاه شهید بهشتی( و نه علوم پزشکی) که من چند وقت پیش پرس و جو کردم گفت نیاز به وکالتنامه محضری نداریم. فقط یه برگه مشخصات بهم داد و گفت کسی که می خواد کارهای اداریتو پیگیری کنه و مدرکتو بگیره فقط باید این برگه رو بیاره با مدارک شناسایی خودش(وکیل) و دانشجو(موکل). شما تلفنی بپرس،  اگر اون ها هم روالشون مثل خود بهشتی بود، من اون کاغذرو اسکن می کنم می ذارم. (الان دم دستم نیست، وگرنه همین الان می ذاشتم براتون) 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین simin69
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2013, 09:33 PM
من رشتم جز طرح اجباری هست ولی از اونجایی که خارج از کشور بازار کار بهتری برای رشته من هست می خوام برم ولی اونجا از من مدرک می خوان که من تا طرح نرم اینجا مدرکم رو آزاد نمی کنه, می خواستم ببینم آیا راهی دیگه برای آزاد کردن مدرک هست؟یا من می تونم طرحم رو همون جا برم؟
همیشه آخر همه چیز خوب می شود اگر خوب نشد بدان آخر آن نرسیده است.(چارلی چاپلین)
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-06-2013, 08:09 PM
سلام

ببخشید دوستان،کسی اطلاع داره آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی حداکثر چقدر طول میکشه؟
من امسال تیرماه فارغ التحصیل میشم و برای سپتامبر سال آینده قصد اپلای دارم،فکرمیکنید از جهت آزاد شدن مدرکم مشکل ایجاد میشه؟رشته ام فاقدطرح اجباری هم هست
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

09-06-2013, 09:02 PM
(09-06-2013, 08:09 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام
ببخشید دوستان،کسی اطلاع داره آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی حداکثر چقدر طول میکشه؟
من امسال تیرماه فارغ التحصیل میشم و برای سپتامبر سال آینده قصد اپلای دارم،فکرمیکنید از جهت آزاد شدن مدرکم مشکل ایجاد میشه؟رشته ام فاقدطرح اجباری هم هست

سلام
دانشگاه به دانشگاه فرق داره. اما خیــــــــــــــلی هم که بخواد طول بکشه دیگه بیش از 3 ماه نمی شه! شما که کلی فرصت دارید، نگران نباشید. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

09-06-2013, 09:30 PM
(09-06-2013, 08:09 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام

البته این مطلب در نظر داشته باشید سیستم وزارت بهداشت و علوم (تجربه اکثر دوستان برای وزارت علوم) متفاوته و وزارت بهداشت یک مقدار سخت گیرانه تر کار انجام میده و عدم نیاز به شما لازم ولی در مجموع مشکل خاصی احتمالا نخواهید داشت با این همه فارغ التحصیل. 
نقل قول  

آفلاین shabnamm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2013, 12:20 AM
سلام
من کارشناسی ارشدم رو از دانشگاه علوم پزشکی گرفتم. متاسفانه امور هیات علمی وزارت بهداشت اجازه خرید تهدات آموزش رایگان ذو به من نمیده. میشه لطفا منو راهنمایی کنید که از په طریقی میتونم مدرکم رو آزاد کنم؟ برای ادامه تحصیل در خارج از ایران به مدرکم نیاز دارم
مرسی
نقل قول  

آفلاین Hamid219
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2014, 11:47 PM
دوستان برای فردی که پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران  خوانده و طرح نرفته (طرح اجباری) و بیش از ده سال از فارغ التحصیلی وی سپری شده و قصد دریافت مدارک و ریز نمرات و دانشنامه را دارد چه امکانی موجود است و روش آن چگونه است؟
نقل قول  

آفلاین rezainstitute
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2014, 11:19 PM
(23-06-2012, 03:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته: eeeeeeeee!!!!!!!!!!!
یعنی برای رشته هایی مثل بهداشت محیط که طرح اجباری ندارن هم نمیشه با عدم کاریابی مدرک آزاد کرد؟ دقیقا این اطلاعات رو از باید از امور فارغ التحصیلان کسب کرد؟ همون ولنجک؟ از کی بگم بپرسه دوستم؟

قابل توجه دانشجویان وابسته به وزارت بهداشت
طی یک بخش نامه جدید هزینه آزاد کردن مدرک کارشناسی ارشد چندین برابر شده است مثلا برای رشته ی خودم یعنی روانشناسی بالینی 18 برابر شده برای هر سال.این در حالی است که این بخش نامه برای ورودی های 86 به بعد قابل اجرا است و نه 93 به بعد. هر کی اعتراض داره اعلام آمادگی نشان بده.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »