عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
آفلاین bateni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-10-2015, 05:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2015, 05:29 PM توسط bateni.)
درود
من دانشجوی دکتری داخل کشور هستم و برای فرصت مطالعاتی میخواهم به دانشگاه پلی تکنیک میلان بروم.
متوجه شدم که برای این کار باید تقاضای ویزای نوع D بکنم. سوالم این است اولا آیا برای صدور این ویزا همان هزینه ویزاهای توریستی(visa fee) گرفته می شود؟ دوما آیا برای گرفتن ویزا در این حالت هم نیاز به ارائه بیمه نامه مسافرتی هست؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-10-2015, 05:45 PM
(31-10-2015, 05:28 PM)bateni نوشته: درود
من دانشجوی دکتری داخل کشور هستم و برای فرصت مطالعاتی میخواهم به دانشگاه پلی تکنیک میلان بروم.
متوجه شدم که برای این کار باید تقاضای ویزای نوع D بکنم. سوالم این است اولا آیا برای صدور این ویزا همان هزینه ویزاهای توریستی(visa fee) گرفته می شود؟ دوما آیا برای گرفتن ویزا در این حالت هم نیاز به ارائه بیمه نامه مسافرتی هست؟

ممنون

بله هزینه ویزا یکسان اخذ میگردد
برای بیمه مسافرتی بالای 6 ماه نیاز می باشد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین koorosh14
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-11-2015, 10:59 AM
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بنده تا چند ماه آینده جهت پذیرش فوق اعزامم به ایتالیا منتها من چون هدفم امریکاست و بخاطر شرایط تحصیل و زندگیم نمیتونم مستقیم برم بخاطر همین مجبورم که از ایتالیا برم برای رسیدن به هدفم ولی یه مشکل اساسی هست که ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که آیا از روزی که وارد ایتالیا شدم و موندم میتونم از طریق سفارت امریکا برای کار در امریکا و گرفتن ویزا و اقامت در امریکا اقدام کنم و موفق بشم؟؟!!!! که البته بعد از تحصیلم در ایتالیا میشه یعنی برای کار کلا برم امریکا این مراحل از کجا و چجوری میتونم بفهمم لطفا راهنماییم کنید دوستان
متشکرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-11-2015, 08:00 PM
(16-11-2015, 10:59 AM)koorosh14 نوشته: با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بنده تا چند ماه آینده جهت پذیرش فوق اعزامم به ایتالیا منتها من چون هدفم امریکاست و بخاطر شرایط تحصیل و زندگیم نمیتونم مستقیم برم بخاطر همین مجبورم که از ایتالیا برم برای رسیدن به هدفم ولی یه مشکل اساسی هست که ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که آیا از روزی که وارد ایتالیا شدم و موندم میتونم از طریق سفارت امریکا برای کار در امریکا و گرفتن ویزا و اقامت در امریکا  اقدام کنم و موفق بشم؟؟!!!!  که البته بعد از تحصیلم در ایتالیا میشه یعنی برای کار کلا برم امریکا این مراحل از کجا و چجوری میتونم بفهمم لطفا راهنماییم کنید دوستان
متشکرم

هیچ مشکلی نیست. مدارک دقیق باشه ویزای ایتالیا و امریکا رو هم میگیرید
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین morteza00000
**
نقل قول

27-11-2015, 06:20 PM
با سلام 
دوستانی که واسه ویزا تحصیلی اقدام کردن میشه بگن تا کی می تونیم واسه ویزا تحصیلی برای این ترم اقدام کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2015, 07:51 PM
(27-11-2015, 06:20 PM)morteza00000 نوشته: با سلام 
دوستانی که واسه ویزا تحصیلی اقدام کردن میشه بگن تا کی می تونیم واسه ویزا تحصیلی برای این ترم اقدام کنیم؟

برای امسال که تقریباً تمام شده. برای چه دوره ای قصد اقدام دارید؟ دکتری؟! چه دانشگاهی؟
نقل قول  

آفلاین morteza00000
**
نقل قول

29-11-2015, 12:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2015, 12:30 AM توسط morteza00000.)
(28-11-2015, 07:51 PM)Shihan نوشته: برای امسال که تقریباً تمام شده. برای چه دوره ای قصد اقدام دارید؟ دکتری؟! چه دانشگاهی؟

من واسه ترم اول ادمیت شدم، پرسیدم، گفتن امکان داره دیفر کنم. حالا می خواستم بدونم چه تاریخ هایی سفارت خانه تعیین کرده برای دانشجوها برای ترم دوم؟؟!!
مهلتش گذشته؟!!
من برای ارشد engineering management دانشگاه میلان پذیرش گرفتم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-12-2015, 11:28 AM
(29-11-2015, 12:11 AM)morteza00000 نوشته: من واسه ترم اول ادمیت شدم، پرسیدم، گفتن امکان داره دیفر کنم. حالا می خواستم بدونم چه تاریخ هایی سفارت خانه تعیین کرده برای دانشجوها برای ترم دوم؟؟!!
مهلتش گذشته؟!!
من برای ارشد engineering management دانشگاه میلان پذیرش گرفتم.

سفارت مدارک رو زمانی از شما دریافت میکنه که برگه پذیرش شما و مدارک مالی و غیره اماده باشه. تقریباً شما میتونی برای ژانویه و فوریه مراجعه کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-12-2015, 12:48 PM
دوستان سلام

من ریزنمرات و دانشنامه لیسانس رو ترجمه کردم و 2 روز پیش مترجم بهم مدارک رو تحویل داد. الان که نگاه میکنم می بینم در ریزنمرات لیسانس یک عدد به اشتباه وارد شده.

ریزنمرات لیسانس به شماره 94800600 در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ثبت شده (یعنی توی نسخه فارسی نوشته که این ریزنمرات به شماره 94800600 در مورخ فلان در سازمان مرکزری دانشگاه آزاد ثبت شده است). اما در نسخه ترجمه شده به ایتالیایی، این شماره به اشتباه 64800600 نوشته شده (یعنی 9 تبدیل به 6 شده). میخواستم بدونم آیا به نظرتون این مشکل ساز میشه؟؟ من با مترجم هم صحبت کردم میگه که این اصلا مشکل ساز نیست و مهمترین چیز برای سفارت نمرات دروس و معدل کل و همچنین مشخصات فردی و شناسنامه ای هست که خداروشکر اونا همه درسته. حالا میخوام بدونم از دوستان کسی بوده که چنین اشکالات تایپی توی مدارکش بوده باشه و احیانا سفارت بهش گیر داده باشه؟

ممنون میشم اگر کسی میدونه بگه چون من وقت سفارت گرفتم و خیلی مهمه که در این زمینه اطلاعات کسب کنم.

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2015, 08:33 PM
(27-12-2015, 12:48 PM)مهمان نوشته: دوستان سلام

من ریزنمرات و دانشنامه لیسانس رو ترجمه کردم و 2 روز پیش مترجم بهم مدارک رو تحویل داد. الان که نگاه میکنم می بینم در ریزنمرات لیسانس یک عدد به اشتباه وارد شده.

ریزنمرات لیسانس به شماره 94800600 در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ثبت شده (یعنی توی نسخه فارسی نوشته که این ریزنمرات به شماره 94800600 در مورخ فلان در سازمان مرکزری دانشگاه آزاد ثبت شده است). اما در نسخه ترجمه شده به ایتالیایی، این شماره به اشتباه 64800600 نوشته شده (یعنی 9 تبدیل به 6 شده). میخواستم بدونم آیا به نظرتون این مشکل ساز میشه؟؟ من با مترجم هم صحبت کردم میگه که این اصلا مشکل ساز نیست و مهمترین چیز برای سفارت نمرات دروس و معدل کل و همچنین مشخصات فردی و شناسنامه ای هست که خداروشکر اونا همه درسته. حالا میخوام بدونم از دوستان کسی بوده که چنین اشکالات تایپی توی مدارکش بوده باشه و احیانا سفارت بهش گیر داده باشه؟

ممنون میشم اگر کسی میدونه بگه چون من وقت سفارت گرفتم و خیلی مهمه که در این زمینه اطلاعات کسب کنم.

خیر مشکلی خاصی نداره. برای ویزا و همچنین دانشگاه نمرات و معدل مهمه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-06-2025، 02:03 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی